perjantai 31. elokuuta 2012

KappAhl Woxo


KappAhlin Woxo mallisto on ilmestynyt.
Näitä jo tovin odottelinkin, koska ovat meidän isojen koululaisten lempparitoppaa. Ovat malliltaan hyviä meidän hoikille, pitkille ja pitkäkätisille pojille. Lisäksi kestäviä, meillä on menty samoissa Woxon toppahousuissa kaksi talvea ja ovat ehjät edelleen. 13v. mukaan ihan parhaita, kun ne on niin notkeita ja mukavia päällä.
 
Koot Woxon mallistossa ovat 128-170cm.
 



 

 
 
 





 
 
Odotin vähän enemmän valikoimaa..
Luulen että 13v. ja 11v. pojista tuo kirjava on liian kuviollinen ja sininen, kun taas turkoosi liian yksivärinen. Tosin tuon turkoosin voisin ostaa 8v:lle, jos hän sen kelpuuttaa.
Mitäs sanotte, tuleeko liian turkoosi setti yhdessä, jos takki ja housut on molemmat turkoosit?
 
Onko teillä Woxoa ostoslistalla?
 
 

18 kommenttia:

  1. Meillä ei vielä tuo kokoluokka oo ajankohtainen, mut saan pään säryn tuosta "sekasotku"-kuvasta... Mitähän matskua tuo valk. pipo on, vaikuttaa aika kivalle...
    Kuvista päätellen, ei oo liian turkoosi setti jos molemmat on samaa väriä, mielestäni jopa raikas kokonaisuus, yleensä kun on musta tai ruskea alaosa niin näinkin vois toimia tosi hienosti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuota turkoosia koko settinä pitää vielä miettiä, vois se tosiaan mennäkin. ;)
      Valkoinen pipo on muistaakseni akryylia, eli ei ihan paras materiaali, mutta toisaalta ei ainakaan liian kuuma.

      Poista
  2. Aika tylsät kyllä!!! Toivottavasti meille 8-v:lle mahtuis vielä viimevuotinen woxo takki, kun ei nuissa uusissa oo mieluisaa...siitä tykkäs niin poika, kun äitikin kaikkein eniten!! Mustat housut luultavasti käymme hakemassa seuraavaa kokoa lopputalveen. Viimetalviset on vielä lähes uuden veroiset ja menevät vielä, joten näitä suosimme! Kerrankin jotain mikä kestää meidänkin vauhtihirmulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tosiaan kestää ja ovat vielä edullisiakin. :)
      Viime vuonna oli minustakin kivemmät mallit.

      Poista
  3. Hei,
    kiva tuo KappAhlin mallisto, mutta nyt pompaan ihan asiasta toiseen.

    Oletko ollut tyytyväinen teidän kodin valkoiseen sävyyn? Mikä sävynimi se on tarkalleen?
    Ihastelin jo silloin jouluna teidän huimaa remonttitahtia ja upeaa valmista kotia.
    Meillä vieläkin näkyy liikaa mäntyä, vaikka silloin oli remontti jo suunnitelmissa.
    Nyt on tartuttu pensseleihin sen verran, että yksi huone ollaan maalattu, mutta monta vielä tekemättä ja se valkoisen sävy löytymättä, joten apua kaivataan. Kiitos!
    T: Annis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyytyväisiä ollaan. :) Meillä ei ole mitään tiettyä valkoisen sävyä näissä seinissä, vaan maalattiin ihan suoraan purkista ilman värisekoitusta. Tuo on sellainen puhtaan/lumen valkoinen mitä maalipurkista tulee suoraan. Jokeri oli maalin nimi.

      Poista
  4. Meillä tykätään! Niin laadusta kuin väreistäkin:) Hamstrasin viime talven lopulla mustia housuja varastoon,kun ajattelin ettei vaan jäädä tänä vuonna ilman! Mustat housut ja turkoosi takki ehdottomasti mun mieleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan samaa mietin, että josko kuitenkin se turkoosi takki mustilla housuilla olisi kivempi. :)

      Poista
  5. Ei voi käsittää sun blogin tylsyyttä nykyisin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No harmin paikka ettet viihdy. Blogi "elää" vähän elämämme mukaan ja olen tarkoituksella keskittynyt nyt lastenvaatejuttuihin, oma arkea en täällä halua juurikaan puida.

