sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Tykkäisin

 
 
Pikkuhiljaa alkaa ilmestymään syysuutuuksia nettikauppoihin, ihanaa! Lindexin nettikaupasta bongailin aika kivoja syysuutuuksia, tosin meillä ei ole suurimmalle osalle näistä ihanuuksista käyttäjää. Etenkin nämä poikien kelta-harmaa-tähti jutut ois just meidän Emilin näköisiä ja ihan taatusti ostaisin, mutta tietenkin juuri ne ihanimmat saa koossa 86-122cm. Pöh!

 
Tässä jotain mitä saa isommillekin pojille (Hey-paita ja farkut taisi olla nekin pienille), mutta nää on tietenkin paljon tavallisempia. Ehkä jotain meille kuitenkin eksyy, koska tarvetta ekaluokkalaisen vaatekaapin täydennykselle kuitenkin on..

Kaikki kuvat Lindexin nettikaupasta.
 
Tytöillekin on tulossa jotain kivoja juttuja. Nämäkin taisi olla lähes kaikki sitä 86-122cm kokoa.
 
Mitäs pidätte tästä Lindexin syystyylistä?
 
P.s. Vauvatarvikejuttuja on pyydelty.. Laitan huomenna tai viimeistään tiistaina kuulumisia kera kuvien. Huomenna ultrasta viisaampana tietää taas vähän enemmän. ;)



14 kommenttia:

  1. No onpas tyhmää, että koot loppuvat taas tuohon 122 cm. :( Meidän tulevalle ekaluokkalaiselle olisivat sopineet kouluun nuo Lindexin keltaiset uutuudet, mutta pitäisi kyllä olla kokoa 134 cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Meillekin olisi pitänyt olla jo 134cm. Harmillista että Lindexillä loppuu tuo pienten poikien ja tyttöjen osasto jo tuohon kokoon 122cm. Minusta aivan liian pieneen kokoon, kun ajatellaan että Kappahlistakin saa 128cm ja H&M on isontanut jopa nettikauppaan valikoimaa sille osastolle 140cm saakka. Toivottavasti Lindex ymmäärtäisi siirtyä samaan, koska ei tee mieli pukea vielä 6v. lasta teiniosaston vaatteisiin..

      Poista
  2. On kyllä kivoja, noi pienempien poikien jutut. Meillä myös lähtee poika syksyllä kouluun, ja kaukaa viisaana hamstrasin jo kelpo kasan värikästä mm. Popilta ja Villervallalta kesän aleista. Onneksi niiltä löytyy iloisennäköisiä ja värikkäitä vaatteita koululaisillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva, että edes jostain löytyy niitä iloisen värisiä vaatteita isommassakin koossa. :) Olisi kiva jos Lindex isontaisi myös pienten osaston kokohaarukkaa 134cm asti ainakin.
      Minä jätin nyt alet kokonaan väliin, syysuutuuksia odotellessa. ;)

      Poista
  3. Kivan näköisiä vaatteita. Onneksi meillä on sen verran pienikokoinen tuleva ekaluokkalainen, että 122cm vaatteet ovat vielä jopa hiukan reiluja. Näitä siis meille.
    -AA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta sehän hyvä! Kiva että mahtuu joillekin edes. :)

      Poista
  4. Ihania! Meilläkin vain pienin, 4vee, voi käyttää noita leikki-ikäisten vaatteita. H&M:ltä saakin jo lasten vaatteita 140cm asti, tulisipa muillekin merkeille sama! En löytänyt tuota sinapinväristä neuletakkia mistään, mistä se löytyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! Lindexillekin saisi tulla ainakin sinne 134cm saakka pienten osastojen koot ja sama tietty Kappahliin.
      Sinapin keltainen neuletakki olikin Lindexin pressisuvulta napattu, eli se on vasta tulossa. :)

      Poista
  5. Voi miten ihania uutuuksia. Tyttöjen vaatteet ehkä jopa liian hillittyjä makuuni. Uusretrot taitaa olla jo menneen talven lumia lastenvaatteissa pikkuhiljaa? Ainakin näissä perusketjuliikkeissä taitaa olla nykyään hillitympää vaatetta tarjolla? Ostan tytöilleni (6v & 9v) niin paljon vaatetta kirppikseltä/ käytettynä että vielä löytyy värikästä :)
    T.Sanniska
    PS. Kiva jos laitat raskauskuulumisia, ihan jännittää jo vauvan tulo vaikkei tunnetakaan :) on ollut vauvakuumeiselle mukavaa seurattavaa tämä blogi :) iltatähdestä täälläkin haaveillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla että uusretroja ei niin vaan enää saa ja ainakin nuo perusketjut ei tunnu enää juurikaan niitä myyvän. Harmi minusta, koska kaipailen niitäkin edelleen. Eli ostaisin vauvalle ainakin uusretroja, mutta Emilille en taas ehkä niinkään koululaisena enää. Aika hillityltä näyttää perusketjujen valikoima ja harmillisesti värit tuppaa olemaan etenkin pojille sitä samaa vanhaa tylsää tummansinistä/mustaa/harmaata suurimmaksi osaksi. :(
      Olisipa edes värit jääneet, vaikka uusretrot katoaa..
      Kirpparilta saa kyllä kivasti, kun jaksaa katsella ja tytöille varmasti vielä paremmin kun pojille.

      Kiva että raskauskuulumiset kiinnostaa, nyt niitä ois taas lisätty. Iltatähti onkin ihana haave, nyt vaan toteuttamaan haavetta. ;)

      Poista
  6. Kivaa keltaista tosiaan, mutta ei riitä koot meilläkään kuin pikkuveikalle. Onneksi mm. Villervallalla koot vielä riittää :) Tilasin juuri Metsolalta alesta Villervallaa jemmaan seuraavaksi kesäksi ja vähän talveksikin.

    Tykkään tuosta tyttöjen vaatteiden lilasta värityksestä, mutta minulla on joku ongelma tuollaisten "ihmismäisten"(ei luonnollisten eikä söpöjen) eläinkuvien kanssa: ne ovat silmääni jotenkin kammottavia/pelottavia. En osaa tarkemmin selittää. Olenkohan ainut, joka näkee asian näin? :)

    Kovasti tsemppiä sinulle. Täälläkin ollaan hengessä mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi! ;) Sinä olet hyvin jemmaillut alesta, minulla ne jäi kokonaan väliin ja odottelen innolla jo syysuutta.

      Heh, et varmaan oo ainut noiden eläinkuvien kanssa. Onhan ne vähän erikoisia toisaalta, itsestä kyllä ihan ok. Minä taas vierastan räikeitä valokuvaprinttejä lastenvaatteissa, siksi esim. Molo Kidsit on jääneet ostamatta. ;)

      Kiitos kiitos tsempeistä! :)

      Poista
  7. ihania ovat.
    voisitko laittaa linkit tuohon,tyttöjen vpun tähtipaitaan sekä sinapinväriseen neuletakkiin? en niitä löydä millään tuolta : / kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen tähtipaita onkin baby-osastoa;
      http://www.lindex.com/fi/lapset/baby-44-86-cm/ylaeosat/7144899/Toppi/?styleId=58536554

      Sinapin värinen neuletakki on pressisuvulta eli vasta tulossa myyntiin myöhemmin. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)