maanantai 17. marraskuuta 2014

Vau mikä mallisto!

 
 
Bongasin jo pari kuukautta sitten KappAhlin pressisivulta nämä ihanuudet ja siitä asti olen odotellut että milloin mallisto tulee myyntiin. No nyt niitä saa!
 
Kyseessä on Ingela P Arrheniuksen KappAhlille kuvittama lastenvaatemallisto. Vaatteissa seikkailee eläintarhan eläimet ihanan pastellisen värikkäässä maailmassaan.


 Kuvat KappAhl
 
Sen lisäksi että vaatteet on ihastuttavia ja edullisia, niin niitä ostamalla tekee myös hyvää. Nimittäin KappAhl lahjoittaa jokaisesta ostetusta tuotteesta 2e MLL:n lasten ja nuorten puhelimelle. :)

 
Kokoja vaatteista löytyy 62-116cm.
Itse ostin Olivialle bodyn ja housut tuossa värikkäässä kuosissa jo vähän isompana jemmaan. Toiveena kuitenkin on että menisi vähän pidempään kun reilun kuukauden, jonka nyt on tähän mennessä yksi vaatekoko mennyt. ;) Minusta on kiva kun kuosi ja väritys on mallistossa täysin unisex, helppo yhdistellä esim. tuo värikäs body vaikka vaaleanpunaisiin housuihin tytölle ja toisinpäin. Vaatteiden lisäksi kuosia oli saatavana seinätarroina, olisin napannut ehdottomasti mukaan, mutta eihän ne meidän paneeliseiniin käy.
 
Mitäs te tykkäätte mallistosta? Joko näistä löytyi ihanuudet teidänkin lasten kappiin?
 
P.s. Käykää kurkkamassa huutis kohteeni! Kävin naputtelemassa myyntiin mm.128-134cm pojan vaatteita
 ja 50-62cm vauvanvaatteita (lisäyksiä tulee päivittäin).
 
-Mia-

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Meillekin kotiutui 3kk ikäiselle tytölle värikäs body ja housut sekä ruokalappuja. 4v pojalle ostin harmaan apinapaidan. Kappahlissa on ollut mielestäni muutenkin kivaa vaatetta nyt.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava kuosi! Menin tänään suurin odotuksin kauppaan aikeena hakea puolet mallistosa kotiin :). Mutta mutta...jouduin lähtemään tyhjin käsin. En tiedä mikä vaikutelman teki, mutta tuntuivat hurjan huonolaatuisilta materiaaliltaan. Osa ihan ohutta ja lörppää (mm. tyttöjen yömekko) ja body jotenkin tönkköä ja joustamattoman tuntuista materiaalia. Jäin miettimään pesunkestävyyttä ja en uskaltanut vielä ostaa. Kokemukseni mukaan kyseisen tyyppinen kangas lyhenee ja levenee nopeasti parissa pesussa. Pidän enemmän siitä name it:n newborn malliston ja lindexin pikkuvauvojen (kietaisubodien) bodykankaasta, sellaisesta hyvin pehmeästä ja todella joustavasta. Kerrohan miten nämä kestivät pesua. Ennen en varmaan uskalla meidän hoikalle vauvalle ostaa, hän kun tarvitsee juurikin kapean mallin ja suht pitkän niska-haara-mitan. Harmi, nämä ovat aivan upeaa kuosia kyllä =)! Kiva seurailla täältä näitä vauvaan liittyviä päivityksiä. Meillä on myös tyttö, ikää kohta 4kk.

  VastaaPoista
 3. Komppaan edellistä kommentoijaa^^ Kauppaan jäivät minullakin, kangas tuntui huonolaatuiselta ja joustamattomalta. Ja värit kuvasta poiketen livenä selvästi enemmän tytöille kuin pojille suunnatuilta.. vaaleanpunainen oli yliedustettuna kirjavassa sirkus-kuosissa. Ei sopinut meidän reippaalle 1v pojanviikarille sitten kuitenkaan! Lisäksi yöpukusetissä vain toinen haalareista oli vetoketjullinen.

  VastaaPoista
 4. Minä myös ihastuin kuoseihin ja siihen, että kokoja on 116 asti. Aikomuksena ostaa 4 v. pojalle vaikka mitä. Kauppaan jäivät ohuen materiaalinsa johdosta. Myös minä jäin epäilemään kuinkahan pysyvät ryhdissään, kun päiväkotikäyttöön tulisivat eli kovaa kulutusta ja jatkuvaa pesua kestettävä.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)