lauantai 10. heinäkuuta 2010

Jonathan 2010-2011


Mukava reissu on nyt takana, vaikkakin jalat ihan muussia eli todellakin kipeät! Tuli käveltyä useampi kymmenen kilometriä viikon aikana (päivittäin n.8h), välillä hiukan lepäiltiin ja taas menoksi. Ostosraporttia tulossa perästä, mutta kurkitaan nyt eka uudet talven Jonathanit kun sain sopivasti kuvaston käsiini. ;)



Vedenpitävät tähti haalarit (koossa 86-128cm), hatut ja rukkaset.
Tässä näkyy hyvin värimaailma; Vaaleansininen, vaaleanpunainen, pinkki ja vihreä. Alaosat lähinnä harmaata kaikki.
(Kuvat on napsittu suoraan kuvastosta, joten tarkkuus on mitä on)



Tähtimalliston takit ja housut (92-140cm).



Tähtimallistoa edelleen; vauvahaalarit 74-92cm, vauvarukkaset ja villamyssyt.



Osittain vedenpitävä (alaosat) Classic mallisto on laajentunut. Mallistossa jälleen takit ja housut haalareiden sekä rukkasten lisäksi. Yläkuvan kaksi lähes yksiväristä takkia saa koossa 92-140cm ja tähti/pallokuosista 74-110cm.























Tähti/pallokuosia on myös vihreänä takkina 74-110cm ja haalarina 80-122cm. Housuja koossa 74-110cm. Lisäksi sävyihin sopivat teddylakit ja rukkaset.



Vasemmalla kulutusta kestävät Cordurahaalarit 98-128cm.
Oikealla kosteuttapitävät City haalarit ja fleecemyssyt.























Lisää City mallistoa; Isoille takit ja housut 104-140cm ja vauvoille haalarit 56-92cm. Vauvoille lisäksi suloisia teddyhattuja.



Ja jos joku kaipailee vielä syysvaatteita, niin niissäkin tulossa takkia ja housua asusteineen (92-140cm).



Fleecetakit, housut ja haalarit kuuluu myös mallistoon. Haalarit 74-104cm ja takit sekä housut 92-140cm. Tulossa myös villahaalareita ja lapasia sekä kenkiä.
Alla vielä piirroskuvat, joista näkyy (jotenkuten) kokoja hintoineen.






Mitäs olette näistä mieltä?
Minusta ovat ihan kivoja, aika perus Jonathan mallistoa. Erityisesti pidin Classic malliston takeista. Tähti mallistossa en pidä noista valkoisista kaistaleista haalareissa ja takeissa, en ymmärrä miksi sitä pitää aina ympätä niihin.. Samoin värestä tuo vaaleansininen ei nyt vaan oikein iske, olisi kivempi jos olisi joku kunnon turkoosi tai petroli tilalla. Mutta ihan kivoja nuo on silti, ei mitään ihania ilmiötä tullut, mutta siis kivoja. ;)

Kuvia saanee kurkkia pian myös täältä.


21 kommenttia:

  1. Joo, ihan samoja ajatuksia Miia sun kanssa. Classicin tähtisadetakit ovat kivat.

    VastaaPoista
  2. Siis aivan ihastuttava tuo pienen tytön hempeä tähti/pallotakki, ja alakuvassa oleva haalarikin yläosasta kai samaa kuosia. Erittäin paljon plussaa Jonathanille, kun syksyllä=välikautena,ilmestyy vielä välikautta. Onkohan tämä uusi juttu? Kun ainakin mulla ollut se käsitys että välikausi tulee keväällä kauppoihin ja topat heinäkuussa ;)
    -elly-

    VastaaPoista
  3. Voi miksi meillä on jo talvikamat pikku pojille jemmassa, tuo vihreä tähtikuosi iski heti. Ja voi miksei tuota vihreää ole syksyn haalareissa, se meiltä puuttuisi. Oijoi ja voivoi =)

    VastaaPoista
  4. "Harmaa" näyttää aikalailla ruskealta, ja jos näin on, voisi jotain kotiutua meille. Muuten oikein ei... Mä en ole vielä päässyt turkoosi-vaiheeseenkaan, joten mulle toi sini-harmaa tähtijonathan voisi siis kelvata... EHKÄ...

    VastaaPoista
  5. Ja noi talvikengät olisi kiva nähdä livenä ja kuulla ominaisuuksia (goret?). Aika edulliset...Harmaa (=ruskea) on meillä aina etusijalla mustiin nähden..

    VastaaPoista
  6. Liian "sporttisen" näköisiä mun makuuni. Tyttöjen raidallinen fleecehaalari taasen aika herkullinen :o)

    VastaaPoista
  7. Vihreä tähti-pallotakki on kiva, muuten en hirveästi tykkää. Harmaa ei oikein iske..

    VastaaPoista
  8. Takit joissa oli valkoisia kuvioita oli kyllä kivan näkösiä. Ja saoin kirjavat haalarit. Tuota valkosta mäkin pikkusen vierastan lasten haalareissa kun se likaantuu nii helposti. Tässä onkin miettimistä minkä sitä talveksi ostaakaa ;)

    VastaaPoista
  9. Tylsää...niin peruspukuja ja tavallisia että pöh. Ei siis varsinaisesti mitään rumiakaan, mutta jotenkin tylsän tavallisia.

    Kruunuhatun voisin meille ottaa.

