keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Blingon talvimallisto

 
 
Sähköpostiini oli tupsahtanut ilmoitus Blingon uudesta talvimallistosta ja syystuotteiden Mid season alesta. Pitihän ne heti käydä kurkkimassa, koska sopivasti ystävälläni olisi lauantaina Blingo-kutsut. ;)
Meillehän tuli testiin Blingolta viime keväänä heidän mallistostaan paita, huppari ja housut. Niitä pidettiin paljon, koska olivat niin hyvin istuvat vaatteet meidän hoikkikselle ja tästä syystä yhdet ehdottomat lempparit. Noista testivaatteista jäi jo paita ja housut pieneksi (olivat kokoa 122/128cm), mutta hupparia (134/140cm) pidetään edelleen. Vaatteet on olleet todella laadukkaat, pysyneet hyvin kuosissaan ja etenkin collegevaatteet on pysyneet nukattomana.
 

 
Erityisen ihastunut olen tähän housumalliin, joka on sopivan kapea ja housut tosiaan kestää hoikalla lapsella jalassa jopa ilman nauhojen kiristelyä. Housuista voi ottaa hyvin jo yhtä kokoa isomman koon mikä nyt on käytössä, koska resorit pitää hyvin lahkeet paikoillaan ja pieni ruttu näyttää minusta tosi kivalle lahkeissa.
 

 
Blingolla on aina kausittain mallistossaan vieraileva suunnittelija ja tällä kertaa hän on Frida Fahrman. Boheemi mallisto Bloom on hänen suunnittelema talvimallistoon. Tytöille löytyy mallistosta kukkasia ja pojille vaaleansinisävyisiä vaatteita.
 

 
Talvimalliston muita uutuuksia on mm.Zepra mallisto.
Tuo vauvojen velourhaalari on minusta aihan ihana!
 
Mitäs tykkäätte Blingon uutuuksista?
Oletteko tykänneet laadusta?
 
 

10 kommenttia:

  1. Housut näyttävät kyllä tosi kivoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ja voin suositella etenkin hoikalle lapselle. ;)

      Poista
  2. Meillä on Blingon vaatteet ollut tosi vaihtelevan laatuisia... Viime kevään/kesän mallistosta muistaakseni ostin 3-vuotiaalle semmoiset raitaiset housut, missä oli punaista ja turkoosia raitaa (sama kuin tuon ylimmän kuvan paita) ja vauvalle samanlaisen bodyn. Kummatkin meni nopeasti tosi huonon näköisiksi, nukkaantuivat ja materiaali imaisi ihan kaiken lian. Ei kiitos enää :/ Body lisäksi joko kutistui ihan kauheasti, tai sitten oli valmiiksi pientä mitoitusta. Toinen saman malliston body oli noin 5 cm pidempi niska-haara-mitaltaan. Perusmalliston vaatteet, mm. leggingsit, joita meillä on pojilla kalsareina, ovat pysyneet hyvinä pesusta toiseen. Samaten paksumpi college. Trikoovaatteissa materiaali on ihanan ohutta, ja sitten kääntöpuolena siihen tulee tosi helposti nyppyjä tai semmosia langannousun tyylisiä.

    Summa summarum, yhdessä välissä hullaannuin, mutta se oli lyhytkestoista. Varmaan sama kuin monilla muillakin merkeillä (mm. me&i), täytyy tarkkaan miettiä, mitä kannattaa tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta hyvä tietää, vaikka itselle ei huonoa olekaan vielä sattunut. ;) Ja tottahan se on että laadunvaihtelua tuntuu olevan monella muullakin merkillä, minusta tuntuu että melkein joka merkistä kuulee huonoa ja hyvää.
      Minusta on alkanut tuntua, että minulla käy hyvä tuuri, kun hirmu harvoin törmään huonolaatuisiin lastenvaatteisiin. Vai enkä sitten osaa olla liian vaativa? :D

      Poista
  3. Meillä on muutama Blingon vaate ja olen ollut tyytyväinen laatuun :) ovat pysyneet pesuissa hyvinä ja eivät nukkaannu.

    VastaaPoista
  4. Eipä ole kokemusta entuudestaan. Hiukan turhan maanläheisiä värejä meidän riemunkirjavaan värimaailmaan. Housut ovat kyllä kivan mallisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meilläkin taitaa enimmäkseen olla värikkäämpää. ;) Mutta minusta housut ja hupparit etenkin on kivoja simppelimmässä sävyssä. Niin ja isommille nämä on kivoja, kun eivät enää ihan riemunkirjavia halua. Näitä kun löytyy sinne 152cm asti jopa ja taitaa olla jotain vielä isompiakin. :)

      Poista
  5. Harmi, koot loppuu kesken isompia poikiamme ajatellen ja pienimmälle ei nyt tarvita lisää sisävaatetta. Muutenkin näyttävät liian kittanoilta nuo housut meille, haluavat vähän väljyyttä ja tilaa. Ostin kerran Me&I:n ratsastushousumalliset collegehousut, eikä niitä ole suostunut käyttämään vielä kukaan :( (yksi mahdollinen käyttäjä jäljellä).

    - Laura

    VastaaPoista
  6. Meillä ei kokemusta ole, koska ovat minusta tuntuneet aika hirmuisen hintaisilta :(
    Siksi olisinkin halunnut kuulla laadusta lähinnä hehkutusta, että olisi perusteltu, mutta nyt en ehkä uskalla harkitakaan. Nämä kun eivät tunnu olevan koskaan kovin kovassa alessakaan.
    Tuo housumalli kyllä näyttää ihan älyttömän hyvältä!

    -Jaana

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)