torstai 16. lokakuuta 2014

Verkkarit

 
 
Ai että minä inhoan verkkareita! Tuo välttämätön paha, joista etenkin pojat tykkää, on minusta materiaaliltaan ällöttävin ikinä. Enkä kyllä tykkää ulkonäöstäkään tippaakaan. Meillä ei varmasti olisi verkkareita ollenkaan, jos se vaan olisi minusta kiinni. Arvatenkin ei ole. Pojat rakastaa verkkarihousujaan ja pitäisi niitä vaikka joka päivä (tähän sentään olen voinut vaikuttaa ja niitä pidetään vaan liikuntapäivinä). ;)
 
Olin aina sitä mieltä, että hyvännäköisiä verkkareita ei ole olemassakaan. Olin väärässä..
Emil sai Nova Starilta postia, jossa oli mustat verkkarihousut ja -takki. Setti on oikeesti verkkarivihaajankin mielestä hieno! :D Pojan mielestä tietysti täydellinen.
 
 
Materiaali on paljon kivempi kuin tavan verkkareissa, saman tyyppinen muttei ihan sama, nämä ei ainakaan kiillä yhtä paljon.
Emil on nyt noin sen 132cm pitkä ja mallia todella hoikka edelleen. Tämä setti on kokoa 140cm.
Reilu kuten näkyy, mutta käännettävien resorien ansiosta voi hyvin pitää. Kuten Nova Starin farkuissakin, niin näissäkin on hoikalle hyvin istuva vyötärö.

 
 
Yhdet tykätyimmät housut on meillä muutenkin hoikalle pojalle Nova starin collegehousut ja slimmit farkut. Syysuutuuksista bongasinkin Ratkiriemusta nuo ihanat vaalean harmaat collegehousut ja tummat slimmit farkut. Ne voisi laittaa ostoslistalle. Ratkiriemussa on Nova starissa kokoja hyvin, jopa 150cm saakka. Nova starin pipoja olen myös monet kerrat katsellut, mutta en vielä tilannut, kertokaas käyttökokemuksia?
 
Muistakaa hyödyntää lukijatarjoukseni Ratkiriemuun!
 
Yli 100 € ostoksiin -20% alennus, koskee myös ALEtuotteita ja on voimassa sunnuntaihin 19.10.2014 asti (voit käyttää vain yhtä alekoodia tilauksessa). Varmista ennen vahvistusta että alekoodi on käytetty. Alennus tulee myös postikuluihin. Jos tilaukselta palauttaa, alennuksen menettää jos lopullinen ostos jää alle 100 € arvoiseksi.

Alennuksen saat koodilla; poikientyyliinale
 
 
-Mia-

20 kommenttia:

  1. Kovin on mennyt kaupalliseksi mainostamiseksi tämä sinun blogisi. Olisi kiva lukea sinun ihan omia vaatemietteitäsi ilman että ovat kytköksissä vaatekauppoihin tai merkkeihin. Oletko huomannut että nykyään kaikki juttusi ovat sponsoroituja ? Vai onko niin että et enää osta vaatteita itse lapsille vaan saat ne ?

