tiistai 17. kesäkuuta 2014

Villervallaa kesään (sis. varaslähdön aleen!)

 
 
Kesän kukkaset, kärpäset, aurinko, helle ja hyttyset. Ranta, mökkisauna, veneily ja kesäsade. Ne kaikki kuuluu siihen kesäfiilikseen ja tuohon joukon jatkoksi voisi lisätä alekauden alkamisen. Joka kesä sitä odottaa juhannuksen lähestyessä, että koska pääsee aleshoppailemaan. Eikös? ;)
 
Nyt korkataan näiden värikkäiden Villervalla kesäfiilistely vaatekuvien myötä varaslähtö teille lukijoilleni Skidin aleen! Meillä kävi paketillinen Villervallaa taas kuvattavana, tällä kertaa niitä kesävaatteita (vaatteet palautettu kuvausten jälkeen ja osahan meiltä näistä löytyykin jo kaapista, mutta vain eri sävyssä. Shoppailin ne aiemmin, kuten joku varmaan muistaa).



 
Tiedän, hehkutan näitä Villervallan vaatteita usein. Mutta ne nyt vaan on minusta niin ihania! Heitettiin tähän yläkuvaan vähän sekalainen setti Emilin maun mukaan ja silti minusta kaikki mätsää hyvin yhteen.
 
Raidallinen t-paita on raikas kun mikä, tuo villervallan punainen on tosi kiva kesäisen punainen. Nuo tennarit (jotka meillä on beigenä) on todella hyvännäköiset tuossa punaisen sävyssä myös. Farkkutakki on pehmoista farkkua, joka sopii kivasti kesän viileisiin päiviin. Napit on painonapit, joten ne on paljon kätsymmät kun sellaiset perusnapit.

 
Twillishortsit ja -hatut on kapearaitaista puuvillaa. Näistä voisi sanoa, että kuvat ei tee oikeutta tuolle "kuosille". Ovat mielestäni kauniimmat livenä.

 
Kaikissa Villervallan lierihatuissa on päälaella ommellut tähden ääriviivat, samaten kun twillishortsien (ja -canvas shortsien) takataskuissa. Lierihattuja saa kiristettyä takaa kuminauhan ansiosta, joten pieni reiluus ei haittaa. Emilillä on näissä kuvissa hatut kokoa 54/56, joka on mielestäni hänelle juuri hyvä koko (Emilin py n.53,5cm). Meillä Emil edelleen valitsee mielummin tuon lierimallin lippiksen sijaan, kun se kuulemma on parempi aurinkosuoja. :D

 
Skidistä löytyy myynnistä myös noita Villervallan kauluksellisia trikoisia t-paitoja, jotka menee hyvin vaikka kesän juhlissa.

 
Tämä vihreä raidallinen teeppari meillä onkin jo omassa kaapissa ja on kovasti pidetty.
On pysynyt muuten hyvänä pesusta toiseen.
Vaaleat farkkushortsit on erittäin pehmoista ja ohkaista farkkua. Tässä kuvissa se lyhyempi malli, mutta näitähän löytyy myös pidemmällä lahkeella ja myös tumman denimin sävyssä.

 
Rinkuloita turkoosi/vaaleansinisävyssä ja shortseina punaiset trikooshortsit. Rinkula t-paidassa on muuten puuvillan lisäksi lisätty materiaaliin 5% elastaania.

 
Yksiväriset tähti t-paidat löytyy kuudessa eri värissä Skidistä. Tuo ruskea on oikein kaunis ruskean sävy.
 
 
Raidalliset uimashortsit on raikkaat. Vyötäröllä on nauha koko vyötärön ympäri, joten saa hyvin kiristettyä hoikkiksellekin. Vaikka ei silti, ei nuo mitkään leveät ole malliltaan muutenkaan.

 
Kaikki yläosat ovat kuvissa Emilillä koko 134cm ja shortsit taas 128cm. Emil on n.130cm pitkä.
Mielestäni tuollaiselle hoikalle lapselle kannattaa valita shortseista lähempänä lapsen pituutta oleva koko, koska lahkeenmitan ei tarvitse riittää ja pienempi koko istuu paremmin lantion kohdalta.
 
