perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kuplivan värikäs välikausihaalari



Ihan alkuun iso kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille!
Kaikki olen lukenut pariin kertaan ja vastaan lopuillekin heti kun vaan ehdin. On ihanaa, että teitä lukijoita löytyy sieltä ruudun takaan niin paljon. Teen nyt lähiaikoina näin alkuun pieniä muutoksia blogiin, eli ulkoasuun ja vaihdan blogin nimen (saa ehdottaa hyviä nimiä, pää lyö vähän tyhjää, vaikka tässä on tullut pyöriteltyä vaikka mitä). Katsotaan sitten miten asiat lähtee rullaamaan, jos vaikka ei koko blogia uuteen osoitteeseen vielä muuttaisi. Eli bloggaamista jatkan nyt vielä, aika näyttää sitten miten jatkossa aika ja into riittää. Toivon toki, että intoa riittää jatkossa entistä enemmän. :)




Nyt tulin kuitenkin esittelemään teille Olivian kevään vedenpitävän välikausihaalarin. Ehdin jo jahkailla ja pähkäillä, että löydänkö mieluista välikausihaalaria ollenkaan. Oikein mikään ei iskenyt, en halunnut tummaa, enkä yksiväristä. Softshell haalarin lisäksi halusin kuitenkin ostaa toisenkin haalarin. Jotenkin nettikauppojen kuvissa ei kuosit pääse oikeuksiinsa, joten valinta on entistä hankalampaa. Livekaupoilla ostoksilla törmäsin Reiman Foamy-haalariin, jonka nähtyäni tiesin, että nyt se löytyi.
Haalarissa on todella herkullinen värimaailma. Värikäs, mutta kuitenkin tyttömäinen.


Ostin meille koon 92cm, joka on juuri hyvä noin 87cm neidille.
Eikös olekin aika herkullisen värinen haalari?
Reiman kevään mallisto näyttää muuten livenä paljon kauniimmalta muutenkin kuin nettikuvissa, kannattaa käydä siis katsomassa. Värit on tosi onnistuneet, itse tykästyin etenkin pinkin sävyyn, joka on ihan täydellinen. Itse tykkään vaaleammista ja värikkäämmistä haalareista tummia enemmän. En yleensäkään osta tummaa vaan sen takia, että siinä ei lika näy. Se olisi niiiiin tylsää. ;) Minusta on ihan helppoa pyyhkäistä haalari puhtaaksi tai pestä tarpeen mukaan koneessa.

Tykkäättekö te mielummin tummista, värikkäistä vai vaaleista haalareista?


Loppuun vielä huutis vinkki. Meidän viime vuoden välikautta olisi nyt kohteissani myynnissä, kannattaa kurkata!
Tytöille 74-86cm ja pojalle 134-140cm.
Osa sulkeutuu jo sunnuntaina. Lisään myyntiin pian myös asusteita ja sisävaatteita.




11 kommenttia:

  1. Nätti väritys! Meillä mahtuu vieläkin Minille Reiman viime kevään 86cm puku :D Hän on melkein 10cm kokomerkintää pidempi. Toki en sitä enää taida käyttöön ottaa, kun sinne alle ei mahtuisi mitään. Laitan eteenpäin ja täytyy miettiä raaskiiko nyt haalaria lainkaan investoida kun housujakin pitäisi ym :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa Reiman haalareista on kyllä tosi reiluja. :) Kyllä meillekin varmasti nyt menisi 86cm, mutta jos syksyyn asti toivoo menevän, niin parempi valinta tämä 92cm. Tykkään myös että haalari on vähän reilu ja väljä, mielummin kun ihan just sopiva.

      Poista
  2. Kävinkin katsomassa noita pienten haalareita. Olipas tosi huono valikoima, tec-haalareita pikku tytöille. Sellainen koko kukallinen tai pilkullinen puuttui kokonaan. Vähän isommalle tuo Sundae haalari olisi kyllä nätti. T.Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä koko kukallista en ole nähnyt minäkään, se on nätti. Liekö tulee myyntiin myöhemmin, saa nähdä. Täällä meillä oli pinkkiä pilkkuhaalaria myynnissä Prismassa, siis siinä oli ihan pikkuiset pilkut tummemman pinkillä kun itse haalari. Sundae-haalari on kiva kanssa. :)

      Poista
  3. Onpa ihanan värinen haalari, ihan karkki! :)

    VastaaPoista
  4. Itsekin juuri tätä mallia ihastelin myymälässä, pojalleni arvoin kelta-harmaan ja sini-vihreän välillä. Livenä niin herkulliset värit! Pitää varmaan alesta jemmata syksyksi, sillä pari haalaria kevääseen jo löytyy 😉 Reimaan olen kyllä aina ollut tyytyväinen, meidän luottomerkki ☺ Mukava kuulla, että jaksat vielä blogia jatkaa. Olen taustalla viitisen vuotta ainakin ollut lukijana ja tykkään näistä vaatejutuista ja niistä apujakin omien poikien vaatetuksiin saanut. Yhtälailla tyttöjenkin ihanuuksista tykkään lukea. Mukavaa kevään odotusta teidän perheelle! Marjo

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti kevääksi hankin iloisen värikästä vk-vaatetta. Keltaistakin olen nyt uskaltanut hankkia, vaikka sitä saa kyllä pestä usein :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana haalari! Minä taas koin, ettei isommille lapsille ollut mitään kivaa Reimatec-haalaria, kun pienille oli vaikka mitä (myös muita kuin tec-haalareita). Itse ihastuin raidalliseen Flambe-kuosiin, mutta sekin oli pienten.
    Meille kotiutui sitten tylsästi tummansininen Metku, koska haalari oli viime vuonna kaikin tavoin hyväksi havaittu ja se pinkkiversio olisi ollut omiin silmiin jo liian pinkki ;) Yritän ajatella, että tumma on tyylikäs ja siihen voi yhdistellä mitä vain ihania, värikkäitä pipoja, vaikka toisaalta kaipaisin jotain raikkaampaa haalaria kevätaurinkoon. Mutta eipähän näy se lika :D !

    VastaaPoista
  7. Tummat haalarit ovat olleet parhaimpia leikki-ikäisillä pojilla... varsinkin kun oli useampi kuralätäkössä leikkijä.
    Enään nuorimmainen on haalari iässä. Konttaa kevään, (laittaa suuhun kaiken) joten mennään ulos sään salliessa. :) Parit vk-housut löytyy 80 ja yhdet kurahousutkin. Jos niillä selviäis kevään ja lähempänä kesää tietäs minkä kokoinen haalari sopii juhannuksena. :)
    Syksyksi on jemmassa vihreä pop vk haalarin 92 koossa kun villaa pitää olla välissä. Toivon että mahtuu seuraavan keväänkin.
    Kiva seurata blogista mitä pikkutytöille on tarjolla, kun omalle tytölle tuli ostettua usein niin että sai kierrätettyä veljillä.

    VastaaPoista
  8. Ihanan pirteä keväthaalari! Tulee ihan pääsiäisraekarkit mieleen =)
    Ostin alesta meidän Alvalle Ticketin liilan puhalluskukkahaalarin, mutta tuo reppanahan hukkuu kokoon 86 (viralliset 1,5v mitat saadaan ensi viikolla kun neuvola ja ikää 1v7kk, mutta veikkaan että lähes 80 cm ja 11kg).

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)