torstai 27. maaliskuuta 2014

Testissä äitiysvaatteet (sis.lukijatarjouksen!)

 
 
Minä olen sitä mallia, että joka raskaudessa vauvamaha pomppaa esiin jo viimeistään raskausviikolla 8. Näin on ollut aina. Vaikka ekan kohdalla kiloja olikin lähtötilanteessa vähiten ja olin tosi hoikka, niin ihan samalla tavalla se masu näkyi kuin nyt, kun kiloja onkin lähtötilanteessa enemmän. Ihan joka raskaudessa maha on ollut vielä saman mallinen, sellainen selvä edessä oleva "poikamasu". ;) Nyt kun raskausviikkoja on jo melkein 22, niin masu on jo suht iso. Näin käy myös joka raskaudessani ja loppuvaiheessa mennään jo yli käyrien.
 
Äitiysvaatteet (etenkin housut) siis saa ottaa jo käyttöön ajoissa, ei puhettakaan että pitäisin samoja kun ennen raskautta. Hankintoja olen kuitenkin tehnyt melko vähän tähän mennessä ja kulkenut vaan parissa kolmessa vaihtoehdossa joita kaapista on löytynyt. Olinkin erittäin iloinen, kun Ratkiriemusta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko testiin kolme Mama Licious äitiysvaatetta.
 

 
Testiin tuli harmaa Anchor t-paita, Tropez spray slim jeans odotusfarkut ja Hella tikka spring takki.
Olen n.172cm pitkä ja malliltaan en mikään hoikkis, vaikka en nyt enää mikään ylipainoinenkaan. Sellainen sopivan paksu perus vartaloinen nainen, jolla on lihaa luitten ympärillä, jos näin voi sanoa. ;D En siis todellakaan mallin mitoissa, mutta ehkä nämä kuvat kestää. Heh.
 
Mama Licious vaatteissa on kuulemani mukaan jotkut yläosat hiukan niukkaa mitoitusta. Minä olen vaatteissa yleensä kokoa M/L, riippuen juuri tuosta mitoituksesta ja raskausvaatteissa olen mielummin ostanut kokoa L että menee sitten varmasti loppuun saakka. Tässä ankkuripaidassa kokona on XL ja se on mielestäni oikein hyvä koko minulle. Paita on ihanan ohutta ja pehmoista materiaalia, vähän kun ei ois mitään päällä kun sen pukee. Kesällä varmasti erityisen ihana!
 

 
Slimmit hiukan joustavat farkut on kyllä tosi hyvännäköiset päällä, ei ihan heti uskoisi odotusfarkuiksi. Farkuissa on kivat kulutukset ja vähän "hiekkamaista" väriäkin pinnassa. Näistä minulla on kokona 31/34. Yhtä pienempikin koko kävi sovituksessa ja meni kyllä päälle, mutta kun malli on tosi slimmi, niin minusta on kivempi että väljyyttä on edes hiukan.

 
Itse tykkään että odotusfarkuissa on tuo trikookangas, joka nousee mahan päälle. Pysyy paremmin menossa päällä, eikä tartte jatkuvasti kiskoa housuja ylöspäin. Näissä farkuissa on lisäksi tarpeeksi lahkeenmittaa pitkäkoipisellekin, minulla kun yleensä tuppaa olemaan perus putiikkien kanssa se ongelma että en löydä tarpeeksi pitkiä housuja/farkkuja.
 

 
Takki on väriltään yllättäin tummansininen! (kaikkihan tietää etten siedä sitä väriä lastenvaatteissa). Tämä on yllättävä väri itsellenikin, koska yhtään tummansinistä vaatetta en omista. Vähän jänskäsin miltä sävy näyttää luonnossa ja istuuko se minulle ollenkaan. Sävy on kuitenkin tosi kiva, vähän eri valossa eri vivahteita saava. Ensin katsoin että sehän on melkein musta, mutta ulkona se oli harmahtavan sininen.

 
Takki menee niin odottajalle, kun sen jälkeenkin. Siinä on nimittäin keskellä irroitettava kappale vetoketjujen välissä (ala kuvassa näkyy), jolla masulle saa lisätilaa. Tässä yläkuvissa otin sen kappaleen pois ja nyt vielä ainakin mahtuu hyvin ilman sitäkin päälle. Koska olen melko harteikas ja pitkä kätinen, niin otin takista kuitenkin koon XL. Tässä koossa hihat on juuri sopivan mittaiset.

 
Tässä kuvassa on keskellä vetoketjujen välissä se lisäkappale kiinni, sillä saa väljyyttä mukavasti lisää. Takki on mukavan ohutta puuvillaa ja siinä on ohut harmaa trikoovuori.

