keskiviikko 8. elokuuta 2012

Travallen talvi 2012-2013









S-postilaatikkoon oli kopsahdellut Travallen talvimalliston kuvia.
Mitäs tykkäätte?

Meillä on ollut Travallea viimeksi muutama vuosi sitten, joten mielenkiinnolla kuulisin käyttökokemuksia ja onko mitoitus miten muuttunut entisestä. Silloin joskus nimittäin nämä oli mittasuhteiltaan meille huonoja, etenkin housut liian leveitä. Mutta olisiko nyt muutosta mitoituksessa? Tuo alimman kuvan musta-harmaa-valko pallotakki näyttää varsin kivalta.

Travallea myy mm.Lasten Juulia ja Joonatan. :)

 

18 kommenttia:

  1. mä tykkään laadusta mutta meille hihat ja lahkeet on liian lyhyitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan että meille oli silloin muutama vuosi sitten haalarissa liian lyhyet hihat ja niska-haara mitta liian pitkä. Näin ne vaan lapsen mittasuhteet vaikuttaa. ;)

      Poista
  2. Mä postailin viime talven haalarista kevättalvella. Mitoitus haalarissa ei ollut meille paras mahdollinen, pitkä selkä, pitkät hihat, lyhyet lahkeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, siis mitoitus vaihtelee vuosien saatossa. Niin ja lasten mitat tietty vaikuttaa myös asiaan.

      Poista
  3. iastuin tohon sini harmaaseen tähtihaalariin, toivottavasti sais takkina.Meillä on ollu yks remun talvihaalari 86cm ja se oli mielestäni pientä kokoo jos vertaa esim reimaan.Jäi jo lopputalvesta pieneksi.pojalla on lyhyt selkä ja pitkät jalat,en oikeen tiiä mikä olis paras haalarimalli?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtihaalari on hauska, takkina olisi varmasti kiva. :)
      Meillä on juuri noin että Emilillä on pitkät jalat ja kädet, selkä taas lyhyehkö/normaali.
      Ticketin ja Po.P:n haalarit istuu huonoiten hälle näistä merkkihaalareista. Reima on hyvä ja Molo kids menee myös, vaikka siinä tuppaa hihat olemaan lyhyemmät kuin muuten mitoitus.

      Poista
  4. Travallella on myös oma verkkokauppansa ;)

    Meillä on ollut vain välikautta ja koot olivat aika pieniä, mikä yllätti ja käyttöaika jäi niin haalarissa kuin housuissa lyhyeksi. Itse en tykännyt vk-vaatteissa puuvillavuoresta (ei siis ollut housuosassakaan liukasta kangasta ainakaan vk-vaatteissa muutama vuosi sitten).

    Ihan kivoja kuoseja, mutta ei mitään pakko saada-juttuja noissa kuvissa.

    t. 5v pojan äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se unohtui tuossa mainita, se heidän verkkokauppa! :)
      Minustakin nämä on ihan kivoja, mutta ei ehkä ihan just meidän tyylisiä.

      Poista
  5. Olen ostanut pojilleni paljonkin Travallen ulkoilupukuja ja haalareita. Mitoitus ja laatu ovat mielestäni olleet hyviä. Meillä ainakin kestäneet isommalta pienemmälle. Eikä housut ainakaan ole liian leveitä vaan istuvat hyvin hoikemmillekin. Poikani ovat hoikkia ja melko pitkiä (7v. 127cm ja n. 25kg 4v. n.116cm ja 19kg). Ainoa miinus Travallelta mielestäni on kuosien ja värien "tylsyys" mutta uusi mallistohan näyttää hyvältä! Pojilla oli myös viime talvena käytössä Travallen toppakintaat, mutta niiden laatu ei vakuuttanut. Heijastimet lähtivät nopeasti käytössä irti. Kiitos Mia ihanasta Blogista!

    - äiti kolmelle-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän 4v. on aikalailla sitten Emilin kanssa samaa kokoa. Emil on nyt n.115cm ja 18kg. :)
      Kiva kuulla että housuje malli käy nykyisin hoikillekin, jos tulisi niitä joskus ostettua.
      Kiitos! ja kiitos itsellesi mukavasta kommentista! :)

      Poista
  6. Oli kerran toppatakki heiltä, se oli todella leveä malliltaan.
    Ja kerran kun on "huono" kokemus ei houkuta kokeilemaan uudestaan.

