sunnuntai 23. elokuuta 2015

Molo Kids AW 15-16



Ei ihan näillä helteillä ole ehkä ihan ekana topat mielessä, mutta kyllä se talvikin sieltä vielä tulee! :D
Molo Kidsin talvimallisto tupsahti myyntiin ihan vasta ja täytyy sanoa että oho. Mallistossa on kuoseja varmaan enemmän kun koskaan aiemmin ja yksivärisiäkin kuten aina, joten valinnanvaraa ainakin löytyy.


Omaan makuuni jotkin kuosit ja väriyhdistelmät on aika kamalia (ainakin noissa Molon omissa tuotekuvissa), mutta myös muutama ihana kuosi joukosta löytyy. Hyvä tietenkin niin, että joka makuun on jotakin. ;)



Kuosilliset Pyxis ja Polaris haalarit. Sävyt on aika tummia, mikä kyllä lian näkyvyyden kannalta on hyvä juttu. Itse kaipaan vaaleampia ja raikkaampia sävyjä talveenkin. Tosin meillä on monesti yksi tumma setti ja toinen sitten sellainen värikkäämpi/vaaleampi. Tykkäsin kovasti tuosta vaaleasta Snow animals-kuosista. Winter floral ja Outerspace on kivat kanssa ja vaikka ovatkin tummia, niin kuosi tuo kivasti eloa haalareihin.


Yksivärisistä omat lempparit on Heather, Quince ja Sandstone. Sinisen ja vihreän sävyt ei näissä nyt miellyttäneet. Korallin ystävä en myöskään oikein ole. Almost black on kyllä simppelin tyylikäs, mutta jos on tummansiniseen vivahtava niin sitten ei omaan makuun. Kuvien perusteella on kyllä vaikea vielä mitään varmaa sanoa, ensin pitää nähdä värit livenä. Monesti voi käydä niin että livenä mielipide muuttuu ihan toiseen suuntaan.


Tuo perus Rainbow on kyllä aina yhtä ihana. Girly rainbow on väritykseltään sellainen, että itse en tykännyt ollenkaan. Tuo sinappisen keltainen ja kirkas keltainen ei vaan istu noiden muiden värien joukkoon.. Mutta mitä mieltä te olette? Itse kaipaan eniten sitä parin vuoden takaista Girly rainbow:ta, siinä oli ihanan raikkaat ja vaaleat sävyt. ;)


No mutta entäs tämä uusi kaksivärinen Quince kuosi, tykkäättekö?
Minusta tässä on ihan kiva idea, värien sävyt pitäisi nähdä tästäkin livenä..

Näistä takeista tykkäsin kovasti, etenkin Snow animals ja zepra on tosi ihanat! Tämä takki malli on kuulemma tyttöjen, mutta minusta näyttää sellaiselta että menee hyvin pojallekin.
Pipoissa löytyy myös paljon tosi kivoja.

Rukkasista löytyy tietenkin kaikki samat sävyt kuin haalareista.


Parkatakit on hienoja, tykkään tuosta tähtiheijastimesta takana. Keltainen on ihana ainakin kuvan perusteella. Yksivärisiä takkeja on kiva yhdistellä kuosillisiin housuihin.


Leopard-kuosi on omaan makuun ihan kamala, itse kun en ole koskaan tuosta kuosista tykännyt missään muodossa. Sitten kun se on lykätty vielä tuon Zepra-kuosin kanssa samaan, niin voi kääk! :D
Winter floral takki on kaunis yhditettynä noihin black grape värisiin housuihin.

Sain Jeriikasta vielä muutaman valokuvan noista väreistä ja kuoseista, näistä hiukan näkee sävyjä toisessa valossa. Jeriikassa on muuten tosi laaja valikoima näitä talven Molo kidsejä, kannattaa kurkata. Kaikki yllä olevat löytyy myynnistä. Kanta-asiakkaat saa Jeriikasta 15e lahjakortin yli 100e tilaukseen (normaalihintaiset tuotteet huomioidaan). :)

Mitäs te tykkäsitte Molo kidsin talvesta?

