perjantai 17. syyskuuta 2010

Lukijatarjous Metkulaan ja Ellos vinkki! ;)


Nyt äkkiä klikkailemaan Metkulaan, nimittäin nyt olisi lukijoilleni -20% tarjous koko valikoimasta!
Alennuksen saa koodilla: BLOGI20
Koodi tulee syöttää alennuskuponki laatikkoon kassalla, jälkikäteen ei alennuksia hyvitetä. Voimassa 17- 26.9.2010 välisenä aikana.

Sitten kun on klikkailtu Metkulan ostokset, niin seuraavaksi voi siirtyä Ellokselle.
Sieltä löytyy nyt talven Ticket to heaven mallistoa!






Itse "sorruin" tilamaan kokeiluun tummanharmaan haalarin Emilille 98cm, ihan vaan kun tarjouksistani löytyi -40% alekuponki. Haalarille jäi hintaa 72e. Katsotaan nyt miellyttääkö sekään yhtään silmää. ;)


62 kommenttia:

  1. Voi, tuo punainen haalari näyttää raikkaalta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä :). -50%-koodi heitetty kehiin :)

    VastaaPoista
  3. Vautsi, kiva lukijatarjous!Jännä et ne elloksella ei ole vielä rajoittanut tuota alekoodien käyttöä noissa ticketeissä..noh, parempi vaan meille!Mut koodilla 225841 saa 50% alea, voimassa 18.9.2010 asti

    VastaaPoista
  4. Munkin piti heti alkuillasta käydä ellokselle tilaus tekemässä..toiv koko osui nappiin(peukut pystyssä).

    ...ja aloin jo miettiin sitäkin, että vaihtasko Didriksonin sittenkin Tickettiin..kun halvalla sais;) Miehen mielipidettä jo kysyin mutta arvatenkaan en ongelmaani juuri apua saanut...hih...

    VastaaPoista
  5. Kiitti! Aivan huippua! Mulla oli -50% lappu, joten haalari maksoi jotain 60 e ja rapiat! Ei oo totta, (nipistää itseään*).
    Mullekin lähti tuo tummanharmaa koossa 104. Se on hyvin välimaastosta, kun on itellä 3 v. poika ja 5 v. tyttö. Menee tytölle ensin. Huippu juttu tosiaan, varsinkin kun erehdyin tilaamaan tytölle viime talvena 110 kokosen haalarin Tanskasta, sehän on vieläkin ihan julmetun iso!
    KIITOS KIITOS!

    VastaaPoista
  6. :) Sinille kiitos tuosta -50% alekoodista! Kävin sitten tilaamassa vielä 104cm kanssa samassa värissä, kun aloin miettiä että jos se 98cm onkin turhan sopiva.. No nyt saa sitten valita! :)

    VastaaPoista
  7. Voi kissalan väki ! Noh, pakko se on melkeen tilata kun tota pukua mustanakin löytyy. Miula on outo mieltymys mustiin toppapukuihin : Emilillä on ollut jo kahtena edellisenä talvena mustaa toppaa... Ja hintakin on, sanottakoon, kohdillaan :o)

    Arvaas mikä soppa meillä on syntyny Empun välikaudesta ? Ymmärrän hyvin siun toppapohdinnat :oD Niistä on ollu paljon hyötyä meillekin.

    Ja enhän oo sanonu et yhdellä puvulla pärjää..............

    VastaaPoista
  8. Minäkin huuomasin nämä juuri ennen kuin luin täältä ja tilaukseen meni molemmille lapsille. Onneksi noita alennuskoodeja oli "jemmassa", niin eipä jäänyt paljon hintaa. :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkistä! Kävin heti laittamassa tilauksen tummanharmaasta haalarista. =)

    VastaaPoista
  10. Oletteko huomanneet, että haalarien tiedoissa lukee "vettähylkivä". Voiko näin todella olla 120 euron hintaisen haalarin kanssa? Tästä syystä on tilaus jäänyt tekemättä jopa -50% koodin kanssa.

    VastaaPoista
  11. VAU! Kiitos tästä vinkistä, ja Sinille kiitos ale koodista. Meille lähti tumma lila 92cm koossa. Toivottavasti koko osui nappiin, jos vastaavat siis sitä kokoa suurempaa suurinpiirtein. Meillä ei ole tuosta baggiesta mitään kokemusta, baby baggiesta vain ja se nyt on selkeesti sen kokoa isompaa.
    Ihan kivat alet kyllä täytyy sanoa. :)

    VastaaPoista
  12. Harmi, ettei tuota babyhaalaria ollut siniharmaana:( Toista ruskeaa haalaria en viitsi tilata.

