sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Yksi välikausisetti ja muistutus

 

Joku tuossa jo jokunen aika sitten kyseli, että miltä näyttää Emilin välikausi. Itseasiassa meillä ei juurikaan pojille tälle keväälle hankintoja tehty. Kaikille mahtui lähes kaikki viime vuotiset välikausikamppeet tai mahtuu ainakin nyt kevään. Osa siirtyi suoraan veljeltä toiselle, kun esim.14v. ja 11v. ovat peräkkäisissä vaatekoissa, tämäkin helpottaa huomattavasti meidän vaatehankintoja. Syyspuolelle täytyy jotain ostaa, mutta jätin hankinnat suosiolla alekautta odottamaan. ;)

 
Emilille mahtuu kevään vielä 134cm takit. Hänelle olen jo katsellut 140cm vedenpitävää takkia,
mutta juuri mikään ei oikein tunnu iskevän omaan tai pojan makuun
(miten nuo isojen takit onkaan tälle keväälle niin tylsiä ja tummia?).
Ainut mikä ihastutti jo heti mallistojen ilmestyessä oli tämä Molo Kidsin meleeratun harmaa Waiton-välikausitakki (meidän takki saatu Ratkiriemusta testiin). Vaikka takki onkin suht tumma, niin tuo pinta on kuitenkin eläväisen näköinen. Takki on sellainen kevyempi versio, joten se on ollut meillä ykköstakki näille reilun kymmenen asteen lämpimille. Pieni vesisadekaan ei ole menoa haitannut, kun takki on vedenpitävä.
(Pipo vanha Reima ja kengät viime vuotiset Viking)

 
Välikausihousuissa on toista kautta ykkösinä myöskin Molo Kidsiä. Haven-housut on vähän paksumpaa kangasta kun tuo Waiton-takki ja ne on ihanan istuvat hoikalle pojalle. Ajattelin kyllä tilata testiin meille lisäksi nuo Waiton-takin kanssa samaa kangasta olevat Waits-housut, ne olisi varmasti kevyet nyt ilmojen lämmetessä lisää. Takki on Emilillä koossa 134/140cm ja housut 140cm.
(Emil on n.135cm pitkä)
 
Kiinnostaisiko teitä kurkkia muitakin meidän poikien välikausisettejä?
 
Sunnuntai-illan muistutuksena vielä, että muistakaa hyödyntää Ratkiriemun lukijatarjous;
-25% yli 70e ostoksesta!
(Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Jos tilaukselta palauttaa ja alennuksen ehto ei enää täyty, alennuksen menettää)
Koodi; poikientyyliin ja voimassa enää tänään. ;)
(Molo Kidsin ulkovaatteet on on muuten nyt Ratkiriemussa hyvässä alessa)
 
(Postaus sisältää mainoslinkkejä. En hyödy klikkauksista)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)