tiistai 21. heinäkuuta 2015

Lomalla.. (ajatuksia ja alevinkki)

 
Kesä ja etenkin tämä lomailu lapset on imenyt mehut pois siihen tahtiin, että iltaisin heittää mielummin aivot kunnolla narikkaan, kun alkaisi väsäämään blogipostausta. ;) Toisekseen alkuöiden jatkuva tissillä roikkuja ja sylissä nukkuja on pitänyt huolen siitä, että äidille ei turhaa yksinoloa liikene. Neiti ihminen on omaksunut huonon tavan josta on päästävä eroon. Ensin on kuitenkin nautittava lomasta! Tai siis miehen lomasta. Kuten meidän 14v. totesi; "äiti mikä loma sinulla on, sinähän olet lomalla kokoajan!". ;D
(sen kun näkis)
 
 
Mutta pian se taas arki koittaa, joten kyllä tämä lomafiilis loppuu ajallaan.
Ajatuksia olisi blogin suhteen, joita olen pohtinut, mutta ehkä niistä enemmän myöhemmin.. Jotenkin tuntuu ettei tämä voi jatkua ihan tässä muodossa, koska aiheet (tai ainakin lastenvaatteiden kiinnostuksen kohteet) on poikien kasvaessa ja tytön syntyessä hiukan muuttuneet. Haluan kuitenkin ennen kaikkea että saan kirjoitella blogiini niistä aiheista ja asioista, jotka itseä kiinnostaa ja pitää omaa intoa bloggaamista kohtaan yllä, enkä niistä aiheista joista minun odotetaan kirjoittavan. Reilut 7 vuotta jotka olen blogia pitänyt on pitkä matka ja elämä pakostikin muuttuu siinä ajassa.
 
 
Juttua olisi paljonkin. Ajatukset sinkoilee sinne tänne ja olisi kiva bloggailla tiheämmin. Tämä lastenvaate aiheinen blogini on ollut niin kauan osa omaa elämää, että se on juurtunut sinne. Vaikka en olekaan se hyvien juttujen kirjoittaja tai muutenkaan taitava taiteilemaan sanoja soljuvaksi tekstiksi, niin silti rakastan sitä mitä tämä minulle antaa. Olen erittäin iloinen jokaisesta kommentista ja jokaisesta kävijästä. Teistä mahtavista saman henkisistä ihmisistä, jotka jakaa kanssani tämän arjen ilon. Kiitos!
 

 
Ajatuksista niihin vaateihanuuksiin.. ;)
Olen yllättävän vähän tänä kesänä shoppaillut alesta, vaikka kuvittelin innostuvani tytön vaatteiden myötä ihan liikaa. Ihanuuksia olisi kyllä tarjolla vaikka kuinka. Yksi söpö setti on tämä Billieblushin farkkupaita ja jeggingsit. Sain setin Olivialle Oih! nettikaupasta kiitokseksi yhteistyöstä. Kokona 86cm. Mitoitus on mielestäni pienehkö, koska neidin vaatekoko on nyt 80cm ja tämä setti on sopiva juuri nyt.

 
Meillä ei vielä aiempaa kokemusta Billieblushin vaatteista olekaan, joten mukava testailla näitä.
Mitä te tykkäätte merkin vaatteista?
Oih! nettikaupassa on nyt nämä ja paljon muuta hyvässä alessa, kannattaa kurkkia koko valikoima!
 
Tämä lomailija lampsii nyt selaamaan alevalikoimaa ja toivoo löytävänsä kaikkea ihanuuksia. ;)
Nauttikaahan kesästä ja lomasta!


14 kommenttia:

  1. Ethän ainakaan lopeta bloggaamista, ethän?

    Minusta ei kaiken tarvitse olla aina (tai edes koskaan) syvällisiä kirjoituksia. Mieluummin luen sellaista jota kirjoittaja on oikeasti halunnut kirjoittaa kuin sellaista johon hän tuntee itsensä pakotettu. Oli se sitten lastenvaatteista tai politiikasta tai jostain muusta. Tottakai elämä on muuttunut monen vuoden aikana, ja sen myötä sisältökin blogissa muuttuu.