    VastaaPoista
  2. Skippaa ihmeessä blogini ohi, jos mainokset ärsyttää. Tietenkään niitä ei tarvitse lukea! :)
    Näin lastenvaatebloggaajana, johon kuuluu paljon kuvia eri kauppojen valikoimista joka tapauksessa, saan yhteydenottoja paljon yhteistyöstä. Kaikkeen en lähde mukaan, mutta niihin lähden, joiden vaatteita ostaisin jokatapauksessa tai jotka jopa olivat ostoslistalla. Olen siis erittäin iloinen, että tiukassa rahatilanteessa saan vaatteita blogini kautta. Eikä ne ilmaiseksi tule, on iso työ kokonaisuudessaan, kuvata, siirtää kuvat, käsitellä ne, ladata ja kirjoittaa juttu. Yhteen juttuun kuluu helposti 2-3h. Mainoksista maksan verot.
    Blogihan ei periaattessa olisi yhtään erilainen, vaikka en saisi vaatteita. Nyt vaan erona on se että saan osan vaatteista ilmaiseksi enkä osta niitä, onko sillä siis väliä onko ne ostettu vai saatu, jos joka tapauksessa postaisin samoista vaatteista ja kokemukset kirjoitan rehellisesti? Tietysti jutun lopussa saattaa aina olla kollaasi kaupan valikoimasta ja lukijatarjous, joten se ero on. Itseä nuo ei häiritse kenenkään blogissa, mutta ymmärrän että joitakin ärsyttää ja moni on kateelinen saaduista vaatteista.
    Eli vaatemietteet olisi kuitenkin ilman mainostamista samat, joten mitä väliä. Mainoksia tulee paljon joka tuutista, joten itse en jaksa kenenkään blogissa noista välittää, minusta ne kuuluu tähän päivään blogeissakin.
    Ostan vaatteita myös itse, mutta aika vähän isoille tarvitsee enää ostaa tai sanotaanko harvoin. Kulutus on vähäistä ja sama koko menee kauan. Vauvalle ostan paljon ja niistä olen pariin otteeseen postannutkin.
    Nyt on ollut paljon näitä yhteistyöpostauksia viimeisen kuukauden aikana, sen myönnän. Nämä on nyt jotenkin kasautunut samaan ajanjaksoon. Kyllä niitä "omia" ostettuja vaatepostauksiakin vielä tulee.

    Kiitos kuitenkin palautteestasi, mielipiteensä saa sanoa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tosiaan blogia ei ole pakko lukea jos ärsyttää. ;)

    VastaaPoista
  3. Minua myös ihmetyttää sama asia (jo pidemmän aikaa), kuin ensimmäistä kommentoijaa.. Tietenkin on hienoa, että saa ilmaiseksi joitain vaatteita ja toki niitä silloin myös pitää mainostaa, mutta jotenkin on mennyt liian pitkälle tämä ilmaisten vaatteiden mainostaminen. Ja jos kerran rahatilanne on tiukka (kuten mainitsit) niin en usko, että omilla rahoillasi ihan täysin samoja vaatteita ostaisit kokoajan. Vai miten on? Itseäni ei ärsytä enkä ole kateellinen, lähinnä vain ihmettelen tätä pinnallisuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en kai nyt ihan kaikkia ostaisi omilla rahoilla välttämättä, ainakaan normaalihintaan, sitä en ole väittänyt. Monet kuitenkin ostaisin ja monet ostaisin ehkä sitten alesta. Tietenkään minun ei tarvitse ihan niin paljon itse ostaa lapsille vaatteita, kun saan välillä jotain ns. testattavaksi blogin kautta. Rahatilanteesta viittasin nyt tähän yleiseen tilanteeseen kun olen äitiyslomalla ja seuraavaksi kodinhoidontuella, ei sillä kokoajan jotain ostella, mutta toki joka kuussa jotain saa ostaa.
      Pinnallisuus kuuluu tähän blogiin, se on aina kuulunut. En ole juurikaan vuosien varrella (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) mitään syvällistä täällä kirjoitellut, se ei kuulu tähän blogiin ja toisekseen en edes halua. Blogini on minulle itsellenikin hyvänolon pinnallinen paikka. :)

      Kuten edellisellekin sanoin, pakko ei ole lukea blogia joka ei miellytä. Kannattaa vaan skipata yli. ;)

      Poista
  4. Hei! Odotan innokkaasti näitä postauksia ja usein käytän täältäkin blogista saatuja alekoodeja, kiitos niistä! Pinnallisuutta vaan lisää 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos! Kiva kuulla että joku tykkää. :) Itse tykkään myös muiden blogeissa kanssa juurikin näistä lastenvaatetestailuista, alekoodeista, mallistoesittelyistä ja sovituskuvista. En jaksa lukea blogeja joissa käsitellään arkea ja syvällisiä asioita. Mutta kukin tyylillään ja onneksi meille kaikille löytyy jotain. :)

