tiistai 12. tammikuuta 2010

Kevään Reimaa


Ystävä tuossa vinkkasi että NetAnttilaan on tullut kevään Reimaa, heti piti käydä kurkkimassa. Lisäksi googlettamalla löysin muutaman piirroskuvan tulevasta.
Aika värikästä on!
Ja vaikka niin paljon väreistä pidänkin, etenkin limestä ja turkoosista, niin jotenkin nyt nuo väriyhdistelmät ja kuviot ei kohtaa ainakaan minua..
Mitäs sanotte?
(kuvat on harmillisen pieniä, enkä saanut suurempana tallennettua)







Aika räväkät kuosit näissä piiroskuvissa, miltä lie livenä näyttääkään..


Myös sitä perinteistä Reimaa.


Tytöille väriä!
Pojille oli samantapaiset kuviotakit.


Kumppareissa onkin aika herkku värit.

Ruskeaa ei kevääksikään.. Minun odottelu siis jatkuu.
Täytyy toivoa että Jonathanilta tulee ruskeaa ainakin housuina, niitä kun olen vailla. ;)



39 kommenttia:

  1. Eka reaktioni oli että APUWA;-)
    onhan noissa selvästi yritystä, mutta taaskin, ihan liikaa.
    Vuodesta toiseen toistuu sama juttu, Suomalaisille kuluttajille tarjotaan aina samat värit, aina samat mallit, ja nyt tohon yhtälöön on vielä ympätty kasari/ysäri-kuosit... miksiköhänn sen simppelin yksivärisen haalarin valmistaminen on niin mahdotonta? Voisihan siihen laittaa vaikka sisävuorin toisesta väristä, jos noita (jäännös) kankaita pitää saada jokamallistoon ängettyä...

    Mutta kiva postaus taas kerran! Ihanaa, sä taisit olla jo ihan eka "kevät-herännäinen" uusien mallistojen suhteen;-).

    VastaaPoista
  2. Yhdyn täysin kommenttiisi Aamunkukka! ;)
    Siis se yksivärinen haalari on se jota olen Reimalta odottanut iät ja ajat, ei ole näkynyt.. Tai talvella on tainnut aina joku olla, mutta niitäkään ei ole saanut kunnolla mistään.
    Kevätmallistoon pitäis kyllä ehdottomasti saada yksiväristä!
    Nuo kasarityyliset minuakin hiukan puistattaa.. heh.

    Joo odotan niin innolla jo kaikkia kevät-mallistoja ja postaan ehdottomasti sitä mukaa kun niitä tulee. Katseet siis jo ihan kohti kevättä. ;)

    VastaaPoista
  3. Täytyy sanoa että tänäkään vuonna ei tule Reimaa meille, joka ei ole vielä kertaakaan löytynyt sellasta Reimalta joka innostais. Okei, löytyy meiltä parit hanskat mut ne onkin ihan yksvärisiä ja helppoja pukea!

    VastaaPoista
  4. Ei iske täälläkään, varsinkin nuo kaksi yläkuvan haalaria ovat sellaisia, joita meille ei taida ikinä tulla. Reimatecin rukkasista, varsinkin vk-rukkasista on hyviä kokemuksia, joten niitä saa meille tulla, mutta muuten ei. En tosin tiedä millaisia nuo uudet rukkaset ovat, kun niissä on tuollainen eri värinen kämmenosa.

    VastaaPoista
  5. Aika kauheita suoraan sanottuna nuo puvut, mutta toi pinkki-valkoinen pipo voisi kotiutua meille, sopisi kivasti ver de terren vk-haalariin. Viimekin keväänä ihastuin yhteen malliston hattuun ja sitä ei sitten kuitenkaan mistään kaupasta löytynyt. Myös noi valkopinkit kumpparit on ihanat! Meilä talvikäytössä Reiman vuorelliset kumpparit ja on vaan aika painavat ainakin verrattuna bundgaardeihin.

    VastaaPoista
  6. Mie tykkäsin noista kahesta ekasta, kaksivärisiä jos ovat, kuten kuvasta näytti? Ja se harmaa-valkoraidallinen kevytvanuhaalari ON ihana!! Sen mie haluisin Onnille, mutta kun joku on hamsteroinu sille kasan vk-pukuja, että ei mitään mahiksi ostaa :-D Nuo kirjain-sekamelskat ei napannu pätkän vertaa!