 
Tykkään mallista kovasti, istuu kauniisti ja nauhoja kiristämällä saa istumaan vielä paremmin.
Tyylikäs takki odottajalle.
 
Ratkiriemussa on kivasti Mama Licious-vaatteita valkoimassa ja hinnatkin on mielestäni niissä varsin kohtuulliset. Sen lisäksi Ratkiriemu haluaa tarjota lukijoilleni kaikki Mama Licious äitiysvaatteet -30% alennuksella!
Ratkiriemussa ei ole alennuskoodeja, vaan saat alennuksen sitten käsittelyssä viestin yhteydessä (ei koske postikulujen osuutta), jonka jälkeen maksu suoritetaan ennakkomaksuna Ratkiriemun tilille.
Alennus on voimassa 27.-31.3.2014.
 

 
P.s. Kannattaa myös kurkkia Ratkiriemun ihanat Boob  odotus/imetysvaatteet!
Sekä tietenkin näin kura aikaan kannattaa kurkkia myös Kinderitin, Racoonin, Ticketin ja Celavin kuravaatteet/sadeasut. ;)
 
 

22 kommenttia:

  1. Ihania! Ja sulla on hyvin masu jo näkyvillä :)
    Mä tykkäsin molempina odotusaikoina Mama Licious housuista. Osittain siksikin, että siellä löytyy kokoa XS joka sekin alkuun on mulle liian iso. Tota takkia oon monet kerrat Ratkiriemun sivuilla ihastellut :) Nyt tänä keväänä on joka puolella ollut niin ihania äitiysvaatteita, että tekis mieli olla raskaana jo melkein sen takia :D Heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jo ihan kunnon masu tosiaan, tyypillistä minulle. ;)
      Kiva kyllä että äitiysvaatteita saa nykyisin hyvin ja mallit ei ole liian "mammamaisia", vaan trendikkäitä. Minusta parasta raskaana olemissa onkin se, että se maha saa näkyä ja kerrankin ei tarvitse miettiä pömpöttääkö se. ;D

      Poista
  2. Ihania noi testaamasi vaatteet. Etenkin tuo takki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on. Kiva kun löytyy nykyisin kivannäköisiä äitiysvaatteita. :)

      Poista
  3. Ihanalta näytät!! <3 Tosi kiva nähdä sinustakin kuvia :) Pitäiskös sitä ostaa itellekin kaappiin äitiysfarkut, ei tarvis tuskailla kun farkut aina kiristää...???!! :D

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Sitä on aina niin kriittinen itseään kohtaan. ;)
      Äitiysfarkuissa on kyllä se ihana puoli tosiaan, että ne ei purista! ;D

      Poista
  4. Täytyy kysyä, että miksi et näytä kasvojasi kuvissa? Jos laittaa lapsensa kuvia bogiin, niin kyllä silloin pitäisi pystyä omatkin kasvot näyttää.

    -Neuppis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että oma naamakin joskus täällä blogissa näkyy ja se on itseasiassa näkynytkin parissa postauksessa vuosien varrella. ;) Loppuviikosta on tulossa pipopostaus, jossa itseasiassa minun naama sitten näkyykin taas. Näihin kuviin en naamaani laittanut, koska en ollut yhtään laittautunut ja siksi en välttämättä halua että ihan kamalan näköisenä kuvissa pyörin. Valinta kysymys vaan, ei sitä ettei pysty.
      Muutenkin itseä en täällä kovin kovaile, koska haluan pitää blogin lastenvaatepainotteisena. Lisäksi aikuisia ja koululaisia en tänne kuvaa yleensä koskaan, vedän siihen rajan. Meillä kaikki pojat on saaneet koulun aloitettua päättää haluavatko kuviaan blogiin ja niitä en siis laita koska eivät ole halunneet. Samoin Emil saa syksyllä päättää näkyykö naamaa enää blogissa, eli hänkin esiintyy varmaan sitten kasvottomana syksystä alkaen.
      Nämä siis niitä omia periaatteitani bloggaamisessa..

      Poista
  5. oi miten kaunis masu ja ihania vaatteita <3 Vauvakuumetta pukkaa edelleen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! <3 Vauvakuume on kyllä ihana kuume. ;)

      Poista
  6. Oi miten söpö vauvamasu! :) Hyvännäköisiä ja toimivan oloisia äitiysvaatteita. Mulla oli itellä aikanaan myös Mama Licious odotusfarkut ja tykkäsin niistä kaikkein eniten. Se ihanan pehmeä, venyvä vatsaosa oli tosi mukava päällä ja pysyi hyvin ylhäällä.

