keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Ne Lapsimessut!

 
Tässä viimein jo minulta kyseltyäkin ja toivottua lapsimessupostausta!
Johan tässä tovi jo viikonlopusta vierähtikin. ;)
Minun on tässä viime päivinä taas pakko ollut myöntyä sille että suurperheen äiti, jolla on yksi erittäin ehtivä tyttövauva, ei välttämättä ehdi ihan samaan kun pienen perheen tai vähän isompien lasten äiti..
Mutta Lapsimessuilla on käyty ja jälleen kerran reissu oli sen arvoinen, vaikka matka olikin pitkä. Tässä vähän kuvia ja se messusaalis. ;)
 
 
Me messuiltiin perjantaina ja minusta ihmisiä oli paljon jo heti aamupäivästä. Toiset osastot oli väljempiä ja toiset taas niin täynnä, että piti käydä ensin muualla ja palata myöhemmin kurkkimaan että mahtuisiko paremmin katselemaan. Meillä mies oli kahden nuorimman pojan ja Olivian kanssa kiertelemässä niitä lapsille mieluisia osastoja ja minä sain yksin kierrellä vaateosastot. Oikein mukava jako jokaisen näkökulmasta. ;)
 
Verson puodin osasto oli ihana! Niin värikylläinen ja upeita kuoseja täynnä. Oikein harmittaa kun en katsellut vaatteita läpi tarkemmin ja ajan kanssa. Minulla muuten joka vuosi jää harmittamaan joku osasto, jonka olisin halunnut katsella uudelleen ja joka jäi. Käykö muille noin?

 
Skidin osastolla ihastelin kesän uutuuksia. Erityisen ihania oli jäätelö-, tukaani- ja kiwikuosit.
Osasto oli taas täynnä hyviä messutarjouksia.

 
Reiman osastolla vaatteet oli ihanasti omissa väriryhmissään. Tyttöjen pinkitykset oli niin söpöjä ja Angry birds kuosit hyvin esillä. Angry birds vaateissa oli mm. hupparit tarjouksessa 15e ja muitakin mukavia juttuja.

 
MaxPlay:n osastolla oli myynnissä vaikka mitä kivaa ja tarpeellista. Itse olin jo pitkään haaveillut Olivialle KG Designin pilven mallista pöytätablettia ja tuolta sen sain edullisesti. Tietenkin vaaleanpunaisena. ;)
Lisäksi myynnissä oli mm. saman sarjan hauskoja robotti- ja pöllö säästölippaita.
Kannattaa käydä kurkkimassa MaxPlayn nettikaupasta lisää noita tuotteita!
 
 
Silverjunglen söpöt pallo, sydän ja tähtivaatteet oli kaikki esillä. Näitä olenkin meillä testaillut kovasti ja tein taannoin lisätilauksenkin, josta vielä juttua myöhemmin tulossa. Täytyy sanoa että tuo pallokuviollinen neulehaalari on aivan hurjan suloinen. :)
 
 
Crocsin osastolla ihastelin noita pienten tyttöjen sandaaleja. Voi kun meidän neiti kasvaisi pian ja päästäisiin kunnolla kenkäostoksille. ;)

 
Lumoan, Mainion ja Melli EcoDesignin vaatteet ovat kauniita kyllä, vaikka en ole meille yhtään vielä hankkinut. Kiva oli kuitenkin nähdä nämäkin livenä, jos innostun merkeistä enemmän jossain vaiheessa.
 
 
Me&I:n osasto oli tupaten täynnä ihan joka kerta kun sinne yritin. Pääsin kuitenkin kurkkimaan jostain nurkasta tarjouset ja olihan siellä vaikka mitä kivaa. Lastenvaatteet oli muistaakseni 15e/kpl. Itse en nyt sortunut mihinkään, koska olin jo monet kuoseista ostanut aiemmin.
 
