tiistai 19. kesäkuuta 2012

DesignSkins - arvonta!
Uusi läppäri?
Ei kuitenkaan, vaan tuunattu sellainen. DesignSkins otti minuun yhteyttä ja kysyi haluasinko testata heidän tuotettaan. Nimi ei sanonut mitään, mutta kun tutustuin tarkemmin ihastuin. Meidän tylsä läppäri saisi siis kauniin kuoren ylleen. Meinasi iskeä valinnan vaikeus ja sitten päädyin tuunaamaan valmiiden vaihtoehtojen sijasta ihan oman.

Sain valita pohjan, kuvat ja värit. Kuvioiden kokoa sai muokkailla ja asetella juuri sinne minne huvitti. Voitte kuvitella että vierähti tovi testaillessa kaikkia mahdollisuuksia. Päädyin meidän sisutukseen sopivaan sävymaailmaan, kuitenkin kun tuo läppäri nakottaa ihan näkyvällä paikalla olohuoneessa. Kuosiksi kesäisessä fiiliksessä perhosia.

Itse tarran laitto oli todella helppoa, ei yhtään sellaista kun kirjojen päällystäminen. ;)
Tarra on sen verta nappakkaa matskua, että asettuu kivasti paikoilleen ilman ilmakuplia. Sitten kun kyllästyy tai haluaa jotain uutta, on se yhtä helppo ottaa pois jälkiä jättämättä. Nyt mietinkin jo uutta kohdetta, jos vaikka kännykkä tai joku huonekalu. Niin kivaa tuo oli ja melko edullista.

Käykääpä kurkkimassa video läppärin tuunamisesta täältä ja sitten vaan suunnittelemaan omaa tuunauskohdetta!

DesignSkins arpoo myös kanssani kaikkien lukijoideni kesken yhden kännykkätarran.
Kerro kommenttilootassa miksi juuri sinun pitäisi voittaa tarra ja olet mukana arvonnassa. :)
Arvontaan saa osallistua kaikki (anonyymit muistaa vaan nimimerkin), mutta jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, niin saat kaksi arpaa jos kuulut/liityt lukijapaneeliini (löytyy tuosta sivusta).
Ilmoita osallistuessasi oletko oikeutettu yhteen vai kahteen arpaan.

Arvonta on voimassa ma 25.6. klo.20.00 asti.
Onnea arvontaan!

P.s. Jos minun arvonnassa ei lykästä, niin kannattaa kurkkia DesignSkins:n facebook sivut www.facebook.com/designskinsfi, siellä arvotaan joka kuukausi yksi ilmainen tuunaus. ;)

 

40 kommenttia:

 1. Kahdella mukaan! Tämä vastaava arvonta oli toisessa blogissa ja unohdin osallistua. Onneksi sain toisen mahdollisuuden! Itselläni on valkoiset kuoret ja vaikka ne ovatkin hienot, niin silti pelkään, että ne naarmuttuvat ja likaantuvat. Tuollainen hieno tuunaus ehkä tekisi vähän vähemmän varovaiseksi kun kuori ei olisi pelkkä valkoinen! Ja tietty tällaisella kaikesta kauniista pitävällä tulisi olla myös kauniit kuoret kännykässä. Musta on myös ollut pettymys, että kännyköihin ei ole juurikaan enää saatavilla erilaisia kuoria, kuten joskus aikoinaan.

  VastaaPoista
 2. Mukana yhdellä arvalla. Käytössäni on miehen vanha puhelin joka kaipaa naisellista tuunausta! :) -Kilpikonna.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa!! Pakko varmaan tilata tuollainen! läppäri on niin ruma pöydällä nököttäessään... ;)

  Ehdottomasti tulen mukaan arvontaan! Ja kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana arvonnassa!