    VastaaPoista
  7. Noista ei mikään kolahda, mutta Minityylin sivuilla olevista kuvista voisin ottaa tumman violetin takin.

    VastaaPoista
  8. Jotenkin aika sekavaa, ihan eri värejä ja tyylejä. Mutta nuo kasari-karkkivärit ovat jotenkin ihania :)

    VastaaPoista
  9. Pipot ja hanskat ja kumpparit voitaisiin ostaa Reimalta, mutta ei noita pukuja. Kerran on ollut pojalla Lassien puku, jossa kuviointi tuota samaa tyyliä, eikä toista ole tullut/tulossa. No thanks.

    VastaaPoista
  10. Nuo isompien haalarit oli kamalia.
    Itse tykkäsin siitä raidallisesta. Kenties meidän pienin saisi sellaisen.
    Kumppareissa löytyy ainakin väriä !!

    VastaaPoista
  11. J&J:ssa oli saatavilla Jonathanin kevätkuvasto 2010, ja siinä ON housuja ruskeana tähti-Jonathan sekä City-Jonathan mallistoissa. Myös haalareissa näkyi ruskeaa alaosaa oleva. Väriksi on tosiaan mainittu tuo "ruskea", mutta kuvien perusteella näyttäs sellainen muta olevan ehkä ennemminkin (joo ne kuvat voisi olla hieman paremmat!) Pitää tuomita sitten kun näkee livenä. Muuten värimaailma pastellista 80's tyyliä, vaaleansinistä, korallia, vaaleanvihreää, vaaleanpunaista. Ja uutuutena lenkkareita mallistossa!

    VastaaPoista
  12. Huh huh,mitä kiemuroita. Väreissä ei sinällään ole vikaa,jos ne olis..ööö...yksin. =)

    Noi kumpparit on ihania.

    Tänä keväänä pääsen "helpolla",kun Atte on ainoa jolle pitää ostaa välikautta. Muille tarvii vaan rukkasia ja muutamat sormikkaat.

    VastaaPoista
  13. Hatut ovat ihanat. Muuten en oikein lämpene noille haalareille. mun suosikki on se, joka on muuten yksivärinen, mutta sitten olkapäillä tai hihoissa on tehosteväriä. Niitä oli muutama vuosi kivoja, mun suosikki on edelleen tummansininen haalari, jossa on limeä hihoissa ja se lähtee kolmannelle pojalle kiertoon.

    Minkäkokoisia ruskeita housuja haet? Mulla on muistaakseni 122cm ylimääräiset ruskeat Jonathanit.

    VastaaPoista
  14. Hei!

    Minusta tuo harmaa-valkoinen haalari on aivan ihana, tuleekohan raidallisesta jotain "tyttöväriä"? Muut ovat luvalla sanoen karmeita. Nuo tyttöjen kirjaintakit ovat kuin suoraan 80-luvulta. Kai se on tarkoituskin? Kiitokset kuvista!

    VastaaPoista
  15. Joo ei kyllä ole minunkaan silmiä hiveleviä värivalintoja :/

    VastaaPoista
  16. Miksi ihmeessä Reima käyttää piirroskuvia? Kuvaisivat haalarit mallien päällä niin saisi jotain tolkkua. Ei kolahda ainakaan nuo kuopukselle.

    Saappaat o.k. Ovat kyllä painavan sorttiset, iosmmilla vaan käytetty.

    Mikä mahtaa olla yleinen värikoodi tänä keväänä. Sisäänostajat haloo!

    VastaaPoista
  17. Jaa-a, mitäköhän näistä ois mieltä.;) Meille ei taida reimaa tulla kuin asusteina. Toivottavasti rukkasia tulee noissa kaikissa väreissä. Reiman rukkasiin olen ollut todella tyytyväinen ja niitä mielellään sitten ostan, jos värit sattuu.

    Kumpparit näyttää kivalta.;)

    Minäkin odotan innolla kevät-mallistoja. Vaikka meille ei juuri mitään tarvitakaan. Ainahan sitä kuitenkin jotain tarvii...;)

    VastaaPoista
  18. Heippa, uusi-vanha lukija ilmoittautuu :o) Lukenut olen, mutta kommentoinut en... Samaa mieltä olen, liian kirjavaa. Mutta mä en ole muutenkaan koskaan ollut Reiman ystävä.. Olen nyt pistänyt oman blogini pystyyn ja kyselen lupaa, saanko ihan "virallisesti" ilmoittaa seuraavani tätä blogia eli laittaa sinne oman blogini oikeaan laitaan luetteloon?

