perjantai 5. helmikuuta 2016

Koululaiselle Villervallaa & upeat canvastakit! (sis. alekoodin Skidiin!)



Olettehan huomannut että Villervallaa saa nyt osassa vaatteista kokoon 152cm asti?
Itse hihkaisin onnesta, kun tästä uudistuksesta Skidin sivuilta uutuuksien ilmestyttyä luin. Meillä nimittäin oli jo nuorimmalla pojalla eli Emilillä menossa se entinen viimeinen koko eli 140cm. Emil tykkää vielä värikkäistä vaatteista, joten mukavaa että kokoja nyt riittää ja koululaisellekin löytyy ihanuuksia. :)



Yhteistyön merkeissä Skidi lähetti meille taas paketillisen Villervallaa sovitukseen (vaatteet palautan Skidiin, pari vaatetta saan pitää). Nyt soviteltiin nimenomaan tuolle 8v. koululaiselle. Oli itsekin mukava nähdä mihin poika itse tykästyi ja millaisia ajatuksia vaatteet herätti. Emil on nyt noin 140cm pitkä ja malliltaan hoikka. Villervallan vaatteissa tykkään erityisesti siitä, että istuu päälle hoikallekin lapselle hyvin, kun ovat malliltaan vähän kapoisempia.


Sininen yhdistettynä turkoosiin on todella raikas. Tämä kevään sininen on minusta livenä todella kaunis sävy, ihan yllätyin, koska normaalisti en itse ole sinisen ystävä. ;) Emil tykästyi raidalliseen trikootakkiin eniten näistä sovitusvaatteista. Takin alla on yksivärinen vihreä trikoopaita, joita saa muuten monessa värissä, kuten raidallisiakin trikootakkeja ja paitoja. Molempia on saatavilla sinne 152cm saakka!
Trikoohousut on ihanan pehmoiset ja sopivan kapeat. Niistä Emil totesi, että "nää on tosi mukavat jalassa".

Näissä kaikki koossa 140cm ja kuten näkyy koko on juuri hyvä, reiluuttakin on vielä vähän. Minusta Villervallan vaatteet vastaa hyvin kokoaan ja osa kuten nämä trikoovaatteet on jopa hiukan reilua mitoitusta.


Kevään vihreä on juuri paras vihreän sävy mitä olla voi, tosi keväinen!
Kivasti muuten sopii sinisenkin kanssa yhteen. Annoin Emilin aika pitkälti valita nämä kokonaisuudet, että minkä kanssa mitäkin sovitellaan ja hyvät setit tuli. Tosin ei näissä voi valita väärin, kun kaikki käy melkein kaikkien kanssa yhteen. Vihreät trikoovaatteet on näissä kuvissa kokoa 140cm, mutta nuo siniset canvashousut on kokoa 146cm. Canvashousuista valitsisin Emilille juuri tuon 146cm, niissä ei ole ollenkaan liikaa kasvuvaraa ja 140cm taas alkaa olla jo liian sopivat.


Trikootakeissa on raidallisten lisäksi saatavilla yksivärisiä. Tai no resorit ja kantit on hiukan erisävyisiä. Meillä on ollut näitä trikootakkeja useammassa koossa Emilillä ja ovat ihan parhaita ulkovaatteiden alle lämmittämään ja kesän viileisiin päiviin taas ihan ulkotakiksi. Kaulus nousee juuri sopivan korkealle, eikä ole turhaa huppua niskassa painamassa.


Näissä kuvissa näkyy hyvin housujen vyötärön istuvuutta. Mielestäni vyötärö on aika hyvä hoikallekin, eikä tartte kilometriä kuroa nauhoilla. Hih. Canvashousuissa punaiset on kokoa 140cm ja niissä ei itseasiassa tartteisi edes nauhoja sitoa, kun pysyy pojan jalassa muutenkin. Kokoa isommat eli 146cm pitää vähän kiristää nauhoista ja samaten trikoohousut 140cm.
Trikoohousuja on saatavilla kokoon 140cm saakka, mutta canvashousuja saa nyt sinne 152cm saakka. Värejä on muuten canvaksissa peräti kuusi ja yhdet on muuten nämä upeat keltaiset!


Oletteko muuten testanneet Villervallan sukkia?
Meillä on ollut nyt jo lähes pari vuotta käytössä Emilillä parit ja just tarkastin että ovat ehjät edelleen, jäivät nyt siis juuri pieneksi. Nukkaa sukkiin on tullut paljon vähemmän, kun monen muun merkin sukkiin, joten olen ollut hurjan tyytyväinen laatuun. Koko on sukissa reilu. Emilille mahtuu näistä vielä just koko 31/33, vaikka pojan kenkäkoko on jo 35.


No mutta sitten niihin ihaniin canvastakkeihin, joita taas saa!
Näitä saa nyt kuudessa värissä, kuten canvashousujakin. Väreinä on pinkki, turkoosi, vihreä, sininen, punainen ja upea keltainen. Oma lemppari on ehdottomasti tämä keltainen, sävy on kaunis lämmin keltainen. Emil itse muuten tykkäsi myös keltaisesta eniten.


Canvastakeissa koot on 98-140cm. Meillä siis sovituksessa takeista se isoin koko eli 140cm.
Takki on pehmoista 100% puuvillaa. Helmaa voi kiristää ja huppu on irroitettava. Takaa takki on vähän pidempi.