Kiinnostaisiko teitä muuten taas sovituspostaukset talven topasta?
Nyt saa toivoa mitä haluaisitte nähdä sovituksessa, olisiko se nämä Molo kidsit, Ticketit, Racoonit vai vaikka Mini rodinit? Jeriikan kanssa yhteistyössä saisin kuvausta varten vaatteita meillä käymään, mutta mielellään kuulisin mitkä merkit eniten kiinnostaa! ;)



23 kommenttia:

  1. Haluaisin nähdä tuon tyttöjen cathy snow animals takin pojan päällä:) ja mielelläni myös ottaisin ideoita mitkä housut ja pipot ja hanskat siihen sovittaisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, koitan saada takin sovitukseen ja asusteita myös. :)

      Poista
  2. Minulle iski mallisto niin kuin metrinen halko ja tilasin samantien pojalle outerspace polariksen ja tytölle winter floral takin ja pollux housut. Esikoinen vaatteet taitaa myös tulla tästä mallistosta kun vaan saisin tyttären kauppaan sovittamaan :D

    Minusta nuo valkoiset lumieläimet on tosi tyttömäisiä vaikka suurin osa mieltääkin ne pojalle. Vielä kun Metsolassa oli valaistus sillen, että pukuihin tuli vaaleanpunainen sävy, niin tyttömäisyys korostui.

    Leopardi zepra yhdistelmässä mietin, että oikeasti!! Mutta kun näin tuon keltamustan viritelmäpuvun, niin päättelin, että suunnittelijoissa on ollut tänä vuonna mukana myös yksi värisokea :D Hirveitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, värisokeutta epäilin minäkin tai sitten joku todella taiteellinen persoona. ;D
      Keltainen ja musta minusta kyllä sopii yhteen hyvin, mutta joku noissa sävyissä vähän tökkää. Onkohan tuo edes musta, jos on tummansininen, niin sehän ei sovi yhtään (minusta) keltaisen kanssa. Sitten jos keltaisen sävy on sinappi, niin se onkin taas niin outo sävy keltaisesta etten syty sille ollenkaan. No livenä on nähtävä!
      Lumieläimet on taas minusta ihan poikien kuosi, en osaisi tytölle varmaan pukea. Hih, hauskaa miten erilailla nämä asiat voi nähdä. :)
      Kivat kuosit olet teille tilannut, laitappa kuvia sitten blogiin! :)

      Poista
    2. Instagramiin laitoinki jo yhden, mutta pitäisi blogiinkin ehtiä päivittää. Siis keltainen ja musta kyllä toimii, mutta nuo sävyt! Yyyh

      Instan tunnus arkirakkaus jos jotakuta kiinnostaa :)

      Poista
  3. Kiinnostaa sovituspostaus ehdottomasti.. Molo kids tai ticket :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, otetaan sovitukseen ainakin jotain molemmista. :)

      Poista
    2. Molo ja ticket!

      Poista
  4. No onhan tämä mallisto ihan huikea ja olisi todella kiva nähdä sovituskuvat nimenomaan molon topasta. Eniten ihastuin tuohon snow animals kuosiin, mutta noinkohan sitä "uskalstaisi" 2-vuotiaalle laittaa, kun on niin kovin vaalea? Isompi poika ihastui tuohon ice surf-takkiin ja miellyttäähän se äidinkin silmää ;) Kiinnostaisi kyllä nähdä kuvissa myös tuota animal camo-kuosia :) Onko muuten minkälaisia kokemuksia noista molon asusteista (lähinnä rukkasista), onko hintansa veroisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molo kidsiä siis sovitukseen. :) Rukkasia on meillä ollut aiemmin ja olen kyllä tykännyt. Nyt nämä talven malliston rukkaset on uudistuneet hiukan, ovat ilmeisesti paksummat (lämpöisemmät) ja muistaakseni jotain muutakin uutta oli.
      Minä uskon että tuo Snow animals kuosi toimii hyvin haalarinakin, kuosi on kuitenkin eläväinen ja siinä on mustaa ja harmaata, joten likatahrat piiloutuu hyvin kuvioiden joukkoon. ;)

      Poista
  5. Täältäkin kannatusta sovituskuville. Eniten kiinnostaa Racoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Racoonia voisin tytölle sovittaa, pojille ei meillä riitä enää koot ja siksi ei ole mallia niihin. ;)

