maanantai 27. kesäkuuta 2016

Vaatteita juhlaan ja arkeen (sis. alevinkin!)

Yhteistyössä JeriikaVarmasti monessa perheessä on vielä kesäjuhlia tulossa ja juhlavaatteet mietityttää. Meilläkin olisi ensi sunnuntaina pojan rippijuhlat ja pähkäilen täällä vaatetusten kanssa. Pojat on jo niin isoja, että toisaalta valinta on helppo. Puvuilla mennään jo jokaisen kohdalla ja alle kivat kauluspaidat, koska todennäköisesti puvuntakki on päällä vain kirkonmenot. Pienelle tytölle taas saa pukea vaikka mitä ihanaa ja valinnanvaikeus meinaa iskeä. ;)
Meillä kävi Jeriikasta paketillinen sovituskuvausvaatetta ja siinä oli mukana aika kivoja vaihtoehtoja juhlavaatteiksi.


Billieblush merkiltä löytyy todella suloisia vaatteita niin arkeen kuin juhlaan. Yhdistelemällä trikoopaitoihin vaikka kauniin tyllihameen, on juhlavaatetus valmis. Itse yllätyin miten kauniita trikoopaitoja Billeblushilla onkaan. Noissa on sellaista pientä söpöä ekstraa, kuten mm. tylliä ja kullanhohtoa kuvioissa. Paidat menee juhlien jälkeen ihan arkipaitoina pienellä neidillä.


Tykästyin tuohon upeaan ruusukirjailtuun tyllihameeseen, niin kaunis ja sävyltään ihanan hempeä.
Rusettikuvioitu neuletakki on myös suloinen ja sopii juhliin erinomaisesti.


Carrement Beaulta soviteltiin juhlavaa valkoista paitaa, jossa on kullan värisiä pilkkuja ja hameshortseja.


Shortseissa on edessä iso rusetti ja säädettävä vyötärökuminauha.
Billieblushin sulkapaita sopii kivasti myös shortsien kanssa.


Puuteriroosan sävyinen Billieblush lintupaita ja luonnonvaaleat timanttileggingsit. Paidassa on linnulla tyllisiivet ja leggareissa kimaltelee timatteja lahkeissa. Nämä sopii molemmat vaikka arkeen tai juhlaankin hameen kanssa yhdistellen.


Timanttileggarit menee viileämpinä juhlapäivinä hameen tai shortsien allakin.
Molemmilla merkeillä vaatteet on mielestäni hiukan niukkaa mitoitusta. Nämä sovitusvaatteet on kokoa 3A eli 94cm ja ovat Olivialle juuri sopivia. Olivia on noin 89cm pitkä. Näistä saisi vaikka kuinka monta kivaa juhla-asua vai mitä? :)

Jeriikassa alkoi muuten ihan vasta ale, paljon vaatteita -20-70%.
Nämä Billeblush ja Carrement Beau vaatteet on alessa myös, kannattaa siis kurkata!

1 kommentti:

  1. Harmi että tästä on tullut tällainen mainosblogi. Kaikki blogitekstit nykyään pelkkää (maksettua/lahjottua?) vaatemainosta toisensa perään. Ei yksittäinen mainos silloin tällöin mitään haittaisi, mutta täällä ei enää oikeastaan muuta olekaan.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)