torstai 21. tammikuuta 2010

Yksi vauhtiveikko


Niinpä, yksi sellainen olisi meillä ihan alleviivattuna. ;)
Kasvaakohan se vauhti jokaisen seuraavan lapsen myötä?
Siis meillä esikoinen on rauhallisin, kakkosella jo hiukan menoa enemmän, kolmonen taas ehtii vielä enemmän ja tämä nelonen on ovela ja nopea kuin elohiiri.
Ainakin siskoni väittää niin. Sisko sanoo, että nelosen on pakko vaan ehtiä joka paikkaan ja olla kaikessa mukana ihan pienestä lähtien.
Hänellä siis neljä tyttöä (me pidetään suku tasapainossa). ;D

Emilissä on virtaa kun pienessä kylässä, poika ehtii paikkaan kun paikkaan ja aina saa olla silmät selässä.
Veljien mitkään lelut ei tahdo pysyä tarpeeksi ulottumattomissa, kun kyllä pieni jo keinot keksii. Uusin villitys on kiivetä ihan joka mahdollinen hetki kerrossängyn yläsänkyyn ja roikkua siltä kuin apina.

Tuoli.
Se pieni jakkara tuntuu kulkevan nyt pojan mukana joka paikkaan.
Sillä saa mukavasti senttejä lisää.
Ja tuntuu kulkevan mukana muutakin eli niitä leluja, ympäri kämppää. Eikä se niitä itse takas kanna, kuinkahan paljon kulutan päivässä aikaa siihen että kannan jokaisesta muusta kuin leikkihuoneesta tavaroita takas leikkihuoneeseen?
Huoh..
Ehkä sitten myöhemmin..
Mutta nyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää!





Tässä jakkara on otettu avuksi tutin haku reissulle, kun äiti ei sitä tiskikaapista anna vaikka kuin huutais. Ei pojalla siis mitään hätää ole, mutta kun sitä tuttia olisi kiva mussuttaa muuten vaan.
Emilillä on siis tutti vielä unille käydessä, siitä luopuminen on nyt aika ajankohtainen..

Hassua muuten että nuo Me&I:n 86/92cm velourhaalarit mahtuu oikein hyvin edelleen, vaikka pojalla on mittaa päälle 93cm.
Jos kevääksi tulee jotkut ihanat uuteen mallistoon, niin on varmaan pakko vielä tilata. Ompelen vaikka resorit jatkeeksi. ;)


16 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kivannäköiset nuo pilvihaalarit! Ja Emil on kyllä ihan vauhtiveikon näköinenkin..

    Muuten, meidän Fransilta jäi tutti kokonaan pois vähän ennen joulua. Ihan suunnittelematta tutti unohtui uimahalliin, ja poika hyväksyi tutin menetyksen ihan helposti. Uskomaton juttu, minä kun luulin ettei Fransilta saada ikinä tuttia pois ;)

    VastaaPoista
  2. No meillä on sitten toinen vauhtiveikko, meidän Emil :D Pojan kädet on kuin mustekalalla : ne ehtii joka paikkaan. Samoin housuissa on miljoona muurahaista. Pakoillaan ei istuta ei hetkeäkään. Paitsi jos telkusta tulee Benny Hill tai Jopet show tms. "lastenohjelma" ;o)

    En tiedä kyllä enää onko poika normaali.... Niin vauhdikas hän välillä on.

    Tytöt sen sijaan ovat olleet aina itse rauhallisuus. Sitä ovat edelleen. Emil korjaa sitten tämänkin "epäkohdan" tasoittamalla menot ja meiningit :D

    Poika ehtii siskojensakin edestä.

    Onkohan tää joku "nuorimmaisen syndrooma" ? Nuorimpaan tiivistyy kaikki vauhti ja energisyys xD

    VastaaPoista
  3. Meillä ainakin vauhti on aina seuraavan pojan kanssa tuplaantunut. Meillä kuopus 1v 2kk ei vielä kävele, mutta menee portaat yläkertaan isojen perässä nopeammin kuin isovanhemmat, kiipeää sohvalta pois käsinojan yli, tyhjentää nanosekunnissa kaikki laatikot :)

    VastaaPoista
  4. Hmm, jos vauhti kasvaa joka lapsesta niin sitten on meillä varmaan paras jättää lastenteko tähän yhteen jossa on jo ihan tarpeeks vauhtia! =)

    Suloinen vauhtiveikko teillä!

    VastaaPoista
  5. Ihana vauhtiveikko! :) Kyllä meillä ainakin kakkonen on ykköstä vauhdikkaampi ja rämäpäisempi! ;)

    Meillä ei olisi toivetta että mahtuisi 86/92 haalarit..nyt pikkuhiljaa siirrytää paidoissa ja housuissa 98een..pituutta pojalla ei ole varmaa kuin jotain 87-88cm, mutta leveyttä riittää hartioissa ja masu on ku pallo! :D

    VastaaPoista
  6. Uuuuuhhhh.... Jos nelosella on vielä kolmosta enemmän vauhtia,niin taidan tulla hulluksi. Aatu on aika samanoloinen kaveri Emilin kanssa. Tuohon sinun kuvaukseen vaan lisätään vielä pureminen,nipistely,kova huuto ja äärimmäisen kovapää,niin saadaan meidän kolmonen.