      Poista
  5. Saako esittää juttutoivetta? Tykkään lukea alelöydöistä! Käytkö muuten kirppiksellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tottakai esittää juttutoiveita! :) Pyrin niitä toteuttamaan aina kun vaan ehdin.
      Kirppareilla käyn aika harvoin, mutta joskus. Täällä meillä pikku kylässä ei niitä ole ja lähimmät on n.40km päässä. Siellä ei juuri myydä sellaisia lastenvaatteita, joita haluan meidän pojilla pitää ja hintataso latuun nähden on kova, joten harvoin tulee käytyä.
      Alelöytöjä toivon tietty tekeväni ja välillä tulee tehtyä, mutta aika harvoin sellaisia tosi hyviä kuitenkaan. Kenkälöydöistä olenkin joskus kirjoitellut. :)

      Poista
  6. Ja tuosta ekan kommentoijan aiheesta tuli mulle mieleen, että otatko ns arviossa huomioon sit sitä, että millanen hinta-laatu suhde on.. Esim jos jonkun paidan ovh on 52e, niin jos sen olisi itse ostanut, niin vaatisko laadusta sit enemmän tavallaan? Saitkohan nyt koppia siitä, mitä ajoin takaa?

    Minua ei mainokset haittaa, eikä ilmaiset vaatteet.. Ehkä joskus olis kiva toisaalta kuulla niitä miinuspuoliakin vaatteista.. Ehkä yksi olisi juurikin tuo, että ihan kiva vaate, mut en todellakaan ostaisi normihinnalla, jos oikeesti kallis :)

    Enkä nyt näillä höpinöillä tarkoita juuri sinun blogiasi, vaan yleisesti vaan :)

    Hyvät alevinkit on aina kivoja! Että jos bongaa jonku oikeesti superalen, ni on tosi kiva, jos siitä voi vinkata muille myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain ajatuksestasi kiinni. ;) Kyllä usein arvioin miten laadukkaan oloinen tuote on, varsinaisen käyttökokemuksen pohjalta vasta sitten näkee lopullisen tuloksen. Tähän saakka itselle ei ole juurikaan missään pettymyksiä tullut vastaan, ainut on Mini rodini, joka on laatuunsa nähden minusta liian kallis merkki.
      Tuosta hinta-laatusuhteesta minun on monta kertaa pitänyt yleisesti kirjoittaa blogiini, mutta aina on sitten jäänyt, pitääkin ottaa nyt se juttulistalle! ;)

      Poista
    2. Vaatteiden käyttökokemuksen on kivoja.. Esim paitoja eri merkeiltä, mitä ollu käytössä, ja niistä sit huomioita.. :)

      Olis kiva tietää, mitä yhteistyökuvioita et oo hyväksynyt? :) En tiiä, voitko kommentoida..

      Ja tuosta pinnallisuudesta.. Musta tuntuu, että nää lastenvaatehöpinät on yleensäkin pinnallisia juttuja.. Eli jos ei tykkää pinnallisista jutuista, ni ei kannata lukea lastenvaateblogeja :)

      Poista
  7. Etköhän sinä ole ansainnut nuo ilmaiset vaatteet. Sen verran laadukasta blogia olet monta vuotta tehnyt. Kauttasi moni vaatemyyjä saa kuitenkin lisää asiakkaita joten ihan oikein että saat "palkkaa" siitä. Mutta pieni pyyntö, voisitko välillä bloggailla isompien poikien vaatetuksesta? Meidän poika kun on vm 2003 (ja tytöt 2001, 2006) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;) Olen tosi huono bloggaamaan isojen poikien vaatetuksesta, niissä kun ei ole minusta mitään ihmeellistä. Suurin osa ostetaan perus ruotsalaisketjuista ja urheilumerkkejä. Mutta toki voin niistäkin tehdä juttua johonkin väliin. :)

