maanantai 11. kesäkuuta 2012

Superia


Vai aktivoidun, just..
Täytyy yrittää vaan puolustautua työn aiheuttamalla väsymyksellä, taudeilla ja ihan vaan laiskuudella!
Mutta oikeesti, on ihan selvä syykin väsymykseen joka on vaivannut koko kevään, kun tyhmä en ajatellut asiaa jo aiemmin ja älynnyt käydä tarkastuksessa (ja ei en ole raskaana). Nimittäin hemppari, se näytti reilusti alle satasta. Vielä pitää käydä varmistamassa tulos, mutta uskon vahvasti että kone oli jo oikeessa ja se on matala. Minulla kun normisti on hemppari jossain 145. Ei siis ihme että väsyttää..

Mutta hei, lisää kesäisiä ostoksia!
Emil on ihan höpsö supersankari fani, kaikki muskelimiehet varsinkin viitalla varustettuna on nyt kova sana. Tietenkin myös Angry birds, kas kun isoveljilläkin on. Shoppasin siis jotain pojan ja äidin mieleistä. Nyt ei sitten tartteis tulla yhtään ihania t-paitoja ja shortseja kauppaan, kun niitä ei tarvii! Joku kun ei omaa minkäänlaista selkärankaa. ;)




Kulutetun keltaisen sävyiset shortsit ja supersankaripaita Lindexiltä (koko 122cm). Shortseissa on muuten se nappi/kuminauhakiristys vyötäröllä, joten pysyy taatusti jalassa hoikkiksillakin.
Angry birds t-paita H&M (122/128cm).

Nyt tulis jo se kesä!
Täällä ainakin shortsikelit on olleet vaan muutamana päivänä ja kesäkuussa ei niistä puoliakaan. Mrr..


 
Niin ja kiitos kovasti kaikille kamera vinkkejä jakaneille!
Minulla on nyt sitten Canon eos 600d järkkäri. Opetteluahan tuo vielä vaatii, että saa asetukset kohdilleen ja parhaat kuvat aikaan. Hiljaksiin treenaan. :)


13 kommenttia:

  1. Suloinen sankari :) Voi niitä aikoja, kun KappAhllinkin T-paitavalikoimista meinasi pää seota, kun oli niin paljon ihania :D Tosi kiva tuo paita, itsekin katselin.

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! nyt saa etsimällä etsiä kivoja.. :/

      P.s. Yritän jaksaa heittää s-postia sinulle ihan pian!

      Poista
  2. Pitäisköhän mun käydä kanssa mittauttamassa, kun olen ihan väsynyt? Oon vielä kasvissyöjä, että helpostikin saattaisi olla matalat arvot.

    Meillä on kanssa pojilla Angry Birds-paidat, suuret hitit näillä kulmilla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa varmasti käydä mittauttaa, väsymys on kuitenkin aina merkki jostain. Tai niin no, voi sitä välillä olla ihan vaan väsynyt. ;)

      Poista
  3. Onnea uudesta kamerasta! Alku on kyllä tiukkaa opettelua! Otitko nämä kuvat uudella vai vanhalla kameralla?

    Meille ei onneksi tarvita enää keltaisia shortseja, kun Berliinistä ostin Espritin keltaiset danimshortsit. Vyötärökiristys on kyllä must, tsekkaan sen aina. Supersankaripaita sen sijaan pitäisi ehkä käydä koukkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;) Nämä on uudella napsittu illalla, ei ollut enää kovin valoisaa. Selvästi kuitenkin näistä huomaa, että valovoimaisempia kuvia sai, koska entisellä ei enää illalla saanut mitään. Tarkempiakin ovat tietty.

      Meillä on kahdet keltaiset shortsit, nämä ja Villervallat. Keltaisen huumassa.. ;)

      Poista
  4. Taas ihanan reippaat värit! Meillekkin kotiutui viime viikolla Oliverin kaappiin t-paitoja ja shortseja kaikissa sateenkaarenväreissä. Iloinen poika kun on niin pitäähän sitä olla oloisia värejä päällä. :) Itseäkin tuntuu, jotenkin kummasti väsyttävän vaikka Ellenkin nukkuu tosi hyvin yöt. Täytyykin tarkistaa tuo hemppa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja jo ihan lasten takia, he itse yleensä rakastaa värejä! :)
      Voimia sinullekin!

      Poista
  5. joo eipä oo täälläkää kuopiossa ihmeemmin shortsikeli ollu :/ mut eiköhän se tästä :) kivat nuo Lindexin housut ja tosiaanki pysyy hoikillaki, meillä kaikki pojat hoikkii nii Lindexin housuihin on aina voinu luottaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eiköhän siitä helteestä saa jossain vaiheessa jo valittaa. ;)
      Lindexin housut on tosiaan melko luottohousuja hoikillekin.

      Poista
  6. Juu on :) meillä kaikki kolme poikaa melko hoikkia, vanhin on kaikista hoikin vieläpä :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)