torstai 16. elokuuta 2012

Me&I uutuudet (=ostoslista)

Itselle..


Sitten vielä "jos ois" haaveilua..
Meandin syysmallisto vei sydämeni.
Täytyy sanoa, että todella onnistunut mallisto. Sain toissapäivänä Meandilta postitse kuvaston ja olen plärännyt sitä miettien mitä kaikkea meille. ja kuka ne maksaa ;)
Minusta paras viimesen parin vuoden mallistoista.
Huoh..

Millainen ostoslista sinulla on?10 kommenttia:

 1. Oli kyllä aivan ihana mallisto,on väriä mutta myös vähemmän uusretroa jos ei siitä niin välitä. Aina mallistoja odottaa innolla, nyt tuli ihan sellain olo että pakko päästä kutsuille kattelemaan. Tytölle 7 v ajatttelin vihreää geishatunikaa ja mustia joogahousuja, tytölle 4v ainakin punaista kilppari liivimekkoa :) itselle housuja!
  Sanniska

  VastaaPoista
 2. Osaatko sanoa, mikä tuo "myyrä" on väriltään? Ruskea? Harmaa?

  VastaaPoista
 3. Tuolla on kyllä paljon kivoja juttuja =) Siilijumppiskin menee vielä Nopalle (nyt kun on saatavilla koko 98/104), niin semmoisen joutuu varmaan tilaamaan. Eppukin vaikka on jo 9v, tykkää paljon meandin yogahousuista, canvashousuista ja sweatjacketeista. Äideille oli paljon ihanaa kanssa =)

  VastaaPoista
 4. meillä on juurikin tulossa kaikki noista lastenvaatteista mitä olet linkittänyt, se on "paha" kun on se tyttö, poika ja poikavauva niin kaikki piti ostaa.. oma osuus jäi vielä köyhäksi kun ei raaaaaskinut mutta onhan tässä kautta vielä onneksi jäljellä :) ihanin mallisto ikinä minun mielestäni.

  merette

  VastaaPoista
 5. Meille on tulossa vihreä owl-paita, ruskea traffic-paita ja oranssit housut sekä paketillinen sukkia. En ole noita livenä nähnyt, poika valitsi nuo paidat kuvien perusteella, tuo pöllöpaita oli väreiltään oma suosikkini. Muitakin kivoja paitoja olisi mutta meillä on syksyksi paitoja vähän liikaakin, keväällä ehkä voidaan siirtyä kokoa isompaan.

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä kiva mallisto, itsekin pidän pitkästä aikaa kutsut :)

  VastaaPoista
 7. Kamalan paljon ihanuuksia; varsinkin vauvoille. Omasta pesueesta löytyy myöskin poika,tyttö ja vauva- joten kaikista kategorioista kotiutuu jotain. Vauvalle eniten koska siilit oli vaan niiin ihania!

  VastaaPoista
 8. Minä jo kävin ihastelemassa uutta mallistoa naapurin tätin rekiltä ku hää niitä myy. Sielä meijän heroista pienin halusi paloautopaidan ja tummat joogapantsit tilasin hälle. Itselle odottaa ystävän kutsuille ostoslistalla naisten tumma velourperhostakki ja ehkä myös joogapantit ja jokin sievä paitakin. Mutta mietin kanssa kuka nämä ihanuudet maksaa ;D On sen verran pitkä äidin lista tälle pienelle miehelle..

  VastaaPoista
 9. Meille tuli tummat joogapantsit kun tuossa naapurissa kävin ihastelemassa avoimilla ovilla rekiltä vaatteita. Sekä itselle on ostoslistalla tumma velourtakki ja ehkä jookapantsit ja jokin sievä paita ja pienelle ukolle tietenkin sitten jotakin ihanaa.. ;D Ja samaa mä mietin että mistä mä revin rahat niihin. Kun naisille oli tullut niiiiiin ihana mallisto :D

  Anne

  VastaaPoista
 10. Liekö minä hiukan outo, mutta en löytänyt mitään Meanilta enkä Blingolta. Musta molemmat liian erikoisuutta tavoittelevia mallistoja, en tykännyt. Säästyypä paljon rahaa ;)
  -Kukkis Jii-

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)