keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pienen pojan pinkkii!




Nyt joku huokaa, että taas tuota Villervallaa.. ;)
Niin on nämä jo nähty ja vaikka paljon minulta tuleekin tätä Villervallaa kuvissa, niin tämä on täysin omasta halusta ja ihastuksesta kyseiseen merkkiin (en siis saa tai ole koskaan saanutkaan mitään Villervallaa ilmaiseksi).

Itseasiassa sain toiveen.
Lukijani pyysi että nappaisin kuvia Emilistä nämä uudet Villervallat päällä. Nimenomaan mietti miltä ne pojalla näyttää ja mietti että mies on sitä mieltä ettei ne pojille sovi.
No tässä tulee 4v. pojan viikarin värikkäät kuvat;





Mitäs tuumaatte?
Minusta nämä menee pojalle siinä missä tytöllekin. Minä (ja mieskin) pyrin siihen, ettei meillä lajitella värejä sukupuolen mukaan. Olen moneen kertaan varmasti kertonutkin (ja taas jauhan..), että vihaan sitä jaottelua. Monesti se jopa aiheuttaa minussa vastareaktion kaupoilla, enkä taatusti osta niitä pojille tyrkyllä olevia värejä. Suorastaan ajoittain ärsyynnyn asiasta.
Tästä kuten monista muistakin perinteisistä miesten/naisten jutuista pyrin kasvattamaan poikani eroon. En halua kasvattaa poikiani vanhoilliseen ajattelutapaan.

Siispä pojille pinkkiä ja vaaleanpunaista kaappin myös!
Olen huomannut ettei meidän pojille ole missään vaiheessa edes tullut sitä "synkkää kautta" ja vanhin on sentään jo ihan kohta 13v.
Toki voi olla että se joskus tulee ja sen sallin myös. En kuitenkaan pakota lapsiani tiettyyn kaavaan, vaan pyrin opettamaan että jokainen saa itse valita ihan tasan just sen mistä pitää (pojatkin pinkistä ja vaaleanpunaisesta, kukkasista tai perhosista).
Pojilla on paljon värikkäitä vaatteita ja myös tummia. Vanhimmat pojat valitsee meillä jo kaikki vaatteensa kaupoilta itse.

 


Minusta nämä on vaan niin ihania ja varmasti kesän lemppareita.
Suosittelen siis pojille myös pinkkiä! ;)

 


Loppuun vielä noista Villervallan shortseista, kun tätäkin on kyselty.
Emil on tosi hoikka, ihan tuoreita mittoja minulla ei nyt ole, mutta pari kuukautta sitten pituutta oli 112cm ja painoa 16,5kg. Lantio on yhtä paksu kun vyötärö, joten siinä väkisinkin suurin osa housuista ei kestä jalassa. Tykkään kyllä että housut istuu, mutta en silti ole alkanut ostamaan vain niitä just tosi hoikille sopivia merkkejä. Jäisi nimittäin aika monet ihanuudet ostamatta, kun vain parilta merkiltä löytyisi just sopivia housuja, joita ei tarvitse kiristellä vyötäröltä.
Meillä siis ostellaan lähes kaikkia merkkejä (ei toki niitä tosi leveitä) ja kiristellään tarpeen mukaan nauhoilla tai sillä nappi/kuminauha systeemillä. Hyvin on toiminut. vessa käynnitkin poika hoitaa itse ja tulee tarvittaessa pyytämään kiristämään nauhat reissun jälkeen. Aika monesti kuitenkin hän saa housut alas vaikka nauhat olisi kiinni ja samoin vedettyä ne ylös, housut pysyy siis silti jalassa kun nauhat on tätä varten sopivan kireällä.

Näissä Villervallan shortseissa (ja housuissakin) on väljyyttä vyötäröllä, kuten kuvista näkyy. Nauhoilla saa nätisti silti kiristettyä, eikä jää edes kamalaa ruttua.
Villervallan housut ja shortsit olisikin ihan täydellisiä, jos niihin saataisiin vielä se nappi/reikäkuminauha säätö tuonne vyötärölle. Niin ihania kun muuten ovatkin! :)

P.s. Naputtelin Huuto.nettiin paljon taas myytävää. Kokoja 116cm ja 128-134cm.
Kurkkikaa ihmeessä löytyisikö teille jotain!


