torstai 21. tammikuuta 2010

Småfolk kevät 2010


Småfolk oli päivittänyt kevät mallistonsa kuvat, tässä siis maistiaisia.

Ihan kivoja värikkäitä, mutta mitään "pakko saada" vaatetta ei ainakaan minulle tullut vastaan. Odottelin että olisi tullut kevääseenkin kivoja vedenpitäviä haalareita, mutta ei ainakaan näissä kuvissa ollut.
Ompputakit ja housut löytyy, mutta onkohan nuo sitten ihan sadevaatteet..
Eikä kyllä värit ollut noissa muutenkaan meille sopivat.







Lisää kuvia löytyy



18 kommenttia:

  1. No eipä ollut mitään pakkosaada juttuja.
    Mutta tykkäsin noista keltaisista housuista ruskean kanssa. Tuo apinaprintti paita ei kuitenkaan ollut kovin kiva joten ehkä housujen kanssa jotain muuta ruskeaa..

    VastaaPoista
  2. Pikavilkaisulla ihan jees, tuttua tyyliä. Vähän alkaa kieltämättä tämän uusretron kanssa käymään niin, että kaikki on jo nähty. Silti se on MINUSTA sitä kivointa lasten muotia.

    VastaaPoista
  3. Mä olen ehkä jo vähän kyllästynyt Småfolkiin, tuskinpa ainakaan normaalihinnalla mitään tulee ostettua.

    VastaaPoista
  4. Ihan kivoja, muttei tosiaan ollut oikein mitään pakko saad juttuja.

    Kiitokset aivan ihastuttavasta lakkipostista!!! :) Todella mieluinen ja äärettömän siististi tehty pipo kotiutui siis tänään ja onkin jo ulkoilutouhuissa lämmittämässä pienen päätä juuri nyt. :) Saa nähdä saanko poikaa pitämään enään muita pipoja nyt talven aikana ;)

    Ihania kuvia Emilistä aijemmassa postauksessa. :) Nuo pilvihaalarit oisin halunnut meillekkin...vaikka sitten kaappiin odottamaan ehkä joskus tulevaa kolmosta varten!! :P Ovat aivan täydellisen ihanat!!

    VastaaPoista
  5. Minä tykkään monestakin, etenkin velour(?)housuista, kissoista, ja tuosta paidasta, jossa on lapsia soutamassa, lehmä ja sateenkaari jne.

    VastaaPoista
  6. Näyttää ihan kivalta, pitää paremmalla ajalla tutustua enemmän :) Mie vaan mietin että onko nuo småfolkit kuitenkaan hintansa arvoisia kun ainakin meiltä on mennyt ruskea traktoripaita ihan hurjan näköiseksi. Tunnustan että olen joskus vahiongossa pessyt 60 asteessa ja kuivuriinkin on eksynyt mutta enpä olisi uskonut että noin kovin haalistuu :(

    VastaaPoista
  7. Uh, näitä Småfolkin mainoskuvia on niin vaikea katsoa kun ne on noin typerästi tehty. Kirjava tausta, kirjavat vaatteet ja vielä useammalla lapsella vierekkäin. Ei saa mitään selvää vaatteista, mutta pää tulee kyllä kipeeksi :D

    No oli siellä ainaki söpö mansikkabody ja ekan kuvan eka printti on kivan näköinen. Paremmin nuo näkee sitte kaupassa livenä.

    VastaaPoista
  8. Ihan kivoja, mutta ei ainakaan mitään yksi ylitse muiden - ainakaan vielä!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  9. Mä luulen, että meille tulee tuo ruskea autopaita vihreillä kanttauksilla;-) on ylisöpö!
    ja ehkä vielä yhdet kumpparit..

    VastaaPoista
  10. Toi ekan kuvan norsupaita on kiva!

    VastaaPoista
  11. Anis; Apinaprintistä en tykännyt minäkään..

    Katri; Oot ihan oikeessa, onhan ne uusretrot aika nähdyt. Mutta toisaalta minä ainakin kyllästyisin nopeammin tavallisiin kuosittomiin tai vain yhdellä printillä oleviin vaatteisiin. Uusretroissa sentään kuvat vaihtelee ja värit. ;)
    Eli minustakin ovat edelleen sitä kivointa lastenmuotia.

