keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Pakkasen puolella

 
 
Viime viikolla meidät kaatoi flunssa ja tänään ensimmäiselle tuli kylään oksu-tauti. Huoh. Tästä se taas lähtee, talvi. Toivon että jos nyt alkutalvi sairastellaan, niin loppu talvi saadaan nauttia taudittomana. ;)
Onneksi edes pieni ulkoilu virkistää kummasti. Nyt kun väliin on taas vähän lunta ja mittari edes asteen verran pakkasen puolella, niin ollaan viimein siirrytty toppavaatteisiin.

 
Pihalla Emilin ykkösasuna tulee varmasti koko talven olemaan tämä Reimatec x-ray talvihaalari, jonka saimme Jollyroomista testiin (aiempi sovitus postaus löytyy täältä). Haalari on vielä näin ykkösluokkalaisellakin oikein kätevä, eikä ollenkaan vauvamainen, kun malli, väritys ja kuosi on kohdillaan. Tässä haalarissa mielestäni on just ison pojan makuun kaikki kohdallaan. Plussat vielä vahvistetusta alaosasta ja vedenpitävyydestä.

 
Jo monta vuotta meidän ykkös rukkaset ja hansikkaat on ollut Reimatecit. Tänäkin vuonna luotetaan niihin ja Emilille kelpasi vielä rukkasmalli oikein hyvin. Tuosta Reiman Inari-piposta tykkään itse tosi paljon, se on vaan niin kaunis. Haalarin väri on muuten juuri hyvä näille "lunta-ei lunta" keleille, ei näy kura. Testaaja on tyytyväinen valintaansa ja samaten äiti. ;)
 
Yksi takki ja housut setti on meillä vielä(kin) hakusissa, ei oikein löydetä juuri mieluisia..

 
 Kävin bongailemassa Jollyroomin valkoimaa ja huomasin hyvän tarjouksen; kaikki ulkohaalarit on -20-54% alessa. Vinkkinä teillekin, jotka olette vielä hankinnoissa puoliksi valmiita, kuten minä. ;)
Jollyroomin Reiman tuotteisiin pääset suoraan tästä ja koko ulkoiluvaatevalikoimaan tästä.
 
Joko teillä on topat hankittu ja käytössä lapsilla?
Millä mittarilukemilla yleensä otatte topat käyttöön?
 
P.s. Kurkatkaa huuto.net kohteeni mikäli kiinnostaa erittäin hyväkuntoiset vauvanvaatteet, siellä olisi nyt vielä edullisesti suloisia vaatteita huudettavana!
 
 
 
 

11 kommenttia:

 1. Tuo pipo on kyllä kiva! Itsekin olen sitä katsellut, mutta on vielä jäänyt tilaamatta kun jäin miettimään kokoa... jossain oli maininta että reilu. Mikä koko teillä on Emilillä ja minkäkokoinen pää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva, suorastaan kaunis. :) Emilin päänympärys on nyt varmaan n.53cm ja tuo pipo on kokoa 56. Minusta tuo ei ole kovin pientä kokoa, tuossa on vielä väljyyttä Emilille. Joustaa siis ja uskon että menee pari talvea.

   Poista
  2. Heh, lukuvirhe. ;) Kirjoitit että reilu, eikä että ei reilu. Siis joo mielummin on reilu kun pieni, mutta kyllä minusta tuo vastaa hyvin kokoaan. :)

   Poista
 2. Moi! Nyt täytyy kysyä sinulta, kun olet lastenvaate-expertti :) Oletko huomannut teillä käytössä olleissa Reiman ulovaatteissa, että saumateippaukset kuluttaa päälikangasta? Tai onko teidän kohdalle koskaan sattunut sellaista tulemaan vastaan? Nehän tekee sellaset valkoset rannut siihen sentin päähän itse saumasta. Mulla on tytöllä ollut viime kevään Reiman curious(?) pallohaalari pinkkina ja muuten ollaan tykätty kovasti, mutta huomasinpas ikäväkseni, että lahkeiden sisäpuolen saumateippaukset on alkaneet tulla läpi päälikankaasta joistakin kohtaa. Haalaria on siis käytetty 1 kevät. Muuten priimassa kunnossa polvet ym, mutta ne hitsin saumat, ja nehän ne on tärkeimmät...Onkohan tässä teippaus-asiassa tapahtunut mitään muutosta esim. talven vaatteisiin. Haluaisin ostaa kovasti Reiman ulkovaatteita, mutta suoraan sanoen en uskalla, kun en luota noihin saumateippauksiin...harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Meillä ei ole koskaan Reimalla tuollaista ongelmaa ollut, esim. Kappahlin haalari teki kerran noin, mutta ei Reimat. Joskus olen muista syistä reklamoinut Reimalle yhden haalarin ja rukkaset, mutta siitä on jo vuosia. Teippausten kanssa ei ole ongelmaa meillä ollut. Haalaria meillä tosin ei ole ollutkaan muutamaan vuoteen Reimalta.
   Tuo on harmillista, mutta jäin miettimään, että olisiko teille sattunut viallinen kappale? Kannattaa reklamoida Reimalle, olen kuullut ja omat reklamointi kokemukset on olleet tosi hyvät Reimalta. Uskon että saisit hyvää palvelua.

   Poista
  2. Tähän on pakko jättää kommentti! Meillä on kannatettu Reimaa kuluneet seitsemän vuotta ja tänä syksynä ekaa kertaa piti reklamoida. Juurikin tuosta saumakohtien kulumasta. Lähetin kuvat Reimalle ja sain rahat vielä samana päivänä takaisin! Haalari oli ollut kerran päällä ja parista saumakohdasta oli jo puhki! Mahtoiko olla jo ostettaessa..

   Poista
 3. On kyllä hankalat nämä kelit. Välillä on olleet topat päällä. Poika sai jo reiän ticketin toppahousuihin :( Tulisi jo lumi maahan! Haikeaa katsoa teidän vauvan 3kk kuvia. Meillä pian 1kk tyttö, ja niin ne vauvat näyttävät pian kasvavan. Ihanaa ja haikeaa samanaikaisesti.

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Miten koulussa sujuu noiden pitkävartisten rukkasten käyttö? Meidän eppuluokkalainen kokee tosi hankalaksi pukea haalarin ensin alaosasta, sitten hipsiä eteiseen pukemaan kengät, rukkaset ja viimeiseksi haalarin yläosan päälleen, ja usein rukkaset/hanskat on kiskaistu päälle viimeiseksi miten kuten, jolloin ranteet jää paljaaksi. Vielä ei runsaita lumia ja pakkasia olla täällä Keski-Suomessa nähty, mutta kunnon talvilelit jännittää jo valmiiksi, tuolla lapsella kun on aina niin hirmuinen kiire sinne välkälle, oli vaatteet miten hyvänsä.

  VastaaPoista
 5. Voisitko tehdä postausta isompien poikien talvivaatteista ja kengistä? Tuntuu olevan ettei mitään järkevää löydy kaupoista.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)