48 kommenttia:

  1. Ihanat värit ja vaatteet. Meillekin on kotiutunut jo aikamonta villervallan vaatetta, onneksi isoin koko mahtuu vielä meidän ekaluokkalaiselle. Nuo farkut ja raitapaita on varmaan vielä saatava :)
    -Sanna

    VastaaPoista
  2. Mä ihastuin kovasti tohon vaaleanpunaiseen melonipaitaan kun huomasin sen tulleen myyntiin ja ajattelin pojalle sen ostaa (miehen mielipiteestä välittämättä). Mun mielestä toi sopiikin ehkä paremmin pojalle kuin tytölle :) En ole kuitenkaan ostanut, kun moni viime aikoina Villervallan huonosta laadusta (nukka) kirjoitellut...

    Mä taas ostan just niitä hoikille tarkoitettuja housuja. Meillä on H&M ym muuta tuolla kaapissa mut ku niitä joutuu kiristeleen ja ne ei siltikään välttämättä pysy jalassa niin jäänyt aika vähälle käytöllä. Ja ite ku inhoan käyttää liian reiluja joita joutuu koko ajan nosteleen niin en halua niitä pojallekaan.

    VastaaPoista
  3. Ihania värejä. Meilläkin tykätään väreistä. Tosin vanhemmalla, pian 19-vuotiaalla on kyllä suurin osa vaatteista mustia muutamaa väripilkkua lukuunottamatta. Hänelle se musta kausi tuli yläasteikäisenä, joten voi teilläkin olla vielä edessä. Itsekin kyllä tykkään mustista vaatteista. 4,5-vuotias kulkee meilläkin hyvin värikkäissä, ja mielellään. Ja kulki se vanhempi poikakin aikoinaan värikkäissä. Silloin ei tosin ollut niin paljon värikkäitä ja iloisia vaatteita pojille tarjolla kuin nykyisin, joten tuli tehtyä ne itse :) Minä inhoan tai ainakin vältän lastenvaatteissa kaikenlaisia perinteisiä "painokuvia", joten on kiva että noita värikkäitä kuoseja Villervallan tyyliin on tarjolla. Villervallan paidat tosin ainakin meillä ovat vähän kutistuneet pesussa ja nukkaantuneet käyössä, vaikka ohjeiden mukaan niitä pestäänkin, joten niitä meillä ei tällä hetkellä ole ollenkaan.

    VastaaPoista
  4. ihania ovat ja raikkaita settejä! meillä on viime aikoina pinkkiä hyväksytty tasan yhden me&i t-paidan verran, joka on siis vihreä/lime ja siinä on pinkki pääkallo ;) ja tästäkin sai käydä keskustelua, että sopii hyvin pojalle. itse emme värejä varsinaisesti erottele (mieheltäkin löytyy enemmän vaaleanpunaista kuin minulta eli hänellä pari kauluspaitaa ko. värissä, minulla ei ainuttakaan vaaleanpunaista vaatetta...), mutta päiväkodista nämä "asenteet" ovat varmaan saaneet alkunsa. erityisesti kuopus on meillä tarkempi "tyttö-poika" värien suhteen.

    VastaaPoista
  5. Just noita samoja paitoja katselin, että voisin pojalle ottaa :) Mutta ei taida tarvita enää yhtään... *jäisiköhän aleen :D*

    Mulla on vähän samanlainen vasrtareaktio noille sinisille ja muille tyypillisille "poikien" jutuille. Eli meillä ei ole mitään sinistä muilla kuin esikoisella (kohta 11), jolle toki suon omaa päätösvaltaa. Mutta enemmän hälläkin on limeä ja turkoosia.

    Villervallan trikooshortsit pysyy muuten meillä hoikkeliinin päällä (tosin ovat kokoa pienemmät kuin muut vaatteet)!

    VastaaPoista
  6. Kivoja sovituskuvia :) Täytyy vaan toivoa et Villervallan shortsit ovat meidän Emilille sopivat. Tilasin kokoa 116 ja emppu on n. 104cm ja reilu 16kg. Meille on tulossa siis turkoosit ja limet shortsit, sukat turkooseihin shortseihin sekä turkoosi kesähattu. Se taitaa olla sitä isointa kokoa... Eikös noissa hatuissa koot ole pienehköjä ?

    Ei meilläkään erotella värejä ! Empulla on sujuvasti v.punainen uikkari :D samoin hiukset ovat paksut ja pitkät. Emppu on monen mielestä tyttö, mutta sepä ei meitä haittaa. Miksi hiukset pitäs olla siilit tai lyhyet vain siksi että sattuu olemaan poika ?