    VastaaPoista
  19. Kumpparit ja raitahaalari oli ihan kivoja, muut ei :/

    VastaaPoista
  20. Kaikki oli vähän kökköä...paitsi valko-harmaa raidallinen haalari, siitä pidin! Jos vielä tehosteväri ei olis oranssi vaan vaikka turkoosin sininen, olisi tosi passeli haalari meille. Toisaalta taas enpä tiedä miten käytössä tulee kuraantumaan noin vaalea väritys ja jääkö siihen sitten miten paljon iki-likaa.
    Kumpparit ihan ok, etenkin harmaat ja mustat ja mustat hanskat ovat sitä peruskauraa, ihan ok, mutta ei nyt hetkauta suuntaan eikä toiseen.

    Minä taas odotan sitä rokki-haalaria. Kukakohan valmistaja tekisi mustan rokki-haalarin jossa on pääkalloja ja vaikka tribaaleja? Tai vaikka lieskoja jne.

    VastaaPoista
  21. Toi turkoosinsävyinen, monivärinen pipo on kiva... ja vaikka en väreistä tykkääkään, niin silti meille tulee varmaan hamaan loppuun saakka yksi Reiman kaksiosainen vk-asu joka kausi, kuivan kelin puvuksi muiden rinnalle. On kätevä, kestävä ja suht edukas. Perinteiseltä näyttävät ne tälläkin kertaa. Noi tyttöjen ysärin alkuvuosia huutavat kuviotakit on kyllä kauheita!

    VastaaPoista
  22. No johan on mallisto! Eipä kolahda meikäläiseen. Reima vähenee kyllä vuosi vuodelta meidän(kin) kaapeista. Eskarilaiselle ostin kyllä välikausitakin viime syksynä ja siihen olen tosi tyytyväinen. Väri musta ja beiget somisteet. Uusimmasta mallistosta on kyllä hillitty kaukana!
    Popin kevätmallistoa odotan, luvassa on ainakin beigeä ja ruudullista. Mitäänhän ei tarvita, mutta ehkä sitten suurempaa kokoa kaappiin odottamaan :)

    VastaaPoista
  23. ihan heti en lämpeä näille.. Saas nähdä mitä muuta tulee ja miltä kaikki näyttää LIVENÄ :)
    Nyt ainoat jotka pisti silmään ois nuo Turkoosit kumpparit!! ihanat =)

    VastaaPoista
  24. Joo, saapas nähdä miten silmä tottuu näihin uusiin Reiman kuvioihin. Tosi räväkät värit. Kuperkeikan sivuille oli tullut jo vähän kuvauksia tulevista Ticketin puvuista, kuvioita on luvassa sielläkin. Me ei oikeastaan tarvittaisi välikauteen muuta kuin ruskeat housut (ehkä Jonathanilta), mutta saapas nähdä miten tässä taas käy. Joku söpö takki olis kyllä kiva tytölle kanssa. Niin ja violetit vk-rukkaset tarvitaan ehdottomasti, toivottavasti jollakin merkillä löytyy sellaiset. Aika hyvin sain kyllä viime syksynä hamstrattua täksi välikaudeksi vaatteet, en tiedä pitäisikö sanoa onneksi vai valitettavasti. ;)

    VastaaPoista
  25. Tuo harmaaraitainen näyttää kivalta mutta muuten ei kolahda...

    Jonathanin mallisto tuli postissa tänään eikä sekään niin erikoiselta näyttänyt :(

    VastaaPoista
  26. Kumpparit kivoja, muut öh, kauheita. Eipä mulla muuta. :D

    VastaaPoista
  27. Kumppareissa on ihania värejä, mutta nämä muut... Hmm, en tiedä. Sitä yksiväristä minäkin kaipailen.

    VastaaPoista
  28. Kumpparit näyttää kivoilta, mutta muistelen että oisin kuullut niitten olevan liian jäykkiä ja lapset kompastelevat ne jalassa. Vaatteet hirveen kirjavia ja pipotkin aivan kamalat!

    Meillä tarvitaan kevääksi pipoja ja takki ja housut -setti (tai kaksi) esikoiselle. Kumpparitkin saatetaan tarvita ja tietty muut kengät myös (molemmille).

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  29. Hei, joo mäkin tykkäsin ainostaan tuosta harmaa-valkoraidallisesta. Mutta kuten joku muukin niin toivosin oranssin olevan jokin muu väri siinä. Valkoharmaat kumpparit oli myös kivat!