    VastaaPoista
  7. Hei, meillä ollut useampana vuotena. Muuten ok, mutta meille jää lahkeet nopeasti lyhyeksi. Mitoitus aika pientä, mutta seuraava koko olisi liian iso hihoista ja niska haara kohdasta. Tänä talvena ei ole tulossa tätä merkkiä. Seuraavaksi talveksi voisin super remu toppahousut hankkia. Välikauden vaatteissa ei mielestäni kivoja kuoseja ja se kangasvuori vaikeuttaa pukemista.

    VastaaPoista
  8. Meillä ollut käytössä useita super-remuja ja ne ovat olleet kestäviä lapselta toiselle, yksi puku joka oli 86 cm..kulki 2 serkkupojan kautta meidän tytölle ja edellen vielä pikkuveljellekin..ja vielä myin puvun 10 e hintaan seuraavalle..joten kestävä kyllä oli ja LÄMMIN. Remun vk-puvuissa on mielestäni 2 huonoa kohtaa, niiden kaula-aukko on aika leveä ja siiä ei ole semmoista kunnon "kaulusta" ja sitten hupuista puuttuu kiristysmahdollisuus...joten pakollinen kypärämyssy käyttöön. Näistä seikoista huolimatta, meillä 5 v tytölle edellen syksyyn remun vk-haalari ja talveksi toppahaalari ( jonka kaulus on parempi), tyttö on 110cm ja 14.8 kg. mutta ettemme olis "vain" remujen varassa..kaapista löytyy ja käyttöönkin tulee T2H, PoP..että ihan "lunastaa" paikkansa äitipiirissä..hehee!!!
    t. yhen tytön ja pikkupojan äiti pk-seudulta

    VastaaPoista
  9. Meillä on ollut joitain Remun vaatteita, mutta sama ongelma kuin monilla muillakin, että hihoista ja lahkeista jää pieneksi. Pitkäraajaiset lapset siis löytyy minulta. Eivätkä nuo kuositkaan ole ihan makuuni. Hinta-laatusuhde noissa on kyllä ihan hyvä.

    VastaaPoista
  10. Ihan kivoja. Malliltaan nuo ovat meidän lapsille niitä parhaita. Olen myös tykännyt, että ovat ihan kestäviä ja hyvä vedenpitävyys ym.

    VastaaPoista
  11. SuperRemu on tosiaankin Reimatec Plussan ohella merkki, joka kestää myös niillä pojilla, joilla mikään ei kestä - ja kaikki mahdollinen on kokeiltu ;-). Tylsä ulkonäkö on ollut suurin rajoite hankkia. Nyt tuo harmaa pallokuosi voisi takkina toimiakin. Meillä on tällä hetkellä käytössä Remua vain yksi vk-haalari. Jostain syystä se on pojan ehdoton lemppari. Olisiko syynä juuri se kangasvuori? Ehkä lapsi kokee sen miellyttävämmäksi kuin liukkaan vuorin tai hiostavan fleecevuorin? Malli on lyhytselkäisellä pojalla ihan ok, mutta ei hyvin hoikalle aivan paras.

    VastaaPoista
  12. Meillä ollut menneinä vuosina remua/travallea ja ollut laadukasta ja hyvää.
    Mutta nyt viime talvena sekä toppahousut että haalari meni hetkessä huonoksi, samaan aikaan käytössä olleet halpis-lassiet oli ihan moitteettomat vaikka käytettiin enemmän. Haalareista reklamoin, vastaukset travallelta olivat töykeät ja tyyliä "haalari voi mennä kuukaudessa rikki, se on ihan normaalia, ei korvata". Lopulta korvasivat, pitkän valitusrumban jälkeen mutta todella huono kuva jäi heidän asiakaspalvelustaan.
    Luulen et kappahl voi olla tän talven valinta, niillä oli kivoja kuoseja ja laatukin ilmeisesti hyvää, meillä muutamat toppahousut sieltä aiemmin ollut.

    VastaaPoista
  13. Heipsan! Sain Travallelta palautetta kysymyksiinne;

    * kuluttajien toiveitten mukaan jo tämän kevään välikausituotteissa on
    liukas vuori
    * tähtikuviollinen kuosi löytyy näissä väreissä: turkoosi, pinkki ja vihreä
    ja siitä on valmistettu myös takkeja ja rukkasia

    Ja muistaakaahan että Travllea saa myös heidän omasta nettikaupastaan! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)