lauantai 10. toukokuuta 2014

Ihana mammamekko!

 
 
Masu kasvaa ja kesä on aivan pian, sitä mukaa tulee uusia äitiysvaatetarpeita. Olen oikeastaan ostanut aika vähän mitään, yritän pärjätä suht vähällä, vaikka toisaalta ei tämän minun jättimasun kanssa voi juurikaan mitään tavan vaatteitakaan pitää. ;) Kesällä olisi tiedossa ainakin yhdet juhlat ja se tyypillisesti (jo ilman masuakin) aiheuttaa minussa lievää juhlavaateahdistusta.
Ihan vähän siis hihkuin onnesta, kun sain (yhteistyöstä) Ratkiriemusta maailman ihanimman äitiysmekon!

 
Korallin värinen pitsinen ihanuus on Mama Licious merkkinen. Mekko joustaa ja on äärimmäisen mukava päällä, mikä itselle ainakin on erittäin tärkeä asia valitessa äitiysvaatteita.
Kokona mekossani on L, joka on juurikin omaan makuun minulle sopiva. Mekon takana on vielä nuo nauhat, joilla saa kiristettyä tarpeen mukaan istuvammaksi. Mekko ei minulle suht pitkänä ihmisenä ole kovin pitkä, joten tuota tulee varmasti pidettyä enimmäkseen leggingsien kanssa.

 
Menee kivasti niin juhlat, kuin kesän lämpöiset päivät ihan arkenakin siistimmässä menossa. Ihastuttava vai mitä?
(malli päätön, koska hiukset aivan kamalassa kunnossa. Turhamainen ehkä, mutta ei vaan pystynyt. ;) Kampaamoaikaa odotellessa..) 

 
Ratkiriemussa on muuten nyt menossa suuri kevätale!
Lähes kaikki Mama Licious äitiysvaatteet on alessa. Siellä on tuon korallin ihanuuden lisäksi merkiltä myynnissä mm. tuo sininen imetysmekko.
Lisäksi alesta löytyy paljon Boob äitiys/imetysvaatteita ja mm.Molo Kids, Racoon, Mini A Ture vaatteita.
Uutkuuksissa löytyy tutustumistarjouksella viikonlopun ajan Hatley woman merihenkiset vaatteet.
 
Kannattaa siis kurkkia Ratkiriemuun ihan vaikka äitienpäivän kunniaksi. ;)
 


5 kommenttia:

 1. Tosi ihana mekko!! Melkein tekisi mieli ostaa mutta ei taida enää muutaman viikon takia viitsiä. Tuo imetysmekko pitää käydä tsekkaamassa. T: Mammalomansa juuri aloittanut ;)

  VastaaPoista
 2. Tää mekko on ihana! Oon monesta kaupasta kuolannut, mutta vaikka hinta ei ihan kamala ole niin on se silti aika paljon. Kovasti tekisi mieli hankkia.. Edellisessä raskaudessa en millään löytänyt kivaa mekkoa ja nyt semmonen ois ihan tyrkyllä, kun vaan raaskisi ostaa. Pitää puntaroida :)

  VastaaPoista
 3. Ihana masu, ihana mekko! Tuota voi varmaan pitää, vaikkei olisi raskaanakaan? Itse löysin kirpparilta juuri mekon, joka oli tosi nätti. Kotona vasta huomasin, että se oli mamamalliston mekko. Ei haittaa :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko ja aivan ihana masu :) Tykkäsin itsekin poikia odottaessani Mama Licious-vaatteista.

  Asian vierestä: tilasin tänään Metsolan kaupasta Villervallan beigen tähtitakin (dotstar) teidän sovituskuvien innoittamana. Skidin puodissa ei ollut enää pikkuveikan kokoa jäljellä. Metsolalla on nyt 30 % välikausiale ;)

  Hyvää vointia ja mukavaa loppuodotusta!

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)