    Ninnu; Ei kyllä minullakaan tule normihintaan ostettua, ellei kuosi ole todella ihana. Sen verran hinnakkaita kuitenkin ovat.

    Sifia; Tosi kiva kuulla että tykkäsitte lakista! :o)
    Niin ja hyvä että oli sopiva.

    Haituva; Minusta nuo velourhousut olisi tosi kivoja kanssa, mutta se hinta on aina ostotilanteessa tullut vastaan.

    Heidi; Näissäkin on kai hiukan heittelevä laatu?, ainakin olen joskus niin kuullut.
    Meillä on kestänyt vielä ainakin ihan hyvinä.

    Marjuli; Ihan samaa katselin kun nämä bogasin. Nuo taustat on ihan liikaa näille värikkäille vaatteille!

    Jamina; Minulla sama juttu, että ei näin äkkiseltään ollut ihanuuksia. Vaikka ihan kivoja kyllä, ehkä yksi eli autopaita vois meille tulla.

    Aamunkukka; No just tuota samaa autopaitaa katselin että se näyttäis ostettavalta. ;)

    Tia; Minusta tuo norsupaita olisi kiva, jos norsut olisi muun väriset. Sininen tökkii. ;)

    VastaaPoista
  12. Minuun iski tuo "puisto" paita :) Mutta hinnat sen verran kovat, ettei tule ostettua normi hinnalla, mikä on harmi. Keltaiset velouritkin on nätit, mutta hinnan puolesta kallistun Moonkidsin keltaisiin froteehousuihin :)

    VastaaPoista
  13. Ei jotenkin iske.... ainakaan viellä ;) Mieli voi muuttua tosin

    VastaaPoista
  14. Keltaiset vaatteet miellyttivät, postasin niistä. Muuten vinkkinä Småfolkille, että jotain uutta ja ihan erilaista voisi kehitellä peliin. On hieman booooooring. Ja nuo kuvatkin ihan suttuisen näköisiä.

    VastaaPoista
  15. Ihan kivoja, mutta ei tosiaan sellaista ihan pakko saada-reaktiota. Mitä monesta muusta kevään mallistosta on tullut =)Sateenkaaripaita ehkä kaikista ihanin.

    Oletko muuten aina ostanut Ticketit ihan suomalaisesta kaupasta? Tässä tulee kuolattua niin kaikkea, että mietin säästäisikö niissä missään. Popin haalarit ovat ihan normaalihintaisia, Ticketiä saa varmasti ulkomailtakin. Ja Moonkidsilläkin oli kaikkea ihanaa. Joku sellainen kauppa, mistä saisi noita kahta? Vinkkejä?

    VastaaPoista
  16. Mä tykkään Småfolkista mutta normihinnalla tuskin tulen mitään ostamaan, kun ovat niin kalliita. Puisto-ja nallepaidat olivat kivoja ainakin. Tykkään kun ovat värikkäitä ja hauskoja kuvioita tällä merkillä.

    Nyt tilasin pari Småfolkin paitaa alesta Wilmikseltä. Itelläni on myös pari Småfolkin omppupaitaa ja ne on mukavia päällä.

    VastaaPoista
  17. Minä tykkään...tai siis rakastan Småfolkin vaatteita. nytkin oli paljon ihania ja pakko saada juttuja ja tilaan varasti. meillä on kaikki muut småfolkit kestäneet tosi hyvinä paitsi ruskea pohjaiset vaatteet, käyttöä ja pesua paljon.
    Minulla tuntuu taas että retron kaipuu vaan kasvaa koko ajan:)

    VastaaPoista
  18. mä en kans näitä mainoskuvia oikein jaksa katsoa, sattuu silmiin. täytyy sitten seurata luottokauppojen tarjonta, josko sieltä jotain kivaa löytyy. meidän koossa ei aleen jää, joten on ostettava normihinnalla, jos kivoja löytyy. tosin talven paloautoja ja robottejakaan ei ole vielä ehditty pitää :o)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)