tiistai 2. syyskuuta 2014

Värikästä syksyä Villervallalta

 
 
Osataan me käyttää välillä värikästäkin! ;)
Tyttö sai ihanan lahjan, kun Skidin tytöt lähetti onnittelupostia. Tuo värikäs potkupuku on syksyn uutta Villervallaa ja kuosina on Tivoli raita. Aika osuva nimi tuolle raidoitukselle ja muutenkin osuva lahja, koska aikamoista sirkustahan tämä elämä meillä nyt näin vauva arjessa suurperheenä aina välillä tuppaa olemaan.


 
Neiti on tänään muuten tasan kuukauden ikäinen. Uskomatonta, koska en mitenkään osaa ajatella, että synnytyksestä on jo "niin" kauan. Tuntuu että vastahan me tultiin kotiin. Toisaalta taas tuntuu että pikkuinen on jo nyt pienessä ajassa muuttunut ja kehittynyt, sekä venynyt ainakin pituutta useamman sentin. Arvioisin että tyttö on nyt noin 55-56cm pitkä, koska 56cm vaatteet alkaa olla just sopivia ilman kasvuvaraa. Tämä Villervallan potkari on kokoa 56cm ja siinä on kyllä vielä reiluutta hiukan.
 

 
Villervallan koko syysmallisto on jälleen kerran aika värikäs ja upea. En ole vielä laittanut tilausta menemään, mutta muutama hankinta on mallistosta kyllä jälleen kerran tehtävä. Emilille on ostettava ainakin housuja koossa 134cm ja pari paitaakin tekis mieli naputtaa tilaukseen mukaan. Tuo Tivoli raitapaita olisi aika kiva samisteluun. ;)
 
 
Nämä karkkipuserot on myös niin herkullisia että!
 
 
Mallisto on värimaailmaltaan mukavan syksyinen, tulee ihan syysluonto mieleen näistä.
 
 
Noita jumppiksia ei meillä enää Emil suostu pitämään, mutta tytölle voisi talveen jemmata vaikka tuon kivan liilaraidallisen..
 
 
..Tai sitten tuon velourisen tähtihaalarin ja Emilille velourtakin ja housut.
 
 
Puukuosi on upea, sitä on saatava ainakin tytölle.
 
 
Pilviä yöpuvuissa. ♥
 
 
Toppa on jälleen tähdellistä, mutta myös raidallista ja yksiväristä.
 
Miltäs Villervallan syksy teistä näyttää?
Nousiko lemppareita?
 
 

23 kommenttia:

  1. Oi, ihanan värikkäitä vaatteita :D Ja tyttö on todellakin kasvanut ! Muuttunut kasvoiltaan "isomman" tytön näköiseksi :) Meillä vasta alkaa vauva-arki : viime yönä syntyi ensimmäinen mummon mussukka 3.5kg ja 50cm ♥ toista odotellaan syntyväksi hetkenä minä hyvänsä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onnea mummolle! :) Ihanaa ihmettelemistä teillä nyt arki täynnä ja jännäämistä kanssa. :)
      Äkkiä nuo pienet kasvaa, tää neljä viikkoa meni yhdessä hujauksessa meilläkin. Tuntuu että tyttö tosiaan muuttuu hetkessä ja kehittyy, ekat "oikeat" hymytkin on saatu jo muutamana päivänä. :)

      Poista
  2. Itsekin ihastelin villervallan syksyä. Topat ja yksiväriset suosikkeja. Niun se aika vaan rientää. Mä tajusin eilen illalla että enää 2kk ja meidän vauva on vuoden! Vähän haikea fiilis, aika on mennyt jotenkin tosi nopeasti jälkikäteen ajateltuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan, vasta muistan ihastelleeni blogissasi teidän vastasyntynyttä! :) Se on yksi hujaus ja vuosi on mennyt, siksi pitääkin nauttia joka hetkestä. :)

      Poista
  3. Kivan näköinen mallisto! Onko teillä muuten ollut pojalla noita leggareita? Lähinnä että onko ne miten kapeita (siis meneekö ihan ihoa pitkin) ja onko miten paksua trikoota? Ja housujen mallista ylipäänsä, istuuko miten hyvin hoikalle? Tartteis pojalle jotain ohuita housuja päiväkotikäyttöön, jotka menis helposti ulkohousujen ja haalarien alle (ja kengän varteen) ilman että lahkeet on ihan rullalla. Monet poikien sisähousut on aika leveitä ja useat leggarimallit taas liian slimmejä, mun silmään tyttömäisiä. Ja muitakin hyviä kapealahkeisia housuvinkkejä otetaan mielellään vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole ollut noita trikoita/leggareita vaikka sen miljoona kertaa oon meinannut tilata testiin. Joten siis niistä ei ole kokemusta, eikä edes olla koskaan soviteltu. Mutta jos ovat samaa materiaalia, kun nuo yksiväriset paidat (yhdellä tähdellä), niin ovat mukavan tuntuista trikoota. Ei siis liian luirua vaan suht napakkaa, mutta pehmoista. Mutta varmuutta minulla ei siis ole.
      Malliltaanhan nuo on minusta ihan unisex, juuri sopivan kapeilta näyttää, muttei liian. Voisi toimia hyvin päiväkotikäytössä. :)

      Poista
  4. Vauva on niin suloinen! Kivannäköinen mallisto! Jotenkin toi punaoranssi-väriyhdistelmä sytyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Puna-oranssi alkoi minustakin näyttää oikein kivalta yhdistelmältä, kun näitä kuvia katselin.

