torstai 26. huhtikuuta 2012

Crocs - ne lasten lempparit





Sain muutama viikko sitten Crocsilta s-postia, että olisinko halukas saamaan ilmaisen testipaketin pojille. No en taatusti kieltäytynyt, kun Crocsit oli ostoslistalla muutenkin. Pojat sai jokainen valita ihan itse lempparinsa ja minunkin kenkäkokoa kysyttiin. Pari viikkoa sitten tämä ihana kenkäpaketti sitten saapui ja onnellinen äiti sai myöskin omansa. Vähänkös tykätään kaikki! :)



Emil valitsi itselleen Paavo Pesusieni Crocsit.
Poika tykkää Paavosta hurjasti ja onhan nuo aika hauskat.
Emilin kenkäkoko on nyt 30 ja nämä ovat kokoa C12/13. Reilut, mutta tuntuu pysyvän jalassa. N.1,5-2cm näyttää jäävän tyhjää kantapäähän.

 


Oliverin (8v.) valinta on malli Crocskin ja nuohan on just sellaiset krokonnahkaiset. Vinkeet!
Kokona J3 ja Oliverin kenkäkoko on juuri nyt 35. Nämäkin on hiukan reilut, mutta ei liian kuitenkaan.

 


Isot pojat valitsikin sitten ihan muuta kun perinteiset mallit.
Vanhin halusi mallin "hover slip on", joissa päällinen on kangasta ja pohja Crocs matskua. Sama 11v:n kengissä, mutta ne ovat nauhatennarit (Hover sneak boys). Vähän jännitin että tuleeko nuo kestämään ollenkaan jalassa, kun meidän pojilla on suht matala jalka ja varsinkin 11v:llä kapea. Mutta täytyy sanoa, että hyvin toimii. Istuu siis hyvin ja ovat kuulemma unelmakevyet.
11v:n kenkäkoko 36 ja nämä ovat J5. Vanhimman kenkäkoko 39 ja nuo ovat M6/W8.

 


Ja ne minun ihanat ballerinat.
Vähänkös ihastuin. Minun jalka on tosi hankala kenkien osalta. Kenkäkokoni on 40 ja jalka on tosi kapea ja matala. Minun on ollut aina vaikea löytää jalassa pysyviä kenkiä. Monet kenkäihanuudet on jäänet kauppaan, kun ne ei vaan pysy jalassa. Nämä istuu täydellisesti ja ovat ennenkaikkea todella mukavat. Niin ja kauniit! Veikkaan että näistä tulee kesän lempparit.
Minun Springit ovat kokoa W9.

 


Näitä nyt sitten testaillaan koko kesä. Isommat ei malta odotella kuivia kelejä, että saa jo nuo kangaskengät käyttöön. Katsotaan miltä ne loppukesästä näyttää, lupaan lähikuvia. ;)
Totuus kuitenkin on, että vaikka ostan mitkä sandaalit niin mitään muuta ne ei haluaisi käyttää kun Crocseja. Sen voi jo todeta monen kesän kokemuksella.

Jokos teillä on kesän Crocsit ostettu?
Mikä malli kotiutui?

Crocs nettikaupassa näyttää olevan nyt kaikki yli 30e tilaukset postikuluitta vielä tänään ja tilaamalla uutiskirjeen, saa -20% kuponkikoodin.

 

44 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä! Just ajattelin että mun pitäs porukalle ostaa kans uudet crocksit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ostamaan, kai se kesäkin sieltä tulee. ;)

      Poista
  2. Kivoja kenkiä! Meilläkin Crocsit on kesän suosikkikenkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaan se helppous ja keveys mikä lapsia kiehtoo. :)

      Poista
  3. Meilläkin ollaan rakastuttu crocseihin! Löytyy jos jonkin näköstä kenkää niin minulle, pojalle ja miehellekin. ne vaan on niin mukavia jalassa ja nykyäänkin niin hienon näkösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy sanoa että hienoa kun mallisto on laajentunut paljon. Saa joka makuun jotain. :)

      Poista
  4. Kylläpä crocseilla on nykyään kivoja malleja. Täytyypä meille kotiuttaa ainakin jompikumpi teidän isompien poikien valitsemista kengistä ja ballerinat itselle. Kauniita ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tosi kivasti istuu jalkaankin nuo kaikki. :)

      Poista
  5. Voi olipas kiva ylläri sinulle :) Tosi kivat on kaikki crocsit!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kengät saitte! Tosi kiva, kun Crocsilla on nykyään niin paljon vaihtoehtoja. Tästä postauksesta muistinkin, että meillä on vielä osa Crocseista tilaamatta ja laitoin tilauksen samantien menemään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä. ;)
      Tosiaan vaihtoehtoja on ihanasti nykyisin.

