lauantai 11. syyskuuta 2010

No ne talvihaalarit


Kohta varmaan voisin laittaa blogini nimeksi "etsikäämme toppaa", sen verran tiuhaan näitä on nyt ihmetelty. Emilin haalarit siis tulivat viikolla, se Minymo ja Everest. Molemmat 104cm (Emil n.100cm). Mutta mites sitten kävikään?
No totesin että onhan nämä ihan kivat ja huomasin samaan ajatuksen juoksuun miettiväni löytäisinkö sittenkin jostain jotkut vielä kivemmät. Siis voi elämä..
En tiedä olenko tullut vaativammaksi, olenko vaan kyllästynyt moneen sävyyn ja vaan ne tietyt tuntuu iskevän vai mikä ihmeen tauti minulla on! Joka tapauksessa tämän talven mallistoissa ei ole yhtäkään sellaista "pakko saada" haalaria, joita yleensä on joka talvi ollut vähintään yksi. Ihan kivoja kyllä löytyy, mutta mutta kohta on varmaan vaan tyydyttävä linjaan "pakko ostaa joku"..
Tässä nämä nyt kuitenkin on ja koitan nyt tässä katsella jos alkaisin tykkäämään. ;)




Onneksi en sentään olettanut että tuo poika kasvaa niin kovaa kyytiä, että 110cm on ostettava. Nämä molemmat 104cm ovat reiluja, toivottavasti sopivampia talvella jos nämä meille jää.

Minymo on aivan ihanan notkea niin kuin aina on ollut. Helppo pukea ja sopiva leveydeltään. Tuo vetoketju on minusta kiva kun se menee tuolla sivulla.
Everest on paksumpi, vaikuttaa lämpöiseltä haalarilta. Kangas on myöskin hyvän ja kestävän tuntuinen. Resorit hihansuissa tuo mukavaa vaihtelua malliin ja näyttää menevän rukkasetkin resorin alle ihan hyvin. Tässä myöskin suht kapea/istuva malli. Ainut miinus on nuo mustat "paikat" pepussa ja polvissa, tykkäisin enemmän jos olisi ihan yksivärinen.

Mutta molemmissa oli sävyt vähän muuta kuin odotin.
Minymon vihreä saisi olla kirkkaampi ja vaaleampi. Everestin oranssi enemmän keltainen tai sitten tummempi oranssi.




Tässä vielä päällekäin.
Muuten ihan samankokoiset, mutta Everestin lahkeet hiukan pidemmät. Hihat on saman pituiset, koska Everestin resorit lasketaan tietty hihan pituuteen mukaan. Niska-haara sama.

Niin ja siis edelleen vaan takaraivossa huutaa se Molo kidsin ruskea haalari, mitä ihmettä sitä tekis.. Kuitenkin koitan olla ostamatta kolmea haalaria, kun kaksikin riittää.
Nyt viikonlopun vielä ihmettelen näitä ja mietin, jos vaikka sunnuntaina olisi jo viisaampi? ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille!


39 kommenttia:

  1. Kivaltahan nuo haalarit näyttää! Ja voisiko olla mahdollista, että sunnuntaina lähtee kuitenkin Molo Kidsit tilaukseen? Eihän kolme haalaria vielä ole liikaa ;D Meillä ei Molo Kidsistä vielä käyttökokemusta ole, mutta voi kun olen silti rakastunut!

    VastaaPoista
  2. Mites se reiman raidallinen sini-vihreä haalarina?
    Hypistelin sitä livekaupassa ja olisin takuulla ostanut, ellei meillä olisi vielä sitä molon harmaata.
    Oli ihan super raikas ja kaunis, ja pehmeä ja notkea...:)
    Meilläkään ei ole ollut reimaa pariin kauteen ja nyt ihan harmittaa, kun juuri kerkesi kaikki jo hankkia... :)
    Tuli tuosta kuosista ihan teidän pojat mieleen, etenkin nuorimmainen. :)

    VastaaPoista
  3. Meille tuli viime talvena noi tähtihaalarit ja lähtivät sitten kiertoon. Jotenkin ne vaan ei olleet ihan just sitä. Nyt luotan vain yksivärisiin.