      Poista
  5. Meidän on IHAN PAKKO SAADA tuommoinen paksumpi tähtipipo (turkoosina tai sinisenä), joita näkyy noissa viimeisissä kuvissa.. Tiedätkö mahdollisesti mistä nuita voisi ostaa? Pikavilkaisulla en netistä löytänyt juuri tuota mallia mistään. Kovin kiitollinen olisin jos joku osaisi vinkata myyjän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään tiedä onko noita vielä missään Villervallan jälleenmyyjillä, taitaa olla talvivaatteet tulossa vasta hiukan myöhemmin. Luulen että Skidiin tulee myös jossain vaiheessa syksyä. :)

      Poista
  6. Mikä suloisuus! Mä katoin eka, että mikä nukke teillä tossa kuvassa on :) Niin suloinen. Ihania vaatteitakin kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Heini! Nukelta tuo neiti omissa silmissäkin aina välillä näyttää. :)

      Poista
  7. Hän on niin suloinen!!! Meillä ekaluokkalainen sai Tivoli paidan, vihreän karkkipaidan ja oranssin koulupaidan. Kaikki koossa 134. 9-vuotiaskin mahtui ihan hyvin koon 140 koulupaitaan mustana. Ovat kyllä ihania!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi! :)
      Ihania tosiaan ja hyvät valinnat oot tehnyt, itsekin tykkäsin noista mitä teille olet ostellut.

      Poista
  8. Voi mikä söpöläinen hän on. Ja ihana potkari.
    ja vielä onnittelut tytöstä. Tiedän niin tunteet kun kolmen pojan jälkeen sain ite tytön ja nyt 7v jälkeen iltatähti tytön joka nyt 3kk. Edelleen suuri ihmetys kun tuli toinen tyttö.
    nautitaan prinsessa jutuista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ihmettä täynnä on tosiaan arki edelleen ja välillä sitä vieläkin jaksaa ihmetellä että onko se oikeesti tyttö. Siis ihan vaan siksi kun niitä poikia on niin monta ja en uskonut edes että tyttö voisi meille tulla. ;DSinulla on siis tuplaihmetystä ollut kun toinenkin tyttö tupsahti taloon. Nyt todellakin pitää välillä nauttia niistä prinsessajutuista!

      Poista
  9. Villervallalta suosikkeja on raidat ja yksiväriset, erityisesti tuo raitatoppa on ihana! Vauva on niin suloinen. Tämä blogi aiheuttaa vauvakuumetta, joten yritän pysytellä poissa ;) Neljättä olen tasaisesti kuumeillut jo kolmatta vuotta, on vaan niin monta mietityttävää muttaa. Kolme lasta oli niin itsestäänselvä määrä, mutta neljäs olisi iso loikka suurperheen puolelle. Ihailen kovasti isoja perheitä ja olisi mukava kuulla teidänkin arkipäivästä, miten saatte hommat luistamaan, tilat riittämään ja niin edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa yrittää pysytellä poissa! ;) Suosittelen ihmeessä vielä vaan kasvattamaan perhettä jos yhtään haaveet vaan jatkuu, siinä se neljä menee missä kolmekin. ;) Itse ainakin olen huomannut ettei viisikään tunnu suurperheeltä tai sit oon outo. Heh.
      Lupaan kirjoitella suurperheen elämästä jossain vaiheessa, nyt tuo tissitakiainen ei juuri anna koneella vielä kirjoitella ja aika muutenkin melkolailla kortilla.

      Poista
  10. Onko teillä lapsilla omat huoneet? Kuinka iso talo teillä on? Meillä alkaa olla jo aika ahdasta kun on neljä lasta:/ se on meillä este viidennelle. Muuttaakaan ei kotoota haluta pois. Tää on kiva koti ja kiva tuppukylä asua. Navettaa ja eläimiäkään ei niin vaan muuteta muualle.

    VastaaPoista
  11. Musta pilvipyjama jostain syystä kolahtaa täysillä, se on pakko saada pojalle !

    VastaaPoista
  12. Juu nautitaan täysillä prinsessa jutuista.
    Ei minustakkan 5 lasta oo suurperhe.

    VastaaPoista
  13. Suloinen tyttö, mutta pakko sanoa että minun silmään tuo vaate näyttää liian poikamaiselta. Itse tykkäsin käyttää pojilla tällaisia kirjavia ja voimakkaita värejä, mutta tytölle miellän vaaleat ja hempeämmät värit paremmin. Tämä tietysti vain minun mielipide ja vaatteiden sisällä oleva pakettihan se tärkein on, vaikka olisi puettu mihin. :)

    VastaaPoista
  14. Oikein kivoja villervalloja! Laitathan myös poikien vaatteista tulevaisuudessa? Kiva tuo teidän uusi tyttö.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)