perjantai 1. tammikuuta 2010

Tuokoon uusi vuosi onnen tullessaan!


Taas on vuosi vierähtänyt, pääosin hyvä ja osin raskas.
Monet asiat on läpikäyty, mietitty tulevaisuutta.
Tuleva vuosi tuo minulle ainakin tullessaan kotiäitiyden päättymisen ja tämän yhden ajanjakson taakse jättämisen. Vähän pelottaa ja surettaa..
Uskon kuitenkin että kaikki järjestyy, ehkä minäkin osaan syksyyn mennessä asennoitua tulevaan, uuden elämänvaiheen alkamiseen.
Vaikka vielä en osaa kuvitella sitä, enkä halua. Nyt nautin viimeisen vajaan vuoden kotona lasten kanssa helposta arjesta. :)

Me vastaanotettiin uutta vuotta kotona omalla perheellä, oltiin yhdessä.
Pelattiin pelejä, saunottiin, herkuteltiin ja käytiin ihastelemassa muutama raketti.
Pienin simahti kympinaikaan, isommat puoleenyöhön mennessä, mies reilu tunti sitten ja minä vielä tässä. Mutta mies onkin aamuvirkku ja minä aina se aamutorkku, joten mikäs tässä valvoessa. ;)
Kuu on muuten ihan mahtava mollukka tänä yönä, sitä tässä kuikin ikkunasta välillä.
Hiljaisuus on laskeutunut yöhön, täällä ei montaa raketin pauketta kyllä muutenkaan kuulunut. Nautin näistä yön hiljaisista tunneista..Joku oli hiukan silmät ja suu pyöreenä. Vaikka näyttääkin että poika olisi kauhusta jäykkänä, niin ei se ollut, oli vaan niin kivaa ja jännää. :D


Toinen tarkkailija.


Pihalle jäälyhtyjä, meidän poikien lemppareita.


Näitä me tänään pelattiin, hauskaa oli. Suosittelen.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!

Kiitokseksi kuluneesta vuodesta teille lukijoilleni laitan viikonloppuun mennessä arvonnan pystyyn, lisää siis asiasta pian..

11 kommenttia:

 1. hyvää uutta vuotta! kiitos kivasta blogista!

  meidän nurkilla oli "sarjatulta" vielä kahden aikaan yöllä :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos että olen saanut seurata blogiasi. Ihanaa tätä vuotta sinulle ja perheellesi!
  ps. Älä vielä sure syksyä, se tulee vasta loppuvuodesta.

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkanutta vuotta! Täällä oli ihan hirvee sotatila käynnissä. Itse ei olla koskaan raketteja ammuttu ja vietettiin aikaa ihan kotosalla vaan.

  - Äiti ja pienet pojat

  VastaaPoista
 4. Onpa hienosti onnistuneita kuvia!
  Kaikkea hyvää alkaneelle uudelle vuodellekin; ja älä vielä huoli, syksyyn on onneksi vielä pitkä aika!

  VastaaPoista
 5. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA MYÖS SINNE RAKAS YSTÄVÄ ! Muistathan että olet luvannut tulla tännepäin alkuvuodesta!!!

  VastaaPoista
 6. Oikein onnellista vuotta teidän perheelle!!

  Samoja mietteitä tässä mietitty, kesällä nuorin täyttää kolme ja sitten sitä olisi tämä ajanjakso päättymässä, johan tätä tosin sitten 8 vuotta ollutkin. Helppoa ei varmasti tule olemaan.

  Edellisen postauksen ompeluitakin piti kommentoida, mutta en sitten ehtinyt. Aivan ihania!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :o)
  Sillä minäkin "lohduttaudun" että syksyyn on vielä aikaa, ehkä sitä sitten osaa tässä hiljaksiin valmistautua..
  Toisaalta minulla ei ole työpaikkaa johon palata ja tämän kylän työtilanteen tietäen en varmaan ole hetkessä työllistymässä. Saanen siis olla työtön jokusen kuukauden, joka suoraan sanottuna sopisi minulle ihan hyvin. Olisin varmaan kotona vielä muutaman vuoden, jos kodinhoidontukea saisi lapsen kouluikään saakka. ;D

  VastaaPoista
 8. No ihan samat on siis kuviot täälläkin! No ei aika samalla suunnalla taidetaan asuakin :) Ja niin, mie menetin luvatun vakkaripaikan kun tulin ekan kerran raskaaksi. Eli ei ole paikkaa mihin palata. Ja erittäin mielellään olisin tuolla surkealla kotihoidontuella kotona siihen asti, että Onni on koulussa! On nää muutkin saanu tässä olla kotihoidossa, keskimmäinen lähtee eskariin syksyllä kun kesällä Onni täyttää 3v. Esikoinen onkin jo koulussa ekalla nyt.

  VastaaPoista
 9. Meillä mtös 6v samainen Kappahl Kaxs-malliston turkoosi haalari! ihan mieletön. Olen tosi tyytyväinen, että "sorruin" ostaman halpis-haalarin. Ostin syksyllä -30% kupongilla ja lapsi tykkää kuin hullu puurosta, vaikka saman sarjan hanskat on liian tiukat ranteesta+sormipussit liian pitkät kuitenkin. En ole päässyt tarkistamaan onko haalareita ollut alessa, huomenna ehkä singahdan katsomaan ja ostan vielä 128cm lopputalveksi ja jos tuo suostuu vielä ensi talven alkuun käyttämään. Tai sitten sorrunkin ostamaan pienemmille omansa... saa nähdä jos niitä on :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi; Meillä tuo Kappahlin haalari on myös kovasti pidetty ja tykätty. :)
  Samoin ostin sen -30% alelappusella, ei jäänyt liikaa hintaa. Meidän Kappikselta oli jo kaikki haalarit kadonneet ennen joulua, muuten olisin minäkin napannut pienemmälle lopputalveen tai ensitalveen haalarin.
  Haalari on kyllä mukavan mallinen, lapsikin tykkää ja kestänyt hyvin (paitsi jalkalenkit katkesi meillä).

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)