    Näyttää vähän tummalta tosiaan tuo vihreä. Ovat molemmat ehkä vähän erilaisia kuin mitä teidän pojilla on totutt näkemään ;D Mutta Mia, eikö vaihtelu virkistä?

    Mulla ihan sama, pojalle pitäisi yksi haalari saada tai kaksiosainen, mutta missään ei ole ihan sitä meidän juttua.

    Tämä on selvästi vaikeampaa kuin kirjallisuushistorian opettaminen - tämä oikean toppiksen löytäminen =O

    VastaaPoista
  4. Hei, tilasin myös tuon Everest haalarin, ja otin 110cm kun poikamme vähän päälle 100cm... saa nähdä hukkuuko haalariin. Ihan kivannäköinen haalari. Minymosta sovitin pojalleni raidallista haalaria kokoa 104cm ja oli pienehkön näköinen. Tuo tähtihaalari taas näyttää sopivan reilulta koolta.

    VastaaPoista
  5. Olen jo pidempään lukenut juttujasi, mutta tällä kertaa on pakko jopa kommentoida. Oli nimittäin ihan kuin omia ajatuksiani nuo talvihaalarijutut. Itse saan joka vuosi aikaan varsinaisen ongelman aiheesta, tänä vuonna erityisesti. Nyt on pojille paljon yhtä hyviä (mutta ei tarpeeksi hyviä) vaihtoehtoja, joista mikään ei erotu edukseen.
    Hyviä vaihtoehtoja omasta mielestäni ovat mm. Minymon Dusty Mint -raidallinen ja yksivärinen vihreä, Molon ruskea... Jotain niistäkin kuitenkin puuttuu. Tänä vuonna yhdeksi haalariksi valitsin Molon sateenkaarihaalarin, jonka aiempina vuosina olen hylännyt jotenkin liian värikkäänä ja levottomana (jopa minun makuuni). Livenä se olikin tosi kiva ja erityisesti tänä vuonna ihanan raikas, kun kaikkien muiden haalareiden värit ovat synkkiä tai sameita tai muuten vain vääriä.
    Tuo Everestin haalari on kivan värinen kuvassa, mutta mustat paikat erityisesti pepussa kyllä häiritsevät. Ovathan ne käytännölliset toki, arka väri muuten, mutta yleensä käytännöllinen=ruma. Sitä haalaria kun pitää tuijottaa monta pitkää ja synkkää kuukautta niin itse kyllä pidän kaikkein tärkeimpänä ulkonäköä ja toissijaisena laatua ja käytännöllisyyttä... ;)
    Tuo Minymon tähtihaalari, jonka tilasit myös, on mielestäni periaatteessa kivannäköinen, mutta vähän synkkä ja tylsä kuitenkin. Voisiko sitä edes asusteilla saada raikkaammaksi? Teehän kuvakollaaseja, jos sinulla on hyviä asustevaihtoehtoja :)

    Kiitos hyvästä blogista! Olen saanut hyviä vinkkejä ostoksille, kun meillä on hyvin samanlainen maku. Ja missio, että pojillekin täytyy löytyä iloisia ja tyylikäitä vaatteita, eikä aina sitä tummansinistä Puuha Pete -kuvioitua.

    -Rva Q-

    VastaaPoista
  6. Tuo Minymon haalari on tosi kivan näköinen. Everest ei oikein ole minun makuuni, ehkä juuri nuo "paikat" häiritsee.

    Pojallani (kohta 3v) on kaapissa odottamassa Molon ruskea haalari ja rukkaset, minusta väri&malli on ihana :).

    Hanne

    ps: tämä ei varmaan yhtään helpottanut päätöstäsi :D:D:D

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään tuosta Minymon haalarista, eikä tuossa Stadiumin haalarissakaan muuta vikaa ole kuin että tuo oranssi väri on mulle vähän liikaa! ;D

    VastaaPoista
  8. Ihan kivoja, mutta ei meille.:) Tai tuo Minymon voisin meillekin ottaa, mutta tuossa Stadiumin haalarissa tökkii nuo mustat kohdat.;)

    Mä alan kallistua siihen Ticketin pallolliseen koska se näyttää vain niin kivalta ja pojan viimevuotiset limet asusteet varmaan käy siihen. Toiseksi haalariksi haluan molokidsin, koska sen paremmin istuvaa haalaria ei löydy ja muutenkin laatu on niissä vain niiiin hyvää. Harmi vain kun nuo on niin kaalliita.

