torstai 1. heinäkuuta 2010

LiandLo - uutta ja raikasta



Meillä ei ole ollut vielä yhtään LiandLon vaattetta, vaikka aina olen katsellut niitä ihastellen. Nyt kun nämä uusimmat ihanuudet ilmestyi, niin ei tarvitse miettiä kahta kertaa tilaisko. Ihanan raikkaat värit ja kivat kuosit!

Ruotsalaiset LiandLo:n vaatteet ovat valmistettu luomupuuvillasta ja niillä on Öko-Tex standardi.









Harmiksi koot loppuu jo 116cm, joten vaikka Oliverille olisin robottipaitaa haikaillut niin turha haave. Tuo 116cm olisi meillä mahtunut ehkä silloin 4 vuotiaana. Miksiköhän muuten niin moni mallisto lopettaa koot tuohon 116-122cm? Onko ajatuksena se että lapset yleisesti on niin pieniä että 128cm on jo koululaisen koko.. En tiedä, mutta olisi kivaa pukea vielä 6v:llekin kivoja kuoseja eikä siirtyä monissa mallistoissa sinne teinien puolelle.

No onhan meillä vielä Emil pienemmässä koossa, joten ainakin tuo pöllöpaita on saatava. Nyt taas vaan joutuu tuota kokoa miettimään, koska merkistä ei ole aiempaa kokemusta. Eli osaako kukaan sanoa onko noissa koot miten paikkaansa pitäviä?
Emil todennäköisesti on syksyllä jo koossa 104cm, joten tilaanko sen koon vai jo jopa 110cm? Niin ja toki myös laatukokemuksia otetaan vastaan. :)

Kuvat on napsittu täältä ja täältä.


21 kommenttia:

  1. Minustakin nuo uutuudet ovat aivan ihania, meille voisi kotiutua robottipaidat! Ei ole kokemusta laadusta eikä mitoituksesta, itsekin mietin sitä samaa..

    VastaaPoista
  2. Mä myös jokunen päivä sitten bloggasin samasta mallistosta kun on musta niin hurjan kiva! Pöllö- ja robottipaidat ja pilvihuppari saisivat kaikki tulla meille ;)

    Harmi tosiaan noiden kokojen kanssa, meillä kanssa Leevi alkaa siirtymään pikkuhiljaa 122-senttisiin niin sitten ei näitäkään ihanuuksia sille saa pukea, etenkin jos ovat pientä mitoitusta :/

    VastaaPoista
  3. nämä ovatkin kivan näköisiä. ko. merkin edelliset mallistot eivät ole oikein iskeneet. meille taitaa tulla näistä jotain, kun näyttää, etteivät pojat vielä ainakaan ole venyneet niihin paitoihin, jotka kaapissa odottaa :o)

    VastaaPoista
  4. Mä oon aivan hurmaantunut noista Liandlon vaatteista. Turkoosi oscar-paita meiltä löytyy 104cm ja on aika passeli 3-vuotiaalle (kotimittauksella pituutta 100cm), malli ei mun mielestä ole hirmu leveä, hihoissa hieman kasvuvaraa. Tilasin kuitenkin robottipaidan ja pilvihupparin 110cm, että menevät sitten koko talven. Voin kertoa sitten lisää kunhan Riemulista ne saan. Kuopukselle napsahti IituLiinasta turkoosi pöllöpaita ja Lime oscar-paita =)P.s. Ainakin paidoissa IituLiinan hinnat oli halvempia ;-)ja on kuulemma aikeissa tilata lisää mallistoa jos nyt ei löydy valikoimasta mieleistä.

    VastaaPoista
  5. Mä mietin kanssa kokoasiaa kun pöllön tilasin, tilasin 110cm. Parempi kasvunvaralla kuin valmiiksi liian pieni :)

    VastaaPoista
  6. Kokoihin en osaa ottaa kantaa ...mutta ihanaa kun bloggaat uusista mallistoista, kiitos!

    Olen samaa mieltä koko-asioista. Miksi oletetaan että lapset ovat aina pieniä ja miksi mallistot muuttuvat niin radikaalisti koon mukaanPastellit jäävät vauvapuolelle ja käytännöllisys ja nykyään tuntuu että myös säädyllisyys jää "keskikokoisten" puolelle.

    Meillä jo 3 v. käyttää 110cm kokoa ja vauvaosasto jäi taakse jo 1-1,5-vuotiaana joten hieman harmittaa että vaatteet muuttuvat koululaisvaatteiksi jo aivan liian aikaisin.

    Itse kaipaisin pastelleja ja sellaisia pientenlasten-malleja esim. mekoissa.

    VastaaPoista
  7. Oi,miten hienoja värejä,ihania <3

    Mua myös harmittaa miten nuo koot loppuu. esikoinen on 5vuotias ja vaatekoko on sen 122/128,kivoja vaatteita kivoissa väreissä tuntuu olevan harvassa =( Samaten tuo 3vuotias venyy kovaa vauhtia perässä(kokona 116,joissakin jo se 122)..

    Pitää ihan kysyä,kun oli noita talvivaatteita näytillä että onko sinulla tietoa millasta on esim. Reimalle tulossa talveksi? Olen itse koittanu ettiä enkä oo mitään löytäny..