Gugguu:n osastolla kävin myös hypistelemässä noita niin suosittuja uutuuksia ja vaikka messutarjous (-20%) oli ihan hyvä, niin en edelleenkään sortunut. Ehkä olisin jos Emilin koossa olisi sattunut olemaan ice blue värissä huppari, mutta ei ollut.. Olivialle en vielä osaa näin arvokkaita merkkejä ostaa, kun vaatteissa menee niin vähän aikaa yksi koko.

 
Name It:n osastolla teki shoppaillessa hyvää, kun kaikki ostosten tuotto meni hyvään tarkoitukseen. :)
 
 
Messuilla jaettiin ainakin jossain vaiheessa Novitan lehteä ilmaiseksi. Kotona tuon lehden selasinkin vasta läpi ja siellä olikin vaikka mitä ihanaa, kun vaan osaisi neuloa. Ajattelinkin kiikuttaa lehden mummolle ja esittää toiveen parista vaatteesta. ;)

 
Niistä ostoksista vielä pari kuvaa. Saalis ei ollut suuren suuri, mutta muutama vaate ihanuus tarttui kuitenkin mukaan sen pilvitabletin lisäksi. Meillä ollaan ehkä hiukan "pahassa" kokoluokassa joka lapsen kohdalla messujen tarjonnan suhteen, kun isot pojat on jo niin isoja ja Emilkin koossa 140-146cm. Heille ei siis oikein ollut mitään enää. Olivialle olisi ollut paljonkin, mutta aika vähän vielä viitsin hänellä pitää kalliimpia sisävaatemerkkejä. Vuoden päästä tilanne onkin toinen. ;)
 
Skidin osastolta ostin kuitenkin ihanan jäätelöhaalarin kesään 80cm ja pinkit canvashousut 86cm.
Emil sai hyvästä alesta mustan velourtakin 140cm.

 
Verson Puodin osastolta ostin musta-valkoisen mekon 80/86cm ja Metsolalta timanttikuosisen bodyn 86cm. Mukavaa vaihtelua vaaleanpunaiseen maailmaan tämä musta-valkoinen.

 
Name It:ltä ostin Olivialle pieniä kesävaatteita 80cm.
 
Messuista jäi kaikkiaan hyvä mieli ja ensi vuotta jo odottelen.
Mikä fiilis teillä oli messuista tänä vuonna?
Mitä tarttui mukaan?
 
(Itse sain messuille bloggaajapassin ja messuliput perheelle messukeskukselta)
 
 
 
 

12 kommenttia:

  1. Oij tuo pilvialusta <3 Onko tuossa imukupit tms. Että pysyy pöydässä kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi ihana. :)
      Ei ole imukuppeja, mutta on silikoninen eli on sellainen että tarraa hiukan pintaan kiinni jo materiaalinsa puolesta. Toki lapsi saa sen otettua pois pöydältä jos haluaa, mutta ei kuitenkaan liu`u pois helposti työntämällä.

      Poista
    2. Täytyykin varmaan tilata kokeeksi, tuo meidän tyttö (10kk) on vaan sellainen että viskoo ihan kaiken lattialle =D

      Poista
    3. Kuin myös meidän 8,5kk. Kumma juttu kun kaikki pitää viskoa tai tyhjentää. ;D
      Sitäkin mietin, että jos tuon alustan laittaisi nurkistaan kaksipuoleisella teipillä pöytään kiinni. Pysyisi ehkä vähän paremmin pöydällä, mutta siinä voi tietty pöydän pinta kärsiä..

      Poista
  2. Onko sulla tietoa milloin noita Villervallan jätskikuosisia vaatteita tulee Skidinn nettikauppaan? Vielä ei ainakaan ollut. AIvan ihania kuoseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tietoa, mutta voin kysyä. :) Muistaakseni messuilla jutellessani Skidin Katjan kanssa hän mainitsi, että tulevat myyntiin messujen jälkeen nettikauppaan. Varmaan siis ihan pian, kun ehtiivät ne sinne laittaa. :)

      Poista
  3. Ihan mukavat messut ja ensimmäistä kertaa olin. Ehkä hiukan enemmän odotin vaatetarjontaa ja vähän kovempia messualeja, mutta kiitettävästi tuli hankintoja silti tehtyä :) Varmaan ensi vuonna uusiksi.

