tiistai 23. syyskuuta 2014

Ekat toppamietinnät ja kuvat

 
 
Tästä se taas polkaistaan käyntiin. Nimittäin ekat toppamietinnät ja sovituskuvat. Tässä suht lämpimässä syys säässä ja vauva arjessa ajatukset talveen tuntuu vielä kaukaisilta, mutta uskottava se on että aika rientää ja kohta on taas pakkaset ovella.
 
Sen verran olin vielä ihan vasta saanut aikaiseksi, että juttelin Emilin kanssa mitä hän haluaisi talveksi. Poika oli ehdottomasti vielä sitä mieltä että haluaa talveksi haalarin. Opettajakin oli kuulemma sanonut, että haalari on se paras talvivaate ja tietenkin opettaja on aina oikeassa. ;)
Vähän kyllä itse mietin, että noinkohan haalaria tule pidettyä, ainakaan koulussa. Poika kuitenkin piti päänsä, että kyllä pitää. Mikäs siinä, minusta on mahtavaa että haalari vielä kelpaa.
 
Samaan aikaan olimme lastentarvikkeiden verkkokauppa Jollyroom:n kanssa vaihdelleet sähköpostia mahdollisesta  yhteistyöstä ja heiltä sainkin ehdotuksen, että saisimme valita meille heiltä jotain Reimaa testiin. Sehän sattui siis sopivasti ja kävimme Emilin kanssa tutustumassa heti Jollyroomin Reima valikoimaan.

 
Emil valitsi itselleen tämän Reiman mustan supervahvan Reimatec X-ray haalarin. Siinä on kuulemma niin hieno salamakuviointi ja väri on hyvä. ;)

 
Hyvä valinta, vaikuttaa oikein vahvalta tuo alaosa etenkin. Kestää varmaan ehjänä isomman pojan menossa. Haalari istuu kivasti tuon hoikkiksen päälle, vaikka alkuun jännitinkin että onko hurjan leveä.
Kokona haalarissa on 134cm ja Emil on nyt 132cm pitkä.

 
Lisäksi saimme valita mukaan pipon ja rukkaset.
Harmaa "Inari" pipo on lämpöistä villaa ja mustat rukkaset ovat mallia "Ote". Pipo on kokoa 56 ja rukkaset 5.
 
Oletteko muuten jo tutustuneet tuohon Jollyroom verkkokauppaan?
Kaupassa on laajavalikoima lastentarvikkeita ja vaatteita. Merkkejä on paljon, mm. Reima yksi niistä.
Käykää ihmeessä tutustumassa!
Kokosin tähän alle Jollyroomin Reima valikoimasta kollaaseja ja mietintöjä meidän talvivaatteisiin.
 
 
Musta yhdistettynä punaiseen miellyttää nyt omaa silmää kovasti. Täksi talveksi haluaisin Emilille myös tuollaisen parkatakin ja värinä voisi olla vaikka punainen vaihteeksi, jos vaan poika itsekin tykkää. Tuota takkia löytyy Jollyroomista koossa 104-140cm. Haalaria saa 98-140cm.
 
 
Sinisen sävyt ei itseä niinkään miellytä, mutta niitä löytyy hyvin niistä tykkääville.
 
 
Näistä takeista saa irrotettua hihat, joten menee toppaliivistä jo näin syksyllä.

 
Vauvoille löytyy Reiman hempeitä sävyjä, jotka on minusta ihania juurikin alle vuoden ikäiselle.
Meidän tytölle olenkin jo melko varmasti päättänyt ostaa tuon vaaleanpunaisen "Cetus" haalarin. Koko vaan mietityttää, koska koot on kaksoiskokoja. 62/68cm vai 74/80cm? Riippuu tietysti mitoituksesta ja lapsen koosta, mutta luulen että meidän tyttö on jo tammikuun alussa tuon 68cm pitkä (kun nyt vähän näyttäisi kasvavan samaa tahtia kun Emil vauvana). On siis juuri tuossa kahden koon välissä..
 


 
Vähän isommalle tyttöselle väriä. Ihana tuo violetti! Pinkki on herkku kanssa. Tuo harmaa kukkahaalari on mahdollisella ostoslistallani myös, ainakin seuraavaa talvea odottamaan. ;)
 
Nämä kaikki siis löytyy Jollyroom verkkokaupan valikoimasta. Kaupassa näyttää olevan menossa juuri nyt vielä kampanja, että kun ostaa 100e saa 20e alennusta.
 