  Meillä sisustus on aika väritöntä ja maanläheistä, joten tyylikäs kännykkätarra piristäisi kovasti. Lisäksi puhelin on vähän väliä hukassa, joten reippaamman värisenä ehkä myös löytyisi hiukan helpommin - ainakin toivon niin ;)

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana ja mun pitäis voittaaa tietty siks koska en ikinä voita mitään. Tulis todistettua vääräksi luulo etten ikinä voita mitään :D.

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana! Just lähti puhelin huoltoon, olispas kiva saada sitä sitten uudistettua muutenkin :)

  -Jamina-

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana.. minu pitäisi voittaa tuollainen tarra koska puhelimeni on tylsä harmaa yksivärinen puhelin ja tarran avulla siitä saisi ihanan kesäisen ja pirteän :)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihana tuo läppäritarra! Tekee koneesta melkeinpä sisustuselementin :))

  Just tilasin tällaisen upouuteen S3:ni http://designskins.com/resources/articlePreview/default/M04575/04295-M04575.jpg

  Näköjään noiden facebookissa www.facebook.com/designskinsfi voi kans voittaa tarran!

  VastaaPoista
 9. Ilman muuta mukana arvonnassa ja kahdella arvalla. Sain juuri iPhonen aiemman mummokapulan tilalle ja olen aika innostunut siitä =) Ihastelin jo aiemmin noita DesignSkinsin sivuja ja ihania olivat kaikki ja innolla odotan josko onnetar osuu kodalle.

  VastaaPoista
 10. Heippa, yhdellä arvalla mukaan arvontaan. Meillä läppäri on keittiön pöydän päädyssä, eikä se todellaan ole mikään kaunistus siinä. Jokin kirkkaan värinen kuvio voisi piristää läppärin ilmettä:)
  -Saara-

  VastaaPoista
 11. Osallistun kahdella arvalla!

  Olen itsekin käynyt ihastelemassa Design skins -sivustolla heidän tuotteitaan ja suunnitellutkin kännykkätarran tilaamista. Arvonnassa voittaminen olisi siksi oikeinkin mukava sattuma. :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana tuo tarra minkä valitsit koneeseesi. Kävin tutustumassa sivustoon ja haluaisin ehdottomasti teettää tarran oman tyttöni kuvasta kun sieltä voi sellaisiakin tilata, mahtavaa! Ja kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 13. Mukana kahdella arvalla! Minun pitäisi voittaa, koska olisin halunnut söpömmän kännykän, mutta tätä Sensationia sai vain tummanharmaana :D

  VastaaPoista
 14. Juuri minun pitäisi voittaa, koska meiltä löytyy tuunattavia laitteita valtaisa määrä, ja mistäpä olisi mukavampi aloittaa kuin omasta luurista :)

  yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 15. Ansaitsisin juuri nyt piristystä, kun hyvin alkanut treenaaminen ja ylipäätään tavallinen kävely vaikeutuu nilvelsiteiden repeämän vuoksi. Kahdella arvalla mukana kisassa! =))

  VastaaPoista
 16. Ihan uusi ja mielenkiintoiselta vaikuttava tarrasysteemi. Kahdella arvalla tekisi mieli voittaa. Voitto olisi hyödyllinen juuri minulle, sillä näytän omistavan varsin yleisen kännykkämallin, mutta tuunaamalla saisin siitä helpommin tunnistettavan. =) Yleinen ongelma vissiin Nokian omistajilla.

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa!!!
  -Sini-

  VastaaPoista
 18. Arvontaan mukaan ja peukut pystyyn :)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana! Tarkoitus olisi käyttää vuoden vanhaa kännyä vielä toinen tai jopa kaksikin vuotta, mutta naarmuja olen siihen saanut jo aika kivasti aikaan, että ei kyllä näytä enää vuoden vanhalta..tarra peittäisi nuo naarmut!

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana. Perhoset piristäis kapulaa kuin läppistäkin...IHANA!