    Entä jos palauttaisit toisen noista ja ostaisit sen molokidsin tilalle? Varmasti oisit tyytyväinen.;)

    VastaaPoista
  9. Nuo haalarien koot on vaikeita. Meillä tosiaan menee 104cm Everest ihan mainiosti vielä päälle ja pituutta reilu 110cm. Ja se vihreä on kyllä tosi nätti väri. Tosin yksi Lassien 98cm vielä menee sekin :)

    Pistä takaisin vaan, jos et ole täysin tyytyväinen. Odotellaan kumpikin sitten sitä unelmien haalaria :D

    Hauskaa vkonloppua!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  10. Et ole yksin, alkaa tuo minunkin blogini muistuttamaan toppahaalariblogia ;)

    Noista teidän haalareista tuo Everest on minun silmääni kivempi jotenkin tuo Minymo näyttää hiukan synkältä.

    Niin ja jos minulta kysytään niin ostaisin ehdopttomasti sen ruksean Molo kidsin haalarin :)

    VastaaPoista
  11. Itse en tykkää tuosta vihreän sävystä, mutta tuo keltaoranssi sopii Emilille kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
  12. Meillä on kanssa käyty sovittelemassa kaikenlaista ja eniten on iskenyt Ticetin yksivärinen petrooli. Niin kaunis haalari, mutta kääk miten leveä meidän ruipelolle. Ihan aloin kiukuttelemaan kun Jesperistä olis saanut sen 20% alennusta. Mutta pakko se on varmaan unohtaa. Tuo Minymo käytiin sovittamassa kanssa ja oli ihan kiva pällä, mutta tuo vihreä ei iskenyt ja siinäkin petrooli oli loppu. Ja tästä kaiken valittamisesta naurettavan tekee se, että meillä olis ihan ok tammialeista ostettu Jonatanin Cordura odottamassa, mutta se väri nyt tökkii. Miehelle kyllä jo lupasin unohtaa tän haalarihömpötyksen kun se alko eilen näyttää siltä että pinna loppuu =)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat haalarit! Tuossa minymossa makea suurensuuri tähti ja Everestin haalarissa ihanat hihansuut! :)

    VastaaPoista
  14. Mä olisin tuosta Minymon haalarista tykännyt, jos ruskeen tilalla olisi mustaa. Ruskee tökkii mulla tällä hetkellä tosi paljon.

    Oranssi ei myöskään iske yhtään. Ja tuossa Everestin haalarissa häiritsee muakin tosi pahasti nuo mustat "paikat" polvissa ja pepussa.

    Meillä poitsulle tulee Molon musta haalari. Poitsu on kovasti haaveillut siitä sateenkaarenvärisestä haalarista, mutta kaupassa ei sitten sitä ollenkaan noteerannut, vaan valitsi mustan haalarin.

    VastaaPoista
  15. tosiaan, tänä vuonna ei talvihaalareissa ole mitään "pakko saada" mallia. Meillä testattiin vanhoja tamineita ja pojan viimevuotinen paksu lennen oranssi-ruskea haalari mahtui hyvin päälle, joten pidetään sitten sitä ja mä mietin rauhassa, löytyykö mitään kivaa tän talven mallistoista. Tosi omaperäistä esim. lenneltä, et täksi talveksi tuli melkein samanlainen haalari... Olisin jotain uutta odottanut. Mut säästyypähän rahat...

    Oletko muuten ostanut Kameleont designin sitä hupparia? Mietin, kumpi olis parempi 104 vai 110 cm ja teillähän on melkein samankokoinen poika. Niilo ilon puodin pitäjän blogissa se 104 cm näyttää hurjan isolta ja mä tilasin 110 cm... Mietin, onko isokin virhe. Mut poika on jo noin 103 cm ja monesti otan jo 110/116cm paidoissa. Kokemuksia???

