keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pisara

 
 
Harvoin tulee kirjoiteltua sisustusjutuista, vaikka olenkin aika intohimoinen kodin "uudistaja". ;)
Aika usein on tilausta vetämässä millon mistäkin nettikaupasta. Suurimmaksi osaksi tekstiilejä, mutta myös muita sisustusjuttuja. Sisustusmietteitä pyörii niiden lastenvaatteiden ohella ajatuksissa päivittäin ja surffailen paljon myös netissä uusia sisustus ihanuuksia selaillen.
Väittäisin jopa että yhtä paljon kun lastenvaatekauppoja katsellen.
Syy miksi kuitenkaan en täällä sisustus juurikaan käsittele, on se että koen olevani aika tavis sisustaja. Sellainen joka tykkää sisustaa, jolla on oma maku, mutta ei välttämättä ihan just täydellisesti tyylitajun omaava.
Vähän niin kun sinnepäin, mutta ei kuitenkaan ihan. ;)
 

 
Ajattelin nyt kuitenkin rohkeasti laittaa juttua uusimmasta "sisustus rakkaudestani".
Yksi vahva lemppari on nykyisin sisustuksessa Annon tuotteet, NetAnttilassa ja Kodin1:ssä olen noita jo aikani ihastellut, mutta vasta nyt oikeasti ostin jotain. Annon kuosit ja värimaailma iskee makuuni lujaa, vaikka välillä jahkailenkin mikä on se meidän kodin tyyli. Tälläisessä puutalossa, jossa kaikki seinätkin on paneloitu, tuntuu liian moderni vähän ristiriitaiselta. Romanttinen ja pastellisävyinen tyyli sopisi tänne mielestäni kaikista parhaiten, mutta se ei kuitenkaan ole juuri se mistä pidän. Makuni on mielestäni romanttisen skadinaavinen tai joku mikä lie sekoitus.
 

 
Pidän kovasti valkoisesta, mustasta ja harmaasta. Niitä sitten vuodenajan mukaan piristän jollain kunnon värillä. Keväällä se on yleensä keltainen, kesällä pastellisävyt, syksyllä aika simppelisti vaan mustaa ja harmaata. Marraskuun alussa alkaa ilmestyä kotiin punaista, joka on yleensä mukana tammikuulle saakka.
 
Mutta jos mennään nyt Annon tuotteisiin, niin niistä ihan just meidän tyylinen ihanuus on Pisara-sarja.
Viime lauantaina Kodin ykkösessä olisi mieli tehnyt kahmia koko sarja mukaan, mutta hillitsin itseni ja nappasin matkaan tyynynpäällisiä olohuoneen sohvalle ja ihanaakin ihanamman tarjottimen.
Nyt sitten tietenkin tekisi mieli laittaa tilausta vielä verhoista ja noista purkeista. Ai ai..
 

 
Ja ettei ihan liian helposti ostolista pääse loppumaan, niin en pistäisi pahakseni myöskään näistä Annon muista tuotteista. Sik sak-kuosi on niin ihana ja tuo keltainen matto (jota olen kuolannut jo pitkään), se olisi pienempien poikien huoneeseen täydellinen. Ois ihan kiva, jos mattoihin tulisi joku alekoodi just nyt tai ylipäätään kaikkiin Annon sisustusjuttuihin. ;)
 
Mitäs tykkäätte Annosta? Löytyykö lemppareita?



9 kommenttia:

  1. Mulle mustavalkoinen puree aina vaan, ja näitä Annon uutuuksia olenkin katsellut sillä silmällä tässä syksyn mittaan! Varsinaista tarvetta vaan ei ole millekään, eikä tällä hetkellä tulojakaan, joten parempi olla ostamattakaan nyt mitään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään monesti varsinaista tarvetta ole, ihastus ja pakko saada-fiilis vaan vaivaa. ;) Toki täytyy yrittää itsekin ostella vain ne välttämättömät näin sairaana työttömänä, mutta kyllä joka kuussa jotain pientä edullista tulee hankittua. Harvemmin itse ostelen mitään design-tuotteita kuitenkaan, ihan näitä tavis edullisia ja kivoja juttuja.
      Musta-valkoinen on ihanan simppeli ja tyylikäs sisustusväriyhdistelmä. :)

      Poista
  2. Minäkin olen ihastunut Annon sisustustuotteisiin. Juurikin noita Pisara-purkkeja keräilin ostoskoriin..