    VastaaPoista
  7. "tämä on täysin omasta halusta ja ihastuksesta kyseiseen merkkiin (en siis saa tai ole koskaan saanutkaan mitään Villervallaa ilmaiseksi)."
    Nämä NIIn urpot kommentit jokatoiselta blogistilta saavat teidät aivan naurettavaan valoon. Mitä jos kertoisit sinäkin Mia sitten vasta kun oikeesti SAAT jotain ilmaiseksi! Ei lehdissäkään lue, tai elokuvissa, "Tämä maljakko ei sitten ole maksettu mainos" vaan maljakon alla lulee (tai jutun lopussa) jos ON maksettu mainos. Ei hyvää päivää mitä touhua taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi urpouteni, mutta katsoin nyt tämän kerran paremmaksi mainita asiasta ettei kellekkään jää se epäselväksi. Olen kuitenkin tehnyt tosi monta Villervallan postausta viime aikoina ja se voi herättää ajatuksia monessa lukijassa.
      Yleensä en näin mainitse, mutta joskus tuntuu ihan aiheelliselta, kun tätäkin aihetta on pohdittu monessa blogissa kommenteissa että "taatusti tuo on saatu ilmaiseksi, kun noin kehuu". Ilmaiset kerron toki.
      Naurettavassa valossa oleminen ei ole minulle ongelma, eli anna mennä vaan. ;)

      Poista
  8. Noissa shortsesissa on kyllä minun makuun liikaa lihomisvaraa eikä tuo kiristyssysteemi näytä tarpeeksi toimivalta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytössä toimii kyllä. :)

      Poista
    2. mitäs,jos se lapsi ei vain liho?meillä on niin tikku poika,että hoikkaa mallia olevat vaatteetkin roikkuu päällä.saa kyllä ruokaa ja syö,mutta ei vain pyöristy millään.

      Poista
    3. meillä on niin tikkulaiha poika,että kaikki roikkuu..ei vaan liho vaikka syö.
      ei siinä auta vaikka olis hoikkaa mallia,nekin roikkuu..

      Poista
    4. Ei mitenkään voisi käyttää meillä noita, liian paljon lihoamisvaraa ja lapsethan ei liho, vaan laihtuvat kasvuiässä, mikäli elintavat on kunnossa perheessä.

      Poista
  9. Hyvältä näyttävät päällä. Meille tuli kevääksi villervallan canvashousut. Oli pakko ostaa kun niin paljon on kehuttu ja hyväthän ne ovat.Itsekin mietin tuota kiristystä, et olisivat täydelliset jos ois se kuminauhasäätö-mahdollisuus. :)Ja asiaa puhut värijaottelusta.Monella nuorella on jossain vaiheessa "musta kausi" ja se heille sallittakoon :) Ja minun puolesta poikani saisi olla kiinnostunut kukkasista eikä haittaisi yhtään minua :D

    VastaaPoista
  10. Minustakin sopii hyvin pojalle :)
    Ihanat asu kokonaisuudet. Villervallat on meidän yksi suosikki merkki, kivoja värikkäistä vaatteita.

    VastaaPoista
  11. Ihanan raikkaita vaatteita! Meillä poikien lempiväri on pinkki. Olen samasta aiheesta tehnyt useammankin postauksen :-)

    http://pikku-hiiri.blogspot.com/2012/05/viikon-asut.html

    http://pikku-hiiri.blogspot.com/2012/04/karkkivareja.html

    Kaikki värit sopivat mielestäni sekä tytöille, että pojille. Toki ostan poikien pinkit vaatteet poikien vaateosastolta. Ne ovat erilaisia kuin tyttöjen. Olen hieman ihmetellyt yhtä perhettä joka ostaa joka talvi nyt 6-vuotiaalle pojalleen Reiman tyttöjen talvihaalarin (esim. toissa talvena pinkkiä, liilaa ja mustaa raitaa) ja hänellä on päiväkodissa Po.Pin vaaleanpunaiset kurahousut, Hello Kitty crocsit jne. (Hänellä ei ole siskoa.) Sellainen mielestäni altistaa kiusaamiselle päiväkodissa & koulussa.