    VastaaPoista
  16. Mites nuo po.pin haalarit? Se keltainen on mun mielestä pirtsakka. Mä olen ihan hurahtanut Canada Goosen haalareihin, niisä on vaan pienehkö mutta, maksaa ihan törkeesti!! Jos tykkäät vihreästä niin iskeekö kappahlin vihreä haalari?
    Taija

    VastaaPoista
  17. Kivoiltahan nämäkin näyttää! Mutta tiedän kyllä tunteen, kun ei oikein mikään iske. Oletko yhtään miettinyt tuon oranssin haalarin asusteita? Onko musta ainoa vaihtoehto? Onko tuo oranssi sellaista "yleisoranssia" vai erikoisempaa sävyä? Tuohon minymohonkin taitaa olla vaikea löytää samaa vihreää? Mutta ruskea on toki hyvä väri asusteille. Minymon sivussa oleva vetskari on tosiaan kivannäköinen!

    VastaaPoista
  18. sä oot ollu sukkela nuoden haalarien kanssa. Kumpikin on kivan näkösiä. Ja mä pitäisin molemat tai luopuisin toisesta ja ostaisin sen molon ;) Mä en oo vielä saanu ostettua jerelle haalaria kun en tiiä minkä kokosen sitä ostais kun tuntuu että ruokaa menee ja kasvaa taas..huoh..Ja isoista puhumattakaan. Että pelkään pahoin jotta meillä käy näin että kun on pakko nii ostetaan.. :/

    VastaaPoista
  19. No en ihmettele että et ole tyytyväinen, ei hirmu kivoilta näytä.

    Everest on kuin pilkkihaalari =D

    VastaaPoista
  20. Näistä kahdesta haalarista tuo oranssi on ehdottomasti kivemman näkoinen. Vihreä haalari näyttää tummalta ja synkältä vaikka muutoin ihan kiva onkin.
    Minä varmaankin päätyisin ostamaan tuon Minymon tilalle sen MoloKidsin ruskean haalarin :)

    VastaaPoista
  21. Mutta kannattihan se pähkäily, sä olet ollut ajoissa liikenteessä!

    Ihan totta, seuraava koko olisi ollut molemmista haalareista ihan liian iso. Teidänkin poikanen on hoikka, vaikka pitkä onkin, ja silti noissa on kasvunvaraa ihan reilusti. Itsekin olen pikkuhiljaa oppinut luottamaan siihen että kannattaa ottaa se iän kertoma koko. Liian isoissa ulkovaatteissa on tukala leikkiä, varsinkin kun ovat muutenkin paksuja ja talvella saa muutenkin tupata sitä vaatetta päälle..

    Minusta muuten teidän pojalle sopii hyvin tuo tummanruskea/vihreä yhdistelmä. En päässyt kommentoimaan siihen aikaisempaan bloggaukseesi, olisin laittanut että tilaa omppuhaalari, uudestaan;-) mutta Minymonkin on nätti! Oranssikin on ihan pirteä, itse en vain osaa sitä pukea pojilleni. Mutta tuo Everestin haalari pitäisi nähdä sitten asusteiden kera!!

    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  22. Kiitos kaikille taas kun jaksatte osallistua näihin pohdintoihini, yksin olisi ihan tylsää päättää mitä ostaa! :D

    Miitu; Voisi! :D Siis ihan kokoajan tuntuu enemmän siltä että se Molo kids meille. Mutta mistäs sen saisi alella??, kun auringonlapsiltakin oli jo tarjouksesta koot menneet. Niin käy kun miettii liian kauan!

    Emmi; Olisin tänään juuri sen Reiman raidallisen ostanut, ;) jos olisi vaan ollut kokoja siinä koko raidallisessa vauvamallissa.
    Koot loppui siinä 98cm ja siinä isompien vyötärömallisessa oli se alaosa yksivärinen harmaa niin en tykännyt. Harmi..

    Mari A.; No tosiaan on sitten vaikeeta, kun menee kirjallisuushistorian ohi! :D
    Mutta onhan tämä, olisi suht helppoa jos olisi sellaisia juuri mieleisiä pari mallia edes.
    Vaihtelu kyllä virkistää, mutta en nyt edelleen näistä tiedä että onko liiankin vaihtelua..
    Näihin taitaisi olla asustedenkin löytäminen tuskaista, ehkä olisi helpompi taipua siihen yksiväriseen.