Emilille mahtui vielä ihan kivasti koko 140cm, tosin kasvunvaraa ei juurikaan ole. Voi että kun näitäkin saisi isommassa koossa. ;)


Turkoosia canvastakkia sovitettiin vihreiden canvashousujen ja vihreän trikoopipon kanssa.
Pipoissa suurin koko on 54/56.


Tässä näkyy hyvin tuo 146cm canvashousujen koko 140cm pojalla.


Punainen canvastakki sopii tosi hyvin vaikka sinisten canvashousujen kanssa tai turkoosien.
Canvastakkien lisäksi Skidiin on juuri saapunut vedenpitävät välikausihousut, -takit ja haalarit. Kannattaa kurkkia nekin.

Miltä teistä näyttää näin kuvissa Villervallan uutuudet?
Aioitteko tilata isoja kokoja koululaisille?

Keräsin tähän alle vielä värikkään kollaasin, joista kaikkia on saatavilla sinne 152cm saakka ja lisäähän löytyy Skidistä.


Nyt viikonloppuna kannattaakin ehdottomasti käydä Skidissä ostoksilla,
sain nimittäin mukavan alekoodin teille ostoksiin. :)
Koodilla; "keltainen" saat -10% alennusta tilauksestasi.
(koskee normaalihintaisia tuotteita)
Alennus on voimassa viikonlopun ajan eli 5.-8.2.2016.
Klikkaa siis nopsaan värikkäille ostoksille!

(Teksti sisältää mainoslinkin. En hyödy klikkauksista.)




14 kommenttia:

  1. Canvas-housuja on pakko saada 8v ja 2,5v pojille... Ihania värejä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canvashousut on kyllä ihan parhaat ja värit on nyt kyllä ihan huiput. :)

      Poista
  2. Moi! Odottelinkin tätä päivitystä. Toisiksi nuorin poikani on tosi samanikäinen ja -kokoinen Emilin kanssa. Kuvistasi näkee paremmin värit kuin Skidin sivuilta.
    Nyt ehdin jo tilaamaan. Oli ihan pakko saada keltaiset housut!!!! Ja vähän muutakin. Canvastakissa harmitti, ettei siinä ollut noita isoja kokoja. Muuten isot koot tuli meille mieluisana yllätyksenä.
    Sukat ovat olleet jo vuosia käytössä. Hyviä ovat!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva että tykkäsit tästä postauksesta. :) Kotikuvissa tosiaan saa aina paljon paremman käsityksen vaatteista. Keltaiset canvakset on ihanat! Pitäisi minunkin kysyä kelpaisiko Emilille ne. ;)
      Isoja ja pieniäkin kokoja olisi kiva saada noihin canvastakkeihin.

      Poista
  3. Meidän neiti on aina rakastanut värejä. Varmasti tullan siis koululaiselle jokunen vaate hankkimaan, nyt kun sopivia kokoja on taas saatavilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä tuo että kokoja saa isommillekin, ai kun moni muukin valmistaja tajuaisi tämän. ;)

      Poista
  4. Nämä on kyllä niin ihania taas! :) Harmi ettei canvastakkia ole pienemmässä koossa, mutta isommalle olisi kyllä ihana tuo punainen. Ja nuo canvashousut on kyllä kivoja myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania tosiaan! :) Minäkin harmittelin samaa, että voi kun olisi pieniä ja isoja kokoja noissa canvastakeissa. Meillä pitäs olla Emilille 146cm ja Olivialle 92cm, eli just on vaan ne välikoot saatavilla.

      Poista
  5. Meillä on paljon Villervallan vaatteita, mutta harmikseni herra 10v on alkanut dissaamaan tuota ylenpalttista värikirjoa, vaikka kirkkaiden värien ystävä onkin. Voin veikata, ettei huoli yhtään noista vaatteista jos esittelen. Kokee ne jotenkin hyvin lapsellisiksi. Ainoastaan tuosta oranssista takista voin olla varma, että sen huolii ja pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vaarana kun lapset kasvaa, siis että jossain vaiheessa ne värit on ihan lapsellisia. Hih. Meillä ei myöskään 11v. näitä enää käyttäisi, vaikka jotain värikkäämpää huoliikin, niin pitää olla sitten sellaista selvästi "poikamaista" sitten. ;)

      Poista
  6. Mä en taida enää uskaltaa ostaa trikootakkia (enkä ehkä sitten trikoohousujakaan). Meillä on aika pahasti nyppyyntynyt yksilö käytössä ja kirpparilla katsoin myynnissä olevaa Villervallan trikootakkia, joka oli niin nyppyinen, etten enää käyttöön huolisi. Pitkä- ja lyhythihaisia t-paitoja meillä on ollut useita ja ne on säilyneet hyvänä. Canvasvaatteita ei olla kokeiltu. Ihania värejä on kyllä.
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, meillä nuo trikootakit ja housut on kyllä pysyneet siistinä. En ainakaan oo huomannut että yhtään enempää nyppääntyisi kuin muutkaan trikoot. Harmillista varmasti jo niin on teillä päässyt käymään. :/
      Canvaksia suosittelen kokeilemaan, ne on ihan huippuja. :)

      Poista
    2. Oisko meillä joku maanantaikappale. Muuten tykätään siitä trikootakista, poika ja minä.

      Poista
  7. Hei! Olen usein käynyt vilkuilemassa täällä, mutta nyt vasta rohkaistuin kommentoimaan. Tämän postauksen ansiosta meille kotiutui Skidistä aika kasa ulkovaatteita, mm. tuo Canvas-takki punaisena :)

    Sinulla on aina niin kauniita kuvia!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)