      Poista
  6. Kiitos infosta! Luulen että turkoosi takki mustilla housuilla olis meidän 11-v:n mieleen, samoin ehkä 14 v:lle.

    Kolmelle pienimmälle sorruin ostamaan PoP:ia, (3v ja 4v saivat haalarit ja 6v kaks osaisen)toivottavasti en joudu tätä kokeilua katumaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan po.p ostoksia joudu katumaan. ;) Kiva että tästä oli vinkkiä!

      Poista
  7. Hei! Aivan toisesta asiasta olisin kysäissyt, eli siitä miten teillä nuorimmalla koululaisella sujui koulussa eka vuosi ja millä mielin on nyt aloitellut toista? Meillä kun poika meni ihan muiden mukana eskarivuoden mutta nyt koulunaloitus onkin ykskaks tuntunut todella hankalalta. Poika on ihan sippi ja äiti tietysti huolesta soikeana..:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Oliverilla meni eka kouluvuosi ihan kivasti. Tottahan se on että muutos eskarilaisesta koululaiseksi on suuri. Leikit jää pois ja pitää jaksaa keskittyä se muutama tunti opiskeluun. Väsymystä oli Oliverillakin ja itseasiassa on ollut kaikilla meidän pojilla kun ekaluokka on alkanut. Toki kaiken uuden oppiminen vei Oliverilta aikaa ja hänestä koulu tuntuikin välillä tosi tylsältä paikalta. Siitä se sitten lähti sujumaan, kun siihen tottui. Lisäksi pyrittiin pitämään arki aina rauhallisena, yleensä oltiin illat ihan vaan kotona, ettei väsymys ainakaan pahenisi liian "juoksemisen" takia. Eli kyllä se ekaluokka ottaa aikansa tottua. Tsemppiä kovasti sinne teille, uskon että teilläkin koulu alkaa rullaamaan syksyn mittaan. :)

      Poista
  8. Moi! Lapsukaiset vielä sen verran pieniä, ettei Woxo vielä ole ehtinyt ostoslistalle. Tosin vanhin ainakin kokonsa puolesta voisi nyt alkaa kayttämään. Täytyykin kokeilla noita mustia housuja, jos kerta teillä pojat niistä vakuuttuneet. Tuo turkoosi-turkoosi setti ei todellakaan näytä liian turkoosilta, jos siihen ostaa mustat tai musta-oranssit asusteet. Onhan haalareitakin yksivärisiä, eikä sekään näytä pahalta. Kuulaita syysilmoja odotellessa...

    -äiti kolmelle-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, oranssit asusteet voisi olla tuohon aika vinkeet ja mustat. :) Saa nyt nähdä mihin päätyy, kamala kun on vaikeeta joskus tämä toppashoppailu. ;D

      Poista
  9. Moi,
    mun makuun nämä ei ole yhtään. Jotenkin toi turkoosi alkaa olla niin nähty jo.. vaikka on kyllä värinä kiva. Turkoosi-turkoosi setti on liian turkoosi, mutta mustilla housuilla takki voisi toimia.

    Kokemusta on yksistä Woxo-välikausihousuista, jotka olivat aivan liian leveät :/

    Rose

    VastaaPoista
  10. Eilen nappasin mukaan kymppiveelle turkoosin takin ja mustat housut. Tuo turkoosi ei heti innostanut junioria, mutta muuten oli mieleinen takki, niin päätti sitten, että kyllä sitä voi käyttää. Tuo kangashan ei ole ihan yksivärinen turkoosi, vaan siinä on "WOXO"-kuviota aavistuksen verran vaaleammalla sävyllä. Ja muutenkin ihan kiva väri se on, ei ihan kirkasta vaan enemmänkin... hmm... maanläheinen. Asusteilla sitten lisää värejä jos siltä tuntuu.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)