    Anonyymi; Tuo Everest on kyllä hurjan reilu koko, toivottavasti se 110cm ei kuitenkaan ole teidän pojalle ihan jätti. kerro sitten kuinka kävi? :)

    Rva Q; Kiva että heitit kommenttia. :)
    Se Molo kidsin raidallinen on taatusti ihanan pirteä talveen, sekin oli minulla jossain vaiheessa vaihtoehtona. ;)
    En tiedä uskaltaisinko lähteä yhdistelemään tuohon Minymoon muita kuin saman värisiä asusteita, kun olen niin sävy sävyyn pukija. Eli ei siitä taitaisi kovin raikas tulla jos samoilla sävyillä ostan asusteet, voihan pöh..
    "Tummansinistä Puuha Pete-kuvioitua" :D :D Mahtavasti sanottu!

    Hanne; Toisaalta helpotti, kun hehkutit Molo kidsin ruskeaa. Alan taipumaan siihen vaan enemmän ja enemmän. ;D
    Minkä kokoiset Molo kidsin rukkaset ostit teidän kohta 3v:lle?
    Niitä kun minun pitää tilata parit meillekin.

    MrsAgatha; No tuo ei olisi ollenkaan oikeesti teidän pojan näköinen haalari! ;D

    Helmi; Kyllä noista toinen lähtee, koska kahta ihan kivaa en viitsi ostaa. Yksi pitää olla sellanen huippukiva! ;)
    Se Ticketin pallokuviollinen on kiva kyllä kanssa, juuri tänään sitä pääsin hiplaamaan. Hurjan kallis vaan sekin.

    Jamina; Näin täytyy tehdä! ;D

    VastaaPoista
  23. Hele; Sinun toppapostauksia onkin kanssa kiva seurata! :)
    Kyllä noista tosiaan ainakin toinen lähtee ja se Molo kids taitaa tulla tilalle.

    Jarna; Se sopii minustakin Emilille kivasti, hitsit kun sävy vaan ei ole minusta sellanen kun odotin. ;)

    Mari; Ne miehet nyt ei ymmärrä mitään! ;D
    No sehän nyt on selvä että viime talven alehaalari nyt jo kyllästyttää, johan sitä on kaapissa nähty. heh. No ei tosissaan, ainahan kaksi ainakin tarttee? :)

    Hipsu; Oi ihana kun joku tykkää tosissaan, jos vaan itsekin saisin päätettyä kumpi jää. :)

    Sande; Minulle taas ehdoton oli tuo ruskea. ;)
    Mutta minusta tuota haalaria sai musta/vihreänäkin vai oliko se musta/sininen?..

    Marika; Meiilä ei ole vielä Emilille tilattuna yhtään Kameleontia, kohta nekin tietty loppuu. Mutta kyllä minäkin olisin 110cm siitä Emilille ostanut.
    Oliverille on se huppari varattu, mutta ei edelleenkään edes tullut Metkulaan johon sen varasin..

    Taija; Sekä Po.pin että Kappahlin haalreiden malli ei ole paras mahdollinen meille. Kappahlissa hurjan lyhyet hihat ja Po.pissa vähän samaa vikaa sekä liian pitkä niska-haara mitta. Tosin en ole talven uusinta mallistoa nähnyt Po.pilta livenä, niin varmaksi en voi sanoa olisiko sittenkin hyvä. ;)

    Tulppaanisipuli; Se asusteiden valinta noihin olisiko taatusti ongelmallista!
    Everestin oranssi on sellainen appelsiinin värinen eli tosi vaikea löytää samaa sävyä. Musta olisi varmaan ainut vaihtoehto.
    Minymoon ehkä menisi ruskea, mutta vihreän sävyä taas on nin montaa että voisi olla hankala löytää samaa. Hitsit tää on hankalaa! ;)

    Anne T; Luulin olevani jo myöhässä. ;D Kyllä noista toinen tosiaan lähtee..

    ninnu; Siltä se tosiaan hiukan näyttää, kun on nuo paikat ja kontrasti niin suuri.
    Mies muuten sanoi että tietyömiehen haalari, mutta tykkäs silti. ;)

    Johanna; Noin minäkin mietin tai sitten palautan molemmat. ;)

    Aamunkukka; Joo onneksi en hulluudessani 110cm tilannut, kyllä se 104cm on meidän tämän talven koko.
    Mukavaa viikonloppua sinne teillekin! :)

    VastaaPoista
  24. Täytyy kommentoida! Meillä oli viime talvena tuo minymon haalari tytöllä ruskea-vaal.punaisena ja oli tosi hyvä. Ohut,ja notkea. mutta silti lämmin.