    VastaaPoista
  12. 5v pyysi itse pinkkiä paitaa, ja se on vielä vähän reilu mutta kesällä ok. sitä on kuukauden verran kinuttu viikottain päälle :) ja kuulemma vpun kauluspaitakin pitäisi saada..

    VastaaPoista
  13. Hyvin sopii pojalle pinkki, Emilille ainakin :). Ja ihania Villervalloja saat mun puolesta esitellä niin paljon kuin haluat :).

    Nyt on meilläkin ensimmäinen merkin vaate. Tilasin tytölle tähti- t-paidan vadelmanpunaisena. Tyttö on suunnilleen saman pituinen kuin Emil ja otin koon 122. Näyttää aika reilulta. Ei ole vielä päällä käynyt, kun tyttö ei suostu yleensä sovittamaan vaatteita. Sitten vasta puetaan, kun vaatteen on tarkoitus jäädä päälle :). Kumpi koko Emilillä on kuvissa päällä? 116 vai 122?

    VastaaPoista
  14. aivan ihanasti sopii pojalle nuo vaatteet :) ihanan värikästä :) mäkään en ymmärrä sitä miksei pojalla saisi olla juuri pinkkiä ja vpunaista yhdistettynä esim vihreään. Onneksi moni valmistaja tekee nykyään sellaisia vaatteita ettei poikaa tarvitsekaan aina pukea vain niihin tylsiin tummiin väreihin ja jääkiekkoilijapaitoihin :D Mulla on tyttö 3,5v ja nyt masussa vauva joka syntyy heinäkuulla ja vähän ois sellanen poikafiilis ja tässä jo valmiiksi kapinoin etten todellakaan pueta vauvaani vain siniseen jos on poika :D onneksi mies ei oo mikään jäykkis ja sillekkin sopii poika pinkissä paidassa :D

    VastaaPoista
  15. Ihanan värikästä! Ja kyllä, vahva pinkki ja violetti sopii erittäin hyvin myös pojille. Meillä näitä värejä myös sujuvasti käytössä ja joskus eskarilainen on saattanut kyseenalaistaa vaatteen väriä (kun kaverit sanoo...), mutta ei ole vaatteet käyttämättä jääneet. Meillä taitaa olla pojilla enemmän pinkkiä kuin tytöllä. Hmm... :/

    VastaaPoista
  16. Meidänkin vaalealle pojalle sopii tosi hienosti hennon vaaleanpunainen sekä vahvempi pinkki - on vain yllättävän vaikeaa löytää näitä värisävyjä ilman "tyttökuvioita" - mitään perhosia ja sydämiä en sentään ala pojalle pukea (en tosin tykkää niistä useimmiten tytöilläkään...)

    VastaaPoista
  17. Ise en pojalle täys vaaleanpunaista pukisi en vauvana enkä isompana.
    Nyt kun hällä on omat mielipiteet ei myöskään pukisi. Mitään tyttöjen väristä en ole koskaan puhunut, mutta nämä asenteethan kuten monet muutkin tulee päiväkodista jo.

    VastaaPoista
  18. Mä rakastan Villervallaa, senhän jo tiesitkin =)
    Eikä meillä todellakaan olla värirajoittuneita, eikä muutenkaan rajoittuneita =)

    VastaaPoista
  19. Heippa!

    Aivan mainiot setit.Ja tuo pinkki/vihreä teeppari ja vihreät shortsit. MAHTAVA! meidänkin pakko saada, niin raikas ja kesäinen. Eipä taida missään nyt olla villervallaa alessa esim. koodilla???
    t. hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villervallaa ei myydä alessa. Ovat rajanneet hyvin tarkkaan myyntipaikkansa ettei tule alerallia.

      Poista
  20. Tosi hyvin sopii pinkki myös pojalle:) Tuo pinkki-lime yhdistelmä on muutenkin niin pirteä ja raikas. Millaista mitoitusta nuo Villervallan kesähatut ovat? Meillä on isopäinen tyttö ja pähkäilen kahden isoimman koon välillä...

    T: Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi vastauksen venähdys.. Meillä on kalastajahattumallit kokoa 52/54 Emilillä ja hänen päänympärys on n.52,3cm. Hattuihin saa sormet vielä pään ja hatun väliin. Minusta noissa on aika hyvä mitoitus eli vastaa kokoaan. Toisaalta vaikka ottaa vähän isomman, niin ei haittaa, koska takana on kiristys kuminauha. :)

      Poista
  21. Tosi kivoja nuo villervallat. Tuliskohan niistä jotain lukijatarjouksia...Jeriikaan pistin tilauksen ja toivottavasti kokojen arviointi onnistui(ja toki voi vaihtaa jos tarvis).Maxomorran vaatteisiin ihastuin täysin. Odotan pakettia innokkaana. Taitaa me&i jäädä nyt vähemmälle..