    VastaaPoista
  13. Kiitos 50% koodista, kävin vaihtamassa illalla tehtyyn 40% tilaukseen tuon. Ja siis tummanharmaa 104 cm lähti meidänkin pojalle (mittaa nyt varmaan jus sen verran)

    VastaaPoista
  14. Kiitos vinkistä. Meillekkin lähti haalari tilaukseen -50% koodilla. =D Tosin jouduin tyytymään mustaan kun harmaista oli jo koot loppunut. Toiseksi haalariksi meille tuleekin sitten molo kidsin ruskea, turkoosi tai harmaa. :) Väri pitäisi enään vaan päättää =D

    VastaaPoista
  15. JES! Tytön haalariongelmat ratkes tähän paikkaan! Kiitos tuhannesti Mialle ja erityiskiitos Sinille 50%:n alekuponkin koodin ilmoittamisesta! Aivan huippua! Pojale on jo Tocketin haalari hommattuna ja nyt tyttö saa myös! :)

    VastaaPoista
  16. Mia sä olet paras :D

    Olen käynyt kurkkimassa Elloksen sivuilla, milloin sinne tulisi Ticketin vaatteita, mutta ohi silmien olisi mennyt ilman sinun vinkkiäsi :)

    VastaaPoista
  17. ...ja niin läks tilaus Ticketistä! Kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista
  18. Höh ja pöh, pienet tummanharmaat oli jo loppu! Mutta kiitos vinkistä..

    VastaaPoista
  19. Hyvä hyvä, muutkin on päässet tilailemaan. ;)

    Eydie; Luulen että tuo nyt vaan on huolimattomasti kirjoitettu, eli eiköhän nuo ole ihan Ticketin tavallista laatua, samoin kun ne keväisetkin oli Elloksella ihan samoja. Lukee kuitenkin että teipatut saumat. ;)
    Näin ainakin uskoisin, mutta sittenhän sen näkee pesulapuista kun saapuu. :)

    VastaaPoista
  20. Meinasin minäkin tilata hurmoksessa, mutta kun tytöt ei enään haalareita suostu pitämään. Vauvalle on jo IIK kolme haalaria talveksi, niin passasin. Näpyttelin jo ostoskoriin Ticketin toppahousut, mutta sitten katsoin että heidän hinta on kympin enemmän kuin muualla, samoin toimituskulut on jotain mistä minulla ei ollut mitään hajua, niin en sitten tilannut. En ole koskaan Ellokselta vielä mitään tilannut, joten sekin varmasti tuotti oman "hankaluuden" :)

    Hyvä vinkki kuitenkin ja jos olisi ollut haalarille tarvetta, niin olisin varmastikin tilannut :) Kertokaahan kun saatte tilauksenne, että onko nuo Ellokselle erikseen teetätetty mallisto vai samaa mitä myydään muuallakin.

    VastaaPoista
  21. Kiitos tuhannesti vinkistä Mia! :) Ja erityiskiitos Sinille alekoodista! <3

    Nyt on pojan haalariongelma ratkaistu. Ei ollut pientä kokoa enää harmaissa, mutta käyhän se mustankin :) Toivon vaan, että haalari vastaisi kokoaan, eikä olisi turhan iso..

    Nää alevinkit on kyllä blogin parasta antia :D Luen kyllä sun kaikki postaukset, mutta niin harvoin tulee kommentoitua..

    VastaaPoista
  22. HUOMIO HUOMIO!! Ticketin vauvahaalarin hinnaksi on ilmotettu 115 e Elloksella. OIKEA HINTA näkyy vasta kun menee kassalle. HINTA ON 80 e!!!! Eli siitä puolet niin on 40 e. Ite huomasin ja meni ruskea 74 heti tilaukseen!
    T Suvi

    VastaaPoista
  23. Hei, kiitos Metkulan alekupongista, oli ihania siilimekkoja ja tilaukseen lähti :) Olen myös odottanut Ellokselle noita Ticetin haalareita ja nyt ei innostanutkaan yhtään kun niitä katsoin...

    VastaaPoista
  24. Jatkossa kannattaa muistaa ihan kaikkeen muuhunkin: www.alennuskoodit.fi :) Sieltä löytyy elloksellekin vaikka kuinka monta koodia :).

    VastaaPoista
  25. Kiitos mahtavasta vinkistä.Pähkäilen tässä että jos ostaisi tuon lilan takin ja housut pojalle ? Sopiiko lila pojalle ? Vai onko se teidän mielestä tytön väri ?