      Poista
  7. Moikka, oi teille on suotu kiva kenkäpaketti! Meillä tykätään kanssa Crocseista, kaikilta löytyy yksi pari paitsi Aéonilta. Adéalla on tähän kesään Mary Janet jotka on vihdoin sopivat. Mun mielstä on kiva kun kun merkiltä löytyy tätä nykyä niin paljon erilaisia ja tyylisiä kenkiä. -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mielä, löytyy moneen makuun jotain ja tosiaan ihania jalassa. :)

      Poista
  8. Minä olen ollut aina niin Crocsien vastainen enkä tykkää edelleenkään. Poikamme on kymppiläisenä päiväkodissa ja oli jollain nähnyt Crocsit ja halusi itselleen sellaiset.

    Mieheni sitten osti hänelle nuo krokotiilipintaiset tosin tummemman vihreänä parilla koristeella, toinen välkkyvä ja toinen ei. Minusta ei ollut oikein paljon valikoimaa, mutta ehkä vasta varastyot olivat täydentymässä, tosin tuo oli kuulemma uusin malli.

    Onhan toki päiväkodissa tossut kesällä liian kuumat ja tarrasukilla ei voi siellä tallustella. Sandaaleja tuskin alkaisi sisällä käyttää ja aika hankalatkin ne siellä olisivat muuta kuin ulkokäytössä, joten pitkin hampain, ihan hyvä.

    Minä en ole vakuuttunut kuinka hyvät ovat jalalle, epäilen, mutta mikäli pitää vain muutaman tunnin jalassa muutamana päivänä kuukaudessa niin ei kai tuosta haittaakaan ole. Toisekseen en tykkää niistä siksi kun ovat liian suosittuja eli vastustan viimeiseen asti kaikkea, joka menee liian suosituksi ja josta tehdään laajalti Must -juttu.

    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu onkin tärkeää kengissä aina, tosiaan niitä vaihtokenkiä kannattaa olla joka kausi ainakin parit. Itsekään en näitä kesäksi ainoiksi kengiksi ostaisi, ehdottomasti pitää olla toiset jotka on taatusti jalalle hyvät.
      Meillä mies on ollut aina Crocs vihaaja, mutta nyt on alkanut lämmetä uusien mallien myötä. ;)
      Meillä on muuten koululaisilla koulussa sisäkenkinä Crocsit, toimii hyvin siellä ja varmasti on tosiaan päiväkotikenkinä kivat myöskin. :)

      Poista
    2. Minä vastustin kanssa piiitkään. Sitten hommasin todella skeptisenä työkengiksi parin. Koukkuun jäin. Ainoat kengät missä olen pystynyt täyden työpäivän, päivä toisensa perään tekemään ilman, että jalat väsyy yhtään. Ja olen sentään jokusia tuhatlappusia laittanut muka hyviin työkenkiin aiemmin.

      Poista
  9. Kivan paketin sait. =)
    Nuo sun ballerinat on kyllä tosi nätit.
    Meillä on lapsilla pihakenkinä Crocsit ja minulla ja miehellä kanssa. Muuten en osaa niissä kulkea. Pojilla on myös loskakelille ne talvikengät varrella, missä tarra. Ne on ihan parhaat loskakelin kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan pihakenkinä parhaat, kun sinne takapihalle on päästävä lennosta. ;)
      Ballerinat on tosi ihanat, kiva malli Crocsilta.

      Poista
  10. Oi miten hienoja kenkiä nuo kaikki! Täällä myös yksi Crocs-fani :) Tekisi mieli tilata vielä nuo samanlaiset balleriinat itselle kuin sinulla on - varsinkin kun kehut niiden istuvuutta kapeaan jalkaan! Kauniitkin ovat. Itse olen kesäksi tilannut tuolla 20% uutiskirjealennuksella itselleni ruskeat (espresso) Jayna-balleriinat (tosi kivat nekin)sekä pinkit canvaskengät (ehkä vähän ärhäkkä väri mutta pirteä ainakin). Esikoispojalle tilasin myös canvaskengät ja tykkää tosi paljon niistä. Juniorillekin pitäisi hankkia jotkut vastaavat vielä. Lisäksi molemmilla pojilla ihan ne klassiset peruscrocsit pihaleikkeihin, rannalle jne. sekä Crocs-saappaat. Itsellenikin olen suunnitellut hankkia vielä Crocs-saappaat. Paula / www.vauhtiveikat.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa ihmeessä nuo ballerinat, ne on aivan ihanat. ;)
      Minäkin olen sitä Jayna-mallia monesti katsellut, mutta en vielä ostanut. Crocs kumisaappaat on ihan parhaat. Emilillä on ollut ne ja se olisi muita jalkaansa laittanut ja minulla on myös omat vaaleanpunaiset. ;)