    Fiksu idea tuossa takissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä söpö, mutta parin kuukauden päästä jätti. ;D
      Nämä on kyllä mukavia vaatteita ja kivan näköisiä päälle. Kiva kun pääsin testaamaan. :)

      Poista
  7. Voi, tämä olikin odotettu postaus. Itse raskaana olevana tuskailen sopivien vaatteiden kanssa. Vatsa ei ole vielä kovin iso mutta tavalliset farkut hieman ahdistavat jo. Nyt on käytössä yhdet mamaliciouksen farkut joista olen tykännyt kovasti. Onko nuo sinun farkut harmaat vai vääristääkö kuva sävyjä? Tilasinkin jo yhdet saman merkin farkut mutta vaikka koko oli sama kuin edellisissäkin niin kokoero oli valtava. Malli oli toisaalta eri joten sekin vaikuttanee asiaan. Lahkeen pituus minulla on 34 mutta toisaalta, olen monta senttiä sinua lyhyempi ja sinulla nuo näyttävät hyvän mittaisilta joten nyt hieman epäröin kokoa. Mutta pitääpä tutustua valikoimaan, kiitos vinkistä. Ja hyvää vointia loppuraskauteen!
    T. Tilli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä koko vaihtelevuutta on varmasti noissa eri malleissa, siksi pohdinta on aina yhtä hankalaa. Kannattaa muuten kysyä s-postilla Ratkiriemusta, jos jokin kiinnostaa, siellä osataan varmasti kertoa mitoituksesta kunkin vaatteen kohdalla. Itse sain ihan huippupalvelua, kun kokoja pohdin. :)
      Nuo farkut ei ole harmaat, saattaa kuva hiukan sävyä vääristää. Ne on ihan tummaa denimiä kulutuksineen ja tosiaan niissä on paikoin sellaista ruskea/hiekka sävytteistä väriä.
      Kiva että tykkäsit postauksesta ja ihanaa raskausaikaa myös sinulle! :)

      Poista
  8. Ihania vaatteita ja todella kauniilta näyttävät päälläsi :) Vauvakuumetta täälläkin poden, josko sitä vielä kuudennen pojan saisi...(?) No, se jää nähtäväksi... Ihanaa odotusta! Seuraavia kuvia odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kitta! :) Kuusi poikaa ois aika ihana joukko. ;)

      Poista
  9. Odotinkin tuleeko yhtäkään masukuvaa :) Itselläni poju 3kk ja masua on jo kova ikävä! Tuo takki on aivan ihastuttava ja ihana keksintö tuo suurennuspala. Onnea odotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masua tuppaa tulemaan ikävä aina kun vauva on syntynyt ja pikkuinen, jännä juttu. :)
      Kiitos sinulle!

      Poista
  10. Hei Mia! Harvemmin tulee kommentoitua, vaikka joka postauksesi luenkin. Pakko nyt vain huikata, etta onpas kaunis odottava aiti siella, ja vaatteet nayttavat tosi kivoilta. Tekis mieli ostaa tuo takki itselle, vaikkei mammavaatteen tarvetta (onneksi) olekaan! Meilla nuorin kolmesta pojasta vuoden ikainen ja taytyy sanoa, etta raskausmahaa ei ole kylla ikava lainkaan:D Paljon onnea sinulle odotukseen, ja kiitos blogistasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Olipas kauniisti sanottu, tuli hyvä mieli. :)
      Osta ihemeessä tuo takki, sehän menee vaikkei olisikaan raskaana. Itse suunnittelin kyllä käyttäväni sitä sitten myös kun masu on poissa eli syksyllä. Hih, ehkä se vaihe on alkuun että sitä masua on joillakin ikävä, mutta se menee kyllä helposti myös ohi, muistan sen. :D
      Kiitos sinulle kauniista kommentista!

      Poista
  11. Hei! Kiva takki, sopii lisäpaneelin kanssa vaikka kantoliinailuun sitten vauvan synnyttyä. Farkut näyttävät myös mukavilta, etenkin jos on rittävästi elastaania ;).

    Paita näyttäisi kyllä jäävän lyhyeksi ennen pitkää. Minulla oli sama hankaluus, olen 180 cm ja kaikki äitiyspaidat, joissa muka oli "tilaa" jäi napapaidoiksi loppuviikoilla. Tunikat olivat ainoita toimivia ja sitten käytin masutuubia, mutta ei sekään niin tyylikäs ole, jos tosiaan itse paita nousee ihan liian ylös. Ei siis ole mahaa kyllä tullut ikävä! :)

    t. Laura

    VastaaPoista
  12. Kiva nahda kuvia sinustakin, tassa ja pipopostauksessa. Kaunis odottava aiti! Ja kivoja raskausvaatteita olet saanut testiin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)