    VastaaPoista
  22. Ihanan paljon muidenkin väreistä pitävien kommentteja ja mietteitä suuntaan ja toiseen. :)
    Päiväkodista ja koulusta voi tulla tosiaan sitä painostusta värien suhteen, mikä on tosi harmi. Harmittaa se että toiset vanhoilliset uppiniskaisesti opettaa lapsilleen poikien ja tyttöjen värit. :(
    Mutta onneksi monet lapset ei välitä ja pitää mitä haluaa, hienoa!

    VastaaPoista
  23. Ai niin, siellä kyseltiin tarjousta Villervalloista.
    Kysyin Skidiltä jotain lukijatarjousta, kun sitä jo aiemmin minulta paljon toivottiin. Sieltä kerrottiin, että he eivät sellaisia voi antaa. Villervallat ovat sitten aina aleaikaan alessa.

    VastaaPoista
  24. Sopii aivan loistavasti pojalle molemmat setit! Pinkki ja vaaleanpunainenhan ovat nyt pojilla oikein trendiväri ja vihreän kanssa yhdistettynä ei tule yhtään tyttömäistä vaikutelmaa.

    Mä toivoisin myös, että noihin Villervallan housuihin tulisi nappi/reikäkuminauha kiristyssysteemi. Pyörittelin viimeksi lapsimessuilla Villervallan shortseja ja totesin ne meidän hoikkistytölle ihan mahdottomiksi käyttää ( ei ole kovin näppärä vielä nauhojen kanssa).

    Harmi muuten, ettei lukijatarjousta ole mahdollista saada. Täällä(kin) olisi ollut yksi innokas koodin käyttäjä nimittäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös totesin messuilla livenä, että housut putoais jalasta. Ei meille siis. Kivat värit ja mallit muuten kyllä. Onneksi muillakin merkeillä on kivoja shortseja.

      Poista
  25. Ihanat värit ja todella hyvin sopii pojalle. Voi kun olisi isompia kokoja niin kävisi meillekin! Kuvat ovat mukavan kesäisiä, kohta kesävaatteetkin pääsevät käyttöön, ainakin toivotaan niin :) Ja mallillakin taitaa olla hauskaa :)

    VastaaPoista
  26. Toisaalta voisiko ajatella, että tääkin on jokaisen oma asia :D Jos nyt ei halua pukea pojalle vaaleanpunaista niin mitä sitten, ei vaan halua?

    Itse kyllä annan lapsien valita vaatteitaan -osittain ;) - ja 9-vuotiaan pojan kaapissa on väriä vaikka kuinka, mutta on siellä sitä tummaakin. Ja minä jopa puen 7-vuotiaalle tytölle mustaa ja tummansinistä, ne vaan ovat niin nättejä värejä hänen päällään. Jonkun toisen mielestä varmasti aivan kamalaa, että pienelle lapselle näin teen ;)

    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On on! Puhun vaan omasta puolestani. :) Mutta ei pitäisi silti opettaa lapselleen, että poikien ja tyttöjen värit. Minusta se on todella vanhanaikaista. ;)
      Toki tytöille menee kanssa tummansiniset ja mustat!

      Poista
  27. ihanat vaatteet!:)

    Minusta tuo melonipaita sopii hyvin pojalle, ehkäpä ennemmin ostaisinkin sen pojalle kuin tytölle.

    Meillä esikoinen on hyvinkin tietoinen "poikien ja tyttöjen" väreistä. Tämä alkoi oikeastaan silloin kun hän aloitti kerhon 3-vuotiaana... ja ehkä se johtuu vähän siitäkin kun siskolla on niin paljon pinkkiä. Pinkki on mun lempiväri ja sitähän tuli sitten ostettua neidille, kun tytöille sitä on vain niin paljon enemmän tarjolla kuin pojille. Nyt poika on ilmoittanut, että punainen ei ole enää tyttöjenväri ja hän haluaisi samanlaisen punaisen nova starin hupparin kuin siskolla on. Tuon jälkeen poika ilmoitti myös, että "tykkään mä oikeasti prinsessoistakin, mut oon vaan huijannut teitä.":D