    VastaaPoista
  26. Tää täällä hakkaa päätä seinään. Illalla kävin värkkäämässä, et otanko Eetille harmaan vai mustan. Aamulla ei tietenkään enää kokoja ollut. Voi rumasana. No, eihän tota -50% voinut olla käyttämättä, joten tilasin sit isommalle pojalle mustan. Mutta kiitos vinkistä! Hei ja jos sä et tykkää siitä 98, ni mulle vois kelvata. ;)

    VastaaPoista
  27. voi ei..oisin tilannu mut eipä ollu enää pieniä kokoja jäljellä :( Äkkiä on puvut menny...

    onko nuo muuten malliltaan miten reiluja? Ei oo aikasempaa kokemusta niin vaikea tietää että mitä kokoa kannattas ottaa...

    VastaaPoista
  28. Melkoinen joukkohysteria taasen tästäkin, "poikien" värit katosivat vauhdilla. Ihmettelin miksei pojille ollut takkeja? Vai voiko tulla vielä myöhemmin? Tosin eiköhän näitäkin jo kohta löydy huuto.netistä mukavaan ylihintaan :(.

    VastaaPoista
  29. Olkaapa hyvät :)
    Harmittaa vähän kuin ei ollut enempää värejä tarjolla, olisi ollut edes vaikka sitä ruskeaa. Mikään noista ei oikein nyt meille iske, mut pojalle olisin ottanut sen harmaan!

    VastaaPoista
  30. Kiitosta vaan Mia & Sini :)
    Meille lähti ehkäpä jopa vuodeksi jemmaan Ticketin 110cm punainen haalari.Toivon vaan että se on ihan peruspunainen niin menee pojalle ;) Pakkohan se oli hyödyntää myös Metkulan tarjous ja sieltä molemmille pojille tähtipaidat.

    VastaaPoista
  31. Kiitos vinkistä Mia ja muut lukijat, en ole koskaan raaskinut Ticketin haalareita kokeilla mutta nyt lähti tilaukseen :)
    - Tiitiäinen

    VastaaPoista
  32. Kiitokset täältäkin alekoodista!
    Mahtaa ne Elloksella maanantaiaamuna ihmetellä mikä "iski" kun kaikki haalarit meni alella ja nopsaan. Omani tilasin la aamuna ja iltapäivällä kun olisin vielä miettinyt värinvaihtoa, niin kaikki koot oli jo lähes loppu. Toivottavasti haluttu haalari tulee perille asti...

    Susanna

    VastaaPoista
  33. Kiitos vinkistä ja alekoodista!

    Tilasin juuri viime viikolla tuon lilan tytölle talveksi (keltaisesta ketusta, ihan supernopea toimitus muuten!), meidän eka Ticket. =) Se oli AIVAN ihana! En ole niin kallista haalaria ikinä raaskinut ostaa, mutta olen todella tyytyväinen siihen! Ellokselta meidän koot olikin lilasta jo loppu, joten tilasin punaisen -50% koodilla sitten seuraavaksi talveksi.

    Onkohan tuo punainen ihan peruspunainen, tietääkö joku??? Kun nuo värit ei aina ihan koko totuutta kuvissa kerro..???

    Niin..ja noita TTH takkeja on Elloksella vaan "tyttöjen" väreissä, mahtaakohan jossain vaiheessa tulla pojille jotain..?!?
    Mimma

    VastaaPoista
  34. Harmi ettei ollu yhtään meidän värisiä.

    VastaaPoista
  35. Harmi ettei ollu yhtään meidän värisiä.

    VastaaPoista
  36. Kiitos vinkistä! Minä olin hieman jälkijunassa,joten pikkuneidille en haalaria saanut...oli koot loppu. Isommallekin jouduin ottamaan kokoa 122 cm olevan,ja nyt mietin että onko ihan äly iso.. :( Neiti on 5v ja kotimittauksessa n.117 cm pitkä,jos nämä vastaavat kokoa suurempaa niin harmi.. :( Onko jollain tietoa kokonumeroista,eli vastaavatko vielä kokoa isompaa? Vai ovatko nykyisin niukempaa mitoitusta. Onneksi aina voi palauttaa.
    T:Kahden tytön äiti

    VastaaPoista
  37. Hyvä Ellos-tärppi! Olin vain liian myöhään liikenteessä. :(

    Mikä haalarimalli tuo on? Ihmetyttää tuo alhainen 120,- lähtöhinta... eikös Baggie (North) maksa 147 euroa? Ja yleensähän Elloksella Ticketin hinnat suositushintaa korkeammat...

