lauantai 31. tammikuuta 2015

Me&I kevät 2015 mallisto

 
 
Emännöin torstaina eli heti uuden kevätmalliston ilmestyttyä Me&I kutsuja. Minusta on aina vaan yhtä ihanaa päästä hypistelemään ja sovittelemaan vaatteita livenä ennen tilaamista. Niin ja ihan joka kerta tulee todettua sama asia; mallisto on paljon kivempi livenä, mitä ennakkoon kuvien perusteella on ajatellut. Ei siis yllättänyt ollenkaan, että vaikka olin keskiviikkona heti Meandin malliston ilmestyttyä kurkkinut ne netistä ja tehnyt etukäteen "ostoslistan", niin tilasinkin paljon muutakin mukaan.
Käykö kellekkään muulle koskaan näin? ;)
 
Tässä teille nyt kuvia vaatteista myyjän niitä esitellessä..
 




 
Miltäs mallisto teistä näyttää?
Joko olette päässyt kutsuille ja onko tilaus jo tehty?
 
Minulla tilauslista täyttyi seuraavista..
(pari vaatetta sponssasi mummo molemmalle nuorimmalle, eli mukava helpotus loppusummaan.)

 
Olivialle tilasin puu-kuosia bodyn ja tunikan, sekä nuo pehmoiset raitatrikoot. Kokona 74/80cm. Omppu tunikan tilasin jo 86/92cm, koska ajattelin eka pitää sitä kesällä mekkona ja niin saa lisättyä pitkästi käyttöaikaa.
 
 
Emil oli erityisesti housuja vailla, koska niiden (tarpeeksi kapeiden ja hyvin istuvien) löytäminen on välillä yhtä tuskaa. Aiempien mallistojen Me&I housut onkin olleet nyt ihan ykkösiä ja eniten pidettyjä.
Koska poika oli itse kutsuilla paikalla, niin pyysin valitsemaan mieleisensä ja sieltä löytyikin yllättävän monta lempparia. Housuista harmaat collegehousut löytyykin meiltä jo punaisina ja ne on istuvuudeltaan ihan parhaat hoikalle lapselle. Kiva kun nyt saa harmaat. Lisäksi tilasin farkut ja oranssit housut, jotka poika itse ehdottomasti halusi (äitikin tykkää). Kokona housuissa otin 134/140cm. T-paidoita kelpasi enää vaan yksi, nimittäin musta piraija-paita. Senkin tilasin vielä 134/140cm. Turkoosi huppari oli myös lemppari mallistosta. Siinä oli minusta hiukan niukempi mitoitus (ainakin hihan pituudessa), kun muissa paidoissa joten siitä tilasin jo 146/152cm. Hupparissa ei pieni väljyys muutenkaan haittaa.
 
 
Itselle en nyt (raskauskilojen ja imetyksen takia) ostanut kuin pari paitaa. Pinkin pingviinihihallisen paidan ja vaaleanpunaisen ankkuri collegen, jonka sain sopivasti emännän etuna -20% hintaan. Ei välttämättä ihan imetyksessä käteviä, mutta menee ne sitten imetyksen jälkeen viimeistään.
 
 
Loppuun vielä kuva pienimmästä, joka jumppaili ja treenasi konttausasentoa sujuvasti naisten pyöritellessä vaatteita. Päivän asuna oli tietenkin teemaan sopien viime syksyn Miikkari malliston sydän mekko. ;)



12 kommenttia:

  1. Mullekin kyllä usein käy niin, että mallistokuvien perusteella en tykkää kovin monestakaan, mutta luonnossa ne näyttää super kivoilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten hassua, miten sitä sitten ihastuukin. ;)

      Poista
  2. Mulle kävi niin, että malisto oli livenä myös yhtä suuri pettymys, ku kuvien perusteella.. :D eli en tilannut yhtään mitään..

    Lisäyksiä mallistoon odotellessa siis.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinkin päin voi käydä. :D Toivottavasti lisäyksissä olisi tosiaan ihanuuksia!

      Poista
  3. Moikka!
    Pitkään olen blogiasi lukenut mutten ole ikinä mitään kommentoinut, nyt oli jo pakko kun oli taas niin huvittavaa meidän samanlainen maku =D Meillä on viis poikaa ja vähän nuorempi tyttö kuin teillä ;) Olin omilta keskiviikon kutsuilta tilannut just samat jutut tytölle kuin sinä ja yhdelle pojista aika pitkälle myös samanlainen tilauslista ;) ( tuo sydäntunikakin meiltä löytyy joka oli tuossa vikassa kuvassa, yks ensimmäinen ostoksistani kun tyttövauva syntyi..) Ja on nimenomaan totta että vaatteet näyttää ihan eriltä kuvissa kuin sitten livenä.. vielä jäi monta juttua seuraavia kutsuja odottelemaan..
    - Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Noora ja kiva että nyt kommentoit! Teilläkin on siis ihastuttava perhe poikineen ja pikku prinsessalla, onnea! :)
      No mutta tosiaan hyvä maku sinullakin! :D Minäkin ostin tuon tunikan innoissani syksyllä neidille, samaten sen sydän bodyn ja sydän peppu housut. Mahtaako nekin löytyä teiltä? ;)

      Poista
  4. Voi, teidän tyttönen on suloinen! Ja taitava, meidän samanikäinen pikkumies ei edes yritä nousta kontalleen, ei varaa edes käsivarsiinsa lattialla ollessaan. =D

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no poikana teillä otetaan rauhallisesti, eikä hötkyillä kuten tytöillä on tapana! :D
      Meillä pojat ei ole myöskään näin aikaseen kontalleen nousseet, tytöllä tuntuu olevan kiire kehittyä. ;)

      Poista
  5. Mun mielestä miikkari vaatteet on niin nähtyjä aina saman tyylisiä. Ei napannut yhtään. T. Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nyt oli paljon uutta. Tyyliltään nämä toki on samanlaisia vuodesta toiseen. ;)

      Poista
  6. Järjestän huomenna kutsut, joten sitten pääsee hypistelemään mallistoa livenä. Kuvien perusteella ei must have-juttuja löytynyt, mutta aina sitä johonkin livenä ihastuu :)

    VastaaPoista
  7. Mä vasta olen ihastunut mendin vaatteihin ja en omista vielä yhtäkään

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)