    Tuosta Gugguusta piti muuten sanoa, että ei ne oikeasti ihan mahdottomasti kalliimpia ollut nyt -20% alessa kun muutkaan merkit. Esim. aivan ihana ja kesäinen frillamekko oli 34€ koosta riippumatta. Kyllä esim. Po.P:n, Metsolan, Me&i:n mekot ovat ihan samaa hintaluokkaa, jopa kalliimpia! Sama topeissa ja bodeissa, pitkähihaiset bodyt olivat n.24€ ja kyllä esim. monissa Po.P:n bodeissa on hintaa enemmän, me&i:sta/Metsolasta puhumattakaan! Villervallakin vain 4€ huokeampi...Colleget ja pipot on hintavia, trikoot mielestäni ihan samassa hintaluokassa muiden "merkkivaatteiden" kanssa. Suosittelen kyllä kokeilemaan, meillä ainakin korallit ja mintut ovat pysyneet tosi hyvinä ja istuvat kauniisti päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna oli minusta ehkä hieman vähemmän hyviä tarjouksia kuin ennen ja tosiaan vähän vähemmän lastenvaateosastoja. Silti oli onneksi vaikka mitä kivaa. :)
      Totta, että tuo -20% ale Gugguun vaatteissa oli hyvä ja ei hinta ollut niin paha enää. Harmi kun kaikkia värejä ja kokoja ei ollut enää. Tosiaan sen ice bluen hupparin olisin halunnut. Normaalihinta collegeissa on minusta kuitenkin aivan liikaa, enkä itse pysty siihen taipumaan että maksaisin lapsen hupparista lähes 70e. ;) Varmasti on laadukkaita ja alella voisin tosiaan ostaa. Olivialle en vielä, koska hänelle nyt tähän mennessä on yksi koko mennyt noin 1-2kk, joten ihan vielä en halua isoja summia yhteen vaatteeseen sijoittaa. Siksi ostin tuon Metsolan bodynkin jo isommassa koossa jemmaan, menee sitten tuo kokoluokka vähän kauemmin. :)

      Poista
  4. Ihanaa jätskiä taas! Milloin noi tulee myyntiin nettiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan ihan pian, kysyn vielä Skidin tytöiltä ja palaan tänne asiaan. ;)
      Nuo on tosi ihania!

      Poista
    2. Metsolalta odotin enemmän.. Menneiden vuosien ihanuuksia hyvään hintaan :) Esim viime vuonna oli niitä moondrive paitoja ja froteehousuja 12e/kpl :) Nyt ei ollut kuin sitä nykyistä metsola tyyliä - ei yhtään meidän mieleen :|

      Verson puodin ohi kävelin ja harmittaa, kun en aiemmin käynyt siellä penkomassa.. Pois lähtiessä kävin, mut ei ollut jäljellä ainakaan sillo kokoja enää :( vaaterekkien keskellä piilossa oli ne alekorit, mitä en huomannut ensin..

      Poista
  5. Ihanat lapsimessut! Harmi, että messuiltiin tänä vuonna eri päivänä, eikä päästy törmäilemään :)

    Ihania messulöytöjä olet tehnyt pikkuiselle Olivialle. Ja kiva, että pääsit välillä shoppailemaan rauhassa. En voi edes kuvitella, millaista teidän suurperheen arki mahtaa olla, kun kahdenkin pojan kanssa tuntuu toisinaan olevan aikamoista hulinaa.

    Minä pääsin messuille ihan itsekseni, vaikkakin flunssan lamaannuttamana. Kannatti silti käydä, kuten postauksestakin ilmenee. Metsolan menneiden kausien värikkäitä froteita ja Reiman Vahva-välikausihousuja jäi ikävä, mutta kaikkea ei voi saada. Kiva, että kävit kommentoimassa, vaikka sulla on taatusti paljon muutakin tekemistä! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)