maanantai 12. tammikuuta 2015

Racoonin ihana kevät 2015 (sekä yksi jemmatoppa)

 
 
Yksi ihan lempparikategoriaani noussut merkki on nykyisin Racoon. Olen kyllä tykännyt merkistä aina, mutta kuten arvata saattaa niin tytön synnyttyä ihastuin merkkiin entistä enemmän. ;)
Jo syksyllä sainkin neidille Racoonilta ihanat teddy- ja villahaalarit (postaus löytyy täältä). Kovasti tykättyjä kumpikin ja paksu villahaalari onkin nyt näillä kovilla pakkasilla ollut ihan ykkönen. Äskettäin sain vielä suloisen talvihaalarin, joka onkin sen verran isoa kokoa, että tulee meillä käyttöön vasta ensi talvena. Toivottavasti tuo koko 86cm on sopiva koko vuoden päästä. Haalari on raikas keltainen punaisilla pisteillä ja sydämellä. Hiippahuppu on ihana piste iin päälle. :)
 
 
 
Racoonin kevätmallistoa odottelin jo vuoden vaihteessa innoissani, toiveena niitä tuttuja sydämiä, pisteitä ja kauniita värejä. Ei tarvinnut pettyä, mielestäni mallisto on todella kiva. Voi mikä suloisuus tuo kukkakuosi!


 
Nämä tyttöjen takit on aivan ihania! Ostoslistalla ehdottomasti Olivialle, kun vaan saisi päätettyä mikä näistä. ;)
 
 
 
Teddyhaalarit ja -takit on tosi kivoja tytöille myös. Kaunis keväinen tuo mintunvihreän sävy.
 
 
 
Myös isommille tytöille on samat kuosit, kuin pienille.
 
 
 
Tyttöjen softshell haalarit ja takit on saaneet myös kukkakuosin.
 
 
 
Poikien mallistokin on minusta ihan kiva, tuo autokuosi on varmasti monen pienen pojan suosikki.
 

 
Poikien malliston suosikkini on vihreä tähtitakki. Siihen yhdistettynä nuo turkoosit housut olisi ihana setti pienelle pojalle.
 
Näissä Racoonin ulkovaatteissa on kaikissa fleecevuori, mikä on minusta ihan huippujuttu. Itse tykkään enemmän kiinteästä fleecevuoresta, kuin siitä että aina pitäisi erikseen pukea alle fleeceä tai villaa. Jeriikasta infottiin myös, että mitoitus on sama kuin ennenkin.

 
 
 
Sadevaatteet on myös aikas upeat vai mitä? Nämä onkin olleet suosittuja, joten kannattaa varmasti olla nopea että saa omansa. Jeriikaan on tulossa näitä lisää, jos joku on jäänyt ilman niin kannattaa seurata tilannetta. Sadevaatteissa ei ole vuorta.
 
Näistä lähes kaikki löytyy myynnistä Jeriikasta. Klikkailkaa kurkkimaan! ;)
 
Mitä tykkäätte Racoonin mallistosta?
Onko joku jo ostanut näitä kevät uutuuksia tai jemmasitteko toppamallistoa?
 
 
 

15 kommenttia:

  1. Mä postailinkin Racoonin keväästä :) aivan ihana ja varmaan kevään paras mallisto! Racoonia tulee meille jatkossa ihan varmasti hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin jo sinunkin postauksen. :) Ihanuuksia tosiaan, pojillekin kivoja nuo tähdet. :)

      Poista
  2. Mä ajattelin tytölleni tuota Racoonin kukallista takkia, on niin herkullinen :) Racoon on yksi lempimerkeistä myös. Aikaisempi Cupcake oli myös aivan ihana. Silloin oli myös ihania sisävaatteita, joita ollut ikävä :( Jemmasin toppaa tytölle Stylepitistä Mini a Turen haalarin ja rukkaset. Jos Reimalle tulee isommat aleprossat, niin sitten vois jammata pojallekin ensi talveen takin.