 
-Mia-
 
 

16 kommenttia:

  1. Tuota just samaa haalaria on meillä katseltu, koska on hienot salamat ja musta väri ;) Luulen, ettei haalarin tarvetta enää ole mutta takkia oltais ehkä vielä vailla. Eilen näin jotain pienten Reimaa kaupoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hieno. ;) Tätä tais olla saatavana takkinakin, eikös?

      Poista
  2. Juuri viime viikolla kaipasin kovasti postauksia toppavaatteista. Lämmin syksy on varmasti tehnyt tehtävänsä, joinakin vuosina kun ekat toppapostaukset ovat ilmestyneet jo heinä- viimeistään elokuussa ;) Olin suunnitellut ostavani meidän pikkupojille Ticketin ruskeat haalarit, mutta suureksi harmikseni ei tänä vuonna tullutkaan ruskeaa! Sain POPiin alennuskuponkeja ja ajattelin sitten, että hyödynnän ne toppavaatteiden ostossa. Laatuun luotan, mutta värit eivät olleet kovin kivoja. Päädyin lopulta täysin mustiin haalareihin (täysin vastoin tapojani, sillä en pidä ollenkaan mustasta), hanskoihin ja lippapipoihin. Väripilkuksi tilasin kuitenkin Kivatin talvikypärälakit kummankin lempiväreissä eli toiselle oranssi ja toiselle vihreä. Pienenä lohdutuksena (äidille?) meiltä löytyy jemmasta Ticketin ruskea takki ja Travallen SuperRemun housut. Toivelistallani on vielä tummansiniset parkamalliset takit, mutta katsotaan jääkö ostamatta, koska isoilta pojilta puuttuu vielä kaikki vaatteet ja jokaiselta kengät. Kenkäpostauksetkin siistoiveissa ;)

    Itse voin kyllä ehdottomasti suositella haalaria vielä ainakin ekatokaluokkalaiselle. Se on paljon nopeampi pukea päälle kuin kaksiosainen asu ja kuinka usein ne housut sitten kiireessä jäävätkään roikkumaan naulakkoon ja siksi, että välitunti on loppujen lopuksi kovin lyhyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja kun tiedän meidän Emilin, niin ei se välitunnille ehtis ollenkaan jos on takki+housut yhdistelmä. ;)
      Lämmin syksy ja meillä tämä vauva-arki on tehnyt sen, että minun toppapostaukset on jääneet näin myöhään. Vielä ois hankkimatta vaikka mitä.. Ne talvikengätkin on katsomatta, että yritän jossain vaiheessa niistäkin postata. ;)

      Ruskeaa on nyt tulevaan talveen saatavilla todella vähän, en ole törmännyt tosiaan mihinkään. Mutta mustat haalarit on todella likaystävälliset ja niihin saa hyvin yhdistettyä vaikka mitä värikkäitä asusteita. Po.p:n laatu on vielä huippu, niin hyvät ostokset taatusti teit, vaikka ei ihan sitä ollutkaan mitä toivoit. :)

      Poista
  3. Kyllä meillä vielä ekaluokkalainenkin käytti haalaria koulussa, kun se oli niin helppo pukea. Olisi varmasti käyttänyt vielä tokallakin, mutta silloin 134 cm haalari alkoi olla hieman nafti (meillä on myös aika pitkä poika). Luokkakavereilla alkoi olla jo ekalla pääsääntöisesti kaksiosaisia settejä, mutta se ei meidän poikaa haitannut, hän on aika reipas ja itsevarma tyyppi. Myös kaveripiirissä on sellainen henki, ettei toisten pukeutumiseen puututa. Asumme pääkaupunkiseudulla, mutta kaksi ensimmäistä vuotta lapsi kävi pientä "kyläkouluhenkistä" sivukoulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä jos toisen pukeutumiseen ei puututa kaveripiirissä. :) Itse opetan myös omille lapsille, että koskaan ei saa puhua pahaa toisten vaatteista tai arvostella. Jokainen saa pukeutua niin kun haluaa.