    Nuo pilvihaalarit on ihanat. Pitäis jostain haalia Aatulle kans haalareita. Se poika kun ottaa housut ja vaipan pois heti kun silmä välttää.

    VastaaPoista
  7. Hei Mia!
    Asian vierestä, mutta mista ostitkaan tuon pomppuponin? Joululahjaksi taisi olla jos en väärin muista. piti varmaan itse täyttää, saiko sen ihan normi pumpulla vai millä täytettyä?

    Ja sitten vielä: Voiko sun kautta ostaa tuon jonathanin vauvahaalarin? Harkitsen sitä
    T: Elly

    VastaaPoista
  8. Ihana vauhdikas kuvasarja, teidän Emilistä tulee meidän nuorin poika mieleen :)

    VastaaPoista
  9. Hei, kertakaikkisen hauskat kuvat. Pitänee vielä lukea mitä kerroit tässä.

    VastaaPoista
  10. Samanlaista kokemusta täälläkin :D Viidettä nyt uskaltais enää tehdäkään tällä menolla :DD

    VastaaPoista
  11. Vautivekaroiden äiti; No se tosiaan on. ;D
    Aika hienosti jäi teillä tutti pois!, toivottavasti meilläkin olisi yhtä helppoa.

    Äiti kuudelle; Heh, teillä on mahtavat "lastenohjelmat". :D
    Uskotko että nuo nuorimmat saa varmaan jo mahassa ne vauhtigeenit, tietää jo tullessaan että ääni ja teot pitää saada kuuluviin ja nähtäväksi. Heh.

    Marita; No täytyyhän sitä toisten perässä pysyä. :D

    MrsAgatha; Ei kannata, sehän voi olla niinkin että seuraava on rauhallisempi jos eka on vauhdikas! ;)

    Pieni Lintu; Siitä se varmaan johtuukin että Emilille menee nuo haalarit hyvin vielä vaikka on jo 93,5cm pitkä, kun siis on sellanen tikku-ukko. Kangas pääsee laskeutumaan hyvin. ;D

    Minttu; Minusta haalarit on kätevät, vaikka pottailisikin. Ei ainakaan meillä ole tiellä olleet ja ei taatusti purista mistään. :)

    Elly; Muistit oikein eli Emil sai ponppuponin joulupukilta. ;)
    Tilasin sen täältä;
    www.sannas.fi
    Itse piti täyttää ja kaksipäisellä normipumpilla täytin, kun pakkauksessa tuli sellanen sovitin mukana. Oli kyllä vaan aika hankala homma, kun yksin sen tein ja pumpun kestämisessä paikoillaan oli vaikeuksia. Eli en sitten tiedä olisiko se ihan oma pumppu paras..
    Laita minulle s-postia tuossa Jonathan asiassa, niin jutellaan enemmän. ;)

    Sokrutin; No teilläkin taatusti vauhtia riittää. :)

    -A-d-è-a-; Kiitos!

    Katja; Joo se vois olla jo aikamoinen riski! =D

    VastaaPoista
  12. Meilläpä onkin toinen (onneksi) niin paljon rauhallisempi kuin eka. Ekan kanssa olikin välillä vilskettä, kun ei edes kymmenet aikuisen silmäparit pysyneet perässä. Onneksi on sittemmin rauhoittunut.

    Meillä tytöllä oli senverran siro maha, että ei meinannut Me&I:n potkuhousut kunnolla ympäri venyä ;o) Alkusyksystä vielä niitä käytettiin

    Teillä ne näyttää erittäin mukavilta. Kyllä niissä kunnon vauhdin saa :o)

    VastaaPoista
  13. Mä tilasin siihen pomppuponiin sen pumpun samalla, tosi äkkiä ja helposti sai täyteen. Meillä ei olisi varmaan ollut minkään valtakunnan pumppua koko talossa :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  14. Pilvihaalarit on aivan ihanat ja ihana vauhtiveikko :)

    Meillä kakkonen tuntuu olevan tosi vauhdikas ja mietityttää mihin isompana hänen kanssaan joutuu. Nyt ikää vasta 10kk ja esim. roikkuu kirjahyllystä käsillään kun yrittää sieltä vaikka cd-levyjä käsiinsä saada. Varmaan ostettava leuanvetotanko.. Montakohan leukaa vetäis..? :p Onneks heppu ei sentäs kävele vielä.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  15. Emilillä on pilke silmäkulmassa! :)
    Hassua miten lapset aina ovatkin niin erilaisia. Meidän esikoinen on rauhallisuuden perikuva, kun taas kuopusta voi todellakin sanoa elohiireksi. Apua! Jos meille joskus tulee vielä lapsia lisää, niin mikäköhän hänestä sitten tulee??Jaiks!! ;)

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia, niin söpö hymy tuossa ekassa kuvassa :) Ja tutun näköistä kitinää jakkaran päällä :D

    Minä en edes uskalla ajatella vielä tutin vierottamista, huoh. Ehkä joskus kesällä...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)