    -Milla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Cupcake oli ihana, itse kipailen niitä vaaleanpuna/pinkki sydän ulkovaatteita. Oi oi.. niitä kun saisi vielä. ;)
      Sisävaatteita ois kiva saada tosiaan myös edelleen.
      Isompia alen loppuja odottelen minäkin jemmaus mielessä. ;)

      Poista
  3. Meillä ei oo ollut Racoonia vielä koskaan. Mitä mieltä olet mitoituksesta? Välikausivaatteiden lisäksi ostaisin pojalle ens talveks takin mutt minkähän kokoisen? Poika nyt 118cm. T: Andrea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta vastaa aikalailla kokoaan, mutta kokemusta on nyt vaan tuosta vauvanvaatepuolelta. Osaisiko joku lukija sanoa tarkempaa mitoitusta ja kokemusta isomman lapsen ulkovaatteissa?
      Voi kysyä Jeriikasta myös ja palata asiaan pian. :)

      Poista
    2. Vastaa kokoaan, ennemmin reilu kuin nafti. 80cm pojalle mahtuu vielä vktakki 74cm, tosin keväällä varmasti jo pieni. Ottaisin näistä lähinnä pituutta olevan koon. Isompi poika n. 110cm ja vktakki 116 oli reilu, mutta ehkä voisi olla käytettävissä. 110 olisi nyt sopivin toki.

      Poista
    3. Kiitos titti koko infosta! :) Itse mietin Olivialle kevääksi jo 80cm takkia ja housuja, mutta menisiköhän sittenkin 74cm..
      Olivia on siis nyt (huomenna 5kk neuvola, mutta ikää ny 5,5kk) varmaan noin 70cm pitkä ja veikkaisin että keväällä juuri tuon 74cm pitkä. Jos on veljiinsä tuossa pituus kasvussa tullut, miltä nyt näyttäisi, niin 1-vuotiaana (elokuussa) on jo 80cm pitkä. Hmm..

      Poista
    4. Hmm voin viikonloppuna sovittaa noi housut mut takit menee vielä ja poika on tosiaan 80cm ja nämä otettiin käyttöön vajaat vuosi sitten. Mä arvon nyt 86 ja 92 välillä, mietin et onko tuo isompi vielä syksylläkin iso. Meille mahtuu vielä racoonin 74cm villa tähtihaalarikin vaikka talvipuku on 86 :)

      Poista
    5. Nyt ehdin linjoille =)

      Eli välikausivaatteet on reiluhkoja mitoitukseltaan. Toppavaatteetkin ovat reiluja, mutta eivät niin reiluja kuin välikausivaatteet.

      Jos mietit ensi talven toppatakkia, niin koko 128 cm olisi varmaankin hyvä.

      Poista
  4. Ihania juttuja!
    Sinä kun ilmeisesti teet Jeriikan kanssa yhteistyötä niin ilahduttakaapa lukijoita ja antakaa pikkuinen lisäalekoodi toppavaatteisiin :)
    Olisi tosi mukava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Jeriikan kanssa teen yhteistyötä. Voin kysyä onnistuisiko tuollainen lisäalekoodi. :)

      Poista
  5. Jotenkin ei minuun nyt ollenkaan kolahda nää vaikka niin monet näistä tykkäävät. Toi keltanen haalari on kyllä tosi ihana:) voisitko tehdä postauksen myös molosta? Nauti Mia nyt kun tyttösi on pieni! Ja saat pukea oman makusi mukaan tytön. Mun pikkuinen pinkki prinsessa 7v hylkäsi mekot ja kaikki ihanuudet ja käyttää vain farkkuja ja huppareita kun aloitti koulun syksyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin ajattelinkin, että jossain vaiheessa ei neidit suostu enää pukemaan tyttömäisiä ihanuuksia ja pitää nauttia nyt kun vielä voi. ;) Jospa siis minullakin olisi se n.7v. aikaa. :D
      Molo Kids postaus on tulossa nyt tänään. :)

      Poista
    2. Meillä tytöllä hamekaudet vaihteli hyvinkin paljon. Ei hametta -kausia tuli ja meni heti tytön täytettyä 2-vuotta eli ota nyt Mia irti ihan kaikki ;)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)