sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Reiman talvi 2010/2011


Helteistä huolimatta olen saanut jo useamman pyynnön/toiveen Reiman talvimalliston kuvista, että kai näitäkin voi jo kurkkia. ;)
Kovin siniseltä ja lilalta näyttää.. Toivottavasti koko mallisto tuo tullessaan myös muita värejä. Ei minun makuun, mutta tykkäätkö sinä?










32 kommenttia:

  1. Ei tykkää - liikaa kasarifiilistä..yääh, Remulla on ollut viimeaikoina kans niin ällöä 80- ja 90-luvun tyyliä ja kuviota, että ihan oksettaa..ei tahdo pukea lapsiaan kuten ite on pukeutunut ala-asteaikoina. ;)

    VastaaPoista
  2. en mäkään tykkää.olen muutenkin ihan reima-allerginen.hinta-laatu on vähän vinksallaan minusta.

    VastaaPoista
  3. Ei kyllä uppoa, ei sitten millään :(

    VastaaPoista
  4. Minusta taasen tyttöjen puvut näyttää oikein houkuttaville. Saas nähdä miten on liven laita:D

    VastaaPoista
  5. Mäkään en tykkää. En kyllä tosin edes muista koska olisin tykännyt Reimasta, kaikki mallistot aina jotenkin ysäriä tai kasaria mun makuun... =D

    VastaaPoista
  6. Mä en myöskään tykkää, parhaillaan kaupoissa oleva välikausi-mallistokin on ihan kamala (autotie-kuosia lukuunottamatta ja poikaa meillä ei ole). Ja tosiaan kuten joku aiemmin jo sanoi, hinta ja laatu eivät todellakaan kohtaa, joten hyvää vaan, että ovat rumia, niin ei tuu mitään "pakko saada".

    VastaaPoista
  7. Ei nuo hassumpia ole :o) Sininen oli entinen ällötykseni, mutta nyt tuo väri alkaa vallata meidän Emilin vaatekaappia melkoisesti !

    VastaaPoista
  8. Njääh, miksi taas niin kylmiä värejä? Ja miksi ei ikinä yksivärisiä! En tykkää.

    VastaaPoista
  9. Tuo siniraidallinen haalari on makuuni, mutta ei puhettakaan,että ostaisin Reimaa muualta kuin super-alesta, kuten kaikki jo vissiin tieteääkin=D

    VastaaPoista
  10. Meille voisi harkita tuollaista sini-vihreäraidallista, muut kuosit tökkii.

    VastaaPoista
  11. Eipä mikään kolahda täälläkään...saa nähdä löytyykö joukosta oikeasti jotain kivaa, pipoja meille yleensä ainakin kotiutunut.

    Kiva kun postaat näistä talvijutuista. Vanhat mallistot ei enää kiinnosta ja mielenkiinnolla kurkkailen jo talveen:)

    VastaaPoista
  12. Tytöille o kyllä kivoja, mutta ei noita värejä ei ei ei. Nyt olen kyllä taas kovin onnellinen siitä, että mulla on koko ens talvi hommattuna jo ja melkein seuraavakin ja saa kyllä joku muu merkki täydentää sit puutteet ellei mitään puhtaampia värejä ole sitten noiden lisäksi. Tuo vihreä-ruskea-keltainen mikälie on kyllä aika kammo.

    VastaaPoista
  13. Ihana raitahaalari tuolla pienellä pojalla, samoin pienen pojan pallohaalari, ja ihan kiva kukkahaalari pienellä tytöllä, mutta nuo isompien...
    Toivotaan että heillä jotain muutakin on tarjolla, sillä meillä esikoinen tarvitsee housut ja takin talveksi, Reimalta ajattelin hankkia, mutta jos valikoima on tuo, niin taidan siirtyä Ticketin puoleen :)

    VastaaPoista
  14. No en tykkää kyllä yhtään! Ei kyllä muutenkaan Reimalla ole mielestäni hinta-laatusuhde kohdallaan.

    Ihanaa kun jaksat näitä talvimallistoja esitellä :)

    VastaaPoista
  15. Tykkään tuosta raitakuosista. Mutta taitaa olla vaan pienille tuona haalarina. Meillä ei ole ikinä ollut mitään Reimaa uutena ostettuna ja vanhanakin vaan kun poika oli pieni.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  16. Tykkään tuosta pienten tyttöjen harmaasta haalarista. Muuten ei oikein innosta. Reiman hinta-laatu suhde on huono ja kestävyys ihan ala-arvoista joten kuoseista tai väreistä huolimatta valitsemme jonkin muun merkkiset talvivaatteet.

    VastaaPoista
  17. Ei oikein kamalasti kyllä sytytä. Raitahaalari on baby mallisena tosin aika söpö. Onko siinä polven kohdalla tähtiheijastin? Ihan kuin Molon haalareissa. Onpa omaperäistä :(

    VastaaPoista
  18. Mun mielestä tuo poikien raitahaalari on oikein kiva ja voi olla, että se meille hankitaankin. Ellei sitten joku vielä parempi haalari tule vastaan. Muuten mallistossa ei ole meille mitään.