    Teidän Olivia näyttää jo niin isolta tytöltä! Innolla odotan jo 1v postausta =)

    Täällä pähkäilen mitä ihmettä meidän neiti toivoo 1v- lahjaksi (15.8), kun kaikkea jo on isompien sisarusten jälkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanasti sanottu, kiitos! <3
      En aio lopettaa bloggaamista, vaikka välillä tulee sitäkin mietittyä (varsinkin silloin kun on tehnyt kaikkiaan 3h yhtä juttua ja sitten ei saa minkäänlaista kommenttia juttuun). Kävijöitä on kuitenkin reilusti, joten lukijoita näyttäisi olevan, vaikkei ihmiset kommentoi enää niin paljon kun vuosi pari sitten.. Mutta siis välillä oikeasti miettii, että onko tässä järkeä laittaa tunteja bloggaamiseen. ;)
      Nautin tästä silti edelleen kuitenkin niin paljon, että en aio lopettaa.

      Uudistusta pitää miettiä siltä kantilta, että nykyisin poikien vaatejutut jää vähemmälle ja tulee jatkossa jäämään enenevissä määrin. Emil kasvaa ja jää pikkuhiljaa blogista pois. Koululainen saa jo päättää onko blogissa mukana vai ei. :)
      Blogi tulee siis olemaan tyttöpainotteinen ja siksi mietin vähän ulkoasun, blogin nimen ja esittelytekstin uudistusta. Mietin jopa ihan uuden blogin perustamista, mutta katsotaan nyt..
      Paineet siitä mistä kirjoitan tulee enemmänkin lukijoilta, odotetaan että poikien jutut jatkuu.. Nyt on vaan niin että pieni tyttö jatkaa blogin puolella, joten poikien jutut jää pakosti vähemmälle ja muutenkin eniten on nyt tietenkin kaikkia tyttömäisiä hankintoja edessä. ;) Tämä on siis mietinnän paikka.

      Olivia on tosiaan jo niin tomera pikkuneiti ja silti ihan vauva, hurjaa! :)
      Meillä on enää reilu viikko 1v. synttäreihin ja mietinnässä kovasti lahjatoiveet. Voisin tehdä postausta niistä kun ehdin. Vaikeaa miettiä täälläkin että mitä lahjaksi, kun neitiä ei vauvalelut kiinnosta juurikaan, poikien lelut vaan kiinnostaa. ;D

      Poista
  2. Itsellä on näistä kokemusta sattuneesta syystä =)

    Ovat tosiaan hiukan napakkaa mitoitusta. Loistavia hoikille lapsille, joille nämä istuvat hyvin. Billieblushilta löytyy kauniita vaatteita ja upeita juhlamekkoja. Jotku ehkä muistavat Ellen lakkatakit, niin niitä löytyy nyt Billieblushin mallistosta.

    Billybandit on näiden pikkuveli eli mallisto on suunnattu pojille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) Hoikille tosiaan loistavia!
      Näin arvelinkin, että ne Billybandit on pojille samalta valmistajalta. :)

      Poista
  3. Voin vain kuvitella, että koululaisparven lomaillessa on äidin loma todellakin kaukana ;) Ja kun siihen vielä yhdistetään oman osansa vaativa yksivuotias niin huh heijaa! Onneksi jaksat kuitenkin kirjoittaa ja valokuvata - äläkä missään nimessä harkitse blogin lopettamista: uudistaa toki aina voi, jos siltä tuntuu.

    Ihanaa kesänjatkoa teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Jatkan ehdottomasti vielä, pitää vaan miettiä jotain ulkoista muutosta. Blogin nimi, ulkoasu ja esittelyteksti voisi kokea pientä uudistusta. Mutta pitää miettiä vielä. ;)

      Ihanaa kesää sinullekin!

