keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Mikki, Aku, Angry birds, Simpsons jne.
(kuvat H&M ja Lindex)

Täksi kesäksi on minusta todella paljon pojille tarjolla hahmopaitoja. Siis isoille pojille, koosta 128cm eteenpäinkin. Minusta nämä tuo todella kivaa vaihtelua poikien valikoimaan, kun monet isojen poikien paidat tuppaa olemaan vähän tylsiä..

Minulla oli joskus isojen poikien ollessa pieniä oikea Disney kausi, yleensä H&M:ltä piti poimia kaikki kivat Disney kuosit ja vauvoille etenkin ne oli ihan ykkösiä. Sitten se meni ohi, eli Emilillä ei montaa hahmo vaatetta ole koskaan ollut.

Nyt nämä taas näyttää kivalle. Pojatkin tykkää kun saa lempparihahmojaan vaatteisiin ja hahmot sopii kaiken ikäisille.
Meillä on siis näihin tykästynyt 12v. ja 4v. ja kaksi lisäksi siitä välistä. ;)

Tykätäänkö teillä?14 kommenttia:

 1. Lähtökohtaisesti en tykkää hahmo-paidoista. Tuli ähky sen tietyn kissan naaman kanssa ;) Mutta tuollaisen Angry birdsin voisin 11-vuotiaalle ostaa, eikä nuo Mikki ja Akukaan ihan pahalta näytä! Mutta pienemmille ei taida nyt tulla.

  VastaaPoista
 2. Meidän 10-vuotias poika on ihastunut Angry Birds -paitoihin! :)

  VastaaPoista
 3. kiva että yli 128 kokoisille on myös kivoja. meillä vajaa 6v käytää 128-134 kokoisia. ja ne on kyllä aika tylsiä ja ei lapsellisia ja viisvee on kyllä ihan lapsia vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tosiaan alle 6v. käyttää 128-134cm vaatteita ja monilla merkeillä joutuu katsomaan jo isojen vaatteita vaikka ei ikää paljon olekaan. Senpä takia oon jättänyt Lindexin jo väliin. Isommassa koossa on tosi tylsät vaatteet.

   Poista
 4. En tiedä pojasta, mutta kun mä ostan vaatteet niin vastaus on tiukka EI!

  VastaaPoista
 5. Meillä 5v tykkää, äiti ei niinkään, mutta täytyyhän lastenkin saada pitää niitä vaatteita mistä tykkää eli meillä käytetään hahmo vaatteita varsinkin päiväkodissa ja kotipihalla. Sitten kun mennään kyläilemään yms, pistetään vähän siistempiä/tylsempiä vaatteita äidin mieliksi :)

  VastaaPoista
 6. Jep! Näitä on meilläkin... simpsonit ja angry birds on esikoisen suosikit. Keskimmäinen tykkää cars ja angry birds vaatteista. Ja näitä on molemmille muutamat kappaleet. :) Pikkuneiti on saanut hahmovaatteena vain pari hello kittyä. Hänelle ei tule paljoa hahmoja osteltua kun tytöille saa niin ihania vaatteita muutenkin!! :)

  VastaaPoista
 7. Meillä taasen on kyllästytty näihin paitsi pienin joka tykkää ihailla aku ankkaa paidastaan. Yritän löytää kaikkea muuta mukavaa välillä. Oon innostunut nyt Villrvallaan, Maxomorraan, Geggamojaan jne...Ihania.

  VastaaPoista
 8. itseasiassa joo! :) mullekki on nyt iskeny joku tämmönen "hahmo" kausi :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on Angry Birds ja Ninjago suosiossa. Jos poika saisi yksin päättää, kaikki vaatteet olisi koristettu niiden kuvilla.

  VastaaPoista
 10. Aika vähän meiltä löytyy näitä,paitsi StarWars-paitoja:) Hauskoja väripilkkujahan nämä ovat! Sellaisia enemmän retrohtavia hahmopaitoja olisi kiva jostain löytää?

  VastaaPoista
 11. Meillä ei ole koskaan ollut. Jo 3-vuotiaana sanoi:"ihan kamalan näköisiä". Tämähän sopi minulle, kun en itsekään niistä ole koskaan oikein pitänyt. Eilen sitten yllätti ihan Prismassa ja halusi ihan välttämättä telineestä Mikki Hiiri-paidan.
  Luulinpa tosiaan, että vitsailee mutta eipä; Nyt ei antaisi sitä edes pesuun. Tiedä häntä, mikä aivosolu on nyt mutkalle kiertynyt :)

  VastaaPoista
 12. Meidän 4-vuotias on tosi innostunut Mikki Hiiren kerhotalosta, hälle olen koittanut toisinaan hakea Mikki-paitoja. Tuo postauksessa oleva on liian vihaisen näköinen 4-vuotiaalle ;) mistähän mieluusti suomalaisesta nettikaupasta löytyis joku fiksu Mikki-paita? Meilläkin hahmo-paidat on muuten ihan nounou! Mutta kun alkaa tuo uusretrokin tulla jo korvista ulos. Polarn O. Pyret ja yksiväriset/raidalliset paidat on onneksi olemassa :) (sori pieni sivuraide)

  VastaaPoista
 13. Mistä toi ihana valkoinen Angry Birds paita on?

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)