    VastaaPoista
  8. Nää on muuten ihan kivoja mutta mä en tykkää yhtään että hihat ovat eri väriä kuin muu paita! =)

    VastaaPoista
  9. On kyllä raikkaita värejä ja kuvia. Itse en vaan pidä siitä, että hihat ovat erilaiset kuin paita, on tullut kyllästyminen sellaisiin :)

    VastaaPoista
  10. Edellisen malliston lintu- ja bambipaidoista tykkään kovasti ja tuo pöllöpaita näyttää kivalta näistä uusista.
    Kiitos vinkistä, ehkä joutuu pari paitaa tilaamaan. :)

    VastaaPoista
  11. Kivat on kuosit. Tuota koko asiaa olen minäkin miettinyt, mielelläni pukisin vielä pikku koululaisellekin vaatteet "pienten mallistosta".

    VastaaPoista
  12. Meillä on ollut yksi paita kyseiseltä merkiltä. Se oli kokoa 92, mutta vastasi kokoa 80/86.

    Laatu oli ihan ok, peruskamaa:)

    Ihania vaatteita <3

    VastaaPoista
  13. Oi kun kivoja! Mä tykkään paljon että on hihat eri kuosia. Onneksi meillä ei tarvita mitään :D :D

    -Jamina-

    VastaaPoista
  14. mielestäni ovat pientä kokoa. yhden paidan olen tilannut, ja jouduin sen vaihtamaan kokoa suurempaan.. -anu-

    VastaaPoista
  15. Ei ole mullakaan kokemuksia LiandLon vaatteista, mutta ihaillut olen niitä itsekin. Tosiaankin harmillista, että koot päättyvät 116 cm:n. Vinkkinä Mia, että minulta saa tilattua myös isompia kokoja vaatteista. :)

    VastaaPoista
  16. no tuohon koko asiaan. toiset lapset on vain isompia kuin toiset. meillä vanhin täyttää viel tänä vuonna 7 ja käyttää kokoa 122 sekin reilu koko. poikamme on naapurin 3:lle menevän pojan kanssa saman kokoinen. toisaalta siskoni poika oli 4v neuvolassa 2cm lyhyempi kuin poikamme 6v neuvolassa eli perintötekijät saakoot syyt :-). ihania malleja. harmi että meillä ei tarvita uusia paitoja just nyt.

    VastaaPoista
  17. En oo hetkeen ehtinyt käydä lukemassa, kiva kun oli talven KappAhl:n topat sulla näytillä! Meille ei vaan taideta tarvita mitään, jemmassa jo vissiin liikaakin.. Musta haalari mm. esikoiselle odottamassa, LegoWearin. Niin no, asusteita kyllä tarvitaan. :)

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  18. Meillä on kissapaita turkoosina ja sitten sellainen tyttöjen lintubody. Laatuun olen ollut tyytyväinen. Mitoitus ei ainakaan ole pientä. Aika normaalia. Meillä käytetään 104cm vaatteita, ja Liandlon 104cm paita oli sopiva. Ei niin reilua kun smäfolk josta meillä menee helposti 98/104. Monen mielestä mitoitus kuitenkin pientä, ehkä siis hihat ovat ainakin reilut. Meillä lapset hoikkia, joten heille paita ja body olivat juuri passelin mallisia.

    VastaaPoista
  19. Kiitoksia kaikille vinkeistä, koko siis normi/naftia eli tilaan sen 110cm niin menee koko talven. :)
    Minusta on taas hauskaa ja piristävää kun hihoissa on toista väriä, eri kuviot taas on just siinä ja siinä että on kivat. Tuossa robopaidassa ne jotenkin käy kokonaisuuteen.

    Sonja; Oi taisi mennä minulta se sinun postaus ohi, kun en koneelle joka päivä ehdi.

    Sanna; Tuo IituLiina olikin ihan uusi kauppa minulle, kiitos siis vinkistä! :)

    anana; Kiitos. :) Tosiaan taitaa ne pastellisävytkin kadota isompien mallistoista, tosi kurjaa kyllä.

    Annii; Itseasiassa on minulla Reimankin mallisto jo osittain tiedossa (muutama kuva), mutta en nyt ole aivan varma saako vielä julkaista, joten odotellaan hetki. ;)
    Pojille melko tummansinistä ja työille lilaa näyttää tulevan.

    Sande; Täytyy pitää mielessä, kiva kun muistutit. :) Oliverille tarttee syksyllä isompaa ja pitää sitten kurkkia mitä kuoseja sinulla on tarjolla.

    tinni; Tuo on niin totta, harmi vaan kun valmistajat ei ota tätä seikkaa huomioon. Eli muistaisivat että on myös niitä isokokoisia alle kouluikäisiä, jotka myös tykkää iloisista kuvioista ja raikkaista väreistä! :)

    VastaaPoista
  20. Kiitos vinkistä. Pilvihuppari lähti tilaukseen. Otolla olikin sopivasti juuri hupparipulaa syksyksi. :)

    VastaaPoista
  21. On tosi surku tosiaan tuo, että niin usein koot loppuu tuohon 116cm:iin!!! Meillä poika 6v käyttää kokoa 122-128cm, ja etsiä saa ilosia kuoseja.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)