sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Reissusaldon osa 1


Ostoskuvia on sen verran monta että laitan parissa eri postauksessa. Eli tuli vähän shoppailtua, mutta ehkä se on sallittua kun noin kahdesti vuodessa pääsee ihan "kunnon" kaupoille. ;)
Sen verran pohjustusta, että en tajunnut taas yhtään katsoa etukäteen kartalta missä niitä erikoisempia lastenvaateliikkeitä olisi ollut ja niin ollen tuli käytyä vaan ne tavis kohteet (=kauppakeskukset). Aleprossat oli ihan kivat monissa paikoissa, mutta lähellekkään kaikki kesämallistoistakaan ei ollut monessa paikkaa alessa.

Odotin kovasti löytäväni Lindexin syysuutuuksia, koska vuosi sitten samaan aikaan (tai jopa muutamaa päivää aiemmin) tehdyllä reissulla niitä oli tosi kivasti tarjolla. No nyt ei juurikaan ollut. Ihan vika päivänä eli perjantaina oli Lahden Lindexille juuri myyjän mukaan tullut uudet velourhousut ja muumipaidat. Po.p:lla oli uutta raitapaitaa ja kuviotrikoita ihan kivoissa kuoseissa, mutta en sitten raaskinut vielä. Jesper Junioreissa näin uusia Ticketin fleecevuorellisia plan rain pukuja (vai mitä ne nyt on taas nimeltään). Muuta syysuutta en juurikaan bongaillut missään.

Sain silti ihan kivan kasan mukaani vai mitä sanotte?;



Heti ekaksi postilaatikossa odottanut LiandLon pöllöpaita Emilille 110cm. Tosi suloinen!
Tilasin Iituliinasta varalta isomman koon, jos olisi ollut naftia kokoa. Ei ollut. Vertasin Lindexin 110cm muumipaitaan ja tämä oli hiukan reilumpi joka suuntaan. No tulee käyttöön sitten talvella/keväällä..



Vasemmalla Lindexin muumipaidat Emilille 104cm ja 110cm, nämä kaksi oli minun makuun ne ihanimmat.
Oikealla Ballot kaupasta -20% ostetut Villervallan trikoohousut 104cm ja Moonkidsin froteehousut 110cm Muistojen taika nettikaupasta alesta. Kiitokset sinne hyvästä palvelusta!



Tässä syksyn värisuora (104cm) Lindexin velourhousumallistosta; takaa alkaen violetti, ruskea, vihreä ja petroli. Nuo petrolit on todella kivan väriset! Saatavilla olisi ollut vielä tummat sammaleen vihreät ja fuksiat.
Harmittaa ihan vietävästi kun en enää Oliverille saa näitä Lindexin veloureja, kun pitäisi olla jo syksyksi 128cm. Kassalla myöskin tätä harmittelin kun näitä ei saa isommassa koossa ja myyjä sanoi että on moni muukin valittanut samaa. Eli muistakaahan kaikki purnata asiasta, niin ehkä saadaan vielä isompiakin kokoja jatkossa.



Jesper Juniorista nappasin vielä parit Tutan unihaalarit meille 98cm, kun olivat -60%. Nämä on vaan ihan parhaita viluiselle nukkujalle ja koot tosi reiluja.
Oikealla Lindexiltä uutuus apinabokserit pienille pojille ja 98cm valkoiset H&M:n kesähousut 5e (ovh.14,95e).



Ballot kaupasta tarttui normihintaan Oliverille 128cm Villervallaa.



Po.P tarjosi paljon vaatteita -30% hintaan ja jokunen pieni rekki oli myös -50% alella.
Juna pyjama 134/140cm Oliverille ja saman sarjan unihaalari 104cm Emilille. Huppari ja t-paita 134/140cm Oliverille. Kaikki nämä -50%. NIIN ja tuo väritys ei sitten ole tummansininen vaan sellanen kaunis tumma petrooli!, kuvissa värit hiukan vääristyy (kaikki varmaan tietää että tummansinistä en olisi kelpuuttunut).

Tulossa reissusaldon kakkososassa vähän ulkovaatetta..


20 kommenttia:

  1. Tosi kivat ostokset, voisin ottaa meillekin ;)

    VastaaPoista
  2. Aha, täytyy tänään käydä katsomassa nuo muumipaidat Lahdessa, en kyllä hirmusti kuvassa tykkää mutta katsotaan livenä.

