keskiviikko 15. elokuuta 2012

Lindexiä syksyyn


Se on kuulkaas niin että tämän äidin selkä sanoi niksnaks ja tässä koneella ei ollakkaan sitten kovasti istuttu (sairaslomailua pari viikkoa takana ja nyt testailen miten se kestää töitä ja koneella istumista). Tai no aina sitä on joku minuutti johonkin väliin tännekin pistäytynyt, etenkin kurkkimassa juttuja. Mutta pääsääntöisesti parempi vaihdella istumisen, makaamisen ja kävelyn välillä. Viheliäinen vaiva, muuta en sano..

Mutta äidin selkävaivoista huolimatta lapset kasvaa. Etenkin tuo meidän pienin, se "vauva". Se on kuulkaas niin että nyt on ikää 4v9kk ja vaatteissa se 116cm jää just ihan pieneksi. Tietysti mikäs sen mukavampaa kun käydä nettikaupoilla tai tällä kertaa Lindexillä ostoksilla ja taas on tulossa kasa peruskivaa 122cm. Huhhuh, meidän viimeinen Lindex koko pienten poikien osastolta.

Olin varma ettei siellä meille mitään ole, kun mallistot ei ole ollut yhteistyössä minun makuun. Mutta kappas vaan, kyllä sieltä jotain taas tarttui.




Etenkin housuja piti hamstrata, niissä suosin edelleen edullisia veloureja ja yksivärisiä. Paitoja oli vähemmän kivoja, mutta jokunen. Ne saa olla minusta edelleen 4:lle värikkäitä ja lapsekkaita. Onneksi kivoja paitoja on tulossa monelle eri merkille, esim. tänään ilmestyvässä Me&I mallistossa on niitä monta. ;)
Joten housuissa mennään Lindex ja H&M linjaa, mutta paitoja sitten sieltä täältä.

Mutta mitäs pidätte Lindexin syksystä?
Nettikaupassa on muuten nyt 10% ale lastenvaatteista.

17 kommenttia:

  1. Juuri eilen käytiin Lindexillä ihan paikan päällä Myn kanssa. Kassillinen löytyi tunikoja (My itse valitsi ne) ja peruspaitoja. Legginsit laitoin tilaukseen nettikaupasta kun ei liikkeessä ollut kokoja. Eli kivoja vaatteita löytyy tytöllekin.
    Meillä muuten pituutta 114cm ja kun paikan päällä kokeiltiin vaatteita, niin tunikat (lukuunottamatta yhtä 122cm) tulivat koossa 116 kuten myös paidat ja legginsit. Lindexin mitoitus näissä vastaa siis ilmoitettua kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöillehän siellä vasta kivoja onkin! :)
      Meille tuo 116cm menee enää nippanappa. Emilillä on pitkät kädet, joten varmaan siitä syystä voimme siirtyä tai pitää siirtyä 122cm. 116cm velourhousut menee varmaan vielä hetken.

      Poista
    2. Kannattanee siis kahden koon välillä miettivien ihan käydä kokeilemassa. Meillä nimenomaan hihoissa on vielä koossa 116 kasvunvaraa. ;-)
      Unohtui eilen mainita, että kun liikkeessä käytiin, saatiin melkein 110 euron vaatteet 62 eurolla eli parit basic-mallin vaatteet ilmaisiksi (ota 3 maksa 2) sekä loppusummasta 10 euroa per 30 euroa alennusta...eli tässä tapauksessa 30 euroa. Kannattaa siis käydä ostoksilla nyt!

      Poista
  2. Kiva, eteenkin yöpuku ja keltainen paita. Mut ei tarvita yhtään enempää sisävaatetta varmaan 1,5vuoteen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, paha tapa tuo jemmaus. ;D Minullakin on yleensä seuraavaa kokoa paljon odottamassa, mutta nyt tätä 122cm ei niinkään.

      Poista
  3. Toivottavasti selkä kestää jatkossa ! Ikävä vaiva :(

    Noh, noita samoja vaattehia kävin tisekin shoppailemassa meidän Lindexiltä ;) Mukaan tarttui kokoluokkaa 110cm sillä ostetut 116cm:n vaatteet ovat aivan liian isoja meidän 5v Emilille (106cm).... Niin ne vaan nää muksut on erikokoisia :D

    Niin, ja tuo meidän ekaluokkalainen käyttää vielä 122cm:n vaatteita. Ihan mukavasti menevät päälle, mutta pian on aika siirtyä kokoon 128cm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin, kiitos! :)
      Hih, tosiaan ihan erikokoa vaikka saman ikäisiä nuo meidän pojat.

      Poista
  4. Tosi kivoja juttuja olet taas löytänyt. :)

    VastaaPoista
  5. Reippaita värejä ja kuoseja! Sopii kyllä teidän "vauvalle" =) Meillekin on kotiutunut h&m sellaista peruskotivaatetta hienompien vaatteiden rinnalle. Täytyy vielä katsastaa Lindexin verkkokauppa. Lapset ne vain kasvaa, minkäs sille voi. Ihanaa ja kamalaa. =D Hoikalle pojalle täälläkin kaivattaisiin housuja, jotka pysyvät ylhäällä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ihan kamalaa! ;D No ei kai, mutta oishan se kiva jos ne pysyisi aina pikkuisina.

      Poista
  6. Minähän postasin joku aika sitten meidän ostoksista ja muutenkin Lindexin syksystä. Kyllä itse löysin poitsulle aika kivoja juttuja. Nöpö sitten ei mitään sieltä halunnutkaan, vaikka olisin monista tykännytkin:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, sinulla oli niitä tyttöjen ihanuuksia. Höh, ettei nöpölle kelvannut. Tarkka maku? :) Silloin tuntui ettei pojille ole mitään, onneksi jotain on kuitenkin ilmestynyt. ;)

      Poista
  7. Itse tein juurikin Lindexille tilauksen koossa 122 helpottamaan 4-vuotiaan paitapulaa. Samojakin lähti matkaan kuin sulla. Kivoja kuoseja taas osassa ja hinta/laatu on Lindexillä hyvä. Mukavia perusvaatteita kotona olevalle pojanviikarille. Kaiholla muistelen aikaa kun pojat saivat samistella Lindexin "pikkupoikien" puolelta. Nyt 7-vuotias ei ole enää aikoihin mahtunut Lindexin 122 kokoon. Luultavasti 4-vuotias mahtuu vielä keväällä tuohon kokoon, ihanaa! Itsellä myös selän kanssa ongelmia. Toivottavasti saat omasi pian kuntoon!!
    - Äiti kolmelle-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään Lindexin laadusta, hintaan nähden huippua. ;)
      Joo viimeisiä viedään, kohta saa kurkkia siellä teiniosastolla jossa ei ole juuri mitään..

      Tsemppiä myös sinulle selän kanssa!, toivottavasti ei ole usein kipeenä.

      Poista
  8. Tää mamma on kans Lindexin nettikaupan suurkuluttaja! :) paljon tykkään tilailla sieltä aina jos jää pieneks tai muuten vaan jos on jotain kivaa :) Hyvä hinta/Laatu suhde =)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)