    Mukavaa näissä on myös hinta, joka on huomattavasti kukkaroystävällisempi kuin design-tuotteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Sopii pienempäänkin budjettiin mainiosti. :) En väitä etteikö ne design-tuotteet olisi ihania, mutta kyllä hinta on niin suolainen ettei meillä niitä juurikaan ole..
      Minun piti lauantaina ostaa nuo Pisarapurkit, mutta unohdin kaupassa kun katselin muuta välillä. Ihania!

      Poista
  3. Annolta löytyy ajoittain minuakin miellyttäviä juttuja. :) Itsekin pidän juuri valkoisen, mustan ja harmaan yhdistelmästä. Tykkäisin enemmänkin sisustella, mutta usein ne kuitenkin jäävät kakkoseksi jonkun muun hankinnan tieltä. Mutta tällä hetkellä olen melko tyytyväinenkin kotiimme, joten mitään suurempaa puutetta ei ole. Toki pienillä vaihdettavilla jutuilla voisi piristää arkea. Teidän koti on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen juuri sellainen pienillä jutuilla kotia uudistava. ;) Verhot, koristetyynynpäälliset ja sisustusesineet vaihtuu muutaman kerran vuoteen. Ei siis aina uusiin, vaan vanhat kiertää kaapista ja jotain yksittäisiä uusia tulee välillä. Verhoissa olen jonkin asteen friikki, niitä vaihtaisin vaikka joka kuussa, mutta koitan pysyä siinä 4 kerrassa per vuosi. ;)
      Olohuone on poikkeus. Nuo Marimekon lumimarja-verhot (jotka näkyy taustalla tuossa tyynykuvassa), on olleet olohuoneessa jo 1,5v. putkeen. Ne on vaan niin ihanat ja tyyliin sopivat, enkä ole löytänyt tarpeeksi täydellisiä vaihtoverhoja tilalle.

      Poista
  4. Tuo hyllykkö on ihana! Meillä ei voi sohvatyynyjä käyttää, kun ei ne siinä pysy sekuntia kauempaa. Mutta ehkä sitten joskus tulevaisuudessa... Itse en ehdi juurikaan sisustaa (tai edes uudistaa), vaikka sisustusjuttuja kovasti katselenkin ja ihailen kyllä muiden kauniita koteja esim. sisustusblogeista... Vuodenaikojen mukaan mennään! Tuo anno on itselle täysin uusi juttu, nimen olen toki kuullut. Kauniille nuo sohvatyynyt kyllä näyttää ja musta-valkoinen toimii aina :) Kitta

    VastaaPoista
  5. Mä ottaisin nuo kaikki vimpan kuvan tuotteet,kiitos! Niin mun mieleen ja makuun:)
    Ja itseasiassa nuo liukuvärjätyt tyynyliinat ostinkin aleloorasta kun viimeksi kävin meidän piskuisesse KotiAnttilassa...tai en siis sinistä,ehei,se ei ole mun väri!

    VastaaPoista
  6. Uudet Annot on kyllä kivoja. Minunkin tyylini on jotain romanttisen skandinaavista. Kivoilta näyttää kuvat kotoanne. Tosi tyylitajuiselta ainakin noilta kuvatuilta osin. :) Itse haaveilen Annon Pandora-matosta. Toivottavasti se pysyy myynnissä vielä niin pitkään, että saamme talon alakerran valmiiksi ja olohuoneen nykyisen maton voi siirtää sinne uuden maton tieltä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)