sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Moonkids syksyn lukijatarjous!


Syksyn uudet Moonkidsit on aikas vinkeitä, vai mitä tykkäätte?
Itse en vielä ole tuolle havun/sammaleenvihreälle lämmennyt, mutta petroli ja musta (ajatelkaa musta!) näyttää hyvältä. Punainenkin on varmasti joulun lähestyessä taas aivan ihana.. Oih, mitähän sitä tilaisi?








Jotta kaikki innostuneet pääsee Moonkidsien uutuuksien makuun, niin pääsin tarjoamaan teille lukijoille näitä tarjouksella! :)

Eli Naperonuttu tarjoaa kaikille lukijoilleni syksyn uudet Moonkids vaatteet -15% alella. Alennus on voimassa keskiviikkoon 28.7.2010 saakka. Tarjouksen saa kun kirjautuu kauppaan ja mainitsee alennuskuponkilaatikkoon sanan moonkids (alennuskuponkilaatikon löytää vain kauppaan kirjautumalla, jos et halua kirjautua niin tee tilaus s-postitse).

Nyt siis vaan shoppailemaan! :)


10 kommenttia:

  1. Mä tilasinkin jo mustaa NiiloIlosta. Sä olet tainnut liikaa mun blogia kun alkaa musta näyttää hyvältä! ;D

    VastaaPoista
  2. Minusta just vihreä on ihanin! Ja mekko ja huppari tosi kivan mallisia.

    VastaaPoista
  3. Moonkids ei yleensä kuulu meidän kaappiin, mutta tuon alimman musta-valko?raidallisen paidan voisin kyllä ottaa. Löytyisköhän siihen mustia housuja samalta merkiltä? Voisi olla mukava päiväkotiasu.

    VastaaPoista
  4. mä tykkään!!!niin vihreistä kun petroolistakin ja ylipäätään Moonkidsin vaatteista, on valmisvaatteista lähes ainuita mitkä menee Liljalle ilman muokkausta jäämättä silti liian leveiksi...mä tulin ettii sun blogista sitä Ticket postausta...olikos siellä mitään kivaa haalaria...tai mites se Emilin viimetalven omppuhaalari...oiskos se jo myytävänä??

    VastaaPoista
  5. Mä en myöskään jaksa innostua tuosta tummanvihreästä. Petrooli on ihan jees, mutta musta on ihan MUST. Tilasin jo poitsulle mustat housut ja musta-valkoraidallisen ribbipaidan. Ne oli ihan pakko saada.

    VastaaPoista
  6. Olen varmaan hassu, mutta en syksylläkään välitä mitenkään noista tummista ja synkistä väreistä. Väriä saa olla muutenkin niin harmaassa vuodenajassa.

    VastaaPoista
  7. MrsAgatha: Sanos muuta! ;D No ei kai, tuossa vaan on sitä jotain.

    Mindianna: Minä tykkäsin tuosta väristä joskus ja sitä oli sisustuksessakin, sit taisi mennä vaan yli ja kyllästyin. ;)

    Ida-Antonia: Nuo musta/valko paidan kanssa olevat housut on juurikin mustat ja käsittääkseni on myös sitä toista mallia olemassa mustana, jossa taskun reunat valkoiset.

    pikkuriikki: Kyllä se omppuhaalari lähtee ensi kuussa myyntiin, mutta menee huutikseen koska niin moni on kysellyt sitä. ;)

    Sande: Tosiaan ne mustat on meillekin saatava.

    Anonyymi: Minäkin tykkään myös syksyllä väreistä, mutta tykkään aina vaihteluksi ostaa myös jotain tummaa. Itseasiassa ihan joka vuodenaikaan, en vain syksyisin. ;)

    VastaaPoista
  8. Onpa hyvä tarjous, houkuttelee. Minä tykkään näistä, vaikka olen tottunut että heiltä löytyy vain retroisissa väreissä kaikkea (erityisesti punainen ja musta houkuttaa). Kuitenkaan punavihreälle raitavalle en lämpene - vielä.

    VastaaPoista
  9. Minä tykkään kaikista, meille tulee kaikki raitavärit syksyyn/talveen! Mustavalkoiset raitahousut vielä hakusessa, pitäis löytää 104cm, ja monissa nettikaupoissa loppuu 92cm koot =/.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)