      Poista
  8. On kyllä makeet :) Nyt kun poika on koulussa, niin meillä on tää vaatteiden kestävyys selvästi laskenut. Enää ei vaan "pysty" ostamaan jotain tosi kivaa (vaikka se vähän enempi maksaisikin), kun tietää, että niissä housuissa melko varmasti on ekan viikon jälkeen jo reikä! Ei saa enää myytyä eteenpäin. Oi niitä aikoja ;)

    Muutenkin tulee ostettua jo koonkin puolesta sitä perusvaateetta, mitä nyt sattuu löytymään milloinkin edullisesti tai käytettynä. Kauhean paljon ei ole tullut sanomista vielä äidin ostamista vaatteista, lemppareita tietysti on, mutta muuten kelpaa vielä :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  9. Hei! Olen miettinyt paljon tuota kaupallisuutta monenkin eri blogin kohdalla ja myönnän että se ärsyttää. Kysymys ei kuitenkaan ole kateudesta (pystyn kyllä ostamaan haluamani tuotteet ihan itse), vaan siitä tunteesta, ettei tiedä kirjoittaako bloggaaja tuotteista puolueettomasti. Yhteistyö tuskin jatkuu kovin pitkään, mikäli kommentit tuotteista eivät ole toivottuja...Onneksi blogimaailma on vaihtoehtoja pullollaan, joten niinkuin sanoit, ei ole pakko lukea ja onneksi paljon löytyy myös niitä blogeja, joissa mainostaminen ei ole se pääasia:) Kun pitää julkista blogia, pitää olla valmis ottamaan vastaan myös rakentavaa kritiikkiä loukkaantumatta siitä, sekin on hyvä muistaa. Minä tykkään joistakin postauksistasi, toiset liippaa läheltä, toiset aika kaukaa, mutta ainahan voi hypätä ne seuraavaan blogiin, näitähän riittää kyllä:)) Onnellista syksyä Sinulle!

    VastaaPoista
  10. Täällä kanssa yksi kuka ei tykkää sitten pätkääkään verkkaripuvuista! Yhen yhtä ei meiltä tällä hetkellä löydy, mutta tuo Novan puku kyllä voisi kelvatakin :) Kivan erilainen malli. Ja jos kerran matskukin on parempi, niin aina parempi :)

    VastaaPoista
  11. Verkkarit on kauheita,mut nuo on huippu kivat!Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
  12. Olen aina pitänyt Nova Starin vaatteista ja varsinkin kun ovat malliltaan tosi hyvät hoikalle lapselle. Tämän kevään verkkarit oli kyllä pettymys. Saumat oli purkaantuneet auki kahden käyttökerran jälkeen. Samoin collegehousujen sivusaumaa jouduin korjaamaan melkein heti. Samoin verkkahousujen pinta oli nypyllä heti. Melko kallis investointi siis vaikka muuten merkki miellyttääkin silmää. minusta laatu huonontunut aiemmasta.

    VastaaPoista
  13. Kaiken kritiikin vastapainoksi minä puolestani haluan kiittää tästä mielenkiintoisesta blogistasi! Poikien äitinä olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja ideoita omien lasteni vaatettamiseen. Minua nuo mainokset ja sponsoroidut vaatteet ja niistä tehdyt blogitekstit ei haittaa - päinvastoin, niitäkin on mukava lukea!
    Jatka vaan samaan malliin :)
    Innokkaita lukijoita varmasti tällaiselle blogille riittää. Lisäpisteet saat ehdottomasti huippuhyvin otetuista kuvista, niitä ihailen aina!

    VastaaPoista
  14. Hei! Myöhäisenä kommenttina täältä, että tykkään kyllä lukea blogiasi juuri tuollaisena:). Mielestäni sulla on reilu meininki, kerrot vielä mikä on blogiyhteistyötä ja mikä ei. Näin se menee. Kateelliset voivat kokeilla blogaamisen autuutta itse, niin näkevät, kuinka helppoa se on. Mielestäni on vain oikein, jos saat jotain hyötyä tästä kaikesta jakamisesta. Ja alekoodit verkkokauppoihin ja ylipäänsä linkit niihin ovat tosi jees. Monet hyvät löydöt olen sitä kautta tehnyt!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)