lauantai 25. syyskuuta 2010

Vähän väriä



Minähän hullaannuin näihin uusiin Kameleon design kuoseihin ja väreihin. Siispä pari pakettia niitä. ;)
Emilille kaikki 104cm, paitsi lime/turkoosi tähtipaita 110cm. Hyvin on kasvunvaraa.




Muut Emilille, mutta toiset raitahousut Oliverille.



Oliverin 128cm housuissa hyvällä kasvuvaralla, mutta paidat on just nyt. Kuvassa tosin hihat hiukan rutussa eli ei noin lyhyet vaan yltää ihan ranteisiin saakka.
Oliver on päättänyt kasvattaa hiuksia ja niihin ei nyt saa koskea. On vähän hassut, mutta ehkä kohta saan suostuteltua parturille siistimään. Pitkät saa toki olla, mutta vähän hankala tämä kasvatusvaihe..



Tässä kaikki Oliverille 128cm ja tosiaan Kameleontin housut on reiluja, ruttua jää lahkesiin reilusti. Huppari on myös sopivan reilu ja paidat taas just. No menee ainakin muutaman kuukauden..
Oliverillekin on tulossa tähtihousut vielä. Eli tosiaan hullaannuin. :)

Kiitos Niilo Ilo ja Wilmis!

Vielä yhtä merkkiä olisi paketillinen, siihen huomenna..


15 kommenttia:

  1. housut on tällä merkillä tosiaan reilut! meillä koot 98 ja 116 käytössä ja ne ei varmaan ikinä jää pieneksi! täytyy vissiin kaivaa paidat esiin, jos ne eivät niin reilut olekaan...

    VastaaPoista
  2. Meillä kanssa tuo isompi keksi yhdessä vaiheessa että haluaa pitkät hiukset... Olivat aika kauheat vähän aikaa kunnes suostui leikkaukseen! =)

    Kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
  3. On kyllä taas ihania vaatteita. Nuo raitahousut varsinkin. Pakko ehkä meidänkin pojille hankkia. :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos :)

    Kameleontit sopivat kyllä hyvin teidän pojille!

    VastaaPoista
  5. Musta noi tähtivaatteet ovat aivan ihania, kuosi on erittäin mieleinen etenkin velourina. Tuota hupparia haaveilin meillekin, mutta meillä pojat inhoavat huppuja, kun ne ovat hankalat ulkovaatteiden kanssa. Sellainen korkeakauluksinen huputon huppari olisi täydellinen :)

    VastaaPoista
  6. Itse Kameleontin vaatteista ei meillä ole kokemusta, mutta Kameleontin veloureista olen poitsulle housuja tehnyt. Tyytyväinen olen ollut noihin veloureihin, ja poitsu on tykännyt housuistaan. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan värikkäitä vaatteita!
    Olen itse myös pitkään kuolannut noita Kameleontin vaatteita, mutta vielä toistaiseksi en ole raaskinut ostaa :p

    VastaaPoista
  8. Mä odottelen ruotsin kangastilausta jossa on tuota tähti velouria ruskeana ja limenä...Ai että ne on hienot

    VastaaPoista
  9. Ihania nuo vaatteet kyllä on!
    Olen noita värikkäitä housuja himoinnut kauan, mutta tuo koko mietityttää; ottaisinko 96,5cm pojalle 98cm vai tuon 104cm.
    Miten pitkä Emil on?

    VastaaPoista
  10. Kivat on kyllä vaatteet ja ihastuttavan värikkäät. Meillä taidetaan olla luopumassa kuitenkin jo värikkyydestä... Harmaakaan ei vaikuta enää yhtään pahalta...

    Joo, meillä pojan tukan kanssa kasvoi kaikkea muutakin: ihottumaa siellä sun täällä, mutta taitaa olla hiukka paksumpi tukkakin. Hiukset lähti sitten - ja myös ihottuma niskasta samantien. Muutkin paikat nyt hoidettu ja saatu kuntoon...

    VastaaPoista
  11. Noi on niin ihania & värikkäitä !

    Uusimmasta mallista en oo vielä naputellut tilausta, mutta kyllä lähellä on ollut =D Vanhemmasta mallista löytyy kylläkin ja ollaan kans kovin tykätty :)
    Ovat nyt näköjään muuttaneet tuota velourhousujen lahjetta...nyt näkyy olevan resori. Onko se mallikin jotenkin lahkeista muuttunut? Tykkäsin kovin siitä vanhasta mallista :)

    VastaaPoista
  12. Poikien äiti; Paidat vastaa paremmin kokoaan eli kokeile ihmeessä ettei jää pieneksi. :)

    MrsAgatha; Joo saa nähdä tuleeko tuosta Oliverin päästä mitään kivaa kasvaessaan. ;) Toisaalta hänelle kävisi pidemmät tosi kivasti..

    Jenkku; Nuo raidalliset oli minustakin ehkä ihanemmat kuin tähdelliset. Kannattaa hankkia! ;)

    Vauhtivekaroiden äiti; ;)

    Rva Kepponen; Mietin tuota huppujuttua itse kanssa pitkään, kun yleensä ei meilläkään tykätä ulkovaatteiden alla hupuista. Mutta näissä se ei minusta ole sellanen liian paksu, kuten esim. joissain collegehuppareissa.

    Saana; Tuo velour on kyllä laadukkaan tuntuista. :)

    Nanna; Minä sorruin kun tosiaan ovat NIIN ihania. ;D

    Anne T; Oo limenä ois ihana, vai onko se sitä m itä oli keväällä? Meillä on siitä housut. :)

    Tiia; Jos haluat heti käyttöön niin osta ihmeessä 98cm, nekin taatusti menee päälle 100cm lapselle.
    Meillä nimittäin Emil on nyt n.101cm ja 98cm on just sopivia, mutta näitä 104cm pystyy pitämään vaikka ovat melko reiluja. :)

    Mari A.; Meilläkin alkaa jo olla hillitympääkin laatikoissa, mutta vielä melko vähän. Saa nähdä muuttuuko maku miten, kun olen melko pysyvää sorttia. ;)
    Saa nähdä miten tuon Oliverin pään kanssa käy, kun ovat aina silmillä..
    No varmasti kannatti ajella teidän pojan pää jos tuli ihottumaa, eihän silloin ole kivaa ollenkaan.

    VastaaPoista
  13. Wanilja; Minusta tuo lahje on sama muuten, mutta on vaan resorilla. Eli hiukan tuollanen pussimalli lahkeista. Minustakin se vanha malli oli kivempi, mutta ei tämäkään huono ole. :)

    VastaaPoista
  14. Siis ihania vaatteita. Oon kyl hiukka kateellinen sulle,ku on varaa jatkuvasti laittaa niin paljon lastenvaatteisiin.

    VastaaPoista
  15. Mäkin tilasin nuo tähtivelourhousut ja takin Wilmikseltä pojalle, kun nyt sai aleakin. Aikaisemmin olen ostanut samalta merkiltä velourhousuja ja tosi laadukkailta tuntuvat. Koko 98cm on mukavan reilu n.91cm pojalle, en halua että jää heti pieneksi mutta peikko-kuvioinen paita koossa 98cm taas on just sopiva, ei yhtään reilu. Se on jotenkin kapeaa ja pientä mitoitusta. Muuten poika käyttää vielä 86 tai 92cm paitoja.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)