tiistai 21. huhtikuuta 2015

Keväiset kauppakamut

 
 
Ei ole lämpö ja aurinko hellineet meillä. Tai kyllä tuo aurinko jaksaa väliin ilahduttaa, mutta kylmä viima tekee säästä paljon kylmemmän kun mittari näyttää. Hrr.. Mutta en valita, ihanaa kun on kevät! :)
 
Meidän pienimmät on ne jotka yleensä aina ruokakauppakavereiksi lähtee lähikauppaan, kun illalla suunnataan parin päivän ruokaostoksille. Emil eilen eteisessä pukiessaan tuumaili että; "on niin kiva lähteä kauppaan, kun ei tartte pukea niin paljon päälle!". Hih, pienet on ilot lapsella. Kylmä kävi silti luihin ja ytimiin, kun sen verran pihalla oltiin, että muutaman kuvan nopsaan nappasin minun kauppakamuista.

 
Olivia sai maahantuojalta tässä taannoin Racoonin ihanan teddykarvaisen fleecetakin ja ruusukuviolliset housut testiin, jotka onkin olleet juuri kivat nyt kauppareissuilla päällä. Henkselihousuissa on ohut fleecevuori, joten lämmittää mukavasti viileämmälläkin kevät säällä. Tuo teddyfleece puolestaan on on jo itsessään muhkea pehmoinen, että lämmittää sekin enemmän kuin ihan perus välikausitakki.
Kokona molemmissa on 80cm ja on ihan sopivat ehkä noin 75cm neidille.
Mielestäni nämä Racoonit vastaa hyvin siis kokoaan.
 

 
Emil kaivaa kaapista aina mieluiten käyttöön Molo Kidsin softshell takin, joka onkin jo viime keväälle ostettu Jeriikasta. Kokona tuo 140cm alkaa olla ihan hiukan jo turhan sopiva minun makuun noin 134cm pojalle, mutta menee kevään käytössä vielä. Pipo NopsuPopsulta saatu jo pari vuotta sitten.

 
Ostin Olivialle Jeriikasta myös tuon mintunvihreän sydäntakin syksyä ajatellen koossa 86cm ja se sopiikin ruusuhousujen kaveriksi ihanasti myös. Toivottavasti housut menee syksynkin vielä.
 
Racoon ulkovaatteita on kiva valikoima tarjolla mm. Jeriikassa.
Nyt muuten on Jeriikaan -10% alekoodi Jeriikan Facebook sivuilla, käykääs poimimassa! ;)
(Kuvien Racoon teddytakki ja housut saatu maahantuojalta)
 
 

9 kommenttia:

  1. Miten 140cm takki voi olla "turhan sopiva" 134-senttiselle? Onko erityisen pientä kokoa tuo takki vai haluatko että vaatteet on reiluja/isoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molo kidsin softshellit on mielestäni vähän niukkaa mitoitusta. Kuten sanoin, kyllä tuo edelleen käytössä on ja menee, mutta minusta on pojan päällä hiukan turhan sopivan oloinen/näköinen. Kyllä meillä muut kevään takit on kokoa 134cm (mm. Reimatec ja Reima) ja ne on ihan hyvän kokoisia vielä. Eli en koe että liian suuria pidettäisiin. ;)
      Mutta tykkään kyllä että ulkovaatteissa on sopivasti reiluutta, minusta liian sopiva vaate näyttää hassulta lapsen päällä. Sopivalla reiluudella tarkoitan sitä, että esim. takin hihansuut yltää ranteisiin hyvin kun kädet nostaa sivuille/ylös ja helma on juuri pepun alle saakka. Housuissa tykkään että lahkeisiin jää vähän ruttua, eikä ole ihan suorat kun lapsi seisoo.

      Poista
  2. Onpas Olivia jo isonnäköinen tyttö! Tosi suloisia nämä tyttöjenkin Racoon vaatteet. Meillä Mini on nyt mun surkealla omalla mittauksella (joka vaihtelee joka kerta :D) noin 83cm pitkä ja Racoonin 74cm housut menee just ja just. Samoin villapuku samassa koossa. Softshell haalari meillä on 92cm mutta olisi mahtunut pienempikin - puku on onneksi niin notkea että voi hyvin käyttää. Meillä haasteita asettaa pitkät kädet, mutta onneksi Racoonilla on pitkät hihat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, neiti kasvaa hurjaa vauhtia. :)
      On varmasti mittasuhteistakin kiinni minkä ikäiselle menee mikäkin koko, meidän neidillä on suht pitkät jalat. ;) Ne villapuvut on muuten kyllä reiluja, meilläkin Olivialle mahtuisi vielä 68cm päälle.

      Poista
  3. Nuo Racoonin vaatteet on kyllä söpöjä ja niin on Oliviakin! En tiedä onko tällä hetkellä itsellä vähän "sydänkausi" mennyt ohi. Vai enkö enää osaisi pukea 5-vuotiaalle. Meillä on kuitenkin ollut Racoonin yksi takki ja yksi haalari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anna! :) Luulen että meilläkin jossain vaiheessa sydämet ja ehkä kaikki tyttömäisimmät jutut kyllästyttää, saa nähdä. Nyt tuntuu että nämä on pienellä niin ihania! ;)

      Poista
  4. Aivan ihanat vaatteet molemmilla lapsilla!!!
    Mistä muuten tuo Olivian ruusukepipo oikein on?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kukkis! :) Tuo ihana pitsiruuseke pipo on tilattu Little Mayasta; http://www.littlemaya.fi/
      Siellä on muuten aivan ihania pipoja pojillekin!

      Poista
  5. Aivan söpöt nuo Olivian vaatteet ja niin on kyllä tyttökin. :)
    Mä ostin meidän esikoiselle nyt 140cm molon softshellin, kun tuntui, 128cm jäis heti pieneksi. Poika siis nyt n.122cm pitkä ja aika reilu tuo takki on, mutta se on mitoiltaan sanankokoinen kuin reiman "retro-malliston" 122cm takki ja icepeakin 128cm takki. Ärsyttää kun se yksi koko puuttuu välistä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)