    VastaaPoista
  10. Voi että odotin Jonathanilta tälle talvelle yksivärisiä ja printillisiä vaatteita :(
    En kans käsitä että miksi tuo valkoinen raita on pakko ympätä noihin takkeihin ja haalareihin joka kaudelle?
    Oletin että olisivat ottaneet lukuisat asiakkaiden toiveet huomioon ja tehneet niitä yksivärisiä...

    Itse varmaan tilailen tuolta taas tällekkin talvelle vain myssyt ja rukkaset, tosin fleeceasut oli kivoja, että ehkä niitä myös :)
    Ja voi olla että lämpenen tuolle printilliselle tyttöjen takille myös :)

    Mirja

    VastaaPoista
  11. Samaa mieltä olen noista valkoisista "kaistaleista". Haalarit olisivat paremman näköinen ilman niitä. Ja ulkonäköhän on haalarissa kaikkein tärkeintä :) Vauvahaalarit on noista kaikkein söpöimpiä.

    VastaaPoista
  12. Ei oikein muuten iske, mutta tuo tytön raidallinen fleecehaalari on kiva. Täytyy varmaan hankkia jostain. Harmi kun meidän läheltä mistään ei saa, mutta eikös J&J myy näitä?Jos panisi äitin asialle :) Onko tietoa koska tulevat kauppoihin?

    VastaaPoista
  13. Jotenkin nyt kun on nähnyt näitä talvimallistoja eri merkeiltä niin ei ole vielä mitään suosikkia tai pakkosaada vaatetta löytynyt. Liian samanlaista kuin ed. vuosina! Ehkä näistä kivoin on tuo tähti/pallokuosinen takki.

    VastaaPoista
  14. Tykkään myös noista tähti-pallokuviollisista takeista ja samoin tyttöjen City-takista, tuosta pitemmästä mallista. Muuten aika tavanomaista Jonathan-osastoa, ihan ok, muttei oikein säväytä mitenkään erityisesti. Ihmettelen noita valkoisia raitoja monen tapaan minäkin.

    VastaaPoista
  15. Minusta kun tuntuu että tämän talven mallistoissa erimerkeillä tuntuu olevan paljon tyyliä "jo nähty"!
    Tosiaan olisin minäkin odottanut enemmän yksivärisyyttä ja jotain uutta.
    Mutta koska näissä on hinta-laatusuhde kohdillaan ja muutenkin sattuneesta syystä meille näitä tulee. ;)

    Esittelen teille sitten vielä "livenä" näitä meidän mallipoikien päällä, kun saan mallistoa tilattua.
    Niin ja lupaan laittaa taas kerran palautetta etenpäin tuosta valkoisen ymppäämisestä vaatteisiin ja yksivärisyyden toiveesta. :)

    VastaaPoista
  16. Elly; Jonathanilla on ollut nyt 2-3kautta myös syksyisin oma minimallisto eli takit ja housut. Noissa on ainakin aiemmin ollut hiukan paksumpi vuori kuin kevätmalliston ulkovaatteissa.

    Anonyymi; Talvikengistä ei ole minullakaan vielä enempää tietoa, mutta infoan ominaisuuksista jos saan tietoa. Tosin voi olla ettei niistä tietoa tule, koska kotimyyjät ei saa niitä myytäväkseen..

    Sini; Jesper Juniorit tosiaan myy ja kotimyyjät ympäri Suomen. Kannattaa kurkkia tuolta nettisivulta kotimyyjälista, että löytyykö läheltä myyjää. Jos ei niin minultakin toki siinä tapauksessa saa. ;)
    Varmaan elokuussa alkaa näitä ilmestyä kauppoihin, jopa osa jo heinäkuussa.

    VastaaPoista
  17. ihana tuo vihreä tähti/pallotakki, harmi vaan kun en taida matiaksella osata vielä pitää muutakuin haalareita :D jos olisi tullut kokonaan sitä kuosia oleva haalari niin sellainen olisi ehdottomasti tullu valtterille :) tai edes joku yksivärinen vaaleanvihreä tai joku... mutta eiköhän meillekkin ainakin hattuja tule ja kypärämyssyjäkin näytti nyt olevan 56 kokoon asti ++++ :)

    VastaaPoista
  18. No en tykkää sitten yhtään. Liikaa kasaria :D

    VastaaPoista
  19. Jos meillä olis poika niin voisin ehdottomasti ottaa tuon ekan kuvan vaaleansini-harmaan haalarin ns.kakkoshaalariksi meille. Hinta tuntuu olevan näissä aika edullinen! Noista tyttöjen punaisesta ja vaaleanpunaisesta en oikein osaa sanoa, pitäs nähdä luonnossa nuo sävyt. Itse taas tykkäsin juuri noista valkoisista raidoista, ne mun mielestä raikastaa tuota kokonaisuutta mutta ymmärrän myös ettei ne välttämättä kauaa valkoisena pysy :)

    VastaaPoista
  20. Nyt täytyy sanoa, että ai kamalaa...

    Nämä eivät kyllä nyt yhtään ole mun makuuni. Onneksi ei tarvitse ostaa ;)

    -Rose

    VastaaPoista
  21. Pidän fleecehaalarin raidallisesta väristä sekä tosta vauva mallin pojan v.sin/ruskeasta haalarista ehkä hieman, mut ei ole mikään pakko saada-juttu. Muuten ei oikein iske. Ton pipon ehkä vois hankkia...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)