      Poista
  11. Mulla myös kapea jalka ja kengät tippuu jalasta. Sisäpohja pitää olla nahkaa niin pikkuisen paremmin pysyy :)

    Kivat kengät olette saaneet! Tykkään noista tennareista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ongelmallista! Sitten tuo suht iso jalka vielä eli 40, niin niissä on jotenkin muutenkin väljyyttä enemmän kun pienemissä kengissä. Monet kengät pitää olla minulla remmillä tai vast., kun muuten tippuu.
      Tennarit on tosi kivat kyllä. :)

      Poista
  12. Kivoja kenkiä! Varsinkin nuo isompien poikien mallit ovat tosi kivan näköiset.

    Itselläni oli viime talven käytössä Berryessa saappaat ja olivat sen verran lämpimät ja hyvät jalassa, että ensi talveksikin on crocsit hankittava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, hyvä tietää. Pitää ensi taven alla katsoa, jos tilaisin itselle. :)

      Poista
  13. Meidän perheen miesväelle käytiin viime viikolla hyödyntämässä Intersportin tarjous (19.90/pari). Itse jäin ilman kun perinteisen Crocsit ovat minun jalassa karseat molot. Kapea jalka on siis minullakin :) Töissä sovitin juuri noita samoja ballerinoja ja aivan pakko saada samanlaiset. Ihanat ja hyvät jalassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se perusmalli on minullekin aivan liian leveä ja korkea. Onneksi noita ihanan kapeitakin saa. :)

      Poista
  14. Crocsit on meidänkin poikien suosikkikesäkengät. Ne koot tosiaan menee vähän hassusti ja nyt kävikin niin että meidän vanhemman pojan jalka on jotenkin niin kehnon kokoinen tällä hetkellä, että viime kesän koko menee nippanappa, mutta se seuraava koko hölskyy jalassa. Melkein itku pääsi pojalla kaupassa, kun tajusi ettei osteta sille tänä kesänä uusia Crocseja. Alkukesän aikoo mennä noilla niukoilla kengillä, mutta katotaan jos vaikka jalka kasvaisi kesän aikana niin että loppukesästä kävisi se seuraava koko.
    Itsellänikin on vaaleanpunaiset ballerina-tyyliset Crocsit. Ne ovat kyllä aivan mahtavat jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eri mallienkin välillä tuntuu olevan kokoheittoa. Meillä on varmaan vähän sama ongelma kun teillä, Emilille kokoa pienempi on pieni, mutta tuo isompi hiukan liian reilu.

      Poista
  15. Ihanan paketin olette saaneet!! Meillä kans kuljetaan kesä crocseissa. Nuo tennarit pitää varmaankin tilata ja perus crocksit myös pojille. (viikonloppuna on näköjään -10% ale lasten kengistä ja jotaina yksittäisiä aletuotteita myös aikuisille) Pitää vain odotella lapset kotiin ja kysyä väritoiveet ja mallit niin pääsee tilailemaan =D Itsekkin pidän balleriinan mallisia crocseja mielelläni kesällä! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sait hyvän tilauksen kasaan. ;)

      Poista
  16. Hei vähänkö ihania! Meille Crocsit tuotetaan yleensä Jenkeistä, mutta olen kyllä tarttunut kotimaassakin hyviin tarjouksiin:) Ovat kyllä niin mukavia jalassa ja varsinkin rantaelämässä helpot kun kestävät vettä&hiekkaa niin hyvin. Vähän houkuttelisi pojalle nuo nauhalliset tennarit...

    VastaaPoista
  17. Upeaa että saitte näin hienot kengät koko porukka! Ja hyvin taas toimii kaikin puolin tämä touhu, kävin tekemässä meillekin tilauksen kirjoituksestasi viisastuneena. Meilläkin 7-v tykästyi "krokotiilinnahkaisiin", mustiin ja äiti löysi itselleen ja pikkusiskolle ihanaa violettiä, lempiväriä, balleriina-tyyliin. :) No lähti meillä isällekin kesäpopot.
    Se on kyllä totta, että crocsit on varsinkin helteellä se eniten jalkaan sujahtava kenkä, etenkin lapsilla. Menee ihmisten ilmoilla ja rannalla. Vaikka olen kyllä silti taas uskollisesti hankkinut paremmatkin sandaalit, yritetään nyt niitäkin sitten käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että tämä oli hyvä muistutus. :) Teillehän löytyi sitten vaikka mitä kivaa. :)
      Joo, yritys hyvä niille muillekin sandaaleille. Hih.

