lauantai 4. lokakuuta 2014

Hurjan söpöt Racoonit (sis.alekoodin!)

 
 
Racoonin vaatteet on aina ihastuttaneet minua, etenkin tyttöjen söpöstykset, ne on vaan niin kauniita sydänkuvioineen. Niinpä olin aivan innoissani, kun sain Racoonilta testiin meille muutaman tuotteen. Olivia sai kauniin vaaleanruskean villahaalarin koossa 68cm. Haalari on vielä reilu n.60cm neidille, mutta on varmasti talvella jo ihana sopiva. Haalari on pehmoista ja paksuhkoa villaa. Kaunis ihan tuollaisenaan syyshaalarina, mutta ihana myös talvella haalarin alla lämmittämässä.

 
Lisäksi neidille tuli suloinen teddykarvahaalari, kokona siinäkin 68cm. Tämä on aivan hyvin pidettävissä jo nyt, ei ole niin reilu kun tuo villahaalari. Olivialla on pitkät jalat ja tässä on lahkeissa hyvin mittaa tuolle pitkälle 2kk neidille. Näihin viileisiin syyspäiviin just sopiva haalari, joten pääsikin heti kovaan käyttöön.

 
Emil ja Olivia sai myös söpöt reput. Emil tykkää pakata noihin vähän koulureppua pienempiin reppuihin aina mummolaan yö kyläilemään mennessään yöpuvun ja jotain leluja, joten tämä pääsi käyttöön jo heti tänään. Pikkusiskolle pakkaillaan sitten vähän myöhemmin juttuja omaansa. ;)

 
Racoonin uusi talvimallisto on tänä vuonna hiukan erilainen, mutta silti minusta oikein kaunis. Olen vaan ihastunut enemmän ja enemmän kokoajan, kun olen mallistoa useampaan otteeseen katsellut. Keltaiset sydän- ja tähtihaalarit on minun lempparit mallistosta.
 
 
Myös Nordic-kuosi on mukavan erilainen, kuviollinen mutta silti hillitty ja ilmeikäs.
Etenkin tuo pinkki on niin huippu!

 
Lumileopardi kuosi on livenä ihan mieletön! Näin kuvissa se ei pääse niin hyvin oikeuksiinsa. Luulen että Emil tykkäisi kovasti tuosta takista. Se ei ole liian lapsellinen koululaisellekaan.
 
Racoonin ulkovaatteet on vedenkestäviä (saumat teipattu, paitsi ei kevyttoppavaatteissa), materiaalit on laadukkaita ja likaahylkiviä. Ne siis pitää lapsen hyvin kuivana ja lämpimänä samalla kun ne hengittävät. Näissä näkyy hyvä suunnittelu ja persoonallinen ilme. Merkin vaatteissa on kiinnostavia yksityiskohtia, uusia ratkaisuja, kaunis ulkonäkö ja kaiken huippuna niissä on teknisesti toimivia ratkaisuja. Vaatteet ovat siis täydellisiä talven seikkailuihin! :)
 
Nämä kuvien ihanuudet ja paljon lisää löydät Jeriikasta. Siellä on lähes koko Racoonin toppavalikoima ennakkotilattavissa! Saat siis juuri haluamasi laajasta Racoonin valikoimasta ja Jeriika toimittaa tuotteen heti sen saavuttua kauppaan. Osa tuotteista taas on valmiina toimitettavaksi heti (ennakkotilattavat tuotteet on erikseen merkattu).
Huippua vai mitä? :)
 
Lisäksi Jeriika haluaa tarjota teille -20% alennuksen Racoonin AW14 mallistosta.
Alennuksen saat koodilla; tyttö20 ja se on voimassa 4.-9.10.2014.
 
P.s. Kurkkaa myös Jeriikan outletiin, siellä on yli 300 tuotetta alennetuin hinnoin. Osa jopa -80%!
 
Klikkaa ostoksille Jeriikaan tästä. :)
 
 
-Mia-


2 kommenttia:

  1. Söpö tyttö ja ihana nimi!♥

    Racoonitkin söpöjä. Meille ehkä ostan kuopukselle tuon keltaisen tähtihaalarin. Mietityttää vain onko tuo kauhean leveä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi! :)
      Meillä ei olekaan Racoonin haalaria koskaan ollut, joten en osaa tuosta leveydestä sanoa. Ihana tuo tähtihaalari ainakin on. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)