tiistai 16. syyskuuta 2014

Kids-Up testissä

 

Meillä on Emilin kanssa tyyli vähän hakusissa. Toisaalta poika tykkää väreistä ja kuvioista, mutta toisaalta selvästi välillä nekin tökkii ja pitäisi ennemmin olla simppelimpää ison pojan tyyliä. Koulussa ilmeisesti on alkanut kiinnittää hiukan enemmän huomiota siihen miten kaverit tai ne isommat pojat pukeutuu. Eli nyt on viimein minunkin mielummin kysyttävä tykkääkö vaatteesta ennen kun menen ja ostan sen.
 
Lisäksi Emil on nyt juuri siinä vaatekoossa että pitää siirtyä viimeinkin niihin isojen poikien osastoihin lähes joka merkillä. Nyt siis viimeisetkin 128cm on siivottu kaapista pois ja kokona saa olla housuissakin jo se 134cm. Ongelmaksi on tullut nyt etenkin se että mistä löytää hoikalle pojalle housuja 134cm, jotka oikeesti pysyy jalassa. Tuntuu että isojen mallistojen housut on hurjan leveitä vyötäröltä. Istuvia vaatteita hoikille pitkille lapsille kaipailisin ehdottomasti enemmän.
 
 

 
Yksi hyvä merkki löytyi, kun Lasten Taikamaa otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko testata heille tullutta uutta tuotemerkkiä nimeltään Kids-Up. Me Emilin kanssa yhdessä kurkittiin mallistoa ja kun poika itse tykästyi, niin lähdettiin tietenkin kokeilemaan tuota uutta merkkiä, josta minullakaan ei ole ennestään minkäänlaista kokemusta. Saatiin valita muutama vaate mallistosta Lasten Taikamaan valikoimasta ja nämä kuvissa näkyvät vaatteet valitsi Emil kaikki itse.
 

 
Emil on nyt noin 131cm pitkä ja vaatteet ovat kaikki kokoa 128/134cm. Paidoissa tuo kaksoiskoko ja housut 134cm. Koot on juuri sopivia. Pienempiä ei voisi olla eikä kyllä yhtään suurempiakaan. Mikä parasta vaatteet istuu hoikalle pojalle mielettömän hyvin, ne housutkin!
 
Tässä teille valmistan infoa merkistä;
 
KIDS-UP on trendikäs ja leikkisä tanskalainen mallisto 2-10 vuotiaille tytöille ja pojille.
KIDS-UP mallistojen värimaailma on herkullinen, kuosit ja yksityiskohdat raikkaita ja hauskoja. Upeaa laatua ja käyttömukavuutta kohtuuhinnalla!

 
 
 
Materiaalit vaikuttaa näissä todella laadukkailta ja ihanan pehmoisilta.
Ekassa pesussa ei menneet ainakaan miksikään ja nukkaa ei tullut yhtään.
Inkkaripaita on ihanasti liukuvärjätty ja antaa petroolin sävyyn mukavaa vaihtelevuutta. Tuosta paidasta taisi tulla niin pojan kun äidinkin lemppari. ;)
 
Nuo farkut on ihan huiput! Niissä on vyötäröllä se nappi/kuminauha säätö ja lisäksi nauhat, mutta ne pysyy jalassa ihan ilman minkäänlaista kiristystä. Lisäksi ne on aivan ihanan pehmoista farkkua.
 

 
Petrooli collegetakki on myöskin pehmoista ja paksua collegea. Siinä ei ole huppua, joten menee kivasti vaikka talvella ulkovaatteiden alla lämmikkeenä.
 

 
Emil tykästyi itse ehkä ihan eniten matelijat ja hämikset kuviolliseen paitaan, on se vaan aikas hurja.



 
Collegehousut on myöskin farkkujen tapaan hyvin istuvat hoikalle lapselle. Nauhat sidottiin kiinni, mutta ei niitäkään juuri kiristellä tarvinnut. College on näissäkin paksua ja pehmoista.
Lisäksi vaatteissa on kivoja yksityiskohtia kuvioilla ja teksteillä, joihin Emil etenkin tykästyi ja esitteli minullekin mitä mistäkin vaatteesta löysi.
 
Aika kivoja vaatteita koululaiselle vai mitä? :)
 
Lasten Taikamaassa on nyt menossa aika mahtava tarjous, joka koskee myös näitä Kids-Up vaatteita.
Suosittelen hyödyntämään;
 
Normaalihintaisista  VAATTEISTA -20% koodilla SYKSY20, kun tilaat vähintään 50 eurolla.
(voimassa 21.9.2014 asti)
 
Tarjous EI koske Papun, Creamien ja Jny Designin vaatteita eikä Petrellan, Nuthatin ja NopsuPopsun pipoja.
 