    Kuvissa kyllä tuo vihreä näyttää vähän tunkkaiselta....
    Mutta oranssi everest näyttää musta tosi kivalta! Mielenkiinnolla odotan mihin lopputulokseen päädyt :)

    VastaaPoista
  25. Minymon malli ei nayta kovin hyvalta, liian roikkuva. Everest nayttaa tosi hyvalta, mutta oranssi vari on aika raju.

    VastaaPoista
  26. vihreä haalari ihan kiva. Oranssista mulle tulee niin tieliikennelaitoksen työmiehet mieleen, etten voisi sitä omistaa :}

    VastaaPoista
  27. Voihan Everest.. Sama puku tuli meillekin perjantaina tytölle, joka 110cm nyt ja puku 116cm. Haalari sopivan reilu, mutta tuo väri :/ Tyttö tykkäsi (ja isi), mutta nuo mustat paikat.. Ja ne asusteetkin! Voisin ehken vaihtaa turkoosiin, se voisi olla kivempi mustien paikkojen kanssa ja vaikka pinkkiä kaveriksi. Oranssin kanssa musta pistää omaan silmääni liian voimakkaasti.

    VastaaPoista
  28. Meillä on se ruskea Molon haalari. ;) Tosin pelkään nyt kuitenkin, ettei menekään koko talvea, mutta onneksi siskolta on tulossa viime vuoden Reimatec meille myös. Vauva saa kulkea äitiyspakkauksen topassa tämän ensimmäisen talvensa, kun on vaunuissa käytännössä aina ulkoillessa.

    Tuo tähtihaalari on mun mieleen, mutta oranssissa en tykkää muusta kuin väristä. :D Nuo mustat paikat tosiaan häiritsee ja mieleen tulee se tietyö- ja pilkkihaalari. :D

    VastaaPoista
  29. Enempi mun makuun on tuo Minymo, vaikkei väreinä oikein sekään, tuo oranssi tosiaan on kovin "raksahaalarin" näköinen (väri), mutta jos väri miellyttää niin siitä vain käyttämään, Everestin haalarista olen kuullut vain hyvää.

    Kuis ois Mini A Ture? En tosin tiedä millasta väriä niille olis luvassa tälle talvelle. Tai eikös Minymollakin ollut yksivärisiä, ruskeaa? Tai jos raidallista kaipaat niin kuin olisi se Minymon raitahaalari? Sellainen on meille rantautumassa.. ;)

    VastaaPoista
  30. Minymo on mielestäni vähän tylsä, mutta toi oranssi Everest on ihan huippu! Mietin jo että tarvittaisko mekin sellaset. Näyttää lämpimältä ja hihat on +++

    Sulla on ihana blogi, luen jo ihan säännöllisesti ja kurkin vinkkejä pojan värikkääseen vaatetukseen! Kiitos siis =)!

    -susanna

    VastaaPoista
  31. Oletko kokeillut sitä KappAhlin Proxtec-haalaria ? Mellä oli neillä viime talvena sininen ( jonka jätin kaappiin ehdottomasti odottamaan kuopuksen kasvua, niin ihanan värinen oli ). Nyt ostin kuopukselle sellaisen vihreän, tykkäsin väristä, oli minusta sellainen smaragdin vihreä. Tosin en ole tämän talven Minymoa nähnyt livenä, mutta meillä on viime talven malli ja siinä viime talvisessa on huomattavasti tummempi sävy kuin Kappahlin tämän vuoden mallissa.

    Kiitos muuten suuresti sivustostasi. Katselin blogini klikkaustilastoja ja ehdottomasti eniten on kävijöitä tullut TÄMÄN sinun sivustosi kautta :) :)

    VastaaPoista
  32. Heips!