      Poista
  18. Meillä on ollut miehellä ja lapsilla niitä valecrockseja ja nuorimmalla yhdet aidot. Niillä on kyllä juostu. Omaan jalkaan se perusmalli ei oo hyvä. Lauantainan käytiin pikaisesti Ideaparkin Crocksin liikkeessä mutta vielä en sovittanut. Olihan ne mallit upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusmalli on kapeaan jalkaan melko väljä, kannattaa siis testata noita ballerina malleja. :)

      Poista
  19. Hauska yhteensattuma, että meillä on isoille pojille juuri nuo samat mallit kuin teilläkin isoille. Ei vaan olla vielä päästy niitä kunnolla testaamaan. 2v:n kanssa "haaveiltiin" yhdessä kenkäkaupassa Lego-crocseista. Katotaan mitkä meille lopulta kotiutuu. Vauva pärjää vielä crocseitta ;) Isoilla on myös peruscrocsit, samoin meillä aikuisilla. Mulla on myös "balleriinamaisemmat". Ekaa kertaa meillä oli menneenä talvena myös Crocsin talvikengät (aikuisten). Oli kyllä yllättävän hyvät - ja kevyet :) Kumisaappaat vielä puuttuu. Ehdin jo toivoa niitä äitienpäivälahjaksi, mutta mies ilmoitti, ettei niitä saa ruskeana. Täytynee siis jäädä odottamaan, että saisi ja ostaa sillä välin lapsille kumpparit testiin.

    Mukava kun saitte nuo Crocsit käyttöönne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sattuma. :) Ne Lego Crocsit olisin minäkin halunnut, mutta se meidän toivoma väri oli niistä sopivassa koossa loppu. Ne on kyllä hienot!
      No voihan kökkö, ettei kumisaappaita saa ruskeina. Olisi kyllä anteeksiantavampi väri minullekin, kun nuo nykyiset vaaleanpunaiset. ;)

      Poista
  20. Kiva paketti :) Ainut vaan et meille ei tahdo löytyä Emilille sopivaa kokoa noista :/ Tuo c12/13 on vielä Amaliallekin aivan liian iso. Tyjää jää useita senttejä eivätkä kengät pysy jalassa. Ostin jo viime kesäksi tuota kokoa olevat ja ei niitä voi vieläkään käyttää :( Empulle olisivat todella isot, tyjää jää viitisen senttiä....

    VastaaPoista
  21. ihania popoja! Meillä myös crocsit koko perheen suosikki ja nettipuoti onkin ahkeralla käytöllä kun crocseista löytyy nykyään joka vuoden aikaan omat kenkänsä <3

    VastaaPoista
  22. Meillä ollaan croksin vaki käyttäjiä, ja isommalle neidille onkin joka kesä sellaiset hommattu kahdessa mallissa. Normit ja sit ballerinat. Tänä kesänä sama juttu, nyt vain innostuin itsellenikin tilamaan ja miehellenikin laitettiin tilaus. Joka tänään on noudettavissa postista.
    Joten suur suosikkejamme ovat!!

    VastaaPoista
  23. Olen lakannut hankkimasta remmisandaaleja pojille, kun ei ne niitä käytä kuitenkaan :). Perus-Crocseilla menevät, eivät ole halunneet mitään kuvioita tai muita malleja. Miehellä on sporttimalli ja itselläni juuri uudet Crocsbandit (leveä ja korkea jalka).

    Menin edellisillä perusmallin Crocseilla tiiviisti viisi kesää. Nyt ovat puutarhakäytössä, kun pohja on kulunut niin ohueksi, että pitempi kävely rasittaa päkiää. Pojilla yksi pari menee 1-2 kesää per poika, mutta kestävät kyllä hyvin kaikki kolme poikaa läpi. Vain remminniitti on pari kertaa pitänyt uusia ilmaiseksi liikkeessä.

    Laura

    VastaaPoista
  24. Crocsit on ehkä mukavimmat kengät joita koskaan on valmistettu kaiken ikäisiulle ja kokoisille, koko perheelle!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)