    -Mila-

    VastaaPoista
  38. Kiitos Mia vinkistä!!
    Meille lähti toppahousut matkaan :)

    VastaaPoista
  39. Ihanaa, kiitos Mia vinkistä!
    Ja isot kiitokset myös Sinille alennuskoodista! Myös meidän tytölle lähti haalari tilaukseen ;)

    VastaaPoista
  40. Meille tuli nuo takit tytöille. Ensi vuodelle tosin. Tälle talvelle ei enää tarvita.

    Tilattiin myös -40% koodilla, mutta täältäpäs löytyikin vielä parempi ale, joten vaihdettiin se.

    VastaaPoista
  41. Miten muuten nuo haalareiden hinnat on noin alhaiset elloksella?? Eikö ticketin hinnat ole aina "vakiot" joka paikassa? yli 140€ tms.

    Tuleekohan tuonne muuten vielä takkeja pojillekin?? Sitä odotellessa, kun talveksi yksi ticketin haalari jo löytyy..

    t.mami75

    VastaaPoista
  42. Koitin mennä tilaamaan nii oli koot menny.. :/ Että taas myöhäästyin..pöh

    VastaaPoista
  43. Äh, vasta nyt luin tämän ja kaikkihan on jo menneet. Voe hitto.

    VastaaPoista
  44. Oi mahtavuutta KIITOS vinkistä ja siitä -50% koodista :) Eipä ollut enää missään värissä kaivattua 104cm pojalle, mutta sattui sopivasti 80cm punainen haalari sieltä silmään, olihan se nyt typsylle tilattava :D Päästäänkin testaamaan ensimmäistä kertaa t2h laatua, aikasemmin ollaan oltu ihan tavis reima/lassie/jonathan/travalle haalarinkuluttajia :)

    VastaaPoista
  45. Vitsit tää on niin huippua, kiitos Mia vinkistä ja Sini koodista, meille lähti tilaukseen mustat housut pojalle! :)

    VastaaPoista
  46. Enpä voi kun kompata toisia kommentoija, tällaiset postaukset oavt oikeasti parhaita. Ja kiitos Sinillekin alekoodista, tosi ystävällinen olit kun sen kerroit. Ei mulle vaan koskaan tuollaisia koodeja tule, aina vain jotan -30% kalleimmasta tuotteesta yms. Ihana että on blogit!

    Mä en taida kuitenkaan ticketejä tilata mutta elloksellahan on nykyisin vaikka mitä laatumerkkejä tarjolla. Käyttöä löytyy varmasti!

    Mialle, nyt vasta luin että palautit ne haalarit, eikä taatusti harmita nyt kun saat Ticketin tuohon hintaan. Mä just katselin meidän ticketejä, ne ei oikeasti ole kuluneet miksikään. Niitä on pesty ja pidetty ja niillä on rymytty, mutta laatu on todella kestävää;-) mutta pienenä vinkkinä niin älä ota baggiestäkään liian isoa kokoa, teilläkin on Emil niin hoikka että luultavasti se 98cm on juuri se oikea koko!

    Ihana viikonloppua!

    VastaaPoista
  47. MYÖHÄSTYIN! Höh, ei ollut enää ollenkaan niitä ns. poikavärejä. Minäkin olisin tarvinnut 104cm harmaan tai sinisen...Jos joku sa sellaisen eikä tykkää niin tänne saa tarjota ;)

    VastaaPoista
  48. Heippa ja kiitos vinkistä! Eilen Ellosta selaillessani ei vielä ollut noita Ticketin haalareita... Meidän koko oli jo mennyt, mutta näpyttelin sitten Eelille tuon mustan ensi talveksi. Hulluutta, vai mitä!!?? :D Tuo tekstarilla oleva -50%tarjousnro mikä tuli, niin ei ollut enää voimassa...Pöh!! Mutta onhan se -30% ihan kiva tarjous.

    VastaaPoista
  49. Hurjaa vauhtia nuo menikin.. Harmi että kaikki ei ehtinyt saada. :/

    Pojille ei tosiaan ollut takkeja, ehkä ne tulee perässä. Toivotaan niin!
    Tuota haalarin hintaa hiukan ihmettelin, mutta kummaa olisi jos ovat ihan eri laatua kun muualla olevat Ticketit. Ehkä Ellos on saanut vaan jonkun oman varastollisen noita ja myy hiukan edullisemmin.. No viimeistään sitten näkee ovatko ihan samoja kun saapuuvat.

