keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Oi talvi tule jo! (sis. alekoodin Ratkiriemuun)Hei vaan pitkästäaikaa! Kuten tuossa aiemmin kerroinkin on meillä ollut melko rankka syksy sairastelujen suhteen ja siinä kun on suurperheen arkea koittanut pyöritellä samalla, niin oma jaksaminen on ollut heikkoa. Kaikki ylimääräinen karsiutuu hyvin pois, kun normi arkikin tuottaa tuskaa. Itse olen nyt viimein terveenä ja toivon että tilanne jatkuu näin. :)

Talvea odotellaan jo saapuvaksi koko perheen voimin ja etenkin sitä lunta! Toivotaan, että tänä vuonna tulee luminen talvi jo ennen joulua. Välikausivaatteet on tänä vuonna olleet hurjan kauan käytössä, kun tuntuu ettei sinne pakkasen puolelle päästä millään. Toisaalta ihan hyvä niin, kun minulla on edelleen toppahankinnat vähän vaiheessa..


Olivialle olen kyllä jo pari haalaria hamstrannut, vaikka koko onkin aiheuttanut jälleen kerran päänvaivaa. Luulen että pienellä fiksuinta onkin ostaa suosiolla kahta eri kokoa, kun talvivaateaika on niin pitkä ja kasvua ehtii tulla talven mittaan monta senttiä.

Alkutalven haalari me saatiin yhteistyön merkeissä Ratkiriemusta. Tämä pinkki Nova Starin haalari on reilua mitoitusta, kun koko 80/86cm on näinkin reilu 84cm Olivialle. Kaunis pinkki sävy on mitä mainioin etenkin lumettomaan alkutalveen. Nova Starin ulkovaatteita meillä ei ole koskaan ollut pojillakaan, joten mukava testailla nyt. Ainakin näppituntumalla vaikuttaa oikein lämpöiseltä ja kestävältä haalarilta. Vedenpitävyyskin on 7000mm ja saumat teipatut, joten sietää varmasti lätäkköleikit myös. Hih.


Haalarin kanssa samaan aikaan saatiin lisäksi Ratkiriemusta ja Fredriksonilta ihanat tupsuliini villapipot.
Minä niin rakastuin näihin!
Tuo raidallinen Tupsuliini sopii täydellisesti Nova Starin haalarin kanssa. Pinkki sävy on ihan sama molemmissa, sävyttäjän silmä tykkää. ;)


Mustassa Tupsuliinissa on valkoiset tupsut ja se sopii myös tosi hyvin tähän haalariin ja meidän muihinkin talvisetteihin. Mitäs tykkäätte, kumpi myssy on kivempi pinkin haalarin kanssa?


Näissä Fredriksonin Tupsuliineissa on tuo päällinen 100% villaa ja vuori pehmoista velouria. Varmasti lämpöinen paukkupakkasillakin. Kokona Olivialla on myssyissä 48 ja neidin päänympärys on hiukan päälle 47cm. Nämä on vielä reiluja, joten mitoitus ei ainakaan ole yhtään pientä, ennemmin hiukan reilua. Ratkiriemussa on tosi hyvä valikoima Fredriksonin myssyjä ja värejä näissä Tupsuliineissäkin monta, kannattaa kurkata kaikki.


Sain vielä mukavan alekoodin teille käytettäväksi Ratkiriemun nettikauppaan. Eli saatte kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta koodilla; 221115 ja tämä koodi on voimassa loppuviikon eli su 22.11.15 saakka!

Ratkiriemustahan löytyy mm. Nova Star, Molo Kids, Fredrikson, Gugguu, Racoon, Mini A Ture, Småfolk, Neenuska, Phister & Philina, Silverjungle, Ticket Outdoor ja paljon paljon muuta. Klikkaa kauppaan! :)

(Yhteistyössä Ratkiriemu. Teksti sisältää linkkejä, en hyödy klikkauksista)
1 kommentti:

  1. Musta myssy miellyttää omaa silmää enemmän tuossa kokonaisuudessa, johtuen siitä, että hanskoissa ja haalarissa on myös hieman mustaa. Se myös jotenkin korostaa kasvoja. Ei raidallinenkaan myssy paha ole. :D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)