      Poista
  4. Olen seurannut aiempina vuosina kuinka fiksusti hoidat lastesi ulkovaate ostokset ja säästät varmasti sievoisen summan rahaa ostamalla aleista ja tosiaan miettimällä vähän pidemmällä kuin esim minä. Tänä viikonloppuna ostan koko katraalle talvivaatteet ja mietin varmaan kerran jos toisenkin miksi en ole ennakoinut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että kerralla useammalle ostaminen on huima menoerä. Ennen ostin aina itse tosiaan toppaa alesta jemmaan ja se oli fiksua, nyt on jäänyt vähän vähemmälle. Onneksi nykyisin menee pari talvea samat kamppeet ja osa kierrättyy veljesten kesken. ;)

      Poista
  5. Meillä nyt kolmosluokkalainen, jolle on tulevaksi talveksi vielä haalari (kun halvalla sai ;)). Ekaluokalla käytti haalaria koulussakin, vaikka ihan vaan muutamalla oli haalari käytössä enää ekaluokalla. Viime vuonna haalari oli käytössä kotiulkoiluissa ja mökillä. Tänä syksynä on kerran käynyt jo talvihaalarilla ulkoilemassa :D. Ja näin siis Helsingissä, vaikkakin täällä pellonlaidassa asustellaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! :) Aina mahtavaa kun kuulee että haalari kelpaa isommallekin ja onhan se kätevä.

      Poista
  6. Meillä ei ekaluokkalainen enään itse suostunut haalaria pitämään tänä vuoonna. Viime talvenakin jäi haalari lähes käyttämättä kun poika tykästyi niin takki ja housut yhdistelmäänsä. Mutta mahtavaa jos teillä haalari kelpaa!! Se on niin kätevä ja helposti puettava! :)

    Meidän pienimmäinen saa tuon ihanan harmaan kukallisen haalarin tälle talvelle, kun koko 98cm menee vielä juuri tämän talven. Tänä vuonna reimalla on kyllä todella kauniita ja ihania vaatteita erityisesti pienille tytöille. Huomasin, että tuota kukallista kuosia saa myös isommille takkina joten alelistalle voisi sen kirjata ja ostaa ehkä ensi talveksi jemmaan. ;)

    En muista olenko ehtinyt edes kommentoimaan ja onnittelemaan teitä ihanan suloisesta pienestä prinsessasta!! Voi kuinka onnellinen olen, kun sinäkin sait kokea myös tytön äitiyden!!! <3 Aivan ihana seurata tyttövaavin kasvua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Onhan tämä aika ihanaa kokea myös tytön äitinä oleminen. ;)

      Tuo harmaa kukkakuosi on livenä paljon ihanampi kuin kuvissa, ihastuin siihen itsekin kovasti kun näin ja ajattelin vuoden päähän alesta jemmata. Ihana vaaleanpunaisten asusteiden kanssa.
      Teidän tytsy on taatusti söpö haalarissaan! :)

      Poista
  7. Meillä on ekaluokkalaiselle jemmassa kaksi alesta ostettua toppatakkia sekä yksi Ticketin viime talvena käytössä ollut, mikä menee ainakin alkutalven. Housuja löytyy vain yhdet viimetalviset Ticketit, joten niitä on tarkoitus kahdet hankkia. Haalaria meille ei näillä näkymin ole tulossa, kun luulen ettei meidän ekaluokkalainen haalaria halua laittaa, mutta saatan olla väärässäkin. Jokin tuon Reiman haalarin tyylinen voisi vielä ehkä mennäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on minusta juuri sellainen isommallekin sopiva kuosi/väri. :) Voihan se olla ettei meilläkään tuota Emil sittenkään halua kouluun laittaa, mutta toivotaan niin ja meneehän se sitten kotiulkoilussa.

      Poista
  8. Meillä ei tule ekaluokkalaiselle enää haalaria. Reiman takki ja nuo mustat henkeseli toppahousut, mitkä tuossa kollaasissa on on hänelle tulossa.

    Tuo vauvan haalari näyttää samanmalliselta mikä meillä oli kuopuksella viime talvena. Ostin eka tuon pienemmän koon ja se oli liian pieni, mutta tuo isompi oli juuri hyvä talveksi. Toki se oli syksyllä vähän iso, mutta meillä oli kaksi haalaria käytössä, niin ei haitannut. :) Tuo vaaleanpunainen on kyllä ihana. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä Reiman takin valitsitte ekaluokkalaisen kanssa? Meillä olisi vielä takkiostos tehtävänä ja luulen että Reiman mallistosta se valitaan..

      Minkä ikäinen/ pituinen teidän kuopus oli kun viime talvena ja oliko haalari siis se 74/80cm?
      Varmaan se isompi meillekin saa olla, kun 68cm tilasin jo alkutalveen Lindexiltä ja onhan se äitiyspakkauksen haalari myös. ;)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)