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia, etenkin tuo pöllöpaita on aivan ihana!
    Kiitos taas uusista nettikauppavinkeistä, naps naps ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania. Oliko tuo Liandlon paita pientä mitoitusta? Vanhassa mallistossa olis ihana bambipaita, mutta kokoa tässä arvon....

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja ostoksia! Pöllöpaita on kyllä ihan huippu, samoin Villervallat :)

    VastaaPoista
  6. Voi että miten ihania ostoksia aivan kaikki!!

    VastaaPoista
  7. Minä katoin tuota alinta kuvaa, että nyt sinä olet ostanut tummansinisen vaatteen! :) Mutta etpäs ollutkaan. :)

    VastaaPoista
  8. On kivoja! Muumeja olen odotellut täälläkin kauppaan, jokohan olisivat. Velourhousuja täytyy ostaa myös, ovat ehdottomia!

    Jään innolla odottamaan kakkososaa raportista!

    VastaaPoista
  9. Kivoja ostoksia. Minäkin olen ostanut Lindexistä niitä uusia viidakko-boksereita poitsulle. Tosin meillä niitä kutsutaan Aarne Alligaattori-boksereiksi. :)

    VastaaPoista
  10. Kivoja vaatteita on tarttunut mukaan! Varsinkin nuo villervallat ja muumit on ihanat :)

    Muumeista meille on tulossa musta ja tuo turkoosi.

    VastaaPoista
  11. Ihania ostoksia! :) Minäkin bongasin tänään noi velour-housut ja muumipaidat täällä meidän Lindexillä. Mutta yllätys, että tuo sinisävyinen (myöskin minun suosikkini) puuttui meidän liikkeestä... Pöh! Ostin sitten tuon vihreän ja velourit...

    VastaaPoista
  12. Kiva kun nuo muumivaatteet tulivat esiin tässä postauksessa, osasin mennä Lindexin nettikauppaan laittamaan tilauksen! Kiitti siis vinkistä! :)
    - Tiitiäinen

    VastaaPoista
  13. Voi kun raaskisikin villervallan vihreää...

    Mutta hei, osa 2!! Jooko?! :)

    VastaaPoista
  14. Miitu; Shoppailemaan siis! ;D

    ninnu; Se on niin totta että livenä moni vaate näyttää ihan erilaiselta kuin kuvissa, itse tykästyin noihin muumipaitoihin enemmän livenä.

    Emmi; Kiva että oli vinkkiä! :)

    Oliviah; No siis minusta ei ole pientä kokoa, enemminkin vastaa kokoaan (Lindexin vastaavaa kokoa hiukan reilumpi). En sitten tietenkään tiedä onko nämä uudet reilumpia kuin sen kevään malliston..

    Vauhtivekaroiden äiti; Itsekin tykkään hurjasti tuosta pöllöpaidasta. :)

    Wiltsu ja Tia; :)

    Mindianna; Heh, itsekin kuvaa katsoin että hitsit miten on kuvaan väri muuttunut. Tuon lähemmäs tummansinistä ei meillä sitten mennäkkään. ;D

    Myrmeli ja Äitiliini; Laitan ihan pian!, tosin ei siinä mitään niin ihmeellistä ole. :D

    Sande; Viidakko-boksereita?, onko minulla mennyt ne ihan ohi..

    PaaPii; Se musta oli minusta kolmanneksi kivoin, se sininen taas plääh.. ;)

    Hanna; Jospa niitä tulee vielä, ei nimittäin ollut noita petrolin värisiä Lahdenkaan toisella Lindexillä.

    Tiitiäinen; Tosiaan nyt ne on nettikaupassakin. :)

    VastaaPoista
  15. Mulla on kyllä sama kokemus liandlosta että ei ainakaan oo pieni. Noi lindexin velourit <3 Nettikaupassa niitä ei taida olla? Vai enkö oo vaan huomannut?

    VastaaPoista
  16. Alan kyllä purnata sun kanssas... Olis kivat kotipökät 9-vee neidille...

    VastaaPoista
  17. Tosi ihania ostoksia taas, meille kävin samaiset Muumit nappaamassa kanssa ja veloureita :D

    VastaaPoista
  18. noita petrolin värisiä veloureita ei vieläkään löydy netistä eikä täällä meidän lähi kaupoistakaan. mutta pooikien puolen turkoosi gollegehousut oli kans aika kivat, katsotaan miten väri pysyy.

    noista uusista muumeista meille kelpasi just musta ja sininen. annoin poikien itse valita ja ottivat ne, koska niistä tunnisti hahmot.

    terkuin poikien äiti

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)