    Tuo Everestin oranssi haalari on kyllä pirtsakka:) Meillä mennään ainakin alkutalvi nyt "halpislinjalla", mutta ostetaan sitten parempi haalari jos tämä Prismasta ostettu Ciraf:in toppahaalari ihan hajoaa käsiin. Tosin kyllä tykkään tästä Ciraf -haalarin ulkonäöstä tosi paljon.

    VastaaPoista
  33. Riikka; Tää on NIIN vaikeeta! ;D
    Mutta ehkä ei kannata ottaa kumpaakaan, kun ei täysin miellytä?
    Minymon on tosiaan materiaaliltaan ja istuvuudeltaan mielestäni hyvä.

    Anonyymit; Joo, se oranssi on aika räväkkä. ;)

    Piia; Siis tuohon ei vaan saa yhdistettyä mitään muuta kun mustaa, samaa oranssia ei taatusti löydy! :/
    En taida siis ottaa tuota meille..
    Vaikka meilläkin isi tykkäs. ;)

    kotiäiti; Se Molon ruskea vaan polttelee tuolla takaraivossa, että kai se on tilattava.. ;)

    sabine; Minymon ruskea kyllä voisi mennä hyvin, mutta Molo kidsin ruskea tulee varmaan tilalle. ;)
    Minymon raidallinen ei ollut just minun sävyinen. Mini A Ture kiinnostaa, odottelen Kuperkeikkaan tulevaksi.

    Susanna; Kiitos! ♥
    Pirtee tosiaan ainakin tuo Everest. :D

    Mustikoita ja puolukoita; :)
    Tuo Minymon vihreä on tummempi kuin se Kappahlin vihreä. Kappahlin haalarin hihat on meille liian lyhyet, tai siis mittasuhteet. Kun hihat olisi hyvät, niin lahkeet on ihan liian pitkät ja toistepäin.
    Ovat tänä vuonna lyhentäneet hihoja viime vuotisiin verrattuna.

    Liisa; Ulkonäkö onkin se tärkeä seikka, oli sitten kallis tai halpa. :)

    VastaaPoista
  34. meiltä löytyy tuo minymo myös, mutta viimevuoden ruskea-sininen. vähän mietin että otinko liian suuren koon, 116cm, vai ehtiikö poika talveksi kasvaa :D

    VastaaPoista
  35. Molon rukkasista. Tilasin meidän melkein 3veelle Igor-rukkaset, ne mitkä on pidemmällä varrella, koko 1-2v. Ovat suunnilleen samankokoiset kuin Reimatecin koko 1 ja sopivat meidän vajaa 3-vuotiaalle.

    VastaaPoista
  36. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, kun meillä myös poikalapsia ja tosi samanlainen vaatemaku kanssasi, niin olen saanut paljon hyviä vinkkejä. Haluan mukaan kilpailuun :)
    t.Hanna

    VastaaPoista
  37. kiitos ihanasta blogista! pieni vinkki elloksessa on ticketin haalareita!!värejä olisi saanut olla vain enempi
    vakkarilukija Sanna

    VastaaPoista
  38. Zallaah; Onneksi talveen on vielä pari kuukautta. ;D

    Hanne; Kiitos infosta! :) Meille voisin sitten sen seuraavan koon, koska Emilille Reimateciltä on koko 2 just sopiva (Minitecissä jo pieni).

    Hanna; Käy heittää tuo arvontaan osallistuminen tuonne arvontapostauksen kommenttilootaan, niin muistan ottaa sinut mukaan. :)

    Sanna; Huomasin saman iltapäivällä, kivaa! :)
    Harmi tosiaan kun värejä oli niin vähän, mutta -40% alelappusella kelpas harmaakin. ;D

    VastaaPoista
  39. Hei mun oli pakko kommentoida ja kertoa oma kokemukseni everestin tuotteesta, Omalle pojalle ostin viime syksynä talvihaalari ja se ei kestänyt kuukauttakaan kun aukesi sauman vierestä, vietiin takas ja saatiin tilalle uusi mut sekin on jo auennut samasta kohtaa, joten mä en suostu enää everestin talvihaalareihin vaik ois kuin nätti.. EVerestin välikausitakki on kyllä toiminut jo pari vuotta..

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)