maanantai 11. toukokuuta 2015

Ratkiriemun mahtava lukijatarjous!

 
 
Alkavan keväisen viikon kunniaksi sain teille tarjottavaksi upean lukijatarjouksen Ratkiriemuun! :)
Ratkiriemussa on iso valikoima kaikkia ihanuuksia, kuten Nova Staria, Maxomorraa, Molo Kidsiä, Mini A Turea, Ebbeä, Mamaliciousta ja Boob:a. Kattava valikoima lasten- ja äitiysvaatteita.
 
Lukijatarjouksella saat huippu edullisesti mm. Molo Kidsin kevyet waiton- ja waits- takit sekä housut. Jotka on muuten ihan mahtavat juuri näille yli kympin lämpöisille kevätpäiville. ;)

 
Kauppaan on juuri tullut myyntiin myös Ebben suloinen kevät/kesämallisto, joka onkin jo suoraan alessa!
Aina muodikasta raitaa raikkaissa sävyissä.

 
Lisäksi suosittelen kurkkaamaan Boob ja Mamalicous odotus- ja imetysmallistot. Minulla on itsellä ollut raskausaikana ja nyt imettäessä lähes pelkästään näitä merkkejä ja en voi kun kehua. Laadukkaita kumpainenkin. :)
Erityisesti nuo Mamalicious skinny jeggingsit on unelman pehmoiset ja super joustavat. Ne antaa mukavasti armoa näin raskauden jälkeen isoksi jämähtäneen masun kanssa (syy ei tietenkään ole herkuissa) ja toki alkuraskaudessakin venyy kivasti masun mukana. Korkeavyötäröiset hoikentavat after birth jeggingsit olisi varmasti myös hyvät juurikin raskauden jälkeen, niistä on saatavilla myös capri-mittainen malli.
 
Lukijatarjouksena saat nyt -25% yli 70e ostoksesta!
(Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Jos tilaukselta palauttaa ja alennuksen ehto ei enää täyty, alennuksen menettää)
Alennuksen saat koodilla; poikientyyliin ja se on voimassa 17.5.2015 saakka.
Ratkiriemussa on myös hurjasti tuotteita alennuksessa jo valmiiksi, joten edullisille ostoksille pääset tästä. :)
 
(Postaus sisältää mainoslinkkejä. En hyödy klikkauksista)
 

 


1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta alennusvinkistä! Oon miettiny pääni puhki keltä kysyä mutta sinultapa nyt saatankin saada vastauksen. Millaista mitoitusta mahtaa nuo Ebben vaatteet olla? Himoitsen lähinnä bodya, paitaa, jumpsuitia 1veelle...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)