  VastaaPoista
 21. Koristaisi ihanasti mun hieman kolhuja saanutta läppäriäni. Yhdellä arvalla mukana.
  Maikki

  VastaaPoista
 22. Mukana kahdella arvalla :)

  En raaski ostaa uutta puhelinta, joten tarra voisi tuoda siihen uutta ilmettä! :)

  VastaaPoista
 23. Piristävä tuunaus!
  Tulen mukaan arvontaan, jos vaikka saisi tuosta vanhasta puhelimesta pojalle kelpaavan :D
  -Eija-

  VastaaPoista
 24. Khdella arvalla mukana =)
  Läppäristäsi tuli mielettömän suloinen!

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukana. Työsuhdekännykkään saisi vähän piristystä, ja omaleimaisuutta, tarralla!

  VastaaPoista
 26. Kahdella mukana.

  Onhan tää läppäri vaan niin tylsän näkönen ilman koristuksia. Ja sen verran neiti kuitenkin olen, että tarvitsen läppäriinkin niitä neitimäisyyksiä ;)

  VastaaPoista
 27. Olen mukana kahdella arvalla! Luurini ansaitsisi uuden pinnan, sillä nyt sitä koristaa vain koiran pikkuruisten hampaiden aikaansaamat montut.

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla mukana. Mulla ei oo varmaan yli vuoteen ollu UUTTA puhelinta, aina on jonku vanha rämä. Olis kiva uudistaa tuota romukasaa :D

  VastaaPoista
 29. Kahdella mukana! Voi miten kiva olisi voittaa! Erottuisi miun läppäri muiden perheenjäsenten koneista. Hih, sitten heille pitäis tilata varmaan omat tarrat :)

  VastaaPoista
 30. Mukaan kahdella. juuri itse vähän aikaa sitten hyödynsin lämmin kuppi kampanjaa ja sain postikulujen hinnalla tuunattua kännykän, kännykkä vain vaihtoi omistajaa heti ja tarrat meni mukana. nyt voisi sitten saada tähän uuteen puhelimeen jonkun kivan :)

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana :D Tylsä musta koneeni kaipaa piristystä

  VastaaPoista
 32. Kahdella mukana. Vähän aikaa sitten käytin lämmin kuppi kampanjan ja sain postien hinnalla tuunata kännykän. puhelin kuitenkin vaihtoi omistajaa heti joten olis kiva saada uuteen puhelimeen tarra kans :) ps. en oo varma tuliko edellinen kommentti joten laitoin varmuudex uuden...

  VastaaPoista
 33. Uskon kyllä että valinnanvaikeus tulisi eteen; huikean kivoja vaihtoehtoja vaikka miten paljon... Olen yhdellä mukana, läppäriin olisi kiva saada piristystä.

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana. En raaski ostaa uutta kännykkää, sillä pienet lapset haluavat katsoa mm. valokuvia kännykästäni. Tarra saisi siihen kuitenkin persoonallisen ilmeen ja tekisi siitä MINUN näköiseni. Mikäs sen mukavampaa kuin persoonallinen puhelin. Pinkkiä, koukeroa, perhosia, oikea äidin aarre ;)

  VastaaPoista
 35. Yhdellä mukana; veljellä on tapana ottaa ensimmäinen vastaanosuva läppäri omaan käyttöönsä, selkeästi erottuva kansi voisi (ehkä) auttaa asiassa, etteivät läppärit aina olisi sekaisin..

  VastaaPoista
 36. Kylläpä tämä piristäisi mustaa kannettavaani, toisi piristystä kotiäidin päiviin! Yhdellä arvalla mukana. Nimimerkki Neiti Kesäheinä.

  VastaaPoista
 37. 2 arpaa. Vaihdoin vähän aikaa sitten "antiikkisen" (yli 10v vanhan) puhelimeni uuteen ja siihen olisi kiva saada vielä hieman persoonallisempi ilme!

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvala mukana. Sain juuri uuden puhelinen ja olisi mukavaa, jos se olisi näköiseni ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)