    VastaaPoista
  30. Noi Reimat eivät kyllä yhtään nappaa, ainakaan meikäläiseen!! Minulla on ollut Reima boikotissa ja useamman kauden ja boikotti vaan jatkuu... :)
    Pastelliin tulee Ticketiä ruskeana, ainakin PlainRainia...

    Ps: Nähtäisiinkö joku päivä?? ;)

    VastaaPoista
  31. Yök mitkä ysärivärit!! Ainoa kiva on tuo harmaavalkoraidallinen, mutta se taas on niin arka väri kuralammikoihin että ei sitä vois päälle laittaa.

    VastaaPoista
  32. Kylläpä on hirveitä. En tykkää sitten ollenkaan...

    VastaaPoista
  33. Mä boikotoin Reimaa ihan siitä syystä että niillä on susihuono laatu noissa ulkovaatteissa.
    Joten ei tule mitään näistä meille.

    VastaaPoista
  34. Mun eka reagtio oli : yök!
    Ei oo tämän talven mallisto ainakaan lannistanut jatkamaan tuota kamalaa linjaa.
    No onneks et Reima ole ainoa merkki!

    VastaaPoista
  35. Vaaleanharmaaraidallinen on kaunis ja voisin sellaisen ostaa Nöpölle, mutta edelleen boikotoin Reimaa täysihinnalla, joten ehkä sit jostain hyvästä alesta, jos jää.

    VastaaPoista
  36. Meillä on ollut montakin Reimatecin vk-haalaria yksivärisenä, mutta ovatkin 5-vuotta tyttöä vanhemmalta serkulta perittyjä. Ilmeisesti nykyään eivät yksivärisiä tosiaan enää tee.

    Minä ottaisin kyllä mielelläni kuopukselle tuon harmaa-valkoraidallisen, mutta oliko se jotain vanua?

    VastaaPoista
  37. Ei kyllä juuri mikään noista ole minunkaan makuun :/ Saa nähdä, mistä sitä sitten tulee esikoiselle vk-haalari hankittua..

    VastaaPoista
  38. Taitaa olla suurimman osan mielipide ettei ihastuneet. ;D
    Voihan sieltä tulla jotain ihan kivaakin sitten kun koko malliston näkee, mutta saas nähdä..

    Mirka; Aika kaksivärisiltä näyttää, hitunen taitaa sitä valkoista olla silti.

    Kirsikka; Kiitos tiedoista, mielenkiinnolla luin Jonathaneista ja sitten tipahtikin postilaatikkoon oma kuvasto. :D

    Marita; Emilille eli 98cm, Oliverilla on ainakin yhdet ruskeat jo.. Kiitos kuitenkin tarjouksesta! :)

    Emppu; On raitahaalarista tulossa tyttömäinen värikin, muistaakseni pinkki-vaaleanpunainen.
    Ja kolmaskin väri oli, se oli sinisävyinen (tummansininen/turkoosi).
    Joo tuota kasaria tulee nyt monissa sisävaatteissakin, muotia siis. Vaikka en kyllä tykkää minäkään. ;)

    Tyttötiimi; Näistä varmaan tulee enemmän ihan lasten päällä kuvia, kun Reima päivittää sivunsa.
    Minä löysin nämä piirrokset joltain ulkomaalaiselta sivulta. ;)

    Pirjo; Tottakai saa laittaa! :)
    Pitääkin käydä kurkkimassa sinun blogia.

    Zanne; Sinun täytyy laittaa toiveita valmistajille, sellanen rokkihaalari olisi taatusti aika kähee! :D

    Äiti ja pienet pojat; Meillä on ollut useammat Reiman kumpparit ja ihan hyvät on ollut jalassa. Siis poikien mukaan. Tosin Emilillä on vasta ekat odottamassa, joten en tiedä miten sitten pienillä..

    Hanna; Oi oi ruskeeta.. ;)
    Nähdään vaan! Itse voisin ajella sinnepäin ensi kuussa, kun tämä kuu on niin täysi ohjelmaa.
    Mutta meidän ahdasta kotia katsomaan saa ajella kanssa. :D

    Riikka; Tuo raitahaalari taisi olla joku kevytvanumalli tai ainakin paksummalla vuorikankaalla oleva.

    VastaaPoista
  39. Minusta Reimalla on ihan kivat haalarit tulossa! Jonathanit ovat nyt tosi tylsän ja hailun näkösiä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)