Normaalihintaisiksi tuotteiksi lasketaan myös ne vaatteet, joista tulee automaattisesti -10% kanta-asiakkaille :)

 
Klikkaa Lasten Taikamaahan ja suoraan Kids-Up tuotteisiin tästä.
 
 
Mia
 

11 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mä olenkin katsellut noit collareita ja miettinyt miten istuis meidän pojalle, ilmeisesti hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen löytäny pojalle tyttöjen puolelta farkkuja! Poika itse ei tätä kylläkään tiedä :D

    VastaaPoista
  3. Kivannäköisiä vaatteita :) Ensimmäinen setti olisi varmasti omankin ekaluokkalaisen makuun.

    VastaaPoista
  4. Kivoja koululaisen vaatteita. Ihanat nuo farkut olisi. Mutta meillä poika ei vieläkään oikein halua pitää edes pehmofarkkuja. Velourit ja colleget laittaa kouluunkin.

    VastaaPoista
  5. Wau, olipas hyvännäköisiä... Hyvä juttu, olen etsinyt juurikin ekaluokkalaiselle mielekkäitä ja kivoja vaatteita. Nämä varmaan osuis kohdilleen. Tuo collegetakki varsinkin on hyvä, kiva pitää ulkovaatteiden alla. Kaikki muutkin näytti hyvältä, täytyy lähteä tsekkaamaan mitä muuta löytyy.....

    VastaaPoista
  6. Upean näköisiä vaatteita! Laitathan pesukokemuksia jatkossakin, jotta hinta-laatu-suhde tulisi esille käyttökokemusten perusteella. Hyvä, ettei nukkaa tai venähtämistä tullut eka pesussa. Farkuissa tosi ihanat tehosteet. Nykyajan lapset ovat pitkiä ja hoikkia ja sopivien vaatteiden löytäminen on hankalaa, kun useat mallit on ommeltu pulskemmille tyypeille. Toki niillekin vaatteille on kysyntää, mutta tarjolla saisikin olla molemmille sopivan mallisia. Tilaan vaatteita ulkomailta, kun Suomesta on vaikea löytää sopivan mallisia ja hyvännäköisiä.

    VastaaPoista
  7. Sama meininki täälläkin. Kaikki kuviopaidat on ihan auttamattomasti out. Ehkä joku pieni tähti, jossain kulmassa menettelee. Onneksi väreistä tykkää. Se olisikin äidille stressin paikka, jos yhtäkkiä haluaisi alkaa käyttää vaikka vaan sinistä :)
    Nämä vaatteet näyttää tosi kivoille. Meilläkin hoikka poika, niin on tosi ruman näköstä jos vaatteet roikkuu päällä. Joten kiitos, tästä postauksesta. Tuskin olisin itse näitä mistään lähtenyt etsimään.

    VastaaPoista
  8. Meillä meni tyttö ekalle tänä syksynä ja vaatemaku vaihtui ekalla kouluviikolla. Kesällä tyttö käytti vielä metsolamekkoja joita oon ostanut kaapit täyteen. Nyt kelpaa vaan hupparit ja farkut. Kolmasluokkalainen poika taas tykkää collegeista ja verkkareista. Todella hyvännäköiset noi farkut ! Taidan 5v noi tilata.

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja, olen näitä aikaisemminkin jo katsellut :) Meillä on tullut joku painopyrähdys kesän aikana, enää ei säädellä vyötäröä vaan ihmetellään mistä saisi mahtuvia housuja!!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  10. Suloinen Emil! Onnea vaan koulutielle! Meillä kanssa ekaluokkalainen mallia pitkä (ainakin 131) ja hoikka. Villervallan 128cm pitkät housut jäi juuri lyhyeksi puntista. Katselin jo saman merkin vuorellisia. Käytössä myös Name it:in farkkuja, koska niissä kanssa hyvä säätö vyötäröllä ja mukavia leikkauksia. Tosin ne usein kovaa farkkua ja minä kanssa tykkään, että saisi olla pehmeää. Nuo Kids upin housut näyttää tosi kivoilta ja jos vielä materiaali pehmeää niin voisi olla hyvät meille. Tuo oranssiresori vaan oli jo loppunut meidän koosta.

    VastaaPoista
  11. Kivannäköiset farkut,mutta hirveen hintaiset!
    Meillä on käytetty Lindexin, HM:n ja vastaavien farkkuja.
    Tosin sama 134 cm:iin siirtymisen haaste eli pituuden lisäksi leveys lisääntyy hurjasti, vaikka ei saisi.
    Ja kouluun halutaan lapselle helpot housut eli juuri tuollaiset, jossa ei ole vielä ekaluokkalaiselle välillä haasteita aiheuttavaa nappia vyötäröllä. Aika pienet on valikoimat :(

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)