      Poista
  6. Ehdottomasti kiinnostaa sovituspostaus ja merkeistä eniten kiinnostaa miten ticket istuisi Olivialle :)

    Tästä molon mallistosta en kyllä hirveästi innostu.. Parkatakit on ihania, mutta noi muut... Outerspace olisi varmasti pojan mieleen, mutta minusta se näyttää jotenkin valmiiksi likaiselta, pitäisi nähdä livenä. Ja tuo leopardi-seeprakuosi on jotain ihan hirveetä :D

    Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tarvii zepra-leopardi kuosi ihan todella rohkean käyttäjän ja värisilmän. :D
      Ticketiä siis Olivialle sovitukseen, kiitos toiveesta. :)

      Poista
  7. Tällä hetkellä Racoon kiinnostais eniten...

    VastaaPoista
  8. Mini rodinin mitoitus kiinnostaisi kun sitä ei meillä ulkovaatteissa ole ollut niin siitä sovitus kuvia olisi toiveena meillä poika n.136cm pitkä niin mietin meniskö isoin koko

    VastaaPoista
  9. Minusta nuo eläinkuvakuosit ovat söpöjä ja molemmat kävisivät sekä tytölle että pojalle. Tytölle ihanin olisi tummuudestaan huolimatta kuitenkin tuo winter floral, se näyttää todella kauniilta!
    Kokonaisuudessaan olen kuitenkin hieman pettynyt, sillä minusta Mlon vahvuutena on ollut, että aina on löytynyt sellainen väri, joka näkyy niin marraskuun harmailla kuin helmikuun hangillakin. Kaipailisin siis jotain upeaa huomioväriä samaan tyyliin kuin muutaman vuoden takaiset oranssit ja keltaiset esim. olivat.

    Ja jos tuo tyttöjen takki on samaa mallia kuin vanha, niin malli on minusta erittäin unisex. Ainakin meillä kiersi sujuvasti isosiskolta pikkuveljelle, eikä kertaakaan kukaan puhunut mitään tyttöjen takista ;)

    VastaaPoista
  10. Meillä oli viime talvena Zebraa joten se ei enää sytytä. Orange Shock viime talvelta on vieläkin kiva. Nyt pohdin tuon Snow Animalsin, sinisen ja Quincen välillä. Varmaan Quince vois olla kivoin, vaikka eka pidin vähän arveluttavana. Kuosilliseen kyllästysin varmasti nopeimmin.

    Mä vaan jahkaan pienemmän kanssa sitä samaa kuin isomman kanssa aikoinaan... 92 vai 98... Kaikella järjellä pienempikin menis koko talven, tai sitten ei... MURR!!! Ja parker takit kans mietityttää kun aiemmin malli ei sopinut mut oisko toisaalta aika kiva isommalle..

    VastaaPoista
  11. Voikun näkisi tuon outerspace-haalarin livenä! Siitä kun ei malli-kuvassa ota oikein selvää... ainakin viime vuonna teidän musta haalari näytti yllättävän raikkaalle, eikä ollenkaan synkälle! ehkä myös ne asusteet vaikuttivat...

    VastaaPoista
  12. Molo kids sovitukseen :)

    VastaaPoista
  13. Moikka Mia(pitkästä aikaa) =) mulle on tullu pakkomielle tuosta zebra takista(ja pinkit housut+asusteet)..varmaan pakko on Liljalle se tilata... =) ale prosentteja vaan kaipailisin...sovitus kuvia olis kiva nähdä tuosta zebrasta tytöllä...winter animalsin mä miellän poikien kuosiksi enemän, mutta miksei hempeän vaaleanpunaisilla housuilla ja asusteilla myös myös tytölle kiva, ihana se kuosi kyllä on!

    VastaaPoista
  14. Tyttöni ihastui snow animalsiin vastoin odotuksiani. Itse pidän winter floralista ja outerspacesta. Vauvalle voisi olla kiva leopardihaalari, jos sellainen olisi perheessä. Itsekin vierastan leopardin ja seepran yhdistelmää..mun makuun liian erikoinen. En vielä tiedä tilaanko mitään kun jotain kaapista löytyy viime talvesta..katsotaan rauhassa :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)