    VastaaPoista
  19. Ihan kivoja. Mä olen tosi allerginen ticket to heavenille, siinä on hinta- laatu suhde oikeasti vinksallaan ja maksaa kun on sen merkkinen. Tuntuu, että tää reiman hylkiminen on nyt vaan muotia...

    VastaaPoista
  20. jos tuo raitahaalari vaan tulisi isossa koossa, ostaisi. mutta ei salettiin tule :(

    VastaaPoista
  21. Raitahaalari on sievä, mutta jos on samaa laatua kuin edellinenkin raitapuku, niin suosittelen jättämään sen kauppaan! Reimaa ei tule enää meille koskaan.

    VastaaPoista
  22. Tuo pienten raitahaalari on kiva :) Mutta tuskin tulee meille, vauva ei taida tarvita vielä tulevana talvena mitään kosteussuojahaalaria.

    VastaaPoista
  23. Ei ole oikein minun makuuni, liikaa tummansinistä..

    VastaaPoista
  24. Mä tykästyin näihin heti, kun päivällä kävin katsomassa tän postauksen:) Tykkään paljon tost raitahaalarista mut vielä enemmän tosta kolmannessa kuvassa olevasta babymallisesta "pallo" tms. haalarista. Toi on jotenkin niin pakko saada:) Jos ostais sit toiseksi haalariksi siiliörkki-haalarin rinnalle tai sit jos ensi talven haalari jää heti pieneks, niin ton kevät kaudeksi. Tarvetta kun ei varsinaisesti ole, niin olis hienoa sit vielä Alesta nämä löytää (mahdottomuus todennäköisesti...)

    Mistä muuten saat näytille talvikauden mallistoa:)? Tai siis nämä kuvat.

    VastaaPoista
  25. Mä tykkään tuosta raitahaalarista. Mutta tuskin sitä kuitenkaan meille ensi talveksi hankitaan...

    VastaaPoista
  26. Sininen vois kolahtaa meille. Kuvissa vaatteet ei vaan näy riittävän selkeästi.

    VastaaPoista
  27. Musta tuo tytön pinkki pallotakki on tosi kiva!

    VastaaPoista
  28. Hyvin jakautuvia mielipiteitä siis. ;)

    Minusta tuolla on ihan kivoja kuoseja joissain, mutta ei voi mitään että tummansininen vie kokonaan intoni mallistoa kohtaan. Siis oikeesti voisiko sinisempi enää olla??
    Tuo raidallinen olisi minustakin kiva, jos siinä ei olisi noin paljon sinistä. Vai liekkö tuo tummin raita harmaa?

    Meillä Reimat on kestäneet hyvin, siis siihen nähden että meillä on ollut Reimaa todella paljon (nykyisin vähemmän).
    Kaksi kertaa olen joutunut reklamoimaan (huonosti ommeltu sauma ja takista irtosi vetoketjun vedin), ne molemmat hoitui hyvin ja sain hyvää palvelua.

    titti; Kuvat ovat Reiman kuvapankista. ;)

    VastaaPoista
  29. Minullakaan ei tosiaan ole mitään Reima-merkkiä vastaan, onhan esikoisenkin haalareista suurin osa ollut ihan noita halvempia merkkejä, mutta kun nuo uude(kin) haalarit ovat kuoseiltaan varsinkin poiken kohdalla niin EIEIEI:tä, että ei tule ensi talveksi meille ei..

    Tuo pienten raitahaalari olisi kyllä kiva vaikka tuolle meidän kuopukselle, mutta ehdin keväällä hankkia Lindexin alesta tumman ruskean ihanan talvihaalaripuvun, joten hänelle ei tarvita.

    Edelleen siis minäkin hartaasti toivon ja odotan sitä -07/08 vuosien ihanaa värimaailma ja uusretrotyyliäkin takaisin lastenvaatteisiin;)

    VastaaPoista
  30. Siis miten mä en näe missään noista vaatteista tummasinistä? Tummaa harmaata vain, ja sitten sitä vaaleampaa petroolinsinistä tms. Tuossa raitahaalarissakin tuo tummin raita on ihan selvästi tummanharmaa, ehkä jopa vähän ruskeaan taittuva, mutta ei missään tapauksessa ainakaan tummansininen.

    Itse mallistosta en ole oikein mitään mieltä, mutta toisaalta meillä ei ole tarvettakaan yhdellekään toppavaatteelle... ;)

    VastaaPoista
  31. Anonyymi; Joo sitä tuossa aiemmassa pohdinkin että onko sittenkin harmaata eikä tummansinistä raitahaalarissa. ;)
    Mutta siis minusta tuo sininen sävy noissa on sellanen perussininen, ei turkoosi eikä kaunis sininen yhtään. Pääosin siis näyttää sinivoittoiselta mallistolta, kun tuo harmaakaan ei ole kunnon harmaa (jos siis on harmaa). Enkä siis ole erityisesti harmaan ystävä myöskään, ainakaan Reiman hintaan. ;D

    VastaaPoista
  32. Kiva, että Googlella löytyi jo ensi talven mallistoja! :)

    Tuo poikien raitahaalari on minusta tosi kiva, muuten olen samalla linjoilla: tylsää liila-sinistä.

    -Kaisa-

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)