    VastaaPoista
  28. Meillä 3v pojan lempiväri :) Ja me kylä ostettiin pojalle hello kitty polkupyöräkin ;) miksi poika ei saisi tykätä hello kittystä? lastenohjelma mikä lastenohjelma ja onhan siinä sarjassakin poikahahmojakin, kuviona vaatteissa yms vaan näyttää aina olevan se varsinainen hello kitty. Vaikka kyllä kuitenkin jätän ne tyttöjen vaateosaston vaatteet sinne tyttöjen puolelle jne, mutta se on pääosin ruumiinrakenteen syytä, poika kun on sellainen leveähartainen jössikkä :D:D
    H&M pikeepaidoissa löytyy yleensä keväisin ihania värejä, ostan sieltä meille kesäksi aina kaikille pojille pikeepaitoja muutamat. Tänä keväänä (en ainakaan vielä) ole ostanut kun isommille menee ed. vuoden ja pienempi on perinyt :D Meiltä löytyy pienimmälle just ihan hennon vaaleanpunainen, tummanpinkki ja sit ihanat kirkkaan turkoosi ja limen vihreä. Villervallan canvashousujen kanssa tosi kivan näköiset! Tuo melonipaita on silti saatava, IHANA!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että joku OSTAA Hello Kitty-pyörän pojalleen (ehkä jos saa tutulta eurolla eikä ole muuhun varaa).

      Poista
  29. Ihanan värikästä!
    Semmoista pähkäilen myös laihan lapsukaisen äitinä, että miten vessakäynnit sujuu noiden kiristeltävien narujen kanssa? Huomaan aina etsiväni niitä napeilla kiristettäviä, että housut pysyisi jalassa myös vessakäyntien jälkeen kun meillä lapsi ei osaa vielä solmia naruja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi noloa päiväkodissa joka kerta pyytää ohjaajaa solmimaan. Oppisi somimaan tai sitten tulisi itku noiden kanssa :/

      T: Työssäkäyvä äiti

      Poista
  30. Todella hyvin sopivat kirkkaat vaatteet myös pojalle! Erityisesti yhdestelmä raidallinen paita ja vaaleansiniset tähtihousut oli kiva.
    Kurkin Huutikseen ja huomaan, että todella hyvin noista lastenvaatteista maksetaan yksitellen! Ehkä pitää itsekin jaksaa vain nähdä se vaiva, että kuvaa ja ilmoittelee jokaisesta vaatteesta erikseen. Paketit ovat helppoja myyjälle, mutta niistä ei tule lainkaan niin paljon voittoa. Tuolla rahalla tulet saamaan paaaljon kaikkea uutta kivaa!

    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, siksi käytänkin huutista. ;) Meillä on paljon vaatteita ja todellisuus on että osa jää älyttömän hyvässä kunnossa myytäväksi. En todellakaan ole valmis luopumaan uudenveroisista tai yleensä merkkivaatteista kirpparihintaan.

      Poista
  31. Meillä on vanhin poika kans tosi hoikka anoat housut mitkä pysyy jalassa on Lindex merkkiset, niihin oon ollu tyytyväinen

    VastaaPoista
  32. Meillä on kans vanhin poikamme (5v.) tosi hoikka, Lindex merkkiset housut on ollu hyviä hänelle ja niissä yleensä hyvät kiristyksetkin. meille voisin pukee tuon setin missä on raitanen paita se ei ole liian pinkki makuuni :)

    VastaaPoista
  33. Heippa, oletkohan jo pessyt näitä? Ovatko pysyneet ihan hyvinä? Itselle on tulossa samoja vaatteita ja mietin vaan, että onkohan näissä ollut laatu ihan hyvää kun jostain luin myös laatuongelmista.

    Tosi ihanat setit kyllä, meille tulee lähes samat, varmasti kesän lempparit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole koskaan ollut Villervallan kanssa laatuongelmaa. :)
      Nämä on kaikki pesty ja nukkaa ei tullut yhtään. Vaikka melonipaitaa on pesty muutaman kerran. Shortsit oli meillä jo viime kesänä ja nekin säilyi lähes uudenveroisina.

      Poista
  34. Aivan ihanat, etenkin vesimeloniasu saa ihan iloiselle mielelle!
    Väriä pitää olla, sekä tyttöjen, että poikien vaatteissa. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)