tiistai 2. kesäkuuta 2015

Pienen neidin kesämekko (sis.lukijatarjouksen!)

 
 
Huh huh, niin se vaan alkoi kesäkuu ja kaivelin viimein kaikki lasten kesävaatteet jemmasta. Eipä niillä kiire ollutkaan, kun ei vielä niistä helteistä tuolla ulkona olla päästy tuskastumaan nauttimaan, mutta silti tuo mittari on ainakin täällä ollut ihan sopivissa lukemissa ja sisälläkin meillä ainakin kipuaa jo tuonne +24 (kauhulla odotan missä se on sitten helteiden aikaan). Olivialle olen ostellut ihan surutta kaikenlaisia tyttöhömpötyksiä kesään ja niistä yksi suosikkini on tämä Mini Rodinin delfiinimekko.
(mekosta saatu alennusta yhteistyön merkeissä Jeriikasta)

 
Nämä delfiinit oli minun suosikkini Mini Rodinin mallistosta tälle keväälle/kesälle. Olisin halunnut Emilillekin sen sinisen version t-paitana, mutta en enää myöhään heränneenä löytänyt mistään 140/146cm sitä.

 
Pehmoista ja ohutta trikoota oleva mekko on taatusti vilpoisa pienelle neiti kesäheinälle helteisiin.
Kokona Olivialla 80/86cm.
 
Mikä teidän lemppari kuosi oli näistä uusimmista Mini Rodineista?

 
Jeriikassa on muuten kiva valikoima Mini Rodinia vielä jäljellä, jos on joku muukin joka nyt vasta näihin ihastui. ;) Keltaiset delfiinit olisi kivat kanssa ja lisäksi itse tykästyin nyt myös noihin Alligator-vaatteisiin, voisi samistella pikkusisko isoveljen kanssa.

 
Lisäksi vinkkinä että Molo Kidsin AW15 pre-mallisto on jo myynnissä Jeriikassa myös. Ihanat nuo tiikerit!

 
Jeriikan mallistoon on tullut uutena merkkinä Kukukid ja mm. uutta kesäistä Maxomorraa. Nuorille hyviä vaatteita löytyy mm. Guess ja D-xel merkeiltä, joten kannattaa ehdottomasti kurkkia nekin!
Hyvässä alessa on mm. Ticket Outdoor 30-50% ja outletistä löytyy vaikka mitä 40-80% alella.
 
Lisäksi Jeriika tarjoaa teille lukijatarjouksen. :)
Saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% alennuksen koodilla; dolphin20
(ei koske Molo Kids Pre AW15 mallistoa)
Lukijatarjous on voimassa 2.-7.6.2015.
 
(Postaus sisältää mainoslinkkejä, en hyödy klikkauksista)
 
 
 

12 kommenttia:

  1. Noi delfiinit on tosi ihania! Meillä on isommalle pojalle se siniset delfiinit t-paita. Otin tietty vanhasta tottumuksesta isomman koon jo niin on aika reilu, mut ei kai se oo niin justiinsa - meneepähän pidempään :)
    Hih mua huvitti tuo teidän sisälämpötila :D Meillä on aina vähintään toi +24 ja silloinkin saattaa palella.. :D Joku +28 oli ihan normi kesällä eikä tuntunut useimmiten kuumalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, minulla taas on epämukava olla jos lämpömittari on sisälläkään yli +23 ja olen suorastaan tuskainen kun lämpöä on yli +25. ;) Meillä on talvellakin sisälämpö +20, ei enempää. Kuulun niihin jotka ei tykkää hikoilla yhtään. Eli kesä ei oo minun juttu. ;D
      Olen kyllä myös herkkä palelemaan, joten ihanteellinen olisi kun aina olisi lämpöä +17- +22. No joo ehkä on ihan kiva että on nämä neljä vuodenaikaa ja saa vaihtelua kuitenkin elämäänsä. Hih.

      Voi kun minäkin löytäisin meille vielä ne siniset delfiinit ja mieluiten alella. ;)

      Poista
  2. Mini rodini on sellainen merkki johon en ole vielä hurahtanut, vaikka yleensä ihastun vähän kaikkeen (kuten eilen kotiutin tytölle maastokuviolliset housut. Mutta näyttääpä nuo delffiinit ihanilta teidän Olivialla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei ole montaa Mini rodinin vaatetta vielä ollut, Emilillä pari ja tämä mekko on Olivian eka. ;)
      Itse en on ole täysillä myöskään tähän mennessä ollut ihastunut ja hinta rajoittaa ihastumista lisää, mutta nämä delfiinit oli ihastusta heti.

      Poista
  3. Tuo delfiinimekko on kyllä ihana! =)

    VastaaPoista
  4. Delfiini on minustakin kivoin kuosi kesän rodineista. Kalat hyvänä kakkosena. Voi miten söpö pikkuneiti kesämekossaan :)

    Mutta nuo Molon tiikerit saivat kyllä äidin huokaisemaan ihastuksesta. Tuo pitkähihainen paita on varmaankin saatava isoveikalle. Ja samasta kuosista löytyy muuten reppukin (ainakin babyshopista). Olisiko noista Molon repuista koulurepuksi vai ovatko liian pieniä? Ei näkynyt mittoja ainakaan babyshopissa. Täytyy tutkia asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kalat on hauskat tosiaan myös.

      Minustakin nuo uudet Molo kidsin tiikerit on pojalle ihanat! Täytyy meilläkin kysellä pitäisikö Emil. ;)
      Minulla ei ole noista Molon repuista kokemusta, enkä ole livenäkään nähnyt. Kerroppas infoa, jos löydät tietoa tai tilaat sellaisen.

      Poista
  5. Tulin tästä niin hyvälle tuulelle! Olivia ja delfiinit ovat niin söpöjä molemmat, että mun oli pakko tilata tuo mekko :) Mitään kokemusta ei ko. merkistä ole, toivotaan, et yllättää positiivisesti. -Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Piia! <3 Ja kiva kun innostuit teillekin tilaamaan. Meilläkin tämä on eka vaate Rodinia Olivialle, Emilillä on ollut collegepaita ja trikoopaita aiemmin. Saa nähdä millainen laatu tässä joustavassa trikoossa on, toivotaan tosiaan että hyvä! :)

      Poista
    2. Hih, jotain samaa noissa Olivian ja delfiinien veikeissä ilmeissä on ja melkein tukkatyylikin on yks yhteen ;) -Piia

      Poista
    3. Hih, no niin onkin! :D Hiuksia odotellessa. ;D

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)