keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Molo Kids kevät/kesä 2015

 
 
Molo Kidsin kevät-kesä mallisto on varmaan aika monelle se odotetuin mallisto näin kevättä kohti mentäessä. Itsekin odotin kovasti ja taattua Molo kids tyyliä sieltä taas ilmestyikin.
Kaikista suurinta ihastusta minulle aiheutti tuo valkopohjainen kukkakuosinen softshell haalari. Se taitaakin olla todella suosittu kuosi. Sinisävyinen viivakuosillinen takki näyttää myös ihan kivalle uutuudelle, on varmasti poikien mieleen.
 

 
Haalareissa on tutut rainbow-kuosit ja lisäksi yksivärisiä. Uutuutena on tuo Fox-kuosi, jonka itse ainakin miellän poikien kuosiksi. Ei siis sillä etteikö kävisi tytöllekin, mutta itse en osasi tytöllä pitää. ;) Tytöille olisin kaivannut myös omaa kuviollista haalaria..
 

 
Vedenpitävät Igor-rukkaset. 
 

 
Hopla-takit löytyy myös samoissa sävyissä/kuoseissa. Meillä oli toissa keväänä viimeksi Hopla takki ja oli kyllä todella hyvä ja tykätty takki. Nyt Emilille menisi näistä se viimeinen koko eli 140cm, joten mietin tilaisiko meille jonkun.. Sinistä Hansel-takkia saa kokoon 164cm saakka.
 
Haven-housut olen todennut ihan ykkös housuiksi välikauteen meillä, ne istuu niin hyvin hoikalle lapselle. Oletteko muuten huomannut että niitä saa nyt jopa kokoon 152cm saakka! :)
(Jeriikassa on mustissa 152cm asti)
 

 
Vähän kevyemmät ulkovaatteet on nämä vedenpitävät Waiton takit ja Waits housut. Näissä on tuulipukumainen ohut kangas ja liukas ohut vuori. Menee siis hyvin kesälläkin sadesäällä ja viileinä päivinä. Varmasti myös fleecen kanssa keväälläkin. Hieno tuo uusi meleeratun näköinen tummanharmaa. Näissä koot 146/152cm saakka.
 
Jeriikasta infottiin että nyt näissä Polly, Hopla ja Haven ulkovaatteissa kangas on vähän napakamman oloista kuin viime keväänä. Myös Waiton ja Waits kevyemmissä ulkovaatteissa on hiukan viime vuotista tukevampi kangas.
 
 

 

 
Sisävaatteissa on paljon kivoja printtejä ja hyvin yhdistely mahdollisuuksia.
 
 
Erityisesti pitää mainita nämä hauskat twillihousut, jotka voi värittää itse!
Tussit tulee housujen mukana. :)
 
 

 
Uima-asuissa on myös vara mistä valita. Uikkarit on UV-suojattuja.
 
Nämä kaikki löytyy myynnistä Jeriikasta (softshell haalari ei vielä), käykää siis tutustumassa tarkemmin.
Kannattaa myös kurkkia talven toppavaatteet, jotka on nyt 30-40% alessa ja sisävaatteet 30-50% alessa. ;)
Jeriika tarjoaa teille tilaukset, joissa on normaalihintainen tuote, toimituskuluitta koodilla; posti
Lisäksi kanta-asiakkaille (uutiskirjeen tilaajille) yli 100€ tilaukseen (norm. hintaiset tuotteet huomioidaan) 15€ lahjakortti.
 
Löytyikö lemppareita Molo kidsin mallistosta? :)
 
 

10 kommenttia:

  1. Ehdin jo kotiuttaa tytölle kevääksi mustat Haven ja harmaat Waits housut. Waitseissa on kaksoismitoitus ja koko 134/140 on huomattavasti reilumpi verrattuna Haveneitten kokoon 134 ;) Waitsit vaikuttavat kyllä mielenkiintoiselta uudelta tuttavuudelta ja tuo harmaa, elävä sävy kyllä miellyttää silmää. Tulisipa jo kevät, että pääsisi testaamaan :)

    Coral reef -uikkarikin tipahti tänään postiluukusta, nimenomaan Jeriikasta :) On se ihana! Nyt sitten saa taas kesäkin tulla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati infosta! :) Emilille vois siis hyvin mennä ne 134/140cm, täytyypä tuumailla mitkä housut ostaa keväälle näistä.
      Nuo uikkarit onkin tosi hienoja!

      Poista
  2. Mä en ymmärrä, miksi Mololla on niin kivoja tyttöjen toppahaalareita, mutta on todella vaikea löytää kivan värinen vk-haalari. On vaaleaa rainbowta ja laventelia, mutta en itse ainakaan uskalla ostaa kovin vaaleaa pukua, koska siinä näkyy lika niin hyvin. Missä kaikki ihanat fuksiat/pinkit/violetit esimerkiksi on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois kyllä kiva että olisi niitä reippaitakin värejä. :)

      Poista
  3. Tuo kukkaprintti vain on ihana.. =) toppi ja tuo mekkokin missä on musta yläosa.

    VastaaPoista
  4. Onkohan tuota haalarin kettukuosia tulossa sisävaatteisiin...

    Rainbow on jo niin nähty, että olisin toivonut Hoplatakkeihin jotain uutta. Housuista olen kanssasi samaa mieltä, kiva että niitä on nyt isommassakin koossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. en muista nähneeni. Jotain uutta kuosia kaipailisin minäkin Mololle useammin, mutta kiva kuitenkin että jotain uuttakin aina noihin ulkovaatteisiin kuitenkin tulee. :)

      Poista
  5. Tästä Molo kids kevät/kesä 2015 mallistosta minua mielytti ehkä eniten tuo valkopohjainen kukkakuosillinen softsellhaalari mutta muuten en noista välikausi haalareista ostaisi kuin jonkun yksivärisen tai sitten raidallisen, tuo foxkuosilinen haalari on minun mielestä aivan kamala,en ostaisi sitä enkä myöskään laittaisi pojalleni päälle. Mielestäni Molon haalarit ovat ylihinnoilteltuja siihen laatuun ja ulkonäköön peilattuna =) Ylipäätänsä lasten välikausi- ja talvihaalarit ovat mielestäni tosi arvokkaita merkkiin katsomatta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta että hinnat on jotain ihan käsittämätöntä merkki ulkovaatteissa. Silti niitä tulee ostettua ja moni ostaa. Ehkä se jälleenmyyntiarvokin on parempi ja kestävyyskin yleensä (ei aina).
      Tuo valkopohjainen kukkakuosi on todella kaunis. :) Itsekään en oikein tuosta kettukuosista välittänyt.

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)