      Poista
  4. Tuttu tunne, välillä miettii onko koko blogissa mitään järkeä. Lukijoita ja klikkejä on paljon, mutta välillä tuntuu kuin itselleen kirjoittaisi. Kommentit on blogin suola :) Itse pyrin kommentoida usein, mutta nyt esim. lomaillessa käyn vaan nopeasti lukemassa blogit ja usein en sitten aikaa jätä enää kommentointiin - some irtiotto :D

    VastaaPoista
  5. Hei, itselläni tulee luettua jokainen postauksesi mutta kommentoin valitettavasti todella harvoin. Olen lukenut blogiasi jo Emilin vauva-ajoista lähtien koska meilläkin on monta lasta ja osa aika samanikäisiä, kuopuksena juurikin 1-vuotias poika. Olen saanut vuosien myötä monta blogistasi paljon vinkkejä poikien vaatetukseen liittyen mutta ymmärrän täysin että blogisi painottuu nykyisin enemmän Olivian asioihin.
    Itselläni kotiäitiaika on lopuillaan ja olen palaamassa työelämään syksyllä. Toisaalta odotan uutta elämänvaihetta innolla mutta täytyy myöntää että tunnen jonkinlaista ahdistusta siitä että palaan töihin kun viimeinen lapsemme on vielä näin pieni. Tiedän että asiat tulevat sujumaan mutta haikealta tuntuu.
    Mukavaa loppukesää sinulle ja perheellesi. =)
    -Tiina

    VastaaPoista
  6. Itse 6 pojan äitinä olen rakastanu lukee kerrankin vain poikien juttuja ja vaate infoja... Parasta on ollu kun saa etukäteen kurkkia syksyn uutuuksia ja saanut pähkäillä toppavaate ym tarjontaa.
    Nyt tyttäresi synnyttyä olen käynyt vain kurkkimassa syksyn/talven juttuja koska en jaksa lueskella tyttöjuttuja niitä kun on 20 tusinassa täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Eikä ne tietysti itseä liikuta niin ei kiinnosta. Toivottavasti kuitenki jatkat kirjoittelua! Kaikkea hyvää! :)

    VastaaPoista
  7. Itselläni on 8v,6v ja 5v lapset. Olemme siinä vaiheessa mieheni kanssa että pohdimme haluaisimmeko vielä yhden lapsen. Haluaisin kysyä että miten teidän perheessä yhdistetään isompien lasten menot pienempien lasten juttuihin? Omat lapset ovat koko ajan omatoimisempia ja vähän arastelen ajatusta ihan pienestä, joka ei pysy isompien vauhdissa mukana... Olisi kiva kuulla ajatuksiasi aiheesta :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä meitä aktiivilulijoita on täällä paljon sellaisiakin, jotka eivät ikinä kommentoi. Täälläkin yksi! Minulla esikoispojan lisäksi 10 kuukautta vanha tyttö ja nykyään käyn täällä ihan vaan tyttöjuttujen takia :)

    VastaaPoista
  9. Olen lukenut blogiasi vuosia ja juuri sen takia kun tää on ollut poikien tyyliin. Itsellä kolme poikaa ja olen saanut todella paljon ideoita ja vinkkejä blogistasi :) ymmärrän kyllä että pojat kasvaa! Yksi omistakin pojista on kohta yläkoululainen. Eskarilainen taas haluaa vain transformer tms vaatteita päälle. Ei paljon bloggailtavaa riittäis:) aion kyllä lukea blogiasi jatkossa vaikka pojat " poistuukin". Toivon vaan että ihan kaikki juttu ei keskittyis vaan pikkuprinsessojen vaatteisiin :) vaan elämään, touhuihin, tulevaan syksyyn ja talveen yleensä.

    VastaaPoista
  10. Ihana Olivia =) älä vain lopeta bloggaamista. Luen edelleen blogiasi, vaikka ehkä vähän harvemmin, mutta edelleen tykkään!

    VastaaPoista
  11. On ollut mahtavaa lukea blogiasi juuri siitä syystä että on kerrankin oma blogi poikin jutuista ja myös niiden vähän isompien poikien, ihan koululaisten vaatteista. Netti on täynnä blogeja pikkutyttöjen ja vauvojen jutuista. Tämä on ollut oikeastaan ainoa blogi jonka päivityksiä olenkin innolla odottanut. Mutta toisaalta tiesin että tytön tultua kuvioihin näin tulee käymään ja kuten sanoit että siitä pitää kirjoittaa mikä itseä kiinnostaa. Kiitos niistä monista vinkeistä joita olen vuosia blogistasi saanut omille pojilleni. Ja hyvää jatkoa sinulle. Ja jos tiedätte kivoja blogeja VAIN poikien jutuista niin vinkatkaa :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)