Skidi tarjoaa siis kaikille lukijoilleni vain tämän päivän ajan alen varaslähdön!
Saat kaikista Skidin nettikaupan normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta koodilla; juhannus
Alennus on voimassa vain tänään 17.6.2014.
Varsinainen alekin alkaa Skidissä ihan pian, mutta nyt siis saat alen jo ennakkoon, kun kokoja on paremmin jäljellä! ;)
 
Klikkaa aleostoksille tästä.



13 kommenttia:

  1. Meillä on tykätty villervallan housuista mutta iso miinus siitä, että vyötäröllä ei ole reikäkuminauhaa että saisi säädettyä. Housut pitää solmia todella tiukalle ja sitten lapsi ei saa niitö itse vessareissun jälkeen takaisin solmulle. En muista että oliko alle satatsenttisissä kiristysmahdollisuus kun olivat meidän lempparifarkut mutta isommat ovat jääneet kaapin perälle juuri tuon vuoksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan harmi, kun se reikäkuminauhasäätö poistettiin housuista. Itse tykkäsin siitä kanssa kovasti ja oli kätevämpi käytössä. Toivottavasti se tulisi takaisin vielä!
      Meillä tosin Emil on niin hoikka ja lantioltaan myös, että vaikka kiristän nauhat hälle aamusta, niin pystyy nauhoja avaamatta käymään vessassa. Jotenkin siis saa ne pujotettua pois ja kestää vielä sen jälkeenkin jalassa, kun vetää ne takas. ;D

      Poista
  2. Suosikkimerkki meilläkin ilman muuta!
    Mutta nuo tähtitennarit on olleet pettymys :( Tosi kuluneet ja kulahtaneet jo vähän käytön jälkeen. 6v ei mielellään käytä koska se lippa/kieli miksi sitä sanotaan, nauhojen alla, ei pysy ollenkaan paikoillaan. Siitä kohtaa on heti sukka näkymässä ja se lippa painaa jalkaa sitten sivussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö, voi harmi! :/ Meillä on pysyneet ihan hyvänä ja se kielikin paikoillaan. Meillä tosin kengät on olleet vaan siistimässä menossa jalassa.

      Poista
    2. Niin on meilläkin todella vähän pidetty, ei yhteensä varmaan viittä kertaa ole jalassa olleet.
      1vuotias kyllä kävelee ja touhuaa kovin mutta ei kenkien pitäisi hänelläkään tuossa määrin kulua.

      Poista
  3. Kiitos taas alennuskoodista ja aurinkoista juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos koodista oli iloa ja kuin myös ihanaa juhannusta! :)

      Poista
  4. Minä olen ihastunut tänä kesänä erityisesti Villervallan canvassortseihin. Myös trikoosortsit ovat laadukkaat ja hyvänmalliset. Kannatti hankkia molemmille pojille.

    Sen sijaan pikkuveikalle hankittu dotstar takki tuntuu aika kovalla koppuralle, eikä hihansuita ja kauluksia ole pehmustettu, kuten olen Reiman tuotteissa tottunut. Onhan tuo takki toki eri hintaluokan vaate kuin Reimatecit, joten ei ehkä voi odottaakaan kaikkia yksityiskohtia.

    Kuosi "dotstar" on kyllä tosi nätti ja tilasinkin tällä antamallasi alekoodilla pojille kesäksi 2015 dotstar paidat ja rinkulapaidat. Herkullisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä takkia ei ehditty paria kertaa enempää käyttää nyt keväällä, mutta syksyllä tulee varmasti kovaan käyttöön. Oletko pessyt takkia kertaakaan? Mietin että pehmenisikö kangas sitten hiukan..
      Canvasshortsit on ykköset, meilläkin pidetyimmät pihashortsit tälle kesälle Emilillä. Kuosit on kyllä noissa paidoissa herkkuja tosiaan! ;)

      Poista
  5. Mä en kyllä saa alekoodia "juhannus" toimimaan, tulee vastaus "alennuskoodi hylätty"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, kummaa! kyllä sen pitäisi tänään toimia.. Jos et ehdi saada sitä toimimaan, niin laitappa Skidiin asiakaspalveluun siitä viestiä.

      Poista
    2. Olin niin myöhään asialla, että olivat ehtineet päviittää sinne jo kaikille tarkoitetut alehinnat -20% joten alennuksen sain kuitenkin.

      Poista
  6. Laitoin Skidin asiakaspalveluun viestiä.
    ollut pari paitaa kiikarissa jo pidempään ja nyt hyvällä alekoodilla innostuin ostamaan.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)