maanantai 14. toukokuuta 2012

....


Lipsahdus, eli hiukka liian aikaseen oli Reiman kevään kuvat netissä. Pyynnöstä siis poistettu. Kurkitaan niitä ihanuuksia sitten ensi vuoden puolella. ;) 


17 kommenttia:

  1. Pallo! Tuo harmaa meidän on pakko saada, onneksi nyt on käytössä 74cm ja V on 1v2kk ;) siis varmasti vuoden päästä vielä menee baby-malli..

    VastaaPoista
  2. Reima on niin hyvä haalari käytössä, mutta nuo kuosit =/ . Taaskaan ei oikein mikään iske, miksi ne ei voi laittaa haalareihinsa vaikka mustaa ja vaaleanpunaista ;D

    VastaaPoista
  3. Näyttää ainakin näin muutaman kuvan perusteella ihan kivalta. Tuo viimeinen kuva taisi edustaa sitä "perusreimaa" :) Pallokuosi oli kiva, samoin kuin tyylikäs vaaleanharmaa.

    VastaaPoista
  4. Toiseksi alimmassa kuvassa näkyvä haalari näyttää kivalta, samoin videolla vilahtava tytön pitempi mallinen rimpsutakki. Vaaleanpunainen näyttäisi tekevän paluun. Toivottavasti sitä tulee myös asusteisiin.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo ensimmainen pallohaalari ja harmaa haalari, Reimalta tullu jo pari upeaa mallistoa perakkain!

    VastaaPoista
  6. No onpas kivoja, pitkästä aikaa!
    Hyvä Reima, meille ei ainakaan osteta alesta mitään :) koska jos reiman mallisto näyttää tältä niin mitä muilla mahtaakaan olla tarjolla....?

    VastaaPoista
  7. Kivan näköisiä. Ensi keväänä pääsee taas pukemaan taaperoa välikausihaalariin, isommat lapset kun eivät enää moisia päälleen huoli. Toivotaan että myös pikkupojille on tulossa väriä. Ekan kuvan haalari oli mukavan pirteä, onkohan tuon haalarin pohjaväri tummansininen vai musta?

    VastaaPoista
  8. Pari ihan meidän näköistä juttua pisti silmään - enemmän meidän näköisiä kuin tämän vuotiset. Nyt sitten vaan toivotaan että pienten puolen isoin koko (98?) mahtuu meille vielä ensi vuonna kun tyttö on silloin 2,5-v. (mutta pitkä on ikäisekseen ainakin vielä, monikaan ei usko 1,5-vuotiaaksi :D).
    Kivoja siis oli paljon tuolla videolla!

    VastaaPoista
  9. olipas ihania juttuja :) oon ny yrittäny että hankin alesta vaan yhden puvun jemmaan kun keväällä tulee aina kaikkia ihanuuksia jotka on pakko saada :D

    VastaaPoista
  10. Oho, on taidettu huomata, mikä kilpailijalla on myynyt ;)
    Mutta siis tosi kiva tuo harmaa haalari ja tuo pallokuosikin kolahtaa, mutta taitaa olla TAAS vaan pienille :(
    Videonkin kurkkasin ja kivalta näytti. Tykkään! Hyvä Reima!

    VastaaPoista
  11. Ihan mahtava video! En yleensä ikinä katso videoita mutta nyt tuo vaaleanpunainen-kommentti pakotti katsomaan, onneksi :)
    Ja saattaapi olla että meikäläisen Reima-boikotti päättyy jos vaan livenä vastavat odotuksia ja löytyy kokoja :)

    VastaaPoista
  12. Oi tuo harmaa haalari! Toivottavasti miellyttää silmääni ensi keväänäkin :D Ja turkoosi ei taida mennä ikinä pois muodista...

    VastaaPoista
  13. Olipas ne kivoja, onneksi ehdin nähdä! Sitten kun saisivat vielä laatunsakin kohdalleen tai ainakin hinnan täsmäämään siihen niin voisi vaikka ostaakin, mutten saavat jäädä kauppaan.

    VastaaPoista
  14. ei tainnut olla eka lipsahdun muistelin vaiko myyntikikka, että reima saisi lisää myyntiä? mulla on reima boikotissa "koska kaikilla muilla on", ei vastaa laadullisesti/hinnallisesti eikä ulkonäöllisesti, pojille tosi tylsiä kuoseja.
    nimim. molokidsin ja popin nimeen vannonut äiti

    VastaaPoista
  15. Multa jäi nyt Reimat näkemäti, mutta ehtiihän sitä =) Mulla on sulle haaste blogissani, jos jossain vaiheessa ehdit vastailla =)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)