    Anonyymi kyseli lilasta pojalle. Minusta se sopii oikein hyvin!, meinasin meillekin sen lilan haalarin ensin tilata. ;)

    Anskulle ja kahden tytön äidille tiedoksi, että jos ovat normaalia Ticketin baggien mitoitusta niin ovat reiluja kooltaan. Vastaa sitä seuraavaa kokoa mikä lapussa on.
    Mutta kun näistä ei nyt varmaksi voi sanoa, ennen kun näkee..

    Aamunkukka; Joo se voi olla että se 98cm on parempi nyt. ;)

    VastaaPoista
  50. Meillekin tuli punainen ticket :)
    Kiitos Mialle, nyt pysytään talvella lämpiminä!

    VastaaPoista
  51. NetAnttilassa on Minymon haalareita. :D


    http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=598782&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10009&compartmentId=&categoryId=10009

    VastaaPoista
  52. Kiitos tästä loistovinkistä!
    Heti yöllä laitoin mustan Ticketin kuopukselle tilaukseen ensi talvea ajatellen kun tälle talvelle ei enää tarvita :D

    VastaaPoista
  53. :o)

    Maritz; Huomasin ihan saman tuossa tunti sitten, tosi kiva juttu!
    Kurkkikaahan muutkin. :o)

    VastaaPoista
  54. Voih, näin siinä käy jos ei käy pariin päivään lukemassa, kaikki oli tietysti menneet! No, meillä on kyllä haalarit jo hankittuna, mutta tuohon hintaan olisi voinut hankkia vaikka ensi vuodeksi odottamaan tai toiseksi haalariksi... :)

    VastaaPoista
  55. voi että harmittaa jos on tuo 122 ticketti iso... :( Millainen mitoitus on minymossa? Katselin niitä netanttilassa ja kivoja oli :) Tyttöni siis 117cm eikä mikään laiha,hieman pyöreähkö. Onkohan minymon 116 cm jo pieni..? Huh miköä ongelma haalarista :)
    T: kahden tytön äiti

    VastaaPoista
  56. Alhaisempi hinta saattaa selittyä sillä, että on ohuempi versio baggiesta. Tälle talvellehan Ticketiltä tuli uudet mallit baggiesta. "Pelkkä" baggie on ohuempi ja baggie north paksumpi versio. Suomen kauppiaat ovat ilmeisesti kaikki tilanneet vain tuota paksumpaa. Tai sitten Ellos pystyy isojen määrien vuoksi vain tarjoamaan parempaan hintaan.

    Kiirettä siellä pitää pakatessa lähetyksiä ; )

    VastaaPoista
  57. minäkin katselin noita, olenkin joka päivä käynyt kyttäämässä milloin tulee enemmän talvivaatteita. :) Harmikseni ei löytynyt meille mitään kivaaa väriä, mutta pojille mm. oli kivoja..oli kyllä taas tosi nopsaa menneetkin.

    VastaaPoista
  58. Ei ollut mitään haalareita enää jäljellä. Vain babymallia, nyyh :(

    VastaaPoista
  59. Kiitos! Meidänkin tytön mieleinen haalari löytyi nyt sitten tuosta punaisesta!

    VastaaPoista
  60. nyt näyttää olevan taas tummanharmaata haalaria tarjolla koossa 122 cm :) harmi kun pienemmälle tarvisin juuri koon 98 cm,isommalla jo ruskea odottaa koossa 122 cm.Ei auta muuta kun kyttäillä tilannetta :)

    VastaaPoista
  61. Mä olen joka aamu, päivä ja ilta kytännyt noita Tickettejä!

    Ja tietysti ne tuli silloin, kun olin siaisena perjantaina iltavuorossa ja lauantaina aamuvuorossa =(

    Noh, onneksi noita kaksiosaisia vielä oli =) Ja itseasiassa, viime vuoden Ticketin haalarit meni meillä kerran käytön jälkeen huutikseen, kun minusta oli ihan oudot päällä...

    Pojalle otin lilan takin ja mustat housut, toivottavasti passaa pojallekin? Ja tytölle pinkin takin sekä housut, tietysti!

    Viime vuoden ihanat, Minymon ruskeat tähtihaalarit vielä molemmille hyviä!

    Nyt Ellokselle oli tullut myös Me Too ulkovaatteita. Jollain kokemuksia koosta? Pitävätköhän 100& vettä, kuten Reimatec, Minymo ja Ticket?

    T. Sarianna

    VastaaPoista
  62. Nyt oli ellokkelle tullu tuota pienempää haalaria kahella vetskarilla.Osaisitko sanoa onkohan kuin isoa kokoa kun ei oo enää kun 74cm koko jäljellä tuo isoin ja pojalle 1v ja 6kk sitä aattelin et onkohan liian pieni?!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)