keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Söpöstelyä

 
 
Pitäähän neidillä kenkiä olla ja ainakin yksi tyllihame, eikös? ;)
Ja nyt on ihan tasapuolisuuden nimissä sanottava, että oli meillä pojillakin vauva-aikana minitennareita useampi pari. Tytöille vaan saa vielä laajemmin kaikenlaisia kenkä ihanuuksia jo ihan pienestä alkaen. Kaikki lähti siitä kun etsin netistä kastejuhlaan neidille jotain kivoja töppösiä ja löysin tieni BabyPandan kauppaan. Kauppa on pullollaan kaikkia pieniä söpöstyksiä ja varsin edulliseen hintaan. Pienille kengille kun ei askeleita pääse kertymään, niin laatuvaatimuksetkaan ei ole kovin kovat. Nämä pienet kengät on silti mielestäni siististi tehdyt ja oikein kevyet pienille jaloille.
 
Tilasin noita vaaleanpunaisia ihanuuksia kolmessa eri koossa. Pienimmät eli rusetti ballerinat ovat kokoa 0-3kk, ne tilasin kastejuhlaan pidettäväksi, kun kastemekko vaihtuu juhlamekkoon. Loput kolme paria ovat kokoja 3-6kk ja 6-12kk. Minusta on kiva laittaa juhliin pienellekin juhlakengät ja tennarit kaupungille söpöstelyyn.
 
 
Tuo tyllihame oli sitten heräteostos, en vaan voinut vastustaa!
Eikös ookkin aika ihana? Hame on pehmoista tylliä ja vyötäröllä on trikookangasta ja leveä kuminauha. Tilasin koon 6kk, mutta tuota voi hyvin käyttää jo nyt ja menee kyllä vielä pitkään, koska vyötärö venyy hyvin. Tuo on siitä kiva että se on helppo laittaa bodyn päälle, kun haluaa oikein söpöstellä. Hinta oli huimat 9,90e.

 
Tennareissa on ihanat yksityiskohdat.

 
Näin me eilen söpösteltiin neidin kanssa ja isoveljistä oli hurjan huvittavaa kun sisko ikää 5vkoa köllötteli vaaleanpunaisessa tylliunelmassaan prinsessana. ;)



18 kommenttia:

  1. Oi ihana prinsessa :) ja ihanaa lukijallekin seurata nyt tytön vaatettamista!
    Heh heh olispa muuten "järkytys" jos pamauttaisit että suosit nyt sitten tytölläkin ainoastaan reippaita unisex vaatteita.... onneksi ei vaikuta siltä ;)

    VastaaPoista
  2. Oo kuinka söpö prinsessa, vauvat on niin ihania:)

    VastaaPoista
  3. No ei voi tuosta enää söpömpää ollakaan! Voi mikä ihanuus! :) Miten arki on sujunut? Neiti taitaa olla aika tyytyväinen tapaus? Ihanaa vaaleanpunaröyhelöistä vauva-arkea teille!

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihana tyttö :) Hän on niin nätti! Ja noi kengät on ihan yli-söpöjä. Olen ihan pienesti kateellinen sulle, että saat taas moisia ostaa...

    Rose

    VastaaPoista
  5. :D poikien tyyliin juu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tämä ihana blogi ole kuitenkin ihan prinssien ja prinsessan tyyliin. Ihanat upeat pojat ja pikkuinen suloinen tyttö!

      Poista
  6. Voi suloisuuden huipentuma, hän on kyllä niin kaunis, kuin pieni nukke <3
    Kaiken tän ihanuuden ja vaaleenpunaisuuden hurmiossa vähän täällä sitten jo odotellaan teidän poikien talvikamppeitakin , hih ;)

    VastaaPoista
  7. Ai että, niin suloisia kaikki :)

    VastaaPoista
  8. Voi mahoton mikä tylliunelma :) ja popotkin on söpöjä kun mitkä. Kahden pojan äitinä aina ihmettelee mitä kaikkee onkaan tytöille tarjolla, sitä jotenkin on niin sisällä tuossa poikien vaatemaailmassa.

    VastaaPoista
  9. voi että miten söpöjä asusteita, neidistä tuli kerralla ihana pieni prinsessa <3

    VastaaPoista
  10. Ihania kenkiä, ite oon muutamat bobot uudelle tulokkaalle tilannu ebaystä kun eihän ne maksa siellä mitään :) pojalla kun oli ekat kengät vasta kun rupesi kävelemään, empä kyllä moisesta halppispaikasta sillo tienny :))

    VastaaPoista
  11. Tämä olikin Mia aivan kerrassaan hauska postaus :D
    Kahden tytön äitinä en edes tiennyt moisista rimpsuista :D
    Rakastan värejä ja tyttöni ovatkin enempi peppi pitkätossu-tyyppiä. Ei tee nämä kuvat hyvää vauvakuumeelle ;)
    Aurinkoista päivää sinulle!
    T.Sanniska

    VastaaPoista
  12. Kyllähän neidillä pitää tylliä olla jo pienestä pitäen!!!Ja voi mitä söpöstely kenkiä. Meillä kanssa pojilla oli aluksi hauskaa kun ostin neitikäiselle kaikkea söpöä ja tyttömäistä. Nyt lie ovat tottuneet - eivät ainakaan enää niin kovasti hämmästele tyttöjenjuttuja.

    VastaaPoista
  13. Oi mikä vaahtokarkkiprinsessa! Jos minulla olisi tyttö, voin kuvitella että sekoaisin kaikesta vaaleanpunaisesta ja hörhelöstä:)

    VastaaPoista
  14. Ihania kuvia <3 ! Mä voisin kanssa kuvitella sekoavani kaikista tyttöjen vaatteista. Pojille on ostettu ekat kengät vasta siinä 1v. Ei ole ollut myöskään mitään tossuja tms aikaisemmin ellei toppatöppösiä lasketa ;). Toivon kyllä, että täällä blogissa saa jatkossakin ihastella pienten tyttöjen